☯☼☯ SEO and Non-SEO (Science-Education-Omnilogy) Forum ☯☼☯

☆ ☆ ☆ № ➊ Omnilogic Forum + More ☆ ☆ ☆

Your ad here just for $2 per day!

- - -

Your ads here ($2/day)!

Author Topic: No more Yahoo e-mail for the people in China  (Read 32251 times)

0 Members and 12 Guests are viewing this topic.

MSL

• Философ | Philosopher | 哲学家
  • SEO hero member
  • SEO-karma: +825/-0
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Re: Re: Re: Re: Re: hi"
« Reply #180 on: February 06, 2022, 03:02:45 PM »

Received: Jun 12, 2005 at 3:48 AM
pl. placebo

"zdrasti, nikakvi novini. ni duma, ni vopul, ni ston :-)))
dobre li si inache, kak e momata?
dnes razbrah, che na edna moia poznata shterkata uchi kitaistika v stolicata.
pishi po-dulgi pisma, ako mojesh.
ot vsichkite onez neshta ti prashtam
Jenny"
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Re: hi"
« Reply #181 on: February 06, 2022, 03:09:59 PM »
"Re: hi"

Received:
pl. placebo
Jun 13, 2005 at 2:51 PM

"vij, na tozi etap ot jivota ti si struva oshte vednuj da dadesh trista leva za oshte tam kolkoto meseca triabva. I togava da si go kajesh tova, latinskoto.
ujasno mnogo rabota imam sega, no shte si poglejdam poshtata.
ot vsichko
Jenny"

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Re: Re: Re: OT ADA6"
« Reply #182 on: February 06, 2022, 03:10:52 PM »
« Last Edit: March 25, 2022, 03:58:48 PM by SEO »

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"RE:"
« Reply #183 on: February 06, 2022, 03:21:17 PM »
"RE:"

Jul 28, 2005 at 6:24 PM
Sent:

"O4en horoshaya fotografiya!
Pojaluysta pospeshite s priezdom v Kitae.
Po4emu ne polzuete samolet? O4en dorogavato stoit, 4to li?"

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Re:"
« Reply #184 on: February 06, 2022, 03:27:40 PM »
"Re:"

Sent:

Jul 28, 2005 at 6:34 PM

"Zdravey!
Abe da ne bi da ne ti se e sent-nal posledniq otgovor?
Posledno polu4ih ot teb otgovor po snimkata na Bulat4o."

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"o4akvam otgovori"
« Reply #185 on: February 06, 2022, 03:39:24 PM »
"o4akvam otgovori"

Received:
Jun 13, 2005 at 4:53 PM
emilia d.
"Hi,dnes e ponedelnik.Kakvo shte pravim spored teb?Shte puskame li v deistvie drugia plan s momi4etata?Onzi kitaec ot Pekin ne mi pisa.Mai nqma i da pishe,o4akvam da mi pishesh s novata ideq. "

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"hi"
« Reply #186 on: February 06, 2022, 03:53:51 PM »
"hi"

Received:
Константин П.
Jun 13, 2005 at 9:39 PM

"Hi, Laoshi !
What do you do?
( tell mi in bulgarian, in this time i am not speak english sufficiently)
Dont  touch Gorskia- he its under my protection. Otherwise you are bided from me RRRRRR!"

Поне е опитвал да научи английския език, колкото и да е неправилно написано всичко това! :)

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Re: Re: Re: Re: hi"
« Reply #187 on: February 06, 2022, 04:03:05 PM »
"Re: Re: Re: Re: hi"

Received:

Константин П.
Jun 13, 2005 at 10:18 PM

"I am not battle for ideologies, i am battle for human beens. & you know this moment."

