☯☼☯ SEO and Non-SEO (Science-Education-Omnilogy) Forum ☯☼☯

☆ ☆ ☆ № ➊ Omnilogic Forum + More ☆ ☆ ☆

Your ad here just for $2 per day!

- - -

Your ads here ($2/day)!

Author Topic: No more Yahoo e-mail for the people in China  (Read 37977 times)

0 Members and 32 Guests are viewing this topic.

MSL

• Философ | Philosopher | 哲学家
  • SEO hero member
  • SEO-karma: +830/-0
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Re: zdravey!"
« Reply #60 on: December 18, 2021, 02:36:37 AM »
"Re: zdravey!"

Received:
Константин П.
May 18, 2005 at 1:14 AM

"Кво стана с тебе бе, Далневосточний Ориенталецо?
При нас работата си е по старому. Шефа забранява интернет на работното място първите три смени , обаче днеска съм почивка.
Иначе Елина си се обяснява  по старому обаче сега пък и ми демонстрира колко е благородна и прощаваща че пак ме била обечала ( без ни най малко поправяне в основните пунктове обаче) щото ти явно си и пратил онова писмо с обясненията дето беше за приятелчетата и тогава наистина сглупих като ти казах да и го изпратиш. Пикантериите вътре наистина явно са и дошли в повече, щото според нея да се излагат интимните отношения между мене и нея на показ било гнусно и това било много грозно от моя страна пък и съм я бил лъгал че не споделям такива неща. Бе като че ли наистина не беше най удачния избор точно това да описваш подробно като причина за проблемите ни публично ама не ти се сърдя хич. Тва са глупости. Че мъжете за какво друго да говорят помежду си ако не за секс и жени и прочее. А че ми е правела такива номера в семейното ложе тя си е виновна и кво, като ги има да си рая и да не споделям? Дивотии...
Но ме разчувства  даже я прегърах ама сега го отчитам повече като проява на слабост, точно щото тя злоупотребява с това и ме атакува на линия чувства без да се поправя ни най малко. За което съжалявам , но ме боли все пак.
Нейсе.
Иначе кво става? Да немаш и ти некви грижи?
"

Не си спомням каква поредна услуга съм правил да пращам/препращам писма - както се вижда, давал съм доста внимание, време, а и съм бил откровен и честен... уви, по-сетне не ми се оцени това, получих неповикана и ненормална агресия...
 За недаването на интернет на работното място - аз също съм имал такива шефове... В някои случаи (при някои професии и колективи) така е по-добре.
 А за грижи - естествено, че постоянно съм имал - колкото е по-беден човек, толкова повече грижи има реално (или потенциално). А и като няма спонсори, трудно сам човек произвежда и натрупва капитал.
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"pisah mu"
« Reply #61 on: December 18, 2021, 03:16:05 AM »
"pisah mu"

Received:

emilia d.
May 18, 2005 at 3:01 PM

"hi pisah mu ve4e sega o4akvam da mi otgovori postarah se da izglejda dobre napisah go na ruski s angliskite bukvi i na ruski s ruskite dokolkoto pozvolqva bulgarskata kirilica zadaduh mu nqkolko vaprosa shte se radvam ako otgovori misla 4e sega zavisi samo ot nego do kolko e nau4il ruskiq bih se radvala ako naistina go znae i ako e ot dobro mqsto "

Нямам коментари тук да добавя.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Re: Re: zdravey!
« Reply #62 on: December 19, 2021, 03:21:49 AM »
"Re: Re: zdravey!"

Отново писмо с цитати и отговори.
Received. Константин П.
May 18, 2005 at 4:20 PM
">
> Zdravey!
>Ami az ti byah pratil pismo.Daje te obsujdahme indirektno s holadetsa po foruma.Vzehme da pravim sustezanie mejdu Kitay i Holandiq.Samo,4e nego leki4ko go izbiva na subektivizum,a az iskam da se sustezavame po obektivni kriterii-tseni,pokupatelna sposobnost,sigurnost i pr.Zasega spe4elih purviya rund."- Ама адаша е по тарикат а Холандия е по близо. Както сказах съм твърдо на мнение
а( Холандия и евентуално като се напаричиме- Китай да харча там еврото
б( Ако не ни понесе Холандия, чак тогава Китай.
Не съм шикалкавил никога. Много съм последователен.

Tuka parnoto i hranitelnite produkti/koka-koli,qdeneta i pr./ sa po-evtini.Otdelno spe4elih i vuvedenieto po arhitekturata.Skoro 6te go tsapardosam i s klimati4nite usloviq:)

> A DA NE ZABRAVQ!Bih go i po danutsite-tam sa 37 %,a tuka ot 0 do 7%-ni6to rabota!
- Даааа....Най добре е да ида при него да му стана дясна ръка и като натрупаме парички за собствена фирмичка, да я отворим в Чайна. Така екстраа.  Живот......
Нали требва да пращам парички и на дъщеричката, а при тебе нещата откъм работа са особлени. Инглриша го уча и ми е лесен ама още не съм на ниво ако и да откривам че поне от буква А повечето думи ги знам а първите уроци от граматиката са ми смешни направо.

e v drugoto konkurentno na Dalian gradi6te-Qingdao.Nqkoy den 6te hodq i tam da vidq kude e po-got za rezidentsiya.Ina4e nie s jenata reshihme-zimata ili v Macao ili na 10 minutki put v Zhuhai.Trqbva da se opita kusmeta na ruletkite,ina4e nqma da sum az!- РУЛЕТКИТЕ СЪ ПЪЛНА ГЛУПОСТ НО ТИ СИ ПРАВИ КВОТО ЗАНЕШ.

