"(No Subject)"
Received:
Alexandra G.
Jun 6, 2005 at 4:05 PM
Пак празен мейл...
Нататък...
Изпратено на: Петък, 2005, Юни 3 17:40:26 EEST
">
> O,ami ne se pritesnqvay!Az sum 6tastliv,4e ima6 jelanieto i,4e ne me zabravq6!
>Dora e stara moma i se e AKTSENTUIRALA na tema "mujkar".Na 4ovek moje da mu stane lo6o ot jeni kato neya.Otdelno smqta,4e mujete po printsip sa nepulnotsenni,za6toto sa XY,a ne XX....Ot druga strana,poneje e mangal-postoyanno govori protiv belite.I az sum na mnenie,4e bqata koja e po-predrazpolojena kum zabolqvaniq,ama puk mangalite ne se kupqt i zatova gi imat v pove4e-eto pak ne6to za vis6eto i nis6eto.Koyto si e nis6 po mozuk,kojata ne moje da go opravi!
> Tova za 'vpqganeto" e mnogo robovladelsko.Robovladelstvo sre6tu Nazizum.Ami tupo!
>
> KAK 6TE E ATEISTKA?Tazi luje ili ve4e se e otrekla ot Bog...TOva be6e edna ot temite za razdora!Az podkrepqm ideyata,4e Rasate e po-dobur ot Boris!
> LITSEMERIETO ne moje da ya otvra6tava,za6toto TQ E SAMOTO LITSEMERIE-hihihii:)))
>Naistina,kulna se v Buddha-golqm kupon stava s tezi pisma!!!Napulvash mi du6ata!Estestveno tova e za6toto TI mi gi davash.A ne samo,4e Dora si pi6e ne6to.
> ESETSTVENo,4e me haresva!Vmania4ila se e.I daje drazn Bezbojnika s tova.OBA4E vinata si e i 4asti4no moya,taka,4e si surbam poparata.
> NE RAZBIRAM kude sum neposledovatelen...Ami ,4e az sum si komunist,mrazq kapitalizma,Kitay za mene e vurha!Tova,4e v Hitler ne6to mi haresva si go kazvam.DAJE VIJ KAK SUM TI ZA6TITIL 4ast ot mnenieto sre6tu Bezbojnika.Az mislq,4e Hitler e po-gotin ot Stalin!Tova e!
> NE ME E OTRQZVALA-az ya otrqzah!I mi pulni po6tata sus SPAM!!!Ne znaesh kakva dosada e.I pri polojenie,4e ne y otgovarqm.Tova si e maniq!Q vij sega kato mi kaza,4e nqma da pi6e-NQKUDE DA SUM Y OTGOVARQL.Ako ne me spomene prqko ili kosveno 6te si krotuvam.Mnogo e otvratitelno tova jivotno.Eto tova 6te stane ot tsiganite,ako se obrazovat.Tipi4ni indiytsi!
> Az sum raboten-daje sum bil v Timurovska komanda.I do den-dne6en,ako moga pomagam free!
> BULGARIn e obidno po sveta i o6te,za6toto v Zapadna Evropa izbqgaha pove4eto mangali i sega si mislqt,4e tsiganin=bulgarin.
> Za dqdoto ot SS-moje i da e vqrno!ESTESTVENO e SS da haresvat pove4e Bulgariq ot Irlandiq.Ama pitay dne6nite nemtsi koi sa po-got?
> OTDELNO TSIGANKATA e ubedena,4e ot KKP mi pla6tat za propaganda-ts,ts,ts!!!De da be6e vqrno!!!!Vsu6tanost az se opasqvam,4e tuka 6te se napulni s tsigani i izrodi,ako naistina se polu4ava ne6to takova i sega mnogo sum se ograni4il v "propagandata".NE MI TRQBVAT TUKA!!!!!!!I otdelno-predstavq6 li si Kitay da se interesuva ot 7 500 000 Bulgariq?!Tova e sme6no!!!Kitay si ima interesi v Taiwan;problemi s Russiq i USA,ama Bulgariq...LUDOST NA KUB!!!!!!!!!!
> I ZA6TO PAK ISKA DA VI KONTROLIRA TOVA GOVEDO ,BE?!Kak taka 6te ste kontroliruemi?!Mnogo tupa koza!