Wrong English again. ;D

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Помагане с английския
« Reply #188 on: February 06, 2022, 06:17:53 PM »
Помагал съм му доколкото мога с английския език:

">Изпратено на: Понеделник, 2005, Юни 13 17:54:31 EEST
>----------------------------------
> Battle e BITKA,a STRUGGLE e BORBA ZA NE6TO.
>
>AZ- " I " vinagi se pi6e s glavna bikva i nikoga kato" i "
>
>Nadqvam se ne sum drazne6t s popravkite,a polezen.
>
>Ina4e po smisula-za mene ideologiyata e mnogo vajna za "human been"-a."

Received:

Константин П.
Jun 14, 2005 at 2:53 AM

"mersi
Thanks"

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Re: Re: I wajno"
« Reply #189 on: February 06, 2022, 06:20:42 PM »
"Re: Re: I wajno"

Sent:

Jul 28, 2005 at 6:48 PM

"  Abe v takuv slu4ay deystvay za Holandiya po-dobre, tam naistina parite 6te sa pove4e.
Za Elina - abe da ne bi da e reshila tova samo s tsel da te zadurji/ vurne  pri sebe si?
Ponqkoga Nelkata se e naranqvala, za da me nakara da stoq pri neq - ima gi vsqkakvi iztsepki.................... I, ako 6te se razvejdash i ne stava duma za deteto, za6to ti si y dlujen da y pla6ta6? Ami , ako ti si bolenm tq li 6te ti pla6ta?...Mnogo, mnogo nespavedlivo mi zvu4i. Basi, ami tq si ima apartament i 2-ma roditeli...Ne q znam dali ima rabota. Imam 4uvstvoto, 4e te pravfi na jertva. Pretseni si!"

Аман от егоизъм!

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Griffon 2_6"
« Reply #190 on: February 07, 2022, 12:12:07 AM »
"Griffon 2_6"
Received:
Михаил Т.
Jun 14, 2005 at 11:49 AM

"Естествено, че съм младеж по дух. :))) То как иначе да си позитивно настроен в тая държава? Моите е-майли са 7, имам по един в yahoo, hotmail, dir.bg, и 4 в абв.бг. Тоя е-майл го откраднах от един приятел.
 Между другото беше казал някъде, че зелената карта не била лотаиря, само не разбрах , за американската или за китайската ставаше въпрос.
А какъв ти е бил предния ник, преди да го баннат?
А за Сам - той ми беше казал, че чака извинение от модераторите, за да се върне, ама като гледам няма да стане скоро, бешеш ми дал някакъв ICQ номер, ама аз такива не ги използвам. :)) И от тогава - ни вест, ни кост, аз го забравих тоя човек.
В Китай имате ли си data.bg, arenabg.com или други фрее-сайтове?
"

Интересен човек беше този Грифон (Михаил). Жалко че от години не сме се чували с него. Надявам се да е окей!

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Re: Dalai"
« Reply #191 on: February 07, 2022, 12:21:54 AM »
 Пояснявам, че това ми беше ник - "Далай", "Далай-татар" някакви такива. Няма нищо общо с Далай лама.

"Re: Dalai"

