Sent: Jul 22, 2005 at 12:43 AM
"Mmm, to zna4i ne bilo prosto UNG- problem, a infektsiya! Ami da, Karma!...Vajnoto e, 4e se e opravila! Po printsip blestite, po Lazarev, porazqvat za nespazvane na eti4nite zakoni na Vselenata - ako nqkoy ot semeystvoto e izpitval omraza, pla6tat drugite ili samiya toy.
Davam primer - ako mrazi6 nqkoy mangal - si natovarvash Karmata! Ako go ubie6 , izpulnena s lyubov i usmivka/ humanno/ , to v tova nqma naru6avane na Karmata. Davam natsional-sotsialisti4eski primer, za da sum po-qsen. S drugi dumi - na vunshno nivo - reagirayte kakto trqbva, no vutