"osnovni polojeniq"
Sent: Jul 24, 2005 at 9:32 PM
" Abe ne se pritesnqvay - ne sum i pomisll, 4e si lakoni4en. Osven tova az sega nqmam mnogo vreme za net, ta kolkoto po-kratko i sudurjatelno, tolkova po-dobre. T.e. ne samo, 4e ne sum se obidil, no i se radvam, 4e ne si gubim vremeto. Az samo kazah na G. da ti drasne, 4e sum po klubovete, za da ne gubim vruzka, ama ne, 4e ne si mi pisal, nay-malkoto, za6toto si be6e moy red da ti drasna, ama s tazi zaetost...
____
Ne znam po kakuv povod te e otrqzala i dokolko e bilo grozno. To groznoto si be6e vuob6te, 4e y dade 2-ri 6ans.
Za zakonomernostite... Ami az ne ti go kazvam, za da te gree, a kato obqsnenie. Napomnq6 mi na edna kolejka - deto haresvah nqkolko godini po vreme na sledvaneto ni. Hode6e s edin tur4in i onq q skapva6e ot boy. Vednuj re6il da q izostavi i tazi se depresirala. Kazva6e se onzi - Kiro. Ta podhvanahme tema kak vsqka kniga e s ne6to polezna, za6toto nqma potentsialno neprilojimo znanie. I tazi po edno vreme kato mi iztursi - "Ama az znam, 4e vsi4ki knigi na sveta nqma da mi vurnat Kiro!!!" Basi rabotata!!! Nie govorim za znanieto, tq si go asotsiira s Kiro... E, posle si vurna Kiro/ t.e. toy sam se vurna, 4e mu se be6e doebalo/ i pak q sudra ot boy... Mnogo mi prili4a na tvoqta rabota! Vsi4ko svurzva6 s neq, a na vsi4ko otgore sqka6 si prosi6 o6te boy. Opredeleno mislq, 4e Ana te bie po du6ata, a tazi bolka si e v izvestni otno6eniq po-golqma ot bolkata, pri4inena ot tupanitsite na Kiro po tqloto na kolejkata...
___
Za tebe bila nay - #!%$&&^%& deto ti bila obru6tala vnimanie. Ami ti sam si si go kazal - lipsva ti opit( v tova otno6enie) i lesno si se vpe4atlil!!!! Zato ostanalite ne se vpe4atlihme tolkova? Razberi, 4e vpe4atlitelnoto y ne e ni6to obektivno, a go ima samo kato vuobrazeno i razpaleno u teb!
zatova, 4e te e use6tala kakvo kazva6 - drugiq put ! Vseki moje da se napravi na lyubezen i vnimatelen slu6atel! Ama kato opre do realno razbirane, EMPATIRANE - bye,bye,bye!!!......
Opredeleno ne te razbira, a i ti ne q razbira6, smeq da tvurdq!
Vinagi vsqka jena 6te sravnqva6 s neq? Ami kato si nqma6 druga rabota, kakto kazva ba6ta mi!!! Tova e mnogo glupavo - 6to? za6toto de facto 6te sravnqva6 idealiziraniq y obraz i drugata jena vse 6te gubi... Ami, izvinqvay, ama az samo kato 4uq, 4e nqkoq se e dvijila s idiot kato Asen A. i se e 4ukala s mutri i q otpisvam ot predpo4itaniqta si... A za tebe daje qvni otrqzvaniq ne sa v sustoqnie da te 'prosvetlqt' ! Ne stava taka!!!
Za gadjeto - ami ti si re6ava6, moje i da si prav. Vse pak ne ostavqy dulgo sam i kontaktuvay mnogo s hora. Pri lyubovni treski trqbva postoqnen potok ot info, za da ne se zatsiklq na edno mqsto, ina4e se stiga do depresii i samoubiystva!
"A jena kato ani nqma da namerq."
Hayde da ne davam pak primera s A. i bortsite!!!
Za problemite okolo deteto i semystvoto - ami to stana po vina na Ana, na jena ti i tvoq. Taka, 4e tuka otgovornostite se podelqt.Posle, dokolkoto sudq po tvoite dumi, jena ti si proigra 6ansa, ta mi se struva, 4e osnovno tq se natovari i na neq trqbva da y e vutre6no!
Da, za detsata ne gi razbiram mnogo ne6tata i moga da kaja samo edno - nikak ne mi se 6te da imam!!!