">Изпратено на: Вторник, 2005, Юни 14 12:33:16 EEST
>----------------------------------
>
> Zdravey!
>
> Mnogo e-maili ima6 :)
>Za Zelenta karta stava6e duma za USA,razbira se.Na Kitayskata nedostatuka y e,4e se polaga samo na opredelena kategoriya hora.Visoki iziskvaniya.S drugi dumi kazano-dobre za kitaytsite,losho za Dalaya:)
> A sega za USA.Za6to mislq,4e ne e realna lotariya?
>Prekaleno mnogo li4ni danni iskat.A 4ast ot tyah sa si napravo "Kaji ni dali si normalen i umen,4e da te vzemem!".Predpolagam,4e pove4eto spe4elili sa s vis6e obrazovanie!OTDELNO nqkoi strani nqmat pravo na u4astie.T.e. rabotata mi se struva naglasena.Ni nay-malko ne gi kritikuvam za tova.Ti,ako si im prezident kakvi emigranti 6te iska6-ka4estveni ili neka4estveni?Logikata e tazi.
> Predi byah(za kratko) Lamaista,no me bannaha ot..."Sex i erotika",za6toto ne spodelyah edni gadosti-a imenno mnogo rqzko se otnesoh kum ideyata,4e "istinskiya" muj trqbva da pozvolqva na partnyorkata si "da mu burka otzad po vreme na akta" i da ... si opitval ot semeto kato svur6el,"4e da znael kak se 4uvstva jenata" i,"za6toto v tozi jivot vsi4ko trqbvalo da se opita!"...Lele-lele.Dadoh im nqkolko dokazatelstva ot tipa "Svejdane do absurd" i moderatorut me zatri!Posle razbrah,4e si padal po takiva ne6ta.Daje sega e pusnal edna tema,4e se opasqval,4e ot podobni igri4ki 6tyal da oburne rezbata.Abe 6te se seti.
> SAM 4aka izvinenie?!?!?!?!?!Tova e mnogo ritsarsko,ama mnogo naivno.Nikoy nqma da mu se izvini,taka,4e po-dobre da ne 4aka:)
> A za moya 4ovek-Bezbojnika -o6te po-zle!Samo da si napravi akaunt i go banvat.Ima-nqma smeni okolo 10.I si pi6e krotko v istoriya za Nazizma(nali e antifa6ist),no pak go banvat.
> Ina4e nqma maytap-hubavo si be6e kato se bqhme sbrali 4-ta-istinska "Krugla masa":)))
> V Kitay ima saytove za filmi i mp3-ki.Moje da se teglqt.Estestveno nqkoi ve4e gi napraviha plateni,ta da stane biznesa.No,kakto znae6 tuka e mnogo evtino.Edin film e okolo 1-2 leva(imam predvid CD),taka 4e mnogo ne e problem.Nay-novite filmi (hitovete) sa do 4 leva.
> Ti v koy grad jivee6?"

Received: Jun 14, 2005 at 6:00 PM
Михаил Т.

"Ами аз се увлякох по офертите :"Поканете приятел да си направи поща в абв, и ще ви дигнем акаунта", затова тая поща е 120МБ (не че ги използвам, де).
Зелената карта в САЩ не само, че искат много данни, ами и като те изберат след лотарията, после те проучват към 3-4 месеца.
Всъчщност четох в Обща дискусия за какво са те баннали и си мисля, че само са търсели повод да могат да те изхвърлят легитимно.
За Сам честно казано и аз не знам на какво се надява, въпреки, че повода му за банването беше ама толкова смешен (бил регистрирал ник +bгat+, даже не е данкъв на оригиналния), че няма накъде, явно просто си бяха навили да баннат Сам и Безбожника, та да се укроти малко дискусията. Иначе Сам също го банват когато си прави ник, само че той спря да идва. Иначе за кръглата маса- абе хубаво беше, обаче много бяхме дали пространство на езика и епитетите. :)))
 Иначе за града- виж ми профила във форума. :)
"

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Re: Re: Re: Re: Re: Re: hi"
« Reply #192 on: February 07, 2022, 12:29:15 AM »
"Re: Re: Re: Re: Re: Re: hi"

Константин П.
Jun 14, 2005 at 7:25 PM

"Кажи на Гройлера че е посредствен пубер. А иначе при мене едни " бай Мангау" ми бяха отворили компа когато бях нощна смяна, с намерение май да крадат  но само изгорили захранването ( тва е предположителна версия, може да не са били виновни) но като видях отворения и небачкащ комп и като си представих как ще плащам от оскъдната си заплата , избеснях и строих сички в залата дето бяха нощна ( около 10 души) и ги преджобих, а цигането дето беше на въпросния комп задържах докато шефа дойде да го разпита и му взех личните данни и показания. Шефа само го нарита де.... Иначе се оказа само изгоряло захранване...
Много съм подивял нещо вече.......
Предполагам че скоро ше се сбия с някого заради спорта......... :- )"

Отвратителна агресивност от много страни!