> I kak Komunizmut 6te se e sgromolqsal.Izku6avam se da pusna tema za Kitay:))))
> ESTESTVEN HOD?Po DAO li e tsiganite da ubivat profesori?!!!!Tova li e estestvenoto,mamka mu!!!
> NE SUM NA 30!Na 29 sum,vij ya kak luje!!!
>
> Za6titavam komunizma,za6toto ima sigurnost i 4ove6tina!A tq e istinskiya infantil,za6toto obi4a tsiganina Ivan Kostov!
> A kolkoto do tova,4e tseni Kitay-samo virtualno tolkova e nadrobila sre6tu Kitay,4e nqkoy den,ako moga 6te ya zastrelqm sobstvenoru4no!
>
> V KITAY poznavam o6te 2-ma bulgari,koito prepodavat po angliyski.Ama Dora e prostak i ne moje i da si pomisli,4e e vuzmojno 4ovek da vzema pove4e ot neya za su6tata daskalska rabota.Prosta tsiganka!
> Ne razpbrah kak po maltsinstvena liniya sum v Kitay?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?Ama tuka naistina ne im puka kakuv si po natsiya,ako nqma6 kitayski pasport.Za mnogo ot tqh sum si Zapadnqk i bera qdove s tova!
> Da se vurna v Bg?!!!Tova mi e golqm ko6mar!!!Dano pove4e da ne go pi6e,a,ako go napi6e mojesh da mi go spesti6...Samata misul me poburkva! Ne iskaaaaaaam
> Pretsenila me e po angliyski?!!?!!?!?!Ami,4e az prepodavam v Detski gradini.Ne e nujno da si The best!Ama tsiganiya,kakvo da ti razpravqm!
> Tatarsko DPS -nqma!Ima organizatsiya za kultura-"TEPRESH",koqto ne u4astva na izborite,t.e. ne e partiya.Tatarite sa okolo 4500 du6i v BG.Ima i detsa.NIKOGA ne mogat da spe4elqt izbori.Pove4eto emigrirahme!NQMAT PRETENTSII!!!Za vlasite e prava-te sa po-opasni,ama ne kolkoto tsiganite i turtsite.A karaka4anite sa grutski vlasi-te sa pove4eto izbqgali v Gurtsiya,ne znam da sa praveli problemi.Ama tsigankata znae:)))
> TAQ MNOGO SE PRITESNQVA ZA GONENIYA PO PROIZHOD?!Az daje ne sum se pritesnil tolkova!Ami zna4i rabotata qsna-pritesnqva se za sebe si:)))DORA NA SAPUN,DORA NA SAPUN!
> Taka si e-jivotut e pred teb.KOYTO I DA SRE6TNE6 nqma da e tolkova zle kato Dora!
>
> Stiskam paltsi za opernoto peene!Az peq mnogo hubavo,ama Opera ne moga.Pql sum po horove intsidentno.Imam i nagrada ot konkurs za balada.
> S nay-iskreni i topli 4uvstva: G.
>
> P.S. Vsi4ki razsujdeniya gi napravih ne ,za da se opravdavam ,a za da ti spodelya mislite si na glas.Kato na priyatelka!
> "
За съжаление все повече и повече се акцентуират на такава тема (в различни разновидности) - само определени типове мъже имат шанс да бъдат харесани - например прекалено мускулести/мъжествени, прекалено красиви (каквото и да значи това - например някои си падат по женствени К-поп изпълнители), прекалено богати. Както и да го погледнеш - няма и 1/5 от населението. Останалите - малък до почти никакъв или никакъв шанс.
Онова с хромозомите си е сексизъм и няма какво да се коментира!
За това как някои по-тъмни презират белите - чиста проба расизъм! Не одобрявам, макар и да съжалявам за изрази като "мангал", които така са се утвърдили, че някои дори не ги приемат за шовинистични и расистки, но като цяло те са си такива.
За хигиената - наистина има хора, с всякаква кожа, които не се къпят редовно. А и някои нямат условия да го правят. Например една жена казваше, че дори шампоанът й се струва скъп за всекидневно къпане. А за мозъкът е вярно - когато човек не е добре образован, няма значение от каква раса е, от какъв тип е - простото си е просто. Иска се образованост. Необразоваността, като цяло, е нещо лошо.
