"Re: Re: zdravey!"
Received: Константин П.
May 14, 2005 at 6:47 PM
"> Ami az sus Zlatko si imah malko drujba v DAOBG-davah mu dokladi za Kitay,ta,ako iskash da pogovorq s nego.- не . Християнизирани отнесльовци не ме интересуват. Проблема е че някой ми е оставил стария ник- Безбожник в базата данни но го е наблъскал със защити и номера, та да нямам аз достъп а който иска да ми пиша да пиша, в резултат на което оная гад дето го контролира в момента да ми чете пощата.
Светлозар каза два три дена да не правя нищо но ако не се оправи батака почвам да измислям акаунти и да спамя като луд.
А майка ми прекали, ошамарих я и и изнесох ръмжаща лекция в резултат на което добитъка викна полицаи, аз и се накарах и пред тях и подписвахме разни протоколи и глупости- пълна овца. Има късмет че точно сега не искам неприятности с ушеви иначе щях да я подредя.
В София няма обществени бани и не са модерни.
Та така. За безвизовия режим- ми не ме урежда много....
Засега живи и здрави.
Отивам да чета писмата на оная овца жена ми. И тя нещо ми върти номера.
Pavkata e sre6tu Kostov,ta moje i da ne e toy.SAM imashe nqkakvi problemi s nicka,ama se opravi i si e pak sus stariq.
> Za kluba-ami v bulgaria e taka,daje i po-lo6i oferti sum 4uval...Ama,ako iskash opitay,zaradi bezplatniq NET.
> Za burzopisa-nqma kak da ne go izkara6-tolkova si treniral po foruma i v korespondentsiqta si!
> Okaza se,4e v Qingdao imalo oshte edin bulgarin,deto se prepitava kato mene.Ama toy e zavurshil kitaistika vuv Frantsiq i e spetsializiral otdelno angliyski.Sega prepodava angliyski i posredni4i na kitayski firmi za alush-verish.
> Za prevoda na knigi-da,may e po-dobre!
> V Kitay sa mnogo moderni ob6testvenite bani.Pove4eto jeni hodqt tam/ta i golqma 4ast ot mujete-poneje v pove4eto slu4ai ima masajisti i telqtsi/.Vij i v Sofiq dali nqma ne6to takova-tova si e ideq.
> I posledna novina-BULGARIQ/za pruv put ne6to svqstno/podpisala s Hongkong i Makao BEZVIZOV REJIM !!!Ne znam dali moje da ti e ot polza-ama da znaesh- 90 dena mojesh da si hodish v Makao i Hongkong samo s pasporta.
> AMi zasega drugo nqma-vajnoto e,4e ima6 6ansove za rabota.
>"
Както се подразбира, това е отговор на мейл, с цитати (моите са на шльокавица). Каквото съм давал като информация за Китай е било наистина под формата на обективен доклад от гледна точка на обикновен човек, който е дошъл добросъвестно да живее и работи в Китай, спазвайки законите.
Както се вижда, предложил съм помощ, но той отказва, защото онзи бил вярващ.
За манипулиране на никове (и цели акаунти) - аз също съм имал подобни проблеми - и в Даобг-то, и в АБВ-то, и в Предприемач-а - та, пак казвам, най-добре е човек да не се регистрира и да не пише по чужди сайтове, а да си работи само върху собствен сайт/сайтове.
Това да измисляш акаунти и да спамиш като луд е хем безполезно, хем детинско - банват те веднага, изтриват за минути спама и какво?! Оставаш само с изгубеното време, вместо да го вложиш в развитието на нещо свое или поне в саморазвитие.
За разправии и побоища с роднини - много, много неприятна работа. На мнение съм, че ако човек не се разбира с родител/родители, най-добре е да се отдалечи и да ограничи до максималния минимум контактите. В повечето случаи няма полезен ход. Както се вижда и в тази ситуация - чак до полиция се е стигало.
За онзи български гражданин в Цинао, КНР, последно чух, че се е преместил във Франция (Лион). Не знам дали е вярно. Ние с него бяхме контактували малко. Стори ми се възпитан човек. След това изгубихме връзка.
За китайските обществени бани - основно са (или бяха) на север. През последните близо 2 десетилетия живея на юг и не знам (не съм се интересувал) дали още са толкова популярни обществените бани на север. По онова време (2004-2005 г.) някои семейства дори нямаха бани в апартаментите си и не проявяваха интерес да си правят, защото бяха свикнали да ходят по обществените. На юг, обаче, няма такива бани - всеки си има баня вкъщи.
За България - след изчезването на НРБ наистина повечето неща са лоши, според мен, а за свестните - има, както съм споменал, от време на време. Така или иначе, все повече хора забелязват проблемите там и ги описват/изговарят открито.