"(No Subject)" 2
Received:
Alexandra G.
"И тъй като абв е най-тъпанарската поща и не признава труда на хората,който пишат писма и влагат някакъв труд да се гърчат над клавиатурата,ще напиша писмото отново и ще го сейфам на текстов файл в компютъра си,за да не стане пак гаф.
Та,щях да ти разказвам как е минала операцията,пък ако не ти е интересно,няма да се обидя ако прескочиш този абзац.
Всъщност,всичко стана много неочаквано.На 24 трябваше да отида при хирурга да ми даде направление за рентген и изследвания,обаче щом влязох в кабинета на "Менгеле",той със своето садистично удоволствие ми каза "Айде,чоече,лягай да те режа" и да видиш как министъра на пропагандата -всепризнатият дървен философ- си глътна граматиката барабар с всичките трудове пропаганда и изхълца само едно "Кфо!??".Хирургът най-нагло ме попита след като легнах "За теб без упойка,нали? ",а аз мълчах като кретен и гледах в една точка към лъскавите инструменти на медицинското изкуство.Хубаво,че беше сестрата да му каже че е редно да постави някаква упойка,колкото да не съм "без хич".Но боля,ама...много боля,само че аз така блокирах и не издадох никакъв звук.Държах се точно като труп със застинало изражение в празното пространство,а Менгеле страшно ме издразни като каза "Стига се лигави,чоече"и веднага в съзнанието ми изплува филмче,в което той е на масата,а аз го ръгам със скалпел и викам "Кой се лигави сега...чоече".Когато всичко мина,много се зарадвах да чуя "Айде,бегай оттук" и със скоростта на куц охлюв избягах от концлагера за нацисти до стаята си.И спах като кадавър до вчера сутринта,което много ме убодри и възвърна ораторските ми способности.Облякох се и се закуцах да се изнасям,макар че сестрата се разбуча "Никъде няма да ходиш",но тъй като-както казах-си бях върнала дар словото,й обясних,че живеем в така тачената от тях демокрация и по закон нямат право да ме задържат против волята ми,след което минах през хирургическия кабинет и вместо да кажа на Менгеле "Ти си голям дръвник",само му пожелах приятно кълцане в касапницата,той се обиди,после си хванах такси,оскубаха ме 1 лев,прибрах се вкъщи и спах от 13 часа на 25 до 9 часа на 26 -днес-и разбрах какво е да възкръстнеш.После гледах за сопорнадесети път "Хитлер-Дъ Райз Ъф Ийвъл",изпих едно нес 3 в 1:не бях пила кафе от 3 дена,а цигара чак от вчера,когато се опитах да пуша на прозореца в болничното,но дори не я изпуших цялата,защото сестрата се развика,че било забранено.Е,добре де,естесвено че знам,че е забранено,ама не можех да вървя,камо ли да куцам до двора.Ама че са несъобразителни /колкото и аз съм наглец,но това не е толкова важно/.Та,това около операцията,сега че чувствам добре...касво добре,даже страхотно...шест!
Колкото до снимките ми-много ми харесаха,но не мисля,че приличаш на шваба,по-скоро на симпатичен московчанин и ако не знаех,че не си руснах,щях да те пиша за такъв.А приятелката ти-не че те интересува моето мнение,но аз да кажа-мисля,е много сладка.То,китайките са си въобще много хубави,ама според мен хората от жълтата раса много си приличат.Ти вероятно си им свикнал,но аз,като човек ,който е виждал монголоид максимум 3-4 пъти,не мога да се похваля с развит монголофизиономизъм _такава дума няма,но и това не е от значение,де.
И сега като не помня какво друго писах....нищо,като се сетя ще пиша .
С уважение:
Alexandra G"
Наистина човек с чувство за такт и уважение на събеседника! Като изключим нацисткия уклон - ерудиран, добър човек си беше.
Аз също, когато е умерена болката, предпочитам без упойки - колкото по-малко "химии" в тялото, толкова по-добре. На това мнение съм.
Ако е било толкова грубо, тъпо и арогантно поведението на лекаря, наистина не заслужава да работи тази професия!
Тютюнопушенето е вредно и е много неправилен избор!
Много правилно решение за запазването на писаниците (имейли, статии, постове и т. н.) в собствени файлове! Това и аз писах по-горе (в темата).
Монголоидите са доста различни, стига човек да е свикнал да вижда много такива лица. Иначе се стига до баналното "Ами те всички си приличат.", което не е вярно. С времето нещата се изясняват и големите разлики се виждат.