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Re: No more Yahoo e-mail for the people in China
« Reply #193 on: February 07, 2022, 12:41:45 AM »
Sent:
Subject: RE: Nimen hao :)
>Date: Wed, 8 Jun 2005 10:24:33 -0700 (PDT)
>
"> Ami inteligentni hora sporqt-lo6o nqma.Ako bqhme nqkoi prostatsi 6tqhme da si govorim samo za piene,seks i pari.A eto-nie diskutirame sociokulturni,politi4eski i ikonomi4eski ne6ta:)
> Po vremeto na Mao e imalo gre6ki,nikoy ne go otri4a.No puk pone e dal na naroda svoboda i nezavisimost ot Zapdnite varvari.Opiumnite voyni sa nay-pokazatelnoto za tova kakvo e Zapadut.6te pu6i6 i 6te mre6,ako ne az 6te te ubiq-tova e.Samo,4e sega ve4e Kitay,blagodarenie na Mao ima qdreno orujie i ne stava nomera!
> V dne6no vreme Kitay proizvejda pove4e ot USA i bez rehseniyata na Mao.
> 30 000 000 moje da sa umreli ot glad zaradi ideya,no v Bulgariq mrat ot stud,glad i nedostig na pari za lekarstva ZA LUDO...Rabotil sum v Star4eski dom i tova 6te ostavi ote4atuk v men zavinagi.
> "I sega e taka, rastej po-golyam ot 3-4 % na ikonomikata ne predveshtava nishto dobro."
> S tsqloto mi uvajenie kum znaniqta ti.Vslu6vam se v tvoeto mnenie taka,kakto bih se vslu6al v mnenieto na doktor sprqmo zdraveto si.No da ti kaja,4e za mene si e dobre,ina4e horata nqma6e da go gonqt.Po danni na TSEREU-to ( CIA) rastejut na Bulgaria e 5%.I tova e pove4e ot 3-4%.Po tazi logika Severna Koreq s 1% e po-dobre?!Ami ne sum suglasen.
> Na Kitay rasteja po-rano be6e 15%.Sega e 9%.S vremeto 6te se normalizira.Stra6no nqma.
> Za pregrqvaneto na ikonomikata-4uvah go i az.No nqma na4in Partiyata da ne se spravi i s tozi problem.VInagi e lesno da zabavi6 da se ohladi6.A Bulgariq da pregree,de?!:)
> Za lipsata na hrana v Kitay edin ot vode6tite amerikanski ikonomisti prenapisa knigata si i se poizvini na Kitay.
> Za konsumatsiyata-interesno,no mnogo vragove na Kitay puk poso4vat kato dovod,4e bila kolkoto na edna durjava ot tipa na Italia i tova bilo glavniyat problem:)Trqbvalo da se uveli4i.Ti puk kazvash,4e trqbva da se namali.Po tova naistina sum oburkan.I v dvete tvurdeniya ima logika...
> V globalen ma6tab,dobre,de!Ama Indiq kak 6te q kara?!Te nqmat ograni4enie na rajdaemostta(kakto Kitay se pogriji) i nadhvurliha 1 mlrd. du6i.Te kak q mislqt?!
> "A kitajcite ne znayat kak da napravyat hlyab dori, osobeno naselenieto v golemite gradove."
>Ne se 6eguvay!V magazinite ima vsqkakvi hlqbove i kozunatsi,a jenata do mene redovno mesi ekvivalenti na pitki,pitsi i pr.,bez da e u4ila predi,t.e. tova si e kitayska kuhnq.Samite spageti se pravqt ot bra6no su6to taka.V Kitay daje sa se nau4ili da qdat vodorasli i pa6kuli,a v evropa,v gladni godini sa qdqli kolani i kojeni obuvki,za6toto ne sa se setili,4e moje da se qde ne6to kato vodoraslo,ku4e ili meduza.
> Podkrepa na Cambodia-abe hubavo,AMA KAKVO 6TE KAJESH PUK ZA PODKREPATA NA mnogo zapadni strani na USA,koito izbivaha detsa,troveha po4vata i paleha s napalm bremenni jeni vuv Vietnam?A razprusnatoto biologi4no orujie v Severna Koreq?A opitite s eskimosi(za da vidqt kak se otrazqva radiatsiyata na jultite)...
> Rejimut na Pol Pot e tragi4en.No puk i kapitalisti4eskiq rejim na Pinochet ne e tsvete za mirisane,nali?
> Za mirolyubie ne znam,ama v svetoven i istori4eski plan su6testvuvat mnogo pove4e ot USA,a imat po-malko voyni.USA v edna kniga 4etoh - "100 godini-100 voyni".Po edna voyna na godina im se pada.I da znae6,4e 2/3 ot teritoriyata na Meksiko e otkradnata ot USA po vreme na Meksikansko-Amerikanskata voyna.Otdelno sa okupirali 3 izto4ni naroda-eskimosi,aleuti i hawaitsi.
> Tinet e v granitsite na KNR ot vremeto na Kan Xi.Po negovo vreme Zhen ChenGong izgonva Holandiya ot Taiwan,a majurite preodolqvat uspeshno zavoevatelnata politika na Rusiq v Dale4niya Iztok.
