☯☼☯ SEO and Non-SEO (Science-Education-Omnilogy) Forum ☯☼☯

☆ ☆ ☆ № ➊ Omnilogic Forum + More ☆ ☆ ☆

Your ad here just for $2 per day!

- - -

Your ads here ($2/day)!

Author Topic: No more Yahoo e-mail for the people in China  (Read 30688 times)

0 Members and 45 Guests are viewing this topic.

MSL

• Философ | Philosopher | 哲学家
  • SEO hero member
  • SEO-karma: +823/-0
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"(No Subject)"
« Reply #225 on: February 08, 2022, 11:23:40 PM »
"(No Subject)"

Alexandra G.
Jun 20, 2005 at 2:52 PM

"Сега вече правя отговаряне на писмо...след като получих твоите отговори.Но първо трябва да се
похваля за едно нещо,просто няма как...
Най-после се запознах със сестра си,нямам думи.Тя е от първия брак на Чърчил и научих за нейното
съществуване преди две години,но така и не приех на сериозно факта а и след като разбрах,че живее в
чужбина и след като досега не е проявила желание да ме види,реших,че няма смисъл да се обременявам с
подобна психологическа обърквация.Обаче оня ден,т.е. в събота,тъкмо бях прочела част от писмото ти и
вече джитках по форумите,когато Чърчил ни в клин ни в ръкав ми изръси "Айде,обличай съ дъ ходим у
Макдоналдс да скийш сестръ си и племинниците си.."Шах и мат с пешката.Ти остави факта,че се вцепених
при споменаването на сестрата,ами,че и две племеннички!!!Гьобелс-леля!Малий,паднах.В началото не
исках да ходя да ги видя,незнам защо-от страх ли,притеснение ли,това си беше удар за
мен,толкова...невероятно,неочаквано...но накрая от любопитство реших да видя родата,няма как...и
отидохме в тъпия Макдоналдс аз,Чърчил и гнусната ми баба по родна връзка на Чърчил /другата по
майчина линия е Троцки/дето й викам Злостър Черното влечуго-ама знаеш я ква е тъпа,дето ми викаше
уличница и други простотии.Та,по темата,чакахме половин час и аз нервно сърбах шоколадов
шейк,тресейки си краката като Форест Гъмп-успях да си олепам и панталона със шейк,това е
задължително като съм нервна- и накрая се обади сценичната треска на Гьобелс и рекох "Тате,ай си
ходим...".Той тамън се нави да ставаме ,на по едно време каза "Ей ги,бе,идът" и се стаписах.Гледам
аз некви чисти арийци да здрависват с него и да сядат на масата-ама всичките руси със сини очи и
бели почти колкото мене-тук по цвят на кожата тип "английско сирене" водя първенството и чак май
германците ме гледат накриво,щот са по-черни от мен/ама то аз съм като труп и ми се виждат всички
вени в мъртво синьо-и това не е хубао/.Та,побелях още повече и казах едно "хлъц" и с това изчерпах
темата за здрависванията.И тез взеха да говорят-бившата жена на Чърчил-София,сестра ми-Галя , татето
и Злостър и аз ги гледах като полезно изкопаемо.Но знаеш ли кое ме пукяса?Сестра ми беше едно към
едно като мен,само че руса със сини лещи /всички останали са с естествено сини очи/,иначе имах
чувството,че се гледам как ще изглеждам на 26,а и тя има същият характер,същите изрази,същите
движения,същите идеи,същите разсъждения...но докато установих това мина време.Тогава се кефих на
племенничките си-Мария и Моника.Първата е на 9 и е тук за да й оперират ухото,защото има полипи на
нерва и не чува с едното ухо-май е наследствено,защото и аз имах този проблем и я уверих,че ще се
оправи.Пък тя,Марийка,е някакво гтенийче-уникално интелигентна с богата култура и речник и е адски
красива-бяла като деня,с руса дълга до кръста пясъчно руса коса и неестествено сини очи.И е много
остра със собствено мнение,режи наред всичките.Ето ти диалог между Мария /май имам пристрастия към
нея/ и София/баба й/
-Мария,наметни се и стига си занимавала леля си с глупости /сиреч мен/
-Първо,никой не ти е позволил да прекъсваш разговора ни,второ-аз на теб не ти говоря,докато не ми се
извиниш за днеска.
-Боже,аз цял живот никому не съм се извинявала,камо ли на вчерашна пикла като теб...
-О,аз ще те науча да ми се извиняваш.../направо я заби и онъз млъкнъ/
Какво ще кажеш-достойна моя племенница,гордея се с нея,сестра ми,естествено,я е учила така!Семейство
тоталитарическойе,смяатай,паднах...
Другата племенница -Моника-е само на 6,а е бъдещ данъчен инспектор.Ходи по масите и рекетира за пари
и до 1 час събра 21 лева само от рекет!Галя /сестра ми/ вика "Аз не съм те учила така,остави ги
хората намира", а тя "мамо,дай 400 лева за куче" и взе да тормози дедо си Чърчил да й даде 30 лева
за заек и ГСМ-то си.Умряхме да се хилим с ния и накрая Галя стана и ми каза "Алекс,да оставаме
дъртите и лапещаците и да бегаме на кафе".Импулсивно станах и казах "Чудесна идея,ай тате,чао".Онез
докато се усетят какво става,ние със сестра ми офейкахме надолу към колхозния пазар и забихме в един
бар след 15 минути избиране на бара-да е сенчест с климатик и с удобни кресла,при тово и евтин.Наша
обща черта-капризни в някои отношения и пълни перфекционистки,готови за скандал,ако нещо не е наред
по вкуса ни.А като седнахме да пием кафе и да дърпаме цигари,видях,че тя има същите жестове и
въобще-същият стил на държание като мен.Невероятно колко си приличаме-май не съм толкова уникална,с
тази разлика,че тя е много своенравна,а аз познавам граници.Да не ти разправям вече как щях да се
гътна като започнахме разговори-все едно слушам себе си.И моля ти се,тя започна темата за Хитлер и
ми обясни колко му се възхищавала и колко велики били идеите му.След като видя недвусмислената ми
доволна усмивка ме пита "И ти ли си нацист?"...и гледай как Гьобелс и Хитлер се събраха.Тя има моето
мнение по всички въпроси и същите интереси,слуша всичко,което аз слушам и разсъждава като мен-а сме
израстнали в различни среди,непосредствено една без друга.Невероятно.Толкова много си говорихме и
вече съ обичаме.Отгатваме си чак мислите и думите...
Пък сряда ще бегам от даскало,тъй като съм оформена по предметите и ще ходя с Галя на плаж,докато
във вторник...пак няма да ходя на даскало,защото съм на очен лекар да ми намалят диоптрите и ще ми
разширят и без това широките зеници и нищо няма да виждам-утре няма форуми,защото няма да ги
виждам,даже се чудя как ще гледам вечерта в 22.30 Серго Станишев на гости на Дългия плешив глупак
Слави.
Това е от мен засега,иначе ти пращам малко интересни материали за четене.Дано ти харесат.