Izvadih si edna elektronna ruletka i vseki den treniram.Ot 5-6 igri,gubq samo 0-1.Nezavisimo,4e ruletkata e simulirana po podobie na nay-falshivite-padat se primerno takiva 4isla------- 10,4,3,10,10,10,0,0,3.Po teoriq na veroqtnostite tova e nevuzmojno,osobeno,ako se pada prez 3-4 minuti.Ama taka e po-dobre,za da ne se podvejd 4ovek po abstraktnosti.- НАКРАЯ ШЕ СИ ИЗХАРЧИШ СПЕСТЯВАНИЯТА КАТО СЕ ПРИСТРАСТИШ И ШЕ ЯДЕШ .... я ЗАРЕЖИ ТЕЗ ГЛУПОСТИ АМИ СЕ ФАЩАЙ НА РАБОТА! пО ДОБЛБРЕ ДА ИГРАЕШ НА ЗАЛАГАНИЯ НА ФУТБОЛНИ МАЧОВЕ. ПО ЛОГИМЧНО Е.

he maluk fal.Vzela jenata film s dqvoli.I po edno vreme nqkakvo bebe ujkim umrqlo,puk se okokorilo...I KATO IZREVA VSE EDNO,4E Q KOLQ!!!!!!!!!V su6toto vreme,az pi6a na Grifona kolko e tup i mi doyde neo4akvano!!!Stresnah se i az!V purviq moment si pomislih,4e nqkoy e vlqznal v staqta.Hvurlih stola.Posle gledam q ,4e kre6ti sre6tu TV-to,ta zagrqh za kakvo stava duma i go sprqh i sum nalojil zabrana vurhu takiva filmi.6te se gledat samo komedii,drami i kung-fu!Ebal sum mu maykata!!!Trqbva i da se provejda nqkakva sistemna terapiya otnosno tezi neyni predrazsudutsi!Za vsi4ko e vinoven v slu4aq Daoizma!- ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВЕН КИТАЙСКИЯТ БУДИЦЗЪМ ЧЕ ЗА ДА СЕ НАСТАНИ Е ИНТЕРПОЛИРАЛ В СЕБЕ СИ ДАОИСТКИ ЩУРОТИИ .
Tq samata mi kaza-Budistkiq u4itel ni u4eshe sam oda budem 6tastlivi,da pomagame na horata i nikoga ne ni e govorel za strahotii.Daoistite-naprotiv-vurkolatsi,magii,divotii...Daje nqkoi 4ukunduri ot tqh si mislqt,4e NE E ZADULJITELNO DA SE QDE!AKO SI MNOGO VISSH MOJESH D SPRESH DA QDESH I DAJE DA JIVEESH VE4NO!!!...Qzuk za tsqlata im filosofiya i
> neloshata meditsina!!!
> -------------
>
> SEGA ME 4UY MNOGO VNIMATELNO:
>TOVA ZA JENA TI BESHE GOLQMA DIVOTIQ DA Y PRA6TAM o nOVA PISMO I AZ TOGAVA TI SE OZUBIH QKO/AMA SI ZABRAVIL/ I TI KAZAH<4E NE SAMO NQMA DA Y PRA6TAM >Taka,4e uspokoy se-NE E POLU4AVALA o nOVA PISMO i po tazi ogika daje ne bi trqbvalo da znae i za Ana!
> Za tova otkude znae-vij da ne bi nqkoy drug da y e kazval.To 6te bude egasi podmolnika.Da ne bi Ana ili kakito ti ili Weinlocka.Az togava go pratih tova samo na 3 mom4eta.- МАМКА МУ! НО ТЯ ТОЧНО ТОВА И Е ПРОЧЕЛА! ДА НЕ Е ВЕНЛОК ДЕБА МААМУ? НЕ ВЯРВАМ. НО ПИСМОТО БЕШЕ СЪЩОТО. ЗА ОЗЪБВАНЕТО БЕШЕПРАВ. НО  ТОГАВА НАИСТИНА НЕ БЯХ В ЧАС (ОСТАВАШЕ И ДА СЪМ!)
НО НЕ СЪЖАЛЯВАМ. ТОВА ПОКАЗВА КОЛКО Е ССКЛОННА КЪМ РАЗКАЯНИЕ И ПРИМАНЕ НА КРИТИКА И НАКАЗАНИЯ- НИКАК. ДАЖЕ НЕ ГО ПРОЧЕЛА ЦЯЛОТО....
ИМА НЯКАКЪВ ХАКЕР ДЕТО ТАКА КРАДЕ АКАУНТИ И ТЕ ОСТАВАТ В БАЗАТА ДАННИ НО СЪС СМЕНЕН ИМЕЙЛ И ПАРОЛА. ВЕЧЕ ВТОРИ МОДЕРАТОР- ПРИЯТЕЛ , НОРМАНА МИ СЕ ОПЛАКВА И МИ РАЗКАЗВА ЗА ЕДИН МОБСТЪР ДЕТО ТАКА ИЗПУШИЛ, ОТ ФОРУМ Ъ.
НЕ ЗНАМ КВО ЩЕ ПРАВИМ.