> Za ekologiyata-nqmam danni.Ima si spetsialisti,neka da re6avat.Ne e kato Frantsia da pravyat qdreni opiti na atola Muroroa.Pone si gi pravqt v bezlyudnata pustinya.
> VIDENOV i BSP ne sa komunisti ,a predateli i goveda.Samo BKP "Georgi Dimitrov" i BKP-to na Vladimir Spasov si bqha REALNI komunisti.
> Mayka mi i ba6ta mi ne bqha partiyni 4lenove.No az imah vuzmojnostta da sravnq predi i sega!
>Predi si be6e po-4ove6ko.Sega narodut se izrodi.
> I az bqh s roditelite si v Libia za 2 godini.Tam su6to mojah da vidq razlikata v kulturite na horata.
> "Tvoite priyateli, koito ne mogat da syberat pari za bilet, sa prosto strahlivi."
>NE SA!!!Ediniyat daje se suvetva s mene dali da napravi "udar" da stane vruzka na narkodiluri v PLEVEN-zabranih mu kategori4no s tseliya si avtoritet nad nego!Po-skoro az 6te mu prata pari ot skromnite si spestqvaniq!Ama zasega se vuzdurjam,za6toto E MURZEL i ne moja da nau4i skapaniya angliyski,ta o6te mi dopuska oligofrenski greshki pi6e mi GIRL kato GURL...Ami nali 6te go izgonqt tuka i ot nay-tupata Detska gradina!Taka,4e...priqtelstvoto si e priqtelstvo,no...i t.n.
> "Az dojdoh v Kitaj s pari nazaem"
>Ami,ako 6te6 vqrvay ne poznavam 4ovek,koyto da moje da dade zaem ot 1200 leva za bilet.Ako biletut be6e da re4em 100 do 200 leva i ba6ta mi mojeshe da osluji.
> "Lipsata na pari za bilet e prosto opravdanie. "
>NE E!Pove4eto mi iskat na zaem sre6tu notarialno zaverena razpiska i pr. advokatski trikove-da re4eme mojelo da dadesh zaem,KOYTO DA SE POLZVA SAMO PO EDNO PREDNAZNA4ENIE-ne go znaeh,adski polezno info,nali?-----OBA4E-ne moga da pratq pone na tozi etap na vsi4ki,a onzi,po-blizkiq mi pi6e da mi dokaje kolko e "NAPRED" ne6to ot tipa na "
>Hello mAy friend!",ta 6te vidi zaem "KOGATO MU DOYDE VREMETO!"(lafa na Simeon4eto).
> "Az smyatam che prez poslednite godini neshtata v Bulgaria se stabilizirat, makar i bavno. "
>Kak kato NORMITE na EU 6te ubiyat drebniya biznes?!Otdelno vseki den uveli4avat tseni,a DORI V NAY-SMELITE predizborni obe6taniya ne davat zaplata pove4e ot 500-600 leva.Kak se kara s 600 leva na Eu-tseni?I ot IDEALNITE(kazano vuv FILOSOFSKI smisul) 600 leva,kolko 6te bude REALNATA,FACTi4eskata zaplata?Ne pove4e ot 400,nali taka?6te ima glad,umira4ka i pone JELANIE za masov bunt,ama,kakto kaza,VOYSKITE NA EDI-KOY-SI sa za tova.Mnogo lesno 6te udarqt i Bulgariq,6tom udariha Iraq i Yugoslaviq,4iito armii mojeha da si biqt bulgarskata na lqgani i na stavane.
> Litsemerie ima.No v Evropa su6to go ima,su4etano s mnogo brutalnost.
> ********************************
>
> Ami tova be6e po spora.Po konkretnite ne6ta-do sega polzvala li si kvartira na firmite,za koito rabotish?Delila li si apartament s drug teacher?Az da i ne ostanah mnogo o4arovan.Tova e edna ot pri4inite da ne iskam da bqgam ot sega6noto si polojenie.
> Offf...Iska mi se da ti kaja i ne6to polezno,ama ti si si dobre za v momenta i ne moga s ni6to da ti pomogna.VSE PAK MISLI i,ako ima ne6to kaji,4e imam potrebnost da se 4uvstvam polezen sprqmo teb.Use6tam s kakva realna zagrijenost mi kazvash vsi4ko(ne preuveli4avam),a az sum na KANTOVSKIQ PRINTSIP,4e edin prestupnik trqbva da se prati v zatvora ne,ako e ograbil banka,a,AKO SI E POMISLIL da go napravi.T.e. za KANT vajna e MOTIVATSIYATA ,a ne rezultata,ZA6TOTO rezultatite sa 4esto plod na slu4aynost i ne tolkova suvur6eni,no JELANIETO I MOTIVITE sa tova,koeto opredelq istinskata 4oveshka su6tnost v moralen plan.
>Eto za6to,nezavisimo,4e si s razli4en mirogled-ti mi kazvash vsi4ko za moe dobro,a az go otsenqvam!Zatova i az iskam da ti pomogna s vsi4ko 6to e vuzmojno.Imay go predvid!
> Do skoro!
> G."