G."

Не са добри тези нацистки неща. Както и просенето по масите. Нямам време за по-подробни коментари.
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"VAPROS4ETA"
« Reply #226 on: February 08, 2022, 11:31:51 PM »
"VAPROS4ETA"

Received:

emilia d.
Jun 20, 2005 at 5:33 PM

"hi mi drakona napravih za gluposti da si slagam tam i neshta koito ne bih sujelqvala tolkuva ako stane neshto s maila ta da te pitam vidq li dvete snimki :) shte se radvam ako si gi vidql a i oniq poshti trqbva da poraz4istq mai sega tova shte napravq da popitam kakvo pravi neli spomnqm si 4e beshe kazal 4e u4i bulgarski napredva li e s u4itel kato teb predpolagam 4e e po dobre ve4e :)da ti za dam edin vapros tq bi li se zaradvala na podarak ot men kasetka s narodni bulgarski pesni kogato reshat vashte da prashtat kolet shte i pratq kasetkata znaesh 4e nashite anarodni pesni sa izvesni i tob dosta v razli4ni evropeiski darjavi predpolagam 4e tq ne e 4uvala takava muzika a ako se nalojij ti shte i budesh prevoda4 kakvo shte kajesh 4akam otgovor a iskam i na vsqka cena da mi kajesh dali si vidql snimkite ZAIJIAN ZA SEGA O4AKVAM E-MAIL:)"

Някои подаръци така и не се "състояха".

