☯☼☯ SEO and Non-SEO (Science-Education-Omnilogy) Forum ☯☼☯

☆ ☆ ☆ № ➊ Omnilogic Forum + More ☆ ☆ ☆

Your ad here just for $2 per day!

- - -

Your ads here ($2/day)!

Author Topic: No more Yahoo e-mail for the people in China  (Read 30646 times)

0 Members and 44 Guests are viewing this topic.

MSL

• Философ | Philosopher | 哲学家
  • SEO hero member
  • SEO-karma: +823/-0
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Re: No more Yahoo e-mail for the people in China
« Reply #30 on: December 06, 2021, 12:30:11 AM »
Received:

Kalina D.

May 6, 2005 at 5:53 PM

"ami  mama e kum ocean university .Ta  na4i az hodia  na kitaisko  u4ili6te  i sum edinstvenia 4ujdenec tam . vsi4ki  sa kitaici! no mnogo dobree si prekarvam  i  mi e  mnogo priqatno.tuk  v Zhanjiang ima  mnogo  4ujdenci ima  Amerikanci  Filipinci  Rusnaci Ukrainci Uzbekistanci Kanadci  Novozalandci ta dajee i edna Polekinia.mnogo e veselo. i stra6ni  Foriners Partys stavat.
OOO 4estit Imen Den."

Хубаво е било, но вече няма - все по-високи изисквания (като образование и като гражданство), та не е много лесно да си намират работа като учители по английски хора от Филипините, Русия, Украйна, Узбекистан, Полша и т. н., вкл. и България. За т. нар. native English speakers (напр. тези от САЩ, Канада и Нова Зеландия) е по-лесно, но също им искат минимум бакалавърска степен по новия закон.
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"(No Subject)"
« Reply #31 on: December 06, 2021, 12:58:23 AM »
"(No Subject)"

Received: May 6, 2005 at 8:47 PM

"Добър ден, Г.!
Я сестренка Галии. Меня зовут Альфия.
Это я хочу поехать в Китай.
Решила познакомиться"

Познакомились.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Да се чудиш...
« Reply #32 on: December 06, 2021, 01:48:58 AM »
 Да се чудиш сериозен ли е или се бъзика... Предвид, че с други хора си е правил подобни бъзици, не го вземам в такива моменти на много сериозно. В случая, залагам, че около 90% от този мейл е писан по-скоро за майтапа, отколкото сериозно да ги е мислил тези неща. А за идването му в Китай и правенето на бизнес в Китай - така си остана само с приказките и обещанията. Един от хората, които ми дадоха напразни надежди и чаках на вятъра.

Received: May 6, 2005 at 10:58 PM
 Павлин З.
 "zdravei,mnogo se izkefih na pismoto ti,osobenno na goleminata my:).gordeia se gi si mi priatel i vinagi kogato imam vuzmojnost se hvalia s tebe g.:) .ako niakoi kaje ne6to lo6o za kitai na momenta mu ozporvam viziata.,nai malkoto za6toto ti si tam ,no az sum re6il edin den da jiveia v kitai na 100%.zaedno 6te promenim oblika na tazi prekrasna durjava i kogato es-to i usa-ta se srinat ikonomi4eski nii 6ta vlastvame nad nai velikata strana i 6te ostanem v istoriata kato gospodari na sveta!!!

sega za mene-imam zabrana za napuskane na stranata do 2007 za6toto italianskite politsai poglednaha na men kato na potentsialna zaplaha i me biaha zatvorili v lager i sa durjaha mnogoo opedalki i me iztreliaha no tova si e za tiahnata glava.edin den 6te gi eba vsigkite u italianskite im zadnitsi,opa tova ne go prevejdai bukvalno na jena si da ne si pomisli ne6to...az niamam ideia kakvo da pravia do ka tooo mi dadat pasporta osven da rabotia,zapo4nah dnes rabota v edin audio tsenter za iaka muzika i za sega sum tam,no ako mi se otvori para6uta za soffia ili varna s udovolstvie 6te otida tam.ti za mene ne se pritesniavai dobre sum gledam da izbiagvam 'lo6ite hora" slu6am i papkam:).. abe spoko priatelu..uspiah da izvadia pismoto ti na printer i go dadoh na maika mi i sestra mi da go 4etat i te kazaha mnogo topli dumi za teb!pri  purva vuzmojnost pak 6te ti pi6a,do skoro."