"Zagubih wsi4ko na koeto dyrjah i koeto za mene be6e cennost. "
Ami 6te si nameri6 novi tsennosti! Vinagi ima.
"I komu e nujno da se prawq na geroj i 6e promeni li towa ne6tata......"
Abe ne se pravi - gleday si rabotata, vseki rano ili kusno 6te umre, taka, 4e, kakto e kazala Baba Vanga - "Samo beli kosti vijdam!" T.e. nqkoy den vsi4ki okolo nas 6te sa skeleti v Zemqta i vsi4ko 6te se ojkaje VSUE, nali taka?/ v nqkoi otno6eniq/ Ot VSUE idvalo i SUETA, kazvat.
Ne si samo ti deto ne slu4vsh na lyubov. Sigurno vseki 2-3- ti e ne6tasten.
Za braka mi - dano, makar, 4e imam rezervi. Ako si imam problemi, pone 6te znam, 4e e v imeto na kauzata!
I posledno za tebe - s moite pari mnogo se iztsiganiha - prodali sa apartamenta skupo, ama mi vikat, 4e e evtino i 6te mi dadeli vsi4kite pari, puk samo polovinata - izrod6tina. Koeto tebe ne te burka tolkova, s malkata razlika, 4e 6te trqbva da putuva6 s vlak. Tuka ima edna hubava vuzmojnost, 4e, ako vsi4ko stane ovreme, 6te mojesh da putuvash zaedno s moite priyateli - jenata i mom4eto ot Tatarstan. Moje planovete da se provalqt, za6toto o6te nqmam pari/ pratiha mi samo 300 leva, da sum imal na purvo vreme - gnusotii!!!/, ama kak ti se struva tova?
Pra6tame ti dokumenti / pone za turisti4eska viza, drugata 6te q pravim na mqsto/ tran6iram ti pari za bileta, smenq6 vlaka v Moskva za okolo den si v Tatarstan ottam te vzemat i poteglqte za Kitay - okolo 5 dena. Sled tova nie vi posre6tame tuka. 3 dena razvejdame tatarite napred nazad iz Dalian, sled tova na 4-q ti opravqme na tebe dokumentatsiyata i posle sme 1 mesets v grad4eto na jenata, do Vutreshna Mongoliq, a posle otivame v Zhuhai/ na 10 km. ot Macao i na 45 km. ot Hongkong/. Prez tsqloto vreme 6te tursim rabota v detski gradini za angliyski, taka 4e, molq poddurjay go i u4i osnovni dumi.
Kak ti se struva?
MEne me urejda idealno - hem nqma da hodq da te posre6tam v Beijing - ne mi haresva tozi grad, a i za tebe 6te e po -leko, poneje posle nqma da mi pla6ta6 putq po posre6taneto. Otdelno vlakoviqt bilet 6te e po-evtin i 6te mi se izdulji6 samo za 3-4 mesetsa rabota, kato raboti6 po 1-2 4asa na den samo, ne e li super?
O4akvam mnenieto ti i vsqkakvi vuprosi - moje i na kilogram - kaji si vsi4ki use6taniq, misli, pritesneniq i pr. , za6toto za mene e lesno, 4e sum go minaval toq put, ama tebe moje i ne6to da ti e pritesnitelno i s pravo!!!!
Brat ti !"
Много неща може да се докоментирват (да им се правят допълнителни коментари), но нямам толкова време. Само по по-важните. За Пекин - градът не ми харесва не въобще, а в някои отношения - например, че има замърсен въздух и, че зимата е студена, както и, че е с много голямо население. За парите - на мен така си ми е тръгнало, от малък, че почти никога не са ми казвали реалните суми и все са ме послъгвали малко или повече. А и то да беше само за парите... за много други неща - например за възраст, за минали събития и т. н. Направо се чудя как въобще съм запазил някакво доверие след толкова много лъжи.
За любовта - наистина е много трудно да се намери истинска любов, т. е. двама човека, които наистина да си пасват и то за дълго, ако не за цял живот.
За костите под земята - по-късно си дадох сметка, че много хора ги кремират (изгарят), та даже е кости не оставят, а само пепел. За цитата от Ванга, не знам дали наистина го е казвала, но го чух на времето от някой или някоя, дето твърдеше, че е казан от нея. Това не е от значение.
Въпросният човек в един момент започна да пише агресивни и глупави неща, та не се стигна да му пращам пари.
Едно време, както вече писах, за български граждани беше лесно да се намери работа с преподаване на английски език в КНР, но вече не е и граничи с почти невъзможното, заради новите закони.