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Re: Re: Ne sym te pital"
« Reply #227 on: February 08, 2022, 11:39:39 PM »
"Re: Re: Ne sym te pital"

Sent & received:

">Изпратено на: Понеделник, 2005, Юни 20 10:30:52 EEST
>----------------------------------
>
>
>
> Predi edna godina i ne6to.
>Pomnq gi i dvamata.I pri dvamata be6e zle."

Михаил Т.
Jun 20, 2005 at 9:30 PM

"Мойте спомени са малко по-различни, но карай."

Всеки както го е преживял, а и каквито очаквания и желания е имал. Сложна тема.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"(No Subject)"
« Reply #228 on: February 08, 2022, 11:45:38 PM »
"(No Subject)"

Павлин З.
Jun 21, 2005 at 3:51 AM

"zdravei priatelu:) radvam se da ti pi6a.ne znam za6to no poniakoga kogato mi e mu4no i se setia za teb i se zamislia i v du6ata mi stava malko po leko .:) az sum super-niamam rabota-niamam gaje no vupreki tova se 4uvstvam na vurha na silite si.snimah se no ne smiatam 4e izliazoh dobre -vsu6nost izkam da izglejdam malko po mujestven no niaka si mi e trudno da pridam tozi emotsionalen vvid na vun6nosttasi.za moe sujalenie skoro niama da hodia na niakude i doniakude tova me kara da se 4uvstvam malko ograni4en:(. 6te mi se da znam ti kak si izkarva6 -osven golemite ti planove za bude6teto ti izmislil li si ne6to malko s koeto da se zanimava6 na purvo vreme-.pozdravi ot priatelite ot blok uragan-pe6o i lazar-stanali sa golemi momtsi i za sega ne se zanimavat s gluposti-pone taka izglejda na pruv pogled:).pozdravi i ot o nazi tvoita biv6ata p-ka ot su6tiat blok. dali 6te se razvia kato 4ovek ili 6te si ostana su6toto"tupo kopele "samo vremeto 6te pokaje. 4ao i do edno pismo vreme.
"

Големите планове са си добри, но като няма пари, не може да се правят успешно големи планове (ако не искаме да си останат само планове, де).

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"(No Subject)"
« Reply #229 on: February 09, 2022, 12:13:52 AM »
"(No Subject)"

Received:
Jun 21, 2005 at 5:17 PM
Alexandra G.