И още - едно време имах идея на Изток да се посветя на политика и да се боря за обединяване на Изтока, в нещо като ГИС (Голям Източен Съюз) - нещо подобно на ЕС или по-скоро на САЩ или РФ (Руската Федерация) - да заприлича на една държава. По-сетне се отказах от подобни големи политически планове и въобще от всякакви занимания с политика. Разбира се, от политология и геополитика се интересува (чета понякога такива материали), но чисто теоретично. Та онези моменти в имейла сигурно са бъзик с тогавашните ми политически мечти за някакъв Източен съюз.
 За Италия - толкова ги "мрази", че по-сетне с години точно в Италия живя, работи (може и досега да е там), че даже на няколко пъти и мен ме вика да ходя да работя там (аз винаги отказвах и не съм стъпвал в Италия досега). Както посочих и по-горе, въпросният човек въобще и не дойде в Китай, да не говорим, че не започнахме никакъв бизнес с него (а уж щяхме ресторант да правим в КНР)... както и да е, иначе, като цяло, не е лош човек - вероятно от всички, които някога съм познавал е един от най-помагащите и помогнали ми материално и нематериално. Нямам лоши мисли за него. Да е жив и здрав още много, много години!

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"RE:"
« Reply #33 on: December 07, 2021, 12:17:28 AM »
"RE:"

Sent: Jul 23, 2005 at 10:00 PM

"Lu4she EVRO ili DOLLAROV !!!!
KStati skolko stoit bilet Kazan- Manjuriya, mne budet interesno znat ob etom.
Poka!"

Интересно.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"osnovni polojeniq"
« Reply #34 on: December 07, 2021, 02:06:51 AM »
"osnovni polojeniq"