uje.
> Budi zdrav!!!
>
> Za sega-4ao!
> "

Защо ли съм си губил толкова времето да убеждавам някой да идва в Китай, при положение, че се е отказал изненадващо и е избрал Холандия? То не бе един и двама, които ми губиха времето да ги уреждам тук, да им проучвам за работа, да им търся цени, самолетни и други транспорти... абе, въобще губене на време. Ето защо и вече не искам да убеждавам, каня и пр. никой в Китай. Последователен бил. Ха-ха... Все на такива "последователни" попадам.
 Адашът му бил "по-тарикат". Така и не разбрах с какво толкова е тарикат и какво точно се влага (позитивно явно) в това тарикатство (или казано по друг начин - "тарикатлък").
 За отваряне на фирмичка (бизнес) в Китай - също няколко ми даваха обещания, фалшиви надежди и накрая нищо. Проклети хора.
 Много странен начин за учене на език - "азбучен"... Първо ще учи думите с "а", после с "б"... Вместо да научи основни и нужни неща започващи с всякакви букви като "аз" ("I"), "бяло" ("white"), "време" ("time"), "градина" ("garden"), "дърво" ("tree"), "елен" ("deer"), "живот" ("life"), "зелено" ("green"), "излизам" ("I'm going out."), "йод" ("Iodine") и т. н., се мъчи да учи всички думи започващи с "а", между които и трудно/рядко влизащи в употреба като "албигойци" ("Albigensians") или "амок" ("amok").
 За рулетките - ако не са манипулирани и човек играе без да се лакоми, пестеливо и разумно, може и да печели в повечето случаи, както аз съм печелил досега. Разбира се, не навсякъде това е законно (казината са забранени на много места), а и повечето хора лесно стават хазартомани, така че не препоръчвам. За футоблните мачове - опитвах само веднъж, но не ми харесва. А за работа - аз през по-голямата част от живота си съм на работа. Какво да се хващам?!
 Грифонът, по-сетне, се оказа, че не е много глупав. Дори се сприятелихме за кратко, но по-сетне изгубихме връзка.
 За онази - по-сетне й откриха психични проблеми, а по начало си имаше демонофобия (страх от духове, вампири и прочие измишльотини, които се приемат за напълно реални), момент от която съм описал. Колкото и религиите да са вредни за научното възприемане на света, в случая, ставаше дума за сериозни психически отклонения.
 Хубаво, че не съм пращал писмо. Както се вижда, помагал съм доста, но щом като е било лоша идея, значи съм му помогнал като съм отказал да пращам глупави неща.
 Този човек така и не можа "да влезне в час". Язък му за целия интелект и знания!...
 А това "какво ще правим без форума" сега ми звучи адски смешно. Колко много съжалявам за прхосаните часове, дни и седмици там в течение на години!

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
« Reply #63 on: December 19, 2021, 01:11:24 PM »

Received: Константин П.
May 18, 2005 at 9:34 PM

"Сам ми е откраднал ника. Явно той или негово приятелче имат хакерски познания. И не съм единственият. Откраднал е и ника на +брат+ и на Мобстъра от форум Ъ.
Внимавай  и за твоя. Смятната на парола няма да ти помогне. Тъпаняря даже е писал на Нормана (той е и модератор) че е " взел временно назаем няколко ника за да може да каже какво мисли".Писал му е на имейла и заедно с това му пратил вирус ама нормана е тарикат и се оправил.
Така че внимавайте и докато не те известя от тук, нищо от титулярния ми ник не е мое.
Писах на един познат хакер, но и павката трябва да вземе отношение, а той си бара ташаците.
дано ми върнат моя си акаунт..."

Социопатско поведение - вместо да отидеш в друг форум или поне да си направиш свой блог, щом си толкова "навътре в нещата", тръгнал да хаква чужди профили! А този пък взел да се тревожи за дреболии... сега все повече и повече осъзнавам (а може би и той?), че е било онова прахосано време да бъде използвано за нещо друго - да спортуваш, да научиш нещо ново и полезно (например от разпространен чужд език), да опитваш да изкарваш легално пари, да мислиш бизнеси... или просто да си на разходка в градинка/парк...

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Re: Re: Re: zdravey!"
« Reply #64 on: December 19, 2021, 01:54:21 PM »
 Понеже не всеки схваща хумора, да кажа, че онова с "отвличането" е на шега и никога не е било мислено сериозно. А и човекът го е схванал правилно като хумор и като комплимент (че искам да му помогна да се устрои от сърце и душа).

Received:
Константин П.
May 19, 2005 at 12:39 PM

">
>"Ама адаша е по тарикат а Холандия е по близо."
>
>Adashut ti e vqrno tarikat.VNIMAVAY DA TE NE IZPURZALQ!!!- няма бе , ние сме свои хора........
Kaza indirektno,4e polu4ava 300 evro na den.- индиректно може да значи - не каза ама аз реших че казва индиректно защото така ми харесва. Индиректните казваници не ги уважавам.