Received: "RE: Nimen hao :)"

lidia g.
Jun 14, 2005 at 9:54 PM

"Zdravej,
Malko se zabavih s otgovora, no taka se poluchi che sym pak dosta zaeta. Blagodarya za jelanieto da si mi polezen s neshto, no vsichko si mi e nared, pone zasega. Apartament dosega ne sym delila s drug uchitel, no sym jivyala v apartament na kampusa na uchilishteto v Nanchang, ne beshe tolkova zle. Predpochitam vse pak da jiveya na razstoyanie ot myastoto, kydeto rabotya, i sega jiveya pod naem downtown. Moje bi v Beijing shte delya apartament, no se nadyavam da ne e taka zashtoto shte sym sys sina si i ako tryabva shte si naemem malyk apartament.
Ako imash drugi vyprosi, pitaj.
Lidia
"

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hi"
« Reply #194 on: February 07, 2022, 12:57:17 AM »
"Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hi"

Константин П.
Jun 14, 2005 at 10:10 PM

"Mi kazh i 4e se razdelqme okon`atelno a tq pyk dade natisk i po4na da mi gowori kak bila gotowa na wsi4ko i da me presledwa.......Misleh da  razseka wyzqela a toj se zategna powe4e. I mnogo mi e my4no za deteto. Ina4e pone se razbrahme 4e nqmame li4ni angajimenti 1 kym drug...
Typotiq...Ne iskala s drug a s mene i drugi syrcerazdiratel6tini..."

Сърцераздирателщини! Уникална дума.

Tags:

Your ad here just for $1 per day!

- - -

Your ads here ($1/day)!

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.