Sent: Jul 24, 2005 at 9:32 PM

" Abe ne se pritesnqvay - ne sum i pomisll, 4e si lakoni4en. Osven tova az sega nqmam mnogo vreme za net, ta kolkoto po-kratko i sudurjatelno, tolkova po-dobre. T.e. ne samo, 4e ne sum se obidil, no i se radvam, 4e ne si gubim vremeto. Az samo kazah na G. da ti drasne, 4e sum po klubovete, za da ne gubim vruzka, ama ne, 4e ne si  mi pisal, nay-malkoto, za6toto si be6e moy red da ti drasna, ama s tazi zaetost...
 ____
   Ne znam po kakuv povod te e otrqzala i dokolko e bilo grozno. To groznoto si be6e vuob6te, 4e y dade 2-ri 6ans.
 Za zakonomernostite... Ami az ne ti go kazvam, za da te gree, a kato obqsnenie. Napomnq6 mi na edna kolejka - deto haresvah nqkolko godini po vreme na sledvaneto ni. Hode6e s edin tur4in i onq q skapva6e ot boy. Vednuj re6il da q izostavi i tazi se depresirala. Kazva6e se onzi - Kiro. Ta podhvanahme tema kak vsqka kniga e s ne6to polezna, za6toto nqma potentsialno neprilojimo znanie. I tazi po edno vreme kato mi iztursi - "Ama az znam, 4e vsi4ki knigi na sveta nqma da mi vurnat Kiro!!!" Basi rabotata!!! Nie govorim za znanieto, tq si go asotsiira s Kiro... E, posle si vurna Kiro/ t.e. toy sam se vurna, 4e mu se be6e doebalo/ i pak q sudra ot boy... Mnogo mi prili4a na tvoqta rabota! Vsi4ko svurzva6 s neq, a na vsi4ko otgore sqka6 si prosi6 o6te boy. Opredeleno mislq, 4e Ana te bie po du6ata, a tazi bolka si e v izvestni otno6eniq po-golqma ot bolkata, pri4inena ot tupanitsite na Kiro po tqloto na kolejkata...
 ___
   Za tebe bila nay - #!%$&&^%& deto ti bila obru6tala vnimanie. Ami ti sam si si go kazal - lipsva ti opit( v tova otno6enie) i lesno si se vpe4atlil!!!! Zato ostanalite ne se vpe4atlihme tolkova? Razberi, 4e vpe4atlitelnoto y ne e ni6to obektivno, a go ima samo kato vuobrazeno i razpaleno u teb!
   zatova, 4e te e use6tala kakvo kazva6 - drugiq put ! Vseki moje da se napravi na lyubezen i vnimatelen slu6atel! Ama kato opre do realno razbirane, EMPATIRANE - bye,bye,bye!!!......
 Opredeleno ne te razbira, a i ti ne q razbira6, smeq da tvurdq!
  Vinagi vsqka jena 6te sravnqva6 s neq? Ami kato si nqma6 druga rabota, kakto kazva ba6ta mi!!! Tova e mnogo glupavo - 6to? za6toto de facto 6te sravnqva6 idealiziraniq y obraz i drugata jena vse 6te gubi... Ami, izvinqvay, ama az samo kato 4uq, 4e nqkoq se e dvijila s idiot kato Asen A. i se e 4ukala s mutri i q otpisvam ot predpo4itaniqta si... A za tebe daje qvni otrqzvaniq ne sa v sustoqnie da te 'prosvetlqt' ! Ne stava taka!!!
 Za gadjeto - ami ti si re6ava6, moje i da si prav. Vse pak ne ostavqy dulgo sam i kontaktuvay mnogo s hora. Pri lyubovni treski trqbva postoqnen potok ot info, za da ne se zatsiklq na edno mqsto, ina4e se stiga do depresii i samoubiystva!

"A jena kato ani nqma da namerq."

Hayde da ne davam pak primera s A. i bortsite!!!
 Za problemite okolo deteto i semystvoto - ami to stana po vina na Ana, na jena ti i tvoq. Taka, 4e tuka otgovornostite se podelqt.Posle, dokolkoto sudq po tvoite dumi, jena ti si proigra 6ansa, ta mi se struva, 4e osnovno tq se natovari i na neq trqbva da y e vutre6no!
 Da, za detsata ne gi razbiram mnogo ne6tata i moga da kaja samo edno - nikak ne mi se 6te da imam!!!

"Zagubih wsi4ko na koeto dyrjah i koeto za mene be6e cennost. "

Ami 6te si nameri6 novi tsennosti! Vinagi ima.

"I komu e nujno da se prawq na geroj i 6e promeni li towa ne6tata......"

Abe ne se pravi - gleday si rabotata, vseki rano ili kusno 6te umre, taka, 4e, kakto e kazala Baba Vanga - "Samo beli kosti vijdam!" T.e. nqkoy den vsi4ki okolo nas 6te sa skeleti v Zemqta i vsi4ko 6te se ojkaje VSUE, nali taka?/ v nqkoi otno6eniq/ Ot VSUE idvalo i SUETA, kazvat.

Ne si samo ti deto ne slu4vsh na lyubov. Sigurno vseki 2-3-  ti e ne6tasten.
Za braka mi - dano, makar, 4e imam rezervi. Ako si imam problemi, pone 6te znam, 4e e v imeto na kauzata!