Za 20 rabotni dena tova pravi 6000 evro.Sega ne6to gi namali...Tarikatee,dano da e samo za pred foruma.
>
> Za dqsnata ruka-dobre e,ako e istinski i seriozen!
>
>Apropo-znaesh moite pritesneniya,spored doklada na CIA v Holandiq ima pove4e AIDS otkolkoto v Kitay ot glava na naselenieto-taka 4e-UMNATA!!!- боли ме за спина. Сега засега давамч още шансове на жената и ако ги проиграе, макар че води противоречива линия, но рано или късно ще ми писне, просто се впускам във виртуални приключения и си намирам гадже за нула време. Къвто съм си чаровен...;-)))

>
>Taka,pri mene rabotata e seriozna.Ako be6e s amerikanski pasport/angliyski,novozelandski,daje yujno-afrikanski/,6tyah da platq na hora da te otvlekat,poneje togava uspehut ti e garantiran.S nashite tupi bulgarski pasporti/makar,4e sa gi napravili s vunshnost kato amerikanskite/ne vurvim mnogo.AMA,AKO SI S PRILI4EN ANGLIYSKI-6te imash ne samo shans,no i uspeh!- ми уча го. Писах че  се оказва дето повечето думи ги знам от обща култра и романскките езици.

>
> Na ma4ove opitah,ama tam e rabotata,4e e nelogi4no/osobeno na kontrolite/;ne obi4am futbol; i 6ansovete sa po-malko.- щото не познаваш играта бе хазартяго ( Буда ще те накаже!)
>
>Za Ruletkata:
>
>1.Az imam sistema i printsipi.
>
>2.Shte igraya samo s 10% ot parite,koito 6te polu4a.Aok spe4elq-spe4elq,ako ne-ne!
>
>Nqma strashno.Trenirm vseki den.Da ti go obqsnq prosto-ot 37 4isla mojesh da hvanesh 35.shans 35/2 za tebe.Kakvo pove4e?Az po printsip igraq na sredno 25/12.Pe4elil sum mnogo.- че системата ти няма да проработи, Гесер Курултаев и ше се навътриш грозно. А 80 лв в Китай са си много пари. Не ги пилей за дивотии.
>
> =======================
>
>Ami zasega tova e vsi4ko-otivam da popi6a vuv forumite.
>
>Do skoro!
>"

Отново, за по-неразбиращите, повтарям, че онова с "отвличането" е на шега и никога не е било мислено сериозно. А и човекът го е схванал правилно като хумор и като комплимент (че искам да му помогна да се устрои от сърце и душа). По останалото:
 Винаги трябва да сме внимателни, особено с непознати, защото всекидневно има измами, лъжи и т. н.
 По онова време много се плашех от СПИН, затова и гледах статистики онлайн, включително на "The World Factbook".
 За намирането на гадже "за нула време" става все по-трудно, дори и онлайн. Претенциите на хората са все по-големи. Разбира се, зависи ти кой си, какво имаш, можеш, знаеш, как изглеждаш и къде търсиш.
 Още по онова време предпочитаха хора с паспорти от държави, където английският им се води матерен (майчин) език - т. нар. native English speakers. Сега вече дори по закон е задължително, за да имаш работна виза като преподаваш английски. А българските паспорти ме дразнеха не само с това, че не помагат за лесно намиране на този вид работа, а и с това, че са със срок от 5 години и трябва на 5 години веднъж да се разкарваш на хиляди километри, до най-близкото консулство или посолство да харчиш пари, нерви и време. Ако са на 10 години (както са в повечето страни по света, доколкото знам), вече може да се каже, че са поне нормални паспорти! Преди около 3 години имаше новина, че паспортите на българските граждани ще се издават със срок на валидност 5 или 10 години, съгласно заявения от лицето срок.
 За английските думи - то трябва не само да ги разпознаваш и разбираш като изписване/набиране, а и да знаеш как добре да ги произнасяш. Примерно той може да знае, че "international" е "международен", ама да го чете "интернатионал" или "интернасионал" или "интернационал", което е доста далечно от английското или американското произношение, които са нещо като "интънешънъл" (по-точно: английското е [ˌɪntəˈnæʃnəl], а американското е [ˌɪntərˈnæʃnəl]). Нямаше да е странно, ако наистина беше дошъл насам и да не може да си намери работа, заради лошо произношение. Е, щях да го обучавам с часове и за около година да навлезне поне на ниво за предучилищно обучение, но... риск си е.
 За мачовете - човекът явно не знае даже за коефициентите. Не съветвам никой да се надява да изкарва пари по този начин.
 За 80 лева, че в Китай са си много пари - зависи за какво. Ако е за храна - да, може да се купи доста, особено зеленчуци с такава сума.
 За писането по форуми - ако не са твои или поне твоя съсобственост, че да изкараш поне малко пари - не съветвам да си губите времето, енергията, нервите дори...

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
« Reply #65 on: December 20, 2021, 02:04:47 AM »

May 19, 2005 at 12:40 PM

">
> Na Yahoo-to 6te mi pusnat virus to4no,kogato si napravqt sami svirka:)))- ами приготви се да ти правят :-)))
Tuka za6titata e maksimalna.Osven tova ot nepoznati ne otvarqm maili.NO TI BLAGODARQ ZA SUOB6TENIETO!!!!
>
> O.K.Nqma da se vruzvam na ni6to ot titulqrniq ti nick!!!
>
> Ami dano da ti go vurnat.Ama ne go prejivqvay tolkova!Gleday si realniq jivot.Nie sme s tebe!"

