我只有爱她,这是我的事。不管别人怎么说,不管我的朋友们怎么想,我就是爱她。哪怕全世界都反对,我也不会放弃她。因为这是我自己的事,跟别人无关。
我知道这样做很浪漫,很幼稚,但我就是做不到不爱她。我承认我是一个没有好运、没有底线的人,但我愿意为这份爱买单。也许你会觉得我很可怜,但我觉得我很幸运。因为我遇到了一个让我心动的人,让我有了奋不顾身的勇气。
也许有一天我会后悔,会痛苦,但我相信只要我坚持下去,总有一天我会找到属于我的幸福。所以,请你们不要劝我放弃,因为这是我自己的选择,我愿意为这份爱付出一切。
---
I just love her, this is my business. No matter what others say, no matter what my friends think, I just love her. Even if the whole world is against it, I will not give up on her. Because this is my own business, it has nothing to do with others.
I know it is romantic and naive to do this, but I just can't help loving her. I admit that I am a person without good luck and bottom line, but I am willing to pay for this love. Maybe you think I am pitiful, but I think I am very lucky. Because I met a person who makes my heart beat, which gives me the courage to fight for my life.
Maybe one day I will regret it and suffer, but I believe that as long as I persist, one day I will find my own happiness. So, please don't persuade me to give up, because this is my own choice, and I am willing to pay everything for this love.
---
Просто я обичам, това е моя работа. Без значение какво казват другите, независимо какво мислят приятелите ми, аз просто я обичам. Дори и целият свят да е против, аз няма да се откажа от нея. Защото това е моя собствена работа, няма нищо общо с другите.
Знам, че е романтично и наивно да правя това, но просто не мога да не я обичам. Признавам, че съм човек без късмет и "без спирка", но съм готов да платя за тази любов. Може би ме мислите за жалък, но мисля, че съм голям късметлия. Защото срещнах човек, който кара сърцето ми да тупти, който ми дава смелост да се боря за живота си.
Може би някой ден ще съжалявам и ще страдам, но вярвам, че докато упорствам, един ден ще намеря собственото си щастие. Така че, моля, не ме убеждавайте да се откажа, защото това е мой личен избор и съм готов да платя всичко за тази любов.