I posledno za tebe - s moite pari mnogo se iztsiganiha - prodali sa apartamenta skupo, ama mi vikat, 4e e evtino i 6te mi dadeli vsi4kite pari, puk samo polovinata - izrod6tina. Koeto tebe ne te burka tolkova, s malkata razlika, 4e 6te trqbva da putuva6 s vlak. Tuka ima edna hubava vuzmojnost, 4e, ako vsi4ko stane ovreme, 6te mojesh da putuvash zaedno s moite priyateli - jenata i mom4eto ot Tatarstan. Moje planovete da se provalqt, za6toto o6te nqmam pari/ pratiha mi samo 300 leva, da sum imal na purvo vreme - gnusotii!!!/, ama kak ti se struva tova?
 Pra6tame ti dokumenti / pone za turisti4eska viza, drugata 6te q pravim na mqsto/ tran6iram ti pari za bileta, smenq6 vlaka v Moskva za okolo den si v Tatarstan ottam te vzemat i poteglqte za Kitay - okolo 5 dena. Sled tova nie vi posre6tame tuka. 3 dena razvejdame tatarite napred nazad iz Dalian, sled tova na 4-q ti opravqme na tebe dokumentatsiyata i posle sme 1 mesets v grad4eto na jenata, do Vutreshna Mongoliq, a posle otivame v Zhuhai/ na 10 km. ot Macao i na 45 km. ot Hongkong/. Prez tsqloto vreme 6te tursim rabota v detski gradini za angliyski, taka 4e, molq poddurjay go i u4i osnovni dumi.
              Kak ti se struva?
 MEne me urejda idealno - hem nqma da hodq da te posre6tam v Beijing - ne mi haresva tozi grad, a i za tebe 6te e po -leko, poneje posle nqma da mi pla6ta6 putq po posre6taneto. Otdelno vlakoviqt bilet 6te e po-evtin i 6te mi se izdulji6 samo za 3-4 mesetsa rabota, kato raboti6 po 1-2 4asa na den samo, ne e li super?
 O4akvam mnenieto ti i vsqkakvi vuprosi - moje i na kilogram - kaji si vsi4ki use6taniq, misli, pritesneniq i pr. , za6toto za mene e lesno, 4e sum go minaval toq put, ama tebe moje i ne6to da ti e pritesnitelno i s pravo!!!!
                                                        Brat ti !"

Много неща може да се докоментирват (да им се правят допълнителни коментари), но нямам толкова време. Само по по-важните. За Пекин - градът не ми харесва не въобще, а в някои отношения - например, че има замърсен въздух и, че зимата е студена, както и, че е с много голямо население. За парите - на мен така си ми е тръгнало, от малък, че почти никога не са ми казвали реалните суми и все са ме послъгвали малко или повече. А и то да беше само за парите... за много други неща - например за възраст, за минали събития и т. н. Направо се чудя как въобще съм запазил някакво доверие след толкова много лъжи.
 За любовта - наистина е много трудно да се намери истинска любов, т. е. двама човека, които наистина да си пасват и то за дълго, ако не за цял живот.
 За костите под земята - по-късно си дадох сметка, че много хора ги кремират (изгарят), та даже е кости не оставят, а само пепел. За цитата от Ванга, не знам дали наистина го е казвала, но го чух на времето от някой или някоя, дето твърдеше, че е казан от нея. Това не е от значение.
 Въпросният човек в един момент започна да пише агресивни и глупави неща, та не се стигна да му пращам пари.
 Едно време, както вече писах, за български граждани беше лесно да се намери работа с преподаване на английски език в КНР, но вече не е и граничи с почти невъзможното, заради новите закони.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Re: Re: OT ADA6"
« Reply #35 on: December 07, 2021, 02:21:56 AM »
"Re: Re: OT ADA6"

