Sent:
Subject: RE: Nimen hao
>Date: Wed, 8 Jun 2005 10:24:33 -0700 (PDT)
>
"> Ami inteligentni hora sporqt-lo6o nqma.Ako bqhme nqkoi prostatsi 6tqhme da si govorim samo za piene,seks i pari.A eto-nie diskutirame sociokulturni,politi4eski i ikonomi4eski ne6ta:)
> Po vremeto na Mao e imalo gre6ki,nikoy ne go otri4a.No puk pone e dal na naroda svoboda i nezavisimost ot Zapdnite varvari.Opiumnite voyni sa nay-pokazatelnoto za tova kakvo e Zapadut.6te pu6i6 i 6te mre6,ako ne az 6te te ubiq-tova e.Samo,4e sega ve4e Kitay,blagodarenie na Mao ima qdreno orujie i ne stava nomera!
> V dne6no vreme Kitay proizvejda pove4e ot USA i bez rehseniyata na Mao.
> 30 000 000 moje da sa umreli ot glad zaradi ideya,no v Bulgariq mrat ot stud,glad i nedostig na pari za lekarstva ZA LUDO...Rabotil sum v Star4eski dom i tova 6te ostavi ote4atuk v men zavinagi.
> "I sega e taka, rastej po-golyam ot 3-4 % na ikonomikata ne predveshtava nishto dobro."
> S tsqloto mi uvajenie kum znaniqta ti.Vslu6vam se v tvoeto mnenie taka,kakto bih se vslu6al v mnenieto na doktor sprqmo zdraveto si.No da ti kaja,4e za mene si e dobre,ina4e horata nqma6e da go gonqt.Po danni na TSEREU-to ( CIA) rastejut na Bulgaria e 5%.I tova e pove4e ot 3-4%.Po tazi logika Severna Koreq s 1% e po-dobre?!Ami ne sum suglasen.
> Na Kitay rasteja po-rano be6e 15%.Sega e 9%.S vremeto 6te se normalizira.Stra6no nqma.
> Za pregrqvaneto na ikonomikata-4uvah go i az.No nqma na4in Partiyata da ne se spravi i s tozi problem.VInagi e lesno da zabavi6 da se ohladi6.A Bulgariq da pregree,de?!:)
> Za lipsata na hrana v Kitay edin ot vode6tite amerikanski ikonomisti prenapisa knigata si i se poizvini na Kitay.
> Za konsumatsiyata-interesno,no mnogo vragove na Kitay puk poso4vat kato dovod,4e bila kolkoto na edna durjava ot tipa na Italia i tova bilo glavniyat problem:)Trqbvalo da se uveli4i.Ti puk kazvash,4e trqbva da se namali.Po tova naistina sum oburkan.I v dvete tvurdeniya ima logika...
> V globalen ma6tab,dobre,de!Ama Indiq kak 6te q kara?!Te nqmat ograni4enie na rajdaemostta(kakto Kitay se pogriji) i nadhvurliha 1 mlrd. du6i.Te kak q mislqt?!
> "A kitajcite ne znayat kak da napravyat hlyab dori, osobeno naselenieto v golemite gradove."
>Ne se 6eguvay!V magazinite ima vsqkakvi hlqbove i kozunatsi,a jenata do mene redovno mesi ekvivalenti na pitki,pitsi i pr.,bez da e u4ila predi,t.e. tova si e kitayska kuhnq.Samite spageti se pravqt ot bra6no su6to taka.V Kitay daje sa se nau4ili da qdat vodorasli i pa6kuli,a v evropa,v gladni godini sa qdqli kolani i kojeni obuvki,za6toto ne sa se setili,4e moje da se qde ne6to kato vodoraslo,ku4e ili meduza.
> Podkrepa na Cambodia-abe hubavo,AMA KAKVO 6TE KAJESH PUK ZA PODKREPATA NA mnogo zapadni strani na USA,koito izbivaha detsa,troveha po4vata i paleha s napalm bremenni jeni vuv Vietnam?A razprusnatoto biologi4no orujie v Severna Koreq?A opitite s eskimosi(za da vidqt kak se otrazqva radiatsiyata na jultite)...
> Rejimut na Pol Pot e tragi4en.No puk i kapitalisti4eskiq rejim na Pinochet ne e tsvete za mirisane,nali?
> Za mirolyubie ne znam,ama v svetoven i istori4eski plan su6testvuvat mnogo pove4e ot USA,a imat po-malko voyni.USA v edna kniga 4etoh - "100 godini-100 voyni".Po edna voyna na godina im se pada.I da znae6,4e 2/3 ot teritoriyata na Meksiko e otkradnata ot USA po vreme na Meksikansko-Amerikanskata voyna.Otdelno sa okupirali 3 izto4ni naroda-eskimosi,aleuti i hawaitsi.
> Tinet e v granitsite na KNR ot vremeto na Kan Xi.Po negovo vreme Zhen ChenGong izgonva Holandiya ot Taiwan,a majurite preodolqvat uspeshno zavoevatelnata politika na Rusiq v Dale4niya Iztok.
> Za ekologiyata-nqmam danni.Ima si spetsialisti,neka da re6avat.Ne e kato Frantsia da pravyat qdreni opiti na atola Muroroa.Pone si gi pravqt v bezlyudnata pustinya.
> VIDENOV i BSP ne sa komunisti ,a predateli i goveda.Samo BKP "Georgi Dimitrov" i BKP-to na Vladimir Spasov si bqha REALNI komunisti.
