"Re: Re: Dalai"
Sent:
"Изпратено на: Вторник, 2005, Юни 14 13:16:55 EEST
>----------------------------------
>
> O,da,az byah zabravil,4e vi proveryavah ot kude ste,kogato Bezbojnikut se usumni.Togava kazah,4e ne ste ot Plovdiv.Edno li da go pomnq?
> Ami za USA-da,prou4vat,podbirat.Abe pravi sa si,ama pone da ne mu vikat "lotaria',za6toto tova drazni daje takiva kato men,koito s kran ne mojesh da gi vdignesh da jiveyat tam,a kamo li fenovete na USA.
> Za povodite-abe kakvo da ti kaja.Vsi4ko si zavisi ot kefa,naglasata i pr. na moderatora.Az zatova i mnogo ne go prejivqvam.
> Za SAm-ako e tova s nika-be6e si grubi4ko.Ama az mislq,4e mina dosta vreme ottogava,ta go bannaha po-kusno.Ama kakto i da e.Ne moje da mu se pomogne.
> Za tova,4e go bannvat pak-tova si e protivni4ko.Spored mene trqbva da mu se dadat pove4e 6ansove.I kato smetnesh,4e ima tolkova po-tupi,vulgarni i pr. hora ot nego!
> Za "Kruglata masa"-v Istoriq ezikut ne mmoje da e bil pri4ina,poneje na tazi baza Olko da go bqha izhvurlili otdavna:)
> Ya da ida da vidq kakvo stava iz Forumite!
>"
Загуба на време с тези форуми! А и прекалено много ни е пукало за няма нищо, а?
Received:
Jun 15, 2005 at 11:59 AM
Михаил Т.
"Сам по-скоро го баннаха скоро след като го "хванаха" (а той между другото не се е крил, просто се чудехме как излиза на +brat+, че такъв потребител няма, само че с +bгat+, не стана, понеже има еднабуква на кирилица, а трябва всичките да са на латиница), и той вместо да се направи на съкрушен и да каже "Извинявайте, повече няма да правя така", си стоя на позицията (което и аз бих направил на негово място). След това Норман каза, че бил получли писмото от Сам (което беше до всички модератори, включително и мен) със атачмънт spyware, само че при мен такова нещо нямаше, абе както и да е. Иначе оли не може да се спре понеже е анонимен, аз наскоро не съм го виждал, де.
Виж една от най-големите изцепки на "jamega", форум Формула едно, тема "Алеко":
"Тъй като този форум е най-близко до това което искам да напиша не ми се сърдете.Продава се МОСКВИЧ АЛЕКО в перфектно състояние! Цена около 1000лв.
Ако се интересувате от подробности пишете!!!"
))))))))))))))))))))))))))))))) Еех как съм се смял от сърце..."
Незабравими мигове?