Не му се разбира много какво е искал да каже на аналогичното на "Когато си видят ушите без огледало."
 Важното е, че още тогава съм позагрял, че няма смисъл от толкова преживявания и отдаване на виртуални, форумни неща, а е по-добре човек да си гледа офлайн нещата (или онлайн бизнесите, ако са сериозни).

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Это о цивилизации 4-тысячелетней давности."
« Reply #66 on: December 21, 2021, 02:14:28 AM »
"Это о цивилизации 4-тысячелетней давности."

Received: Galiya G. V.
May 19, 2005 at 6:22 PM

"bashedu.ru/encikl/aaa/arkaim.htm
Это о цивилизации 4-тысячелетней давности.
Получается, что и Аркаим – это тюркское название

Арка – и сейчас  по-татарски спина, хребет
Челябинская область (Южный Урал) по нашим масштабам не так далеко от нас находится."

... "Запрашиваемая страница не найдена." Но, топоним происходит от тюркского «хребет», «спина», «основа».

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
+3
« Reply #67 on: December 21, 2021, 02:40:26 AM »
+3

1. May 19, 2005 at 6:39 PM

"perm-asha.chat.ru/arkaim.html

ural-chel.ru/turizm/arkaim/1.htm

skeptik.net/history/arkaim.htm

chudesa.by.ru/arkaim.html

Понятно, что это очень древняя цивилизация.
Арийская или не арийская – вопрос спорный."

2. May 19, 2005 at 6:46 PM

"1tv.ru/owa/win/ort6_main.main?p_news_title_id=77324&p_news_razdel_id=1"

3. May 19, 2005 at 7:50 PM

"piramyd.express.ru/disput/golomolzin/arkaim.htm

Тоже интересно!"

...

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Re: No more Yahoo e-mail for the people in China
« Reply #68 on: December 22, 2021, 12:54:24 AM »
Sent: Изпратено на: Вторник, 2005, Май 17 10:42:21 EEST

"> Stiskam paltsi!!!!
>Radvam se,4e sa ti haresali/snimkite/ !!!
>Abe edin burz vupros-ti haresvash li Kitay?Ako haresvash-u4i mnogo zdravo angliyski/i hvurlqy po edno oko na ruskiq,4e vikat v budeshte moje pak da e leko populqren,zaradi biznesa s Rusiq/i da te urejdame nasam,a?Kakvo shte kajesh?
>"

Received:
May 19, 2005 at 8:22 PM
GEORGI M.

"BLAGODARQ ZA STISKANETO NA PALCI.
MNOGO HARESVAM IZTO4NITE STRANI I BIH GELAL DA RABOTQ V NQKOQ OT TQH. BLAGODARQ ZA ZAGRIGENOSTTA I ZA NASOKITE ZA EZIKA.   SNIMKITE MNOGO MI  HARESAHA. SAPRUGATA TI E MNOGO KRASIVA I SIMPATI4NA. NAPRAVI MI VPE4ATLENIE, 4E NA SNIMKITE SAPRUGATA TI E OBLE4ENA S DALGA POLA, DOKATO BALGARKITE GLEDAT DA SE RAZGOLQT KOLKTO SE MOGE POVE4E. SMQTAM 4E TOVA E DOBAR KRITERI ZA MORALA NA EDIN 4OVEK.QVNO KITAICITE NE PREDAVAT FRONTA, KAKTO BALGARITE.
NA KAKVA SLUGBA E GENA TI? KAKAV 4IN IMA?
SKLY4IHTE LI BRAK VE4E?
ADA6, V KOI GRAD GIVEE6?
SLEDVA6IQ SEMESTAR 6E U4A ZA FIRST  CERTIFICATY IN ENGLAND.
A OTNOSNO PREDLOGENIETO ZA POMO6 ZA RABOTA V KITAI SAM SAGLASEN!
PO ANGLIISKI TRQBVA DA IMAM C1 NIVO ZA MEGDUNARODNITE OTNO6ENIQ.
ADA6, LQTOTO AKO SLU4AINO DOIDA DALI 6E MOGA DA RABOTQ NE6O, S KOETO  DA IZKARAM PARI.
UTRE SAM NA POSE6ENIE VAV FRENSKOTO POSOLSTVO.
4AO I SE POSTARAI DA MI OTGOVORI6 NA VSI4KI  VAPROSI."

Само на думи си остана, че човекът ще работи в някоя източна страна. Остана си европоориентиран.
 Убедил съм се, с времето, че степента на разголеност не гарантира моралност. Така че не се подвеждайте по това.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Re: No more Yahoo e-mail for the people in China
« Reply #69 on: December 22, 2021, 01:39:51 AM »
Sent: Изпратено на: Четвъвтък, 2005, Май 19 15:18:04 EEST

