"Re: Re: zdravey!"
Отново писмо с цитати и отговори.
Received. Константин П.
May 18, 2005 at 4:20 PM
">
> Zdravey!
>Ami az ti byah pratil pismo.Daje te obsujdahme indirektno s holadetsa po foruma.Vzehme da pravim sustezanie mejdu Kitay i Holandiq.Samo,4e nego leki4ko go izbiva na subektivizum,a az iskam da se sustezavame po obektivni kriterii-tseni,pokupatelna sposobnost,sigurnost i pr.Zasega spe4elih purviya rund."- Ама адаша е по тарикат а Холандия е по близо. Както сказах съм твърдо на мнение
а( Холандия и евентуално като се напаричиме- Китай да харча там еврото
б( Ако не ни понесе Холандия, чак тогава Китай.
Не съм шикалкавил никога. Много съм последователен.
Tuka parnoto i hranitelnite produkti/koka-koli,qdeneta i pr./ sa po-evtini.Otdelno spe4elih i vuvedenieto po arhitekturata.Skoro 6te go tsapardosam i s klimati4nite usloviq:)
> A DA NE ZABRAVQ!Bih go i po danutsite-tam sa 37 %,a tuka ot 0 do 7%-ni6to rabota!
- Даааа....Най добре е да ида при него да му стана дясна ръка и като натрупаме парички за собствена фирмичка, да я отворим в Чайна. Така екстраа. Живот......
Нали требва да пращам парички и на дъщеричката, а при тебе нещата откъм работа са особлени. Инглриша го уча и ми е лесен ама още не съм на ниво ако и да откривам че поне от буква А повечето думи ги знам а първите уроци от граматиката са ми смешни направо.
e v drugoto konkurentno na Dalian gradi6te-Qingdao.Nqkoy den 6te hodq i tam da vidq kude e po-got za rezidentsiya.Ina4e nie s jenata reshihme-zimata ili v Macao ili na 10 minutki put v Zhuhai.Trqbva da se opita kusmeta na ruletkite,ina4e nqma da sum az!- РУЛЕТКИТЕ СЪ ПЪЛНА ГЛУПОСТ НО ТИ СИ ПРАВИ КВОТО ЗАНЕШ.
Izvadih si edna elektronna ruletka i vseki den treniram.Ot 5-6 igri,gubq samo 0-1.Nezavisimo,4e ruletkata e simulirana po podobie na nay-falshivite-padat se primerno takiva 4isla------- 10,4,3,10,10,10,0,0,3.Po teoriq na veroqtnostite tova e nevuzmojno,osobeno,ako se pada prez 3-4 minuti.Ama taka e po-dobre,za da ne se podvejd 4ovek po abstraktnosti.- НАКРАЯ ШЕ СИ ИЗХАРЧИШ СПЕСТЯВАНИЯТА КАТО СЕ ПРИСТРАСТИШ И ШЕ ЯДЕШ .... я ЗАРЕЖИ ТЕЗ ГЛУПОСТИ АМИ СЕ ФАЩАЙ НА РАБОТА! пО ДОБЛБРЕ ДА ИГРАЕШ НА ЗАЛАГАНИЯ НА ФУТБОЛНИ МАЧОВЕ. ПО ЛОГИМЧНО Е.
he maluk fal.Vzela jenata film s dqvoli.I po edno vreme nqkakvo bebe ujkim umrqlo,puk se okokorilo...I KATO IZREVA VSE EDNO,4E Q KOLQ!!!!!!!!!V su6toto vreme,az pi6a na Grifona kolko e tup i mi doyde neo4akvano!!!Stresnah se i az!V purviq moment si pomislih,4e nqkoy e vlqznal v staqta.Hvurlih stola.Posle gledam q ,4e kre6ti sre6tu TV-to,ta zagrqh za kakvo stava duma i go sprqh i sum nalojil zabrana vurhu takiva filmi.6te se gledat samo komedii,drami i kung-fu!Ebal sum mu maykata!!!Trqbva i da se provejda nqkakva sistemna terapiya otnosno tezi neyni predrazsudutsi!Za vsi4ko e vinoven v slu4aq Daoizma!- ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВЕН КИТАЙСКИЯТ БУДИЦЗЪМ ЧЕ ЗА ДА СЕ НАСТАНИ Е ИНТЕРПОЛИРАЛ В СЕБЕ СИ ДАОИСТКИ ЩУРОТИИ .
Tq samata mi kaza-Budistkiq u4itel ni u4eshe sam oda budem 6tastlivi,da pomagame na horata i nikoga ne ni e govorel za strahotii.Daoistite-naprotiv-vurkolatsi,magii,divotii...Daje nqkoi 4ukunduri ot tqh si mislqt,4e NE E ZADULJITELNO DA SE QDE!AKO SI MNOGO VISSH MOJESH D SPRESH DA QDESH I DAJE DA JIVEESH VE4NO!!!...Qzuk za tsqlata im filosofiya i
> neloshata meditsina!!!