> Mayka mi i ba6ta mi ne bqha partiyni 4lenove.No az imah vuzmojnostta da sravnq predi i sega!
>Predi si be6e po-4ove6ko.Sega narodut se izrodi.
> I az bqh s roditelite si v Libia za 2 godini.Tam su6to mojah da vidq razlikata v kulturite na horata.
> "Tvoite priyateli, koito ne mogat da syberat pari za bilet, sa prosto strahlivi."
>NE SA!!!Ediniyat daje se suvetva s mene dali da napravi "udar" da stane vruzka na narkodiluri v PLEVEN-zabranih mu kategori4no s tseliya si avtoritet nad nego!Po-skoro az 6te mu prata pari ot skromnite si spestqvaniq!Ama zasega se vuzdurjam,za6toto E MURZEL i ne moja da nau4i skapaniya angliyski,ta o6te mi dopuska oligofrenski greshki pi6e mi GIRL kato GURL...Ami nali 6te go izgonqt tuka i ot nay-tupata Detska gradina!Taka,4e...priqtelstvoto si e priqtelstvo,no...i t.n.
> "Az dojdoh v Kitaj s pari nazaem"
>Ami,ako 6te6 vqrvay ne poznavam 4ovek,koyto da moje da dade zaem ot 1200 leva za bilet.Ako biletut be6e da re4em 100 do 200 leva i ba6ta mi mojeshe da osluji.
> "Lipsata na pari za bilet e prosto opravdanie. "
>NE E!Pove4eto mi iskat na zaem sre6tu notarialno zaverena razpiska i pr. advokatski trikove-da re4eme mojelo da dadesh zaem,KOYTO DA SE POLZVA SAMO PO EDNO PREDNAZNA4ENIE-ne go znaeh,adski polezno info,nali?-----OBA4E-ne moga da pratq pone na tozi etap na vsi4ki,a onzi,po-blizkiq mi pi6e da mi dokaje kolko e "NAPRED" ne6to ot tipa na "
>Hello mAy friend!",ta 6te vidi zaem "KOGATO MU DOYDE VREMETO!"(lafa na Simeon4eto).
> "Az smyatam che prez poslednite godini neshtata v Bulgaria se stabilizirat, makar i bavno. "
>Kak kato NORMITE na EU 6te ubiyat drebniya biznes?!Otdelno vseki den uveli4avat tseni,a DORI V NAY-SMELITE predizborni obe6taniya ne davat zaplata pove4e ot 500-600 leva.Kak se kara s 600 leva na Eu-tseni?I ot IDEALNITE(kazano vuv FILOSOFSKI smisul) 600 leva,kolko 6te bude REALNATA,FACTi4eskata zaplata?Ne pove4e ot 400,nali taka?6te ima glad,umira4ka i pone JELANIE za masov bunt,ama,kakto kaza,VOYSKITE NA EDI-KOY-SI sa za tova.Mnogo lesno 6te udarqt i Bulgariq,6tom udariha Iraq i Yugoslaviq,4iito armii mojeha da si biqt bulgarskata na lqgani i na stavane.
> Litsemerie ima.No v Evropa su6to go ima,su4etano s mnogo brutalnost.
> ********************************
>
> Ami tova be6e po spora.Po konkretnite ne6ta-do sega polzvala li si kvartira na firmite,za koito rabotish?Delila li si apartament s drug teacher?Az da i ne ostanah mnogo o4arovan.Tova e edna ot pri4inite da ne iskam da bqgam ot sega6noto si polojenie.
> Offf...Iska mi se da ti kaja i ne6to polezno,ama ti si si dobre za v momenta i ne moga s ni6to da ti pomogna.VSE PAK MISLI i,ako ima ne6to kaji,4e imam potrebnost da se 4uvstvam polezen sprqmo teb.Use6tam s kakva realna zagrijenost mi kazvash vsi4ko(ne preuveli4avam),a az sum na KANTOVSKIQ PRINTSIP,4e edin prestupnik trqbva da se prati v zatvora ne,ako e ograbil banka,a,AKO SI E POMISLIL da go napravi.T.e. za KANT vajna e MOTIVATSIYATA ,a ne rezultata,ZA6TOTO rezultatite sa 4esto plod na slu4aynost i ne tolkova suvur6eni,no JELANIETO I MOTIVITE sa tova,koeto opredelq istinskata 4oveshka su6tnost v moralen plan.
>Eto za6to,nezavisimo,4e si s razli4en mirogled-ti mi kazvash vsi4ko za moe dobro,a az go otsenqvam!Zatova i az iskam da ti pomogna s vsi4ko 6to e vuzmojno.Imay go predvid!
> Do skoro!
> G."
Received: "RE: Nimen hao
"
lidia g.
Jun 14, 2005 at 9:54 PM
"Zdravej,
Malko se zabavih s otgovora, no taka se poluchi che sym pak dosta zaeta. Blagodarya za jelanieto da si mi polezen s neshto, no vsichko si mi e nared, pone zasega. Apartament dosega ne sym delila s drug uchitel, no sym jivyala v apartament na kampusa na uchilishteto v Nanchang, ne beshe tolkova zle. Predpochitam vse pak da jiveya na razstoyanie ot myastoto, kydeto rabotya, i sega jiveya pod naem downtown. Moje bi v Beijing shte delya apartament, no se nadyavam da ne e taka zashtoto shte sym sys sina si i ako tryabva shte si naemem malyk apartament.
Ako imash drugi vyprosi, pitaj.
Lidia
"