">
> Gleday sega:
>
>a/Purvo trqbva da probiyat antivirusnta na YAHOO/a tam vsi4ko se skanira!!!/
>
>b/Vtoro trqbva da probiyat moyata updatvana zashtita.
>
>c/Trqbva da sum pulen idiot da otvorq pismo ot nepoznat/ako 6te i v nego da pi6e-Bezbojnikut e murtuv-vij kak stana tova!" ili kakvato i da e druga provokatsiya/.
>
>Tuka za6titata e maksimalna.Osven tova ot nepoznati ne otvarqm maili.NO TI BLAGODARQ ZA SUOB6TENIETO!!!!
>>
>> O.K.Nqma da se vruzvam na ni6to ot titulqrniq ti nick!!!
>>
>> Ami dano da ti go vurnat.Ama ne go prejivqvay tolkova!Gleday si realniq jivot.Nie sme s tebe!
>> Ti li si IMPUDENT BEZBI?
>
> Hubava dumi4ka si nau4il-polezna!
>
>Ina4e,nali si znaesh-ovladey vsi4ko prosto- az naprimer posledno prepodavah za shapka/ HAT;CAP/,jaba /FROG/,LISITSA/FOX/ i torta/CAKE/.Takiva neshta deto se vika na sun da te pipnat-trqbva da gi znaesh:)
>
> Pojelavam ti priqten den!
>> "

Received:
May 19, 2005 at 11:04 PM
Константин П.
"IMPUDENT BEZBI- DA."

За анти-хакерските защити - теоретично съм прав, но знае ли човек... понякога и най-защитените биват пробити при хакерски атаки, та не трябва човек да е 100% сигурен.
 За думичките - наистина е добре да се овладяват тези основни неща (като посочените примери със съществителните), но зависи къде преподаваш. В днешно време, например, има детски градини в Китай, където се преподават доста по-сложни неща - например цели изречения като "This picture uses feathers." Като "ъпдейт" - аз последно съм преподавал "It's a yellow brush.", "It's a pink eraser.", "It's red glitter." и "It's purple paper." Така че, нещата стават по-сложни.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Re: Re: Re: Re: Re: zdravey!
« Reply #70 on: December 23, 2021, 12:52:16 AM »
"Re: Re: Re: Re: Re: zdravey!"

Sent: Изпратено на: Четвъвтък, 2005, Май 19 20:11:04 EEST

"> Brate,prav li sum?
>
>"#1045;#1076;#1074;#1072; #1083;#1080; #1077;#1079;#1080;#1095;#1085;#1080;#1082; #1088;#1080;#1084;#1083;#1103;#1085;#1080; #1097;#1077; #1087;#1080;#1096;#1077; :"#1054;#1079;#1072;#1088;#1077;#1085; #1086;#1090; #1041;#1086;#1078;#1080;#1103;#1090;#1072; #1073;#1083;#1072;#1075;#1086;#1076;#1072;#1090;!"
>#1053;#1077; #1089;#1077; #1076;#1086;#1074;#1077;#1088;#1103;#1074;#1072;#1081; #1090;#1072;#1082;#1072; #1083;#1077;#1089;#1085;#1086;!#1054;#1089;#1074;#1077;#1085; #1090;#1086;#1074;#1072; #1080;#1084;#1072; #1080; #1084;#1085;#1086;#1075;#1086; #1092;#1072;#1083;#1096;#1080;#1092;#1080;#1082;#1072;#1094;#1080;#1080;,#1087;#1088;#1072;#1074;#1077;#1085;#1080; #1086;#1090; #1082;#1072;#1090;#1086;#1083;#1080;#1094;#1080;#1090;#1077;!
>#1054;#1090; #1093;#1088;#1080;#1089;#1090;#1080;#1103;#1085;#1080;#1085; #1076;#1086; #1093;#1088;#1080;#1089;#1090;#1080;#1103;#1085;#1080;#1085; #1080;#1084;#1072; #1041;#1040;#1051;#1050;#1040;#1053;-#1088;#1072;#1079;#1083;#1080;#1082;#1072;!
>#1040;#1082;#1086; #1085;#1103;#1082;#1086;#1081; #1077; #1075;#1077;#1085;#1077;#1090;#1080;#1095;#1085;#1086; #1087;#1088;#1077;#1076;#1088;#1072;#1079;#1087;#1086;#1083;#1086;#1078;#1077;#1085; #1082;#1098;#1084; #1089;#1090;#1088;#1072;#1093;,#1087;#1086;#1074;#1077;#1095;#1077; #1086;#1090; #1076;#1088;#1091;#1075;,#1072;#1082;#1086; #1097;#1077; #1080; #1092;#1072;#1085;#1072;#1090;#1080;#1082; #1076;#1072; #1077;,#1087;#1072;#1082; #1087;#1088;#1077;#1076; #1075;#1083;#1072;#1076;#1085;#1080;#1103; #1083;#1098;#1074; #1097;#1077; #1089;#1077; #1085;#1072;#1087;#1080;#1082;#1072;#1077;/#1085;#1072;#1081;-#1084;#1072;#1083;#1082;#1086;#1090;#1086;/."
>
> TOva go diskutirame tuka!!!!Razbivam gi na tema SVOBODNA VOLQ,GRQH,DQVOL...Ama ima edin mnogo umen filosof i mi e malko tersene s nego!Kogato imash vreme-hvurli edno oko.Az sum RAZUM,a golemiqt konkurent e HAMILL.Uvajavam go,ama golemi HITOVe hvurlq-"Hristiqnskata filosofiq bila nay-dulbokata,4estna i pr.!"....Ehhhhh.....
>
>
>
> V ALL.BG sme:
>
>forum.all.bg/showflat.php/Cat/0/Number/305248/page/0/fpart/8/vc/1
>
> Ako ne ti se otvarq-vij all.bg
>
>Sled tova klikni na FORUMI
>
>Ot tam tursi FILOSOFIQ
>
>I posle "ONTOLOGI4NO DOKAZATELSTVO ZA SU6TESTVUVANETO NA BOGA".
>"

Received: May 20, 2005 at 1:18 AM
Константин П.
"Ontologiqnoto e glupost na turkaleta. Kavi mu `che mu pishkam na filosofiyata shtom nyama nishto obshto s FAKTITE."