Sent: Jul 24, 2005 at 9:40 PM

" Zdravey, Ada6!
Za telefona - ami ne, mersi, ne sum po4itatel na razgovorite. Predpo4itam e-mailite.
Minimalnoto nivo za prepodavane e kato ti izsko4i edin amerikanets ili avstraliets, da mojesh da govori6 s nego 5-10 minuti - ne6to kato interview. T.e. da te razbira, da ti haresa proizno6enieto i da nqma6 mnogo golemi gramati4eski gre6ki.
 Zasega tova e vsi4ko.
                 Do sokoro!
                                     G."
 Наистина, много не обичам да ме занимават с разговори по телефон, онлайн и пр. Когато общувам с глас, не мога да правя други неща. При писането - на мейли или чатене - мога да си правя малки паузи, през които да спортувам, да чета нещо, да се замисля над нещо или поне да отида до тоалетната спокойно. :)
 Въпросното минимално ниво на преподаване е било за тогава. В днешно време критериите са вдигнати доста и такова ниво като описаното по-горе, в много (ако не и в повечето) случаи няма да е достатъчно.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"hello!"
« Reply #36 on: December 07, 2021, 01:17:12 PM »
"hello!"

Sent: Jul 24, 2005 at 10:35 PM

" Zdravey !
S pulna para vurvi korespondentsiyata s 2 momi4eta/ za teb/. Otdelno haresah edna nova, ama y e zle Englisha i 6te trqbva da q doprou4a.
 4akam 2-ma tatari da doydat tuk, 6te gi razvejdam okolo 3 dena iz Dalian. Te sa ot Tatarstan.
 Moyat vurl priyatel - Konstantin - advokata ot Sofiq, koyto be6e i doktor po politologiya do skoro may 6te doyde tuka, ako mu se otvori parashuta i 6te deystvame zdravo!
 Mersi mnogo za dobrite dumi!
V momenta ne pi6a stihove, pisah samo nqkolko humoristi4ni , za da osmeya edin glupak v Germania, koyto tvurdi, 4e prabulgarite bili traki.........
 Oshte ne sa mi mahnali kontsite ot raneniya prust. Pri trenirovka si kontuzih i kolqnoto, abe vurvi mi :))) Ama ina4e ni6to seriozno, de!
 Na momite im kazvam, 4e si tuka sled godina i 5 mesetsa - prez 2007-ma, da znaesh!!! U4i angliyskiya zdravo i spestqvay pari za bilet !
 Kitay za 1-to polugodie na tazi godina ot4ete 9,5 % ikonomi4eski rust !!! V su6toto vreme durjavi kato Shveytsaria i Severna Koreya imat samo okolo 1,5 % ! Smqtay za kakvo stava duma !
 Otdelno se reformira sistemata na yuana i sega e ve4e po-silen sprqmo dolara - ot 8,3 za dolar, ve4e e samo 8,1 za dolar. Dolarut postrada i na Qponskata borsa!
 Vseki den tuk se stroi i v USA sa iz4islili, 4e Kitay e izpolzval nad 50% ot stroitelnite materiali po sveta minalata godina ! T. e. Kitay stroi kolkoto tseliya ostanal svqt! Abe tuka e budeshteto!
 V momenta pi6a pak ot klubove, za6toto 6te prodavam kompa. KAto se izmestim na yug 6te si kupuvam laptop. Ot septemvri ili oktomvri 6te sum na liniya mnogo redovno, kakto predi.
   Mersi oshte vednuj za hubavite dumi i do skoro!!!!!!
                                                                                 G. ot Kitay !"

Както се вижда искрено исках да помогна и на Павлин, и на Константин да успеят в Китай, но уви - не пожелаха.
 В днешно време вече не съм толкова ентусиазиран от високи икономически растежи, защото по-важното е дали индивидуално човек е богат или не е - в богата/развита държава да си беден е по-лошо, отколкото в бедна/неразвита/недоразвита/развиваща се държава да си богат. Когато някой е беден, развитостта на държавата му слабо влияе на подобряването на положението му (ако въобще и започне да влияе, защото това не е задължително).

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Поздравляю с Георгьевден!"
« Reply #37 on: December 07, 2021, 01:41:44 PM »
"Гергьовден"

Received: May 6, 2005 at 11:10 PM

"Поздравляю с Георгьевден!"