""Vsi4ko tova e mnogo interesno ot geneti4na gledna to4ka.
Ti ina4e v koya durjava jiveyat?Kakvo razkazvat za jivota tam?Ot kolko godini sa izleznali?"
-Ами да,и на мен ми се струва интересно,айретев,че още съм в силен възторг от случилото се-ама ей
така,от никъде буквално се появява сестра ми с племенничките ми.Та,значи,сестра ми беше бунтарка и
се омъжи ва 16 за един гаден поляк на име Валдемар,който даже бил евреин,но не й казал,въпреки,че
знаел,че сестра ми е нацистка-на това какво му викаш?!И отишли да живеят в Полша,после тъпанарът
получил 8 годишна присъда,тъй като бил мошеник и терорист и замъкнал насила сестра ми в Кувейт и
почнал да я тормози.Един ден тя избягала с децата в Германия при едни нейни нацистки авери от
Райтиген /близо до Дюселдорф/,където именията принадлежали на некой си фелдмаршал от СС,а сега са
собственост на една нейна приятелка-внучката на фелдмаршала.Та,там й било хубаво а и нацитата били
твърде отворени към нея и говорели с възхищение за България.Обаче там сестра ми случайно срещнала
настоящия си годеник-един американец от немски произход /неевреин/и се приместила в Далас,но без
децата,защото не можели да получат виза.Защо ли?Шибаният евреин писал до ФБР,че сестра ми избягала с
някъв нацистки любовник,били отвлякли децата и американецът ги бил изнасилвал-глупости,общо
взето.Иначе изродът го издирват и в Полша и в Германия и ако го хванат-на сапун.А дано го
хванат,де.То,и сестра ми каза,че иска главата на негодяя.А в момента тя е тук за операцията на Мария
и децата са при баба им-бившата жена на Чърчил/тати/.Пък за света разправя,че навсякъде било
гадно,освен във Варна /не България/ и в Райтиген /не цяла Германия/.Това е.Иначе чакаме ония тъпанар
да го намерят поне развод да даде на Галя.Иначе я изнудва за пари и т.н.Искал дори
издръжка,малоумника,на какво отгоре?
"Za o4ite ti-s lazer li ne6to ili druga manipulatsiya?I az si imam problemi-vse kapya razni
kapki:)"-о,то операциите минаха уж успешно,но не виждам много без очила.Просто намалям диоптера от 1
и половина на 1 за двата комбала.Е,днес,т.ест. след 30 минути отивам на очния лекар.
"Lyatnanat vakantsiya kude i kak 6te ya prekarvash?"-както винаги,във Варна.Много рядко ми се
отварят възможност и разрешение да отида в някой друг град,за страна да не говорим.Като затворните в
Япония японци до 1908 година съм :-3
"Mersi za materialite!!!"-ма моля ти се,нищо.Дано ти харесват.
Аз още ще ти пратя сега,само че не помня какво точно ти пратих предният път,затова ще ме
извиняваш,ако се повторя.

G"

Не знам дали е за вярване всичко това, но какво да се прави - това ми е било писано, това копирам. А, че често човек може да попадне на лоша половинка - спор няма.
 За очите - след като повиших личната хигиена и не си пипам очите с немити ръце, вече от много години не съм стигал до очни капки.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"ощематериали"
« Reply #230 on: February 09, 2022, 12:28:35 AM »
"ощематериали"

Received: Alexandra G
Jun 21, 2005 at 5:27 PM

Много от тези материали не се отварят. А и нямам време да ги гледам сега.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Re: hi !"
« Reply #231 on: February 09, 2022, 12:46:10 AM »
"Re: hi !"

Sent and received:

">Изпратено на: Вторник, 2005, Юни 21 11:08:26 EEST
>----------------------------------
>
>
> Abe vajnoto e,4e ednite i drugite ne stavat.Zavisi i kakva ti e jelanata gl.to4ka.Za edin lyubitel na romite,primerno EVROROMA e vurha.Ako si natsionalist ili rodolyubets-"Ataka",ako si komunist-BKP"Georgi Dimitrov"...Ima si za vseki,ama se rotirat samo edni i su6ti.T.e.,koyto e bogat toy poru4va muzikata.
> S tebe ina4e kakvo stava?"

Още по онова време съм усетил олигархичността на политическата система, а?

Михаил Т.
 Jun 21, 2005 at 6:50 PM

"Аз съм добре, синът ще приключва годината, обаче за мен свършиха ученическите години- ще имам точно 3 седмици почивка за цялата година. :("

Който работи за други хора е така. То и ако работиш за себе си, но не изкарваш достатъчно - пак си така, че и по-зле може да си.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"IZBORI 2005"
« Reply #232 on: February 09, 2022, 12:55:01 AM »
"IZBORI 2005"

emi dan
Jun 21, 2005 at 6:58 PM

Received:
"... , posolstvo

Vij tova e mqstoto kadeto trqbva da glasuvash,ako neznaesh pulnata informaciq az sum se pogrijila za teb.I ako se pak reshish 4e trqbva da glasuvash tova trqbva da znesh.Pomnq 4e mi kaza 4e nqma da glasuvash,no nali si mi priqtel4e.....E se pak neizklu4vam fakta 4e mojesh da znaesh ve4e tova info,se pak ti si tam i infoto za kitai ti e podnusa.A nali si i poliglot eheeee koi kat teb :)O4akvam tvoite otgovori na purvoto pismo koeto pisah.Kakvo mislih za malkoto podara4e?Odobrqvash li?Na neli dali shte i haresa? :) Baye.Tvoi red e da pishesh.-_- :)"

Не гласувам. Хем, че не мисля, че хората, които живеят в чужбина трябва да решават за онези, които са в страната, хем че и никой няма да ти плати разноските по пътуването до посолство или консулство... А и други причини за негласуване. Не ми се коментира.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Сабантуй
« Reply #233 on: February 09, 2022, 01:06:12 AM »
Санбантуй

Galiya G. V.