Донякъде беше удоволствие да се упражнява философия, конкретно научно-атеистична такава, както и да се преговаря религиозната. Уви, по-добре е било да се пише в собствен сайт, а не да се пълнят чужди сайтове със съдържание, което може и по-сетне да престане да е налично по една или друга причина.
 И конкретно - наистина, философията и науката трябва да се основават на факти, за да няма самозаблуди и заблуди.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Privet"
« Reply #71 on: December 23, 2021, 01:05:39 AM »
"Privet"

Received: May 20, 2005 at 2:51 AM
Elena C.
"Izvinqvai,che ne ti pisah po-rano,no bqh strashno zaeta.Vse pak e kraq na uchebnata godina i pada zdravo uchene.Mersi za informaciqta otnostno cenite na stokite tam.Naistina sa malko po-evtini ot tuk.Sushto ne e i za prenebregvane fakta,che imate dosta kachestveni stoki..Ako vse oshte te interesuva za tegleneto na muzika mi kazaha nqkakva programa i ot neq moje da si teglish vsqkakvi pesni.shte razucha po-podrobno ako te interesuva i shte ti kaja.Mnogo mi haresa gradcheto deto iskash da se mestish i shte bude mnogo hubavo ako osushtestvish planovete si.Nepremenno shte pokaja snimkite i na Svetlio toi mnogo shte gi haresa.Az lichno predpochitam srednite gradove,no i golemite ot edna strana poneje ima poveche vuzmojnosti za realizaciq.Za bitkata na "Doma na knigata" znaem i sme si vzimali veche ot tam i mnogo ni e haresalo qdeneto.Siglasna sum s teb,che pileto s bambukovi kulnove e hubavo.S o novo pasmo deto i na teb ti go pratih spechelih 14 noshtuvki,no ne znam dali shte se vuzpolzvam ot vuzmojnosta.Struva mi se sumnitelno.Ti prashta li pisma za da spechelish?Ako ima neshto novo pri vas pishi.Sushto i kak ste i dali deistvate po vuprosa za premestvaneto.Emi tova e za sega ot men shte hodq da si lqgam,che utre izprashtame abiturientite i az uchastvam v turjestvoto.Ako ne ti pisha da znaesh,che nqmam internet poneje mi e na privurshvane.
                                  Chao za sega i pozdravi na Nelito!"

Някои неща са по-скъпи, други са по-евтини. Много зависи и с каква заплата си както в едната, така и в другата държава. За стоките - има и качествени, и некачествени.
 За градчето - то е хубаво, но не ми хареса, че зимата става студено (над нулата, но под 10 градуса) и няма парно никъде. А и въздухът беше замърсен (не колкото в много от големите градове, но над нормата), та не стоях много там по тези и някои други, по-субективни, причини.
 Напоследък и аз мисля, че е по-добре в средните градове. Много зависи от кварталите на градовете (били те големи или средни). Всичко е доста относително.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
'Re: Re: Re: Re: Re: Re: zdravey!"
« Reply #72 on: December 24, 2021, 12:07:39 AM »
"Re: Re: Re: Re: Re: Re: zdravey!"

Sent: Изпратено на: Петък, 2005, Май 20 09:15:27 EEST

"> Ne znam po kakvi pri4ini,no v otgovora ti do mene ima samo 4isla-4etiritsifreni s #/paragraf/ otpred.Probvah da gi raz4eta s rzli4ni encoding-i,ama ne stava.T.e. ni6to ne razbrah ot e-maila ti.Kogato mojesh mi go preprati pak,ili mi napishi osnovnoto na latinitsa.
> Ti,ina4e,si v klub,nali?Po replikite ti vuv foruma razbrah.
>AMi zasega tova e.
>Pri mene pulen zastoy-nqma ni6to novo.Ne se oplakvam ,de.Spokoyni4ko.Dnes 6te hodim do edin suvet za da vidim kakvo 6te kajat na Nellie za visata.Politsaite navsqkude po sveta sa po-nezapoznati sus zakonite ot kolkoto yuristite.Ne mojaha v4era v rayonnoto da ni kajat dali Macao e teritoriq,v koqto se s4ita,4e sum v Kitay ili,4e se vodi vse o6te 4ujda durjava,za 4ujdentsite,predvid razli4nite prava na jitelite y,osobeniya statut i vuzmojnostta za podnovqvane na vizi ot tam.
>"
 Много се пишеше на шльокавица в онези години. :)
 По-късно ми се изясниха нещата за Макао. Бях там няколко пъти досега. А и хората вече са по-запознати с този район.