Аз не празнувам религиозни празници, но атеисти, дори мюсюлмани ми честитят такива неща... отчитам уважението, но гледам да стоя на колкото се може по-голяма дистанция от всякакви измислици, особено религиозни, т. е. да не им вярвам. А иначе да се подкефи човек на нещо като Коледни еленчета или Хелоуински тиквички - не е зле, стига да си дава сметка, че това са неща с имагинерен, митологичен произход.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Re: Mersi!!!
« Reply #38 on: December 08, 2021, 12:16:59 AM »
"Re: Mersi!!!"

Received: May 7, 2005 at 12:13 AM
Kalina D.
"Niama za6to!

a da vsi4ki osven Ukraincite te sa  po muzika i samo sinut i  maikata  govorat  po malko angliiski (ne  mnogo razbiraem ) a ba6tata i du6teria im Ma6a te samo na ruski govoriat  no nie se opraviame za6toto i az i mama govorim ruski .ina4e  vsi4ki sa po angliiski i mnogo dobre4 se opraviame "

Беше то, едно време... Сега и перфектен английски да имат украинците, нямат ли нужното гражданство от държава, в която английският е официален - няма как да работят легално като учетели по английски в Китай.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Ето и защо не обичам дискотеките
« Reply #39 on: December 08, 2021, 01:03:26 AM »
 Ето и имейл, който нагледно демонстрира какво се случва редовно в дискотеките:

Received: viktor z. May 7, 2005 at 11:28 PM

"Zdrasti.Na bydni ve4er be6e super.Sutrinta hodih s maika mi do Billa-ta da pazaruvame.Posle se pribrah i sled tova hodih s edin priatel do garata 4e iskahme da vidim edin nov vlak deto sa go pusnali ot Varna do Sofia.Sled tva pak se pribrah do nas i mi se obadi edna ot moq klas da idem na kafe i to predstavi si v 20:15 na bydni ve4er kogato horata se podgotvqt za praznika nie da hodim na kafe.NO otidoh kvo da pravq posle v 22:00 navry6tane ot kafeto minah da vzema Milena ot tqh otidohme v nas.Malko pootka4ihme sled tva otidohme na cyrkva i sled tva na diskoteka i tam stoqhme ot 12:30 do 6:30 sutrinta.Kato otidohme be6e tymno i pylno s hora po ulicite a kato si trygnahme be6e svetlo i nqma6e jiva du6a po ulicite a men mi be6e tolkova zle glavata mi dumte6e a krakata mi ne me dyrjaha ama kvo da se pravi.A pyk v diskotekata stavaha samo ek6ani ohranata izhvyrli edin i posle se vyrna narqzan,po edno vreme pusnaha sylzotvoren gaz ta o4ite mi iztekoha,nekyv 6te 6e da me otnese s vr
atata v toaletnata,edin pyk me o6tipa po gyrba za da mine v navalicata.I vyob6te be6e pylna ludnica napravo ujas...Ami tva e za sega i pi6i!!!4ao"

Ето и защо не обичам дискотеките. Даже се чудя защо след кафе (кафене), вечеря и църква е трябвало да се ходи и на дискотека...

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"4ESTIT IMEN DEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
« Reply #40 on: December 08, 2021, 09:49:30 PM »

Received:
GEORGI M.
May 7, 2005 at 2:17 AM

"4ESTIT IMEN DEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Вече коменирах за отношението ми към такива дни.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Zdravei!"
« Reply #41 on: December 08, 2021, 10:11:00 PM »
"Zdravei!"
Received: Elena C., May 7, 2005 at 3:24 AM

"Cahestit imen den ot men i Svetlio!Pojelavame ti mnogo zdrave,shtastie,mnogo lubov i uspeh v rabotata!
Svetlio kaza,che tezi dni shte otskochi do interneta da ti pishe.Inache pri nas nqma nishto koi znae kolko interesno vse edno i sushto.Snimkite koito prati mnogo mi haresaha ako imash oshte moje da pratish pak.Otnosno mp3-te trqbva da razucha ot kude eventualno moje da se teglqt i shte ti kaja.Mnogo kofti go napaviha s tova ogranichavane.