Jun 23, 2005 at 8:27 PM

Received:

"Здравствуй, Г.!

Сабантуй – 2005. Город Набережные Челны

Чуваши, башкиры, татары, и вообще сабантуй.

Сабантуй у нас с каждым годом лучше и лучше.
На следующий год приезжайте"

Деньги... деньги...

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"(No Subject)"
« Reply #234 on: February 09, 2022, 02:09:08 AM »
"(No Subject)"

Received:

Galiya G. V.
Jun 23, 2005 at 8:35 PM

"Там есть и крещенные татары – некоторые в старинной одежде из сундуков. (kryashenTatarka)
Их одежда не такая красочная (мало вышивки) по сравнению с одеждой других народов Поволжья."

Понял.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Kak si, Dalai"
« Reply #235 on: February 09, 2022, 02:15:47 AM »
"Kak si, Dalai"

Михаил Т.
Jun 23, 2005 at 11:45 PM

Received:
"Надявам се, че си добре, за разлика от мен. :)) От днес съм със счупена ръка, така че малко ще отсъствам от форумите. Ееех, случки какво да ги правиш. :)) Как вървят нещата иначе? Ти сега ще гласуваш ли от Китай, или не? "

Здравето трябва много да се пази!
 Не гласувам, както вече писах по-горе.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"(No Subject)"
« Reply #236 on: February 09, 2022, 02:06:00 PM »
"(No Subject)"

Received:

Alexandra G.
Jun 25, 2005 at 3:41 AM

"6te ti pratq edin material da razbere6 gore-dolu za6to podkrepqm Stani6ev,ina4e utre 6te otgovorq na
ostanalite vaprosi i obe6tavam da pogovorq s Bezbi za teb i da mu kaa da ti pi6eqkeinen
probliemen,mein freund..."

Загуба на време... Станишев или не, положението е все едно и също, че и по-зле. Вече не съм от обнадеждените.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"RE:"
« Reply #237 on: February 09, 2022, 02:38:54 PM »

Sent & Received:

"Subject: Re:

Da,spasibo!
Tvoya sestra budet prihodit v Kitay?"

Galiya G. V.

Jun 24, 2005 at 1:15 PM

"Здравствуй!
Хотела с Асхатом в июне.
Асхат не поехал. Хочет в сентябре поехать. Возможно она будет не одна, а поедет с другой моей сестренкой.
В одиночку путешествовать все-таки немного опасно , особенно когда не знаешь языка.
А вдвоем будет веселее.
Но в Китай она очень хочет.
Если удастся в сентябре взять часть отпуска, то я тоже очень хочу в Китай. Но не уверена, что дадут отпуск на работе."

Конечно же.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
« Reply #238 on: February 09, 2022, 03:01:12 PM »

Sent & Received:

Galiya G. V.
Jun 24, 2005 at 6:04 PM

"Subject: RE:

V sentyabre,muy budet nahoditsya uje na yuge,v blizosti Macao.
Ksojeleniyem ne budet vozmojnost uvidemsya.
Vse taki-uda4i!"

"Как жаль…."

Ну...

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
« Reply #239 on: February 09, 2022, 03:12:06 PM »

Received:

Jun 24, 2005 at 6:08 PM
Galiya G. V.

"А в августе еще в Далянь будете?
В общем-то без вас – мы как слепые котята – читать не умеем, говорить тоже. Сможем одни побывать только в пограничных городах.
По путевке дорого, это был самый простой способ побывать в Китае не только в пограничных городах."

Совершенно верно.

Tags:

Your ad here just for $1 per day!

- - -

Your ads here ($1/day)!

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.