> -------------
>
> SEGA ME 4UY MNOGO VNIMATELNO:
>TOVA ZA JENA TI BESHE GOLQMA DIVOTIQ DA Y PRA6TAM o nOVA PISMO I AZ TOGAVA TI SE OZUBIH QKO/AMA SI ZABRAVIL/ I TI KAZAH<4E NE SAMO NQMA DA Y PRA6TAM >Taka,4e uspokoy se-NE E POLU4AVALA o nOVA PISMO i po tazi ogika daje ne bi trqbvalo da znae i za Ana!
> Za tova otkude znae-vij da ne bi nqkoy drug da y e kazval.To 6te bude egasi podmolnika.Da ne bi Ana ili kakito ti ili Weinlocka.Az togava go pratih tova samo na 3 mom4eta.- МАМКА МУ! НО ТЯ ТОЧНО ТОВА И Е ПРОЧЕЛА! ДА НЕ Е ВЕНЛОК ДЕБА МААМУ? НЕ ВЯРВАМ. НО ПИСМОТО БЕШЕ СЪЩОТО. ЗА ОЗЪБВАНЕТО БЕШЕПРАВ. НО ТОГАВА НАИСТИНА НЕ БЯХ В ЧАС (ОСТАВАШЕ И ДА СЪМ!)
НО НЕ СЪЖАЛЯВАМ. ТОВА ПОКАЗВА КОЛКО Е ССКЛОННА КЪМ РАЗКАЯНИЕ И ПРИМАНЕ НА КРИТИКА И НАКАЗАНИЯ- НИКАК. ДАЖЕ НЕ ГО ПРОЧЕЛА ЦЯЛОТО....
ИМА НЯКАКЪВ ХАКЕР ДЕТО ТАКА КРАДЕ АКАУНТИ И ТЕ ОСТАВАТ В БАЗАТА ДАННИ НО СЪС СМЕНЕН ИМЕЙЛ И ПАРОЛА. ВЕЧЕ ВТОРИ МОДЕРАТОР- ПРИЯТЕЛ , НОРМАНА МИ СЕ ОПЛАКВА И МИ РАЗКАЗВА ЗА ЕДИН МОБСТЪР ДЕТО ТАКА ИЗПУШИЛ, ОТ ФОРУМ Ъ.
НЕ ЗНАМ КВО ЩЕ ПРАВИМ.
uje.
> Budi zdrav!!!
>
> Za sega-4ao!
> "
Защо ли съм си губил толкова времето да убеждавам някой да идва в Китай, при положение, че се е отказал изненадващо и е избрал Холандия? То не бе един и двама, които ми губиха времето да ги уреждам тук, да им проучвам за работа, да им търся цени, самолетни и други транспорти... абе, въобще губене на време. Ето защо и вече не искам да убеждавам, каня и пр. никой в Китай. Последователен бил. Ха-ха... Все на такива "последователни" попадам.
Адашът му бил "по-тарикат". Така и не разбрах с какво толкова е тарикат и какво точно се влага (позитивно явно) в това тарикатство (или казано по друг начин - "тарикатлък").
За отваряне на фирмичка (бизнес) в Китай - също няколко ми даваха обещания, фалшиви надежди и накрая нищо. Проклети хора.
Много странен начин за учене на език - "азбучен"... Първо ще учи думите с "а", после с "б"... Вместо да научи основни и нужни неща започващи с всякакви букви като "аз" ("I"), "бяло" ("white"), "време" ("time"), "градина" ("garden"), "дърво" ("tree"), "елен" ("deer"), "живот" ("life"), "зелено" ("green"), "излизам" ("I'm going out."), "йод" ("Iodine") и т. н., се мъчи да учи всички думи започващи с "а", между които и трудно/рядко влизащи в употреба като "албигойци" ("Albigensians") или "амок" ("amok").
За рулетките - ако не са манипулирани и човек играе без да се лакоми, пестеливо и разумно, може и да печели в повечето случаи, както аз съм печелил досега. Разбира се, не навсякъде това е законно (казината са забранени на много места), а и повечето хора лесно стават хазартомани, така че не препоръчвам. За футоблните мачове - опитвах само веднъж, но не ми харесва. А за работа - аз през по-голямата част от живота си съм на работа. Какво да се хващам?!
Грифонът, по-сетне, се оказа, че не е много глупав. Дори се сприятелихме за кратко, но по-сетне изгубихме връзка.
За онази - по-сетне й откриха психични проблеми, а по начало си имаше демонофобия (страх от духове, вампири и прочие измишльотини, които се приемат за напълно реални), момент от която съм описал. Колкото и религиите да са вредни за научното възприемане на света, в случая, ставаше дума за сериозни психически отклонения.
Хубаво, че не съм пращал писмо. Както се вижда, помагал съм доста, но щом като е било лоша идея, значи съм му помогнал като съм отказал да пращам глупави неща.
Този човек така и не можа "да влезне в час". Язък му за целия интелект и знания!...
А това "какво ще правим без форума" сега ми звучи адски смешно. Колко много съжалявам за прхосаните часове, дни и седмици там в течение на години!