Вече не съм будист, макар и да уважавам Буда до голяма степен заради философския му поглед към света. Аз си го приемам като един от философите от древността.
Вече не мисля, след като се позапознах по-дълбоко с Хитлер, че е по-добър от Сталин. Освен това, че е научил малко философия и, че е борбена, волева личност, не виждам какво толкова има за възхищение, но уви, за отвращение има доста. Сталин също - може да се похвали за някои неща, но има и огромни античовешки грешки. Стига с тези култове към личността!
Тезата ми, че ако циганите се образоват може да заприличат на индийци е правилна - хем са родствени генетично и езиково, хем и се вижда колко напреднали може да са индийци в областта на информатиката, философия, математика, шах и т. н. С една дума - не мисля, че циганите са по-лоши от родствените им индийци, пакистанци и др., особено ако са образовани. Има много примери за образовани цигани, които са по-добри от редица необразовани българи, гърци, виетнамци, сирийци, естонци и т. н., и т. н.
Вярно, че бях в тимуровска команда! Колко ли хора си го спомнят това? И до ден-днешен са ми останали такива навици - например да помогна на стар човек да пренесе нещо тежко или на дете да подаря някакъв скромен подарък. Но, като цяло, понеже нещата са все по-капиталистически, вече избягвам "фрий" (безплатно), защото се видя, че човек ако няма капитал, много му е тежък животът! Дори не може да се наспива!!!
Да се коригирам малко - наистина първоначално много западноевропейци си мислеха, че всички български граждани са роми или нещо като роми (цигани), но по-сетне и неромски български граждани доизградиха отрицателен имидж, понякога дори само с това, че предлагат по-ниски цени за своя труд (което не е лошо, ако се мисли от позициите на свободния пазар и други подобни либерални концепции, нали?)...
Не знам, а и не искам да се интересувам от такива по-геополитически конкретни въпроси, дали и доколко КНР се интересува от РБ. Обаче, наистина, не искам на мястото, където живея да идват криминогенни елементи - примерно джебчийки, фалшиви просяци и какви ли не, та и тук да заприлича на някои места в Италия, където доказано имаш проблем с откраднати пари, документи и какво ли не. Вече 2 пъти са ми казвали добри познати от личен опит, а и в интернет има информация по въпроса, та не се съмнявам, че е така. Отделно, вече е толкова трудно с китайските визи, че наистина такива нямат почти никакъв шанс, де. Мисълта ми е, че никога никой не ми е плащал за писане на агитации/пропаганди, макар и да не отричам, че би ми била супер приятна такава работа - да ти плащат да пишеш това, в което вярваш!!!
За неонацизма, че трябва да е под контрол, сега осъзнавам, че е добре, предвид, че такива (неонацисти) правят престъпления. То даже няма и полза да е разрешена такава човеконенавистна идеология.
Наистина не е естествено (поне за човешко общество) хулигани (било то цигани или нецигани) да убиват хора и то заслужили хора на науката!
За Иван Костов - вече писах - позапознах се по-подробно, не трябва да го съдим толкова строго. А и няма значение какъв е етнически, при положение, че е учен и възпитан човек.
Това за "застрелването собственоръчно" - казал съм го от яд, без никакви сериозни намерения. Надявам се да се подразбира, че като пацифист, който дори не иска да убие кокошка и е против убиването на животни, моя милост не би искала да "застрелва собственоръчно" някой. Обявявам и, че нямам оръжия (дори хладни оръжия нямам).
Да си западняк в Китай си има и плюсове. Зависи колко си богат и как изглеждаш, защото повечето хора се влияят от капитала и от външността.
За опасността от власи - казал съм го в контекста на Дорка, че уж можело да правят някаква сепаратистка партия, но както се вижда няма такава реална опасност. Най-голямата такава, исторически идва по линия на някои турци и македонци. Не съм чувал власи да искат автономия или присъединяване към нещо като Румъния или Молдова.
Онова със "сапуна" - по едно време беше станало популярно (на субкултурно ниво). Сега осъзнавам, че е доста античовешко и не трябва дори на шега да се пише, както съм го писал тогава. Съжалявам и се извинявам!