"Re: Re: Dalai,"
Sent & received:
">Изпратено на: Четвъвтък, 2005, Юни 16 12:02:19 EEST
>----------------------------------
>
>
> Ami tya me obijda,puk az y pratih nqkolko snimki ot Africa,za da obsudim globalnite problemi.Edno negur4e puknalo i ne go pogrebali,ta 4ak 4ervqsalo i az q pitam-"Kak moje da ostavqt horata bez trupopolagane tolkova vreme?" Edni drugi puk 4erni gi izrovili ot groba,za da gi qdat-za tovca ya popitah "Ne misli6 li,4e e neredno da izravqt horata po tozi na4in?"...Ne znam kakvo tolkova ya e vpe4atlilo.
> Proto prekalyava.Nqmam ni6to ob6to da si diskutirame,ama horata ne sa normalni kato tsqlo.Vse davam za primer normalni oponenti kato tebe-moje da ne sme na edno mennie,ama pove4e iznasqme info,otkolkoto da se pravim na 3 i polovina kato neya."
Бяха някакви африкански снимки. Като казвам "черни" или "негърче" не го пиша в расистки смисъл. Дори мисля, че тези думи са неутрални.
Михаил Т.
Jun 16, 2005 at 7:18 PM
"Абе чудех се аз, то не бяха заплахи, то вика "Всичките ти снимки ги пращам директно към павката", и се чудя, бре, боже, тоз Далай какво толкова й е изпратил? Сега разбрах.

Иначе снимките преполагам наистина са били ужасяващи.
"horata ne sa normalni kato tsqlo", въобще даже, имаше едно определение от Мъже в Черно, че един може да е човек умен, а хората са тъпи, опасни паникьосващи се животни.

"
Просто тогава хората още не бяха виждали много неща от света. Интернетът беше в зората си. Сега рядко някой се впечатлява от такива "ужасяващи" неща.