Chao za sega i pozdravi na Nelito!"

Прескачам останалото - за ограничаването, сигурно се има предвид, че е нещо заради авторските права по онова време, та, да кажа, че всеки иска безплатно, но ако той е автор, веднага минава на друга позиция - иска да му се признава авторството, да печели пари от творчеството си. Повечето хора, ако не всички, са така. Според мен иделният вариант е всичко да е безплатно и всеки да работи/произвежда също безплатно. Да, но няма...

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"NO PROBLEM :)"
« Reply #42 on: December 08, 2021, 10:43:40 PM »
"NO PROBLEM :)"
Received: emilia d.
May 9, 2005 at 3:08 PM

"MERSI,MNOGO GOTINI STE IZLQZLI I STE PO SLADKI OT SHOKOLADOVI BONBONI. SPOKO MISLA 4E SHTE SI POLU4ISH PARITE PREDI DA SE OJENISH,DNES 15.30 BG VREME SHTE IM SE OBADQ DAJE I POP RANO,AKO ME SMENQT.  "

За съжаление точно когато най-много ми трябваше едно обаждане, въпросният човек се направи на разсеян и след това прекъснахме контактите. Хубаво е човек да е пестелив, но не и да е стиснат.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"GOLQMO PISMO ZA G.N"
« Reply #43 on: December 08, 2021, 11:33:11 PM »
"GOLQMO PISMO ZA G.N"

Received:
emilia d.

May 10, 2005 at 3:04 PM

"hi obadih se i mi kazaha 4e neshtata sa zadeistvani pusnali sa obqva i e obqven za 15 euro ot razguvora suhto razbrah 4e ne i e mnogo priqtno 4e prodavaash apartamenta do kolkoto razbrah shte se mesti v apartamenta na shipka mi nqma mnogo za kazvane v4era si izvadih tvoita nova snimka i si vze obqt pile s banbuk i gubi 300 grama otvoriha edna nova kitaiska butka i prodavat hrana hranata zarejdat ot kitaiskiq restorant na bolevard ruse lo uai lo kadeto hodehme nie poslednite puti kogato e toplo vremeto ima po celi opashki napravo toq det prodava hranata nesku4ae nqmashe kakvo da se qde vkushti i reshih da si vzema malko za 100 grama nai niska cena e 0.45 stutinki a pileto s banbuk e 0.95 za horata koito umeqt kato men da si slujat s kle4kite sa 0.30 stutinki ina4e predlagat nqkakvi plasmasovi vilici koito ne sa odobni posledno kogato izlizah s moita raliza groznovatoto momi4e s dobra dusha bqh si vzela 200grama i tq si kupi bg hrana hahahah uplashi se ot kitaiskata :)ta tazi nova butaka e na doma na knigata  i se pove4e nabira populqrnost ima mnogo hora na koito ne im se visi v restoranta a predpo4itat da si q vzemat za vkushti ili na piknik sred prirodata pak i sam da idesh v restoran e tupo i znaesh 4e servirat po cqlo kilo malko trudno mojesh da go izqdesh sam a taka opredelqsh gramaja si sam moje da ti prozvu4i tupo ama znaesh li kakvo ustanovih 4e kitaiskata hrana  e po udobno da q qdesh s kle4ki ot kolkokto s vilica v4era ustanovih tova 4esno i az se u4udih ot zaklu4enieto si ina4e tuk v grada se prebivat da stroqt banki na storgozia ako si spomnqsh restoranta teodoros tova mqsto tam go vzeha 4asnici i napraviha cql kompleks restoranta si ostava plus bar4e banka i magazin za drehi tuk s vseki izminal dean vsi4ko stava 4asno se oshte kitaiskite stoki sa s nai niski ceni vdignaha telefonite toka a pazara na centura maneza ako se sehtash go napraviha napolovina s stukleni magazini koito se vdignaha stokite v suotvetnite magazini drugite stoki koito sa se oshte na raftove v maneca sa s malko po niski ceni mejdo drugoto znaesh li kakvo sum zabelqzala 4e stokite v takiva magazini nezavisimo da li e v maneza ili nqkoi drug magazin sa dosta visoki edni obuvki struvat 30 40 50 60 leva 4e ima i mnogo po visoki zeni tuk v bg imat navik da nabejdavat kitaiskite stoki 4e ne sa ka4estveni no da vidish sega kak ti4at da si namerqt neshto po eftino edni kitaiski maratonki tuk sa ot 10 leva naogore nadrebno no pak nestigat visoka zena kato ostanalite za koito smqtat se 4e sa podobri sega sum reshila da si kupuvam neshto poleko za toplia sezon i sigorno pak po kitaiskite magazini shte proverq purvo a posle ustanalite za sega v bg se oshte e hladno vremeto silno promenlivo i vali po4ti vseki den da ne kaja vseki den minalata godina po tova vreme beshe super toplo sega se oshte se osehta polaha na zimata malko nenormalno spored men imahme i malki navodnenia edna jena se udavila no ne sa vdigali golqm jangur ina4e po gradove i sela obshtinite sa trugnali da opravqt kanalizacii i ulici treskavo se gotvqt za 2007 zelenogorski ve4e opravi ulicite na pleven do koga shte vidim mi mai mnogo pisah ma otdavna ne sum ti pisala takova golqmo pismo prosto mi se pisheshe imah vreme da go napravq a i mi se razgovarqshe s tebe bye za sega i psihi bih se zaradvala ako si pogovorim nqkoi put v yahoo kogato imash malko pove4e vreme e vie sega imahte po4ivaka naskoro zqla sedmica nevlqzohme v yahoo se oshte si pazq registraciqta to samo zaradi tova 4e moga da razgovarqm s teb ina4e az nevlizam zanesh zashto ok bye do sledvashtoto pismo"