May 20, 2005 at 3:10 PM
 "Pisah che ontologichnoto "dokazatelstvo e plen bokluk i circulus vitiosus ponezhe ne se opira na fakti a na kvaziumozritelni konstrukcii.
Tupoto bor4e ne dava purvite  3 smeni net na rabotnoto myasto- gaden kapitalist. Da go duha.
I bi4a 3 smeni pored shtoto porednia izbega a nikoy ne mu se raboty takuv bokluk- 8-10 lv za 12  4asa.
I az iskam da begam ama ne me iskat drugade a po dobre tova otk nishto."

И аз мисля така за т. нар. "онтологично доказателство".
 Лошо нещо е капиталистическата експлоатация, наистина. Макар че в такива случаи (не знам за този конкретно) понякога самият капиталист не е много успешен и дори да иска, няма как да плати повече пари (защото отиват много разходи за наем, данъци, ток и т. н.) В най-идеалния случай е добре да си делят разходите и приходите всички в даден колектив, но няма много такива ларж собственици, които да позволят това.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zdravey!"
« Reply #73 on: December 24, 2021, 12:22:33 AM »
"Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zdravey!"

Sent: Изпратено на: Петък, 2005, Май 20 19:04:28 EEST

" Taka si e!
>V "Politika"gi zaebah,poneje edin pedal-OLD SPAYSA-tupiq,oreval ,4e shte smenq moderatorite,4e sum bil gamen i pr.HEM SE OPLAKVAT > Kakto i da e!
> Vupros-pi6e6 li si s Goebbles?Az 6te mu pi6a.Mnogo me kefi."

Много неприятен човек, наистина, затова и неприятното чувство към него бе изразено с популярната обида (която няма нищо общо с истинската хомофобия, защото се използва спрямо хора с всякаква сексуална ориентация - хетеросексуални, бисексуални, хомосексуални...) А и, като цяло, грешката си е моя, че съм си губил времето безплатно да им участвам там и да им правя посещения, да им пиша съдържание... вместо да съм употребил това време и енергия за по-полезни за мен неща.
 Първоначално мислех, че човекът с ник "Гьобелс" е мъж. Харесваше ми, че въпреки човеконенавистническите си възгледи, които не споделям, беше ерудиран и се изразяваше по-научно често. После се оказа, че е младо момиче (по онова време).

May 21, 2005 at 1:03 AM

"Vsi4ki sa pedali ili podli kradci na akaunti.
Zhalki strahlivtsi. Old Spice go zayadoh na opredeleniya za politika no Sam e iztril vsi4ko"

Както се вижда, дори не се признава труда, който влагаш и времето, което прахосваш. И за какъв дявол сме се трепали?! Никога повече! Пишете си само в сайтове, от които може да изкарате пари. А последните са нужни почти навсякъде.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Re: Pomosht,ako mojesh."
« Reply #74 on: December 24, 2021, 12:57:48 AM »
"Re: Pomosht,ako mojesh."

May 21, 2005 at 1:48 PM
Константин П.

"Веднага и хиша. С нея си поддържам доста оживена кореспонденция и приятно- лежерна  бирено- историческа връзка. Впрочем  АЗ И РАЗКАЗАХ ЗА МОИТЕ ПРОБЛЕМИ НА ФОРУМА, ТАКА ЧЕ МОЖЕ РЕПЛИКАТА И ДА Е ПРОСТО ЕХИДНО ПОЖЕЛАНИЕ. ПРИНЦИПНО ТЯЕ МАНИЯЧКА НА ТЕМА ЕМАНЦИПАЦИЯ И НЕ ИСКА ОТ с++ АКО ВЪОБЩЕ ГО ИМА В КОЕТО СЕ СЪМНЯВАМ, НИЩО , ДОРИ ПОМОЩ И ОБЯСНЕНИЯ ПО КОМПИТЕ. ТАКА ЧЕ ЕДВА ЛИ БИ ИЗПОЛЗВАЛА ХАКЕР ДОРИ ДА НЕ Е ИЗМИСЛЕН. СПОРЕД МЕН Е ПО СКОРО РАБОТА НА ХАХАВИЯ САМ.
Но ще проуча, обещавам! Ако не ни понася само кажи къде да се храснем и в кои форуми и да си правим кефа двамцата докато ни изфърлят и оттам. Днес пак съм на работа но поне табуто за интернет не важи вече, мамака му.
Веднагапиша на Персито.
>Ako ne stane-zdrave da e!Kakto im kazah-nie bez tqh mojem,ama te bez nas ne mogat!- могат но уви , това живот ли е? Блато...."

По-сетне, както отбелязах, въпросният хакер се поразкая пред мен и каза, че мръсницата го карала даже да пуска опасни постове от мое име, че да ми създават неприятности.
 За форумите - пак казвам и няма да се изморя да го казвам - само в лични форуми, блогове, социални мрежи и каквото още има - така всичкия труд, време, нерви и т. н. ще са вложени в (поне потенциални) приходи.
 А аз имах предвид, че ако няма (по-качествени) потребители (които създават съдържание), даден форум не може да оцелее (освен, ако не се превърне в някакъв личен или полуличен "блог". Има такива. Последно бях попадал на един американски - сам американец си пишеше всякакви теми, но нямаше почти никой да се включи и да коментира, макар и да беше форум онова неговото. Наистина приличаше на един голям личен блог.)

Tags:

Your ad here just for $1 per day!

- - -

Your ads here ($1/day)!

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.