С една дума - който има успешен бизнес е добре. Който няма - продава апартамент в България, за да не живее цял живот по квартири в чужбина. И пак не е сигурно, че ще купиш качествен (ако въобще можеш да купиш с тези пари, защото в някои държави 1 квадратен метър струва колкото няколко квадратни метра в България или още по-скъпо)!

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Pozdravi ot Pleven!!!"
« Reply #44 on: December 08, 2021, 11:57:14 PM »
"Pozdravi ot Pleven!!!"

Received: svetoslav m

May 10, 2005 at 11:20 PM

"Zdravei!!!

V momenta sum na gosti na Elito i izpolzvam slu4aq da ti drasna nqkolko reda!Pri teb kak sa neshtata?Ima li neshto novo?Tuk vsichko e nared,sega shte si vzema malko otpuska kraq na meseca za da moje da gledam tennis i da mojem da hodim po-chesto s Elito po kafetata.Tezi dni shte si kopuvam dvd,no vse oshte ne sum se sprql na marka i tezi dni shte hodq po magazinite.Da ti se pohvalq shefa mi uvelichi zaplatata poneje e mnogo dovolen ot men.Mnogo sum radosten ot tozi fakt.Minalata sedmica se vijdahme s Pavlin.Toi e zapochnal rabota v nqkakuv ribarnik i shte qdem sharani.Razbrah,che diska ti e haresal i po natatuka shte ti pratim drug!Tova e za sega shte ti pisha pak kogato moga!Pozdravi ot Elito za teb i Nelito!

Chao!!!

S uvajenie:Svetlio"

Човек със спортомания... една от причините да не ми обърне внимание, когато имах нужда от малко съвет или поне подкрепа - писах му няколко пъти, накрая все едно, че нищо не съм писал... обясних му, че просто не става (не става за приятел). Не е нормално човек толкова да се пристрасти към спортовете (не просто тенис, а и футбол, волейбол, баскетбол, снукър и др.), че да пренебрегва близки и приятели до такава степен.

Tags:

Your ad here just for $1 per day!

- - -

Your ads here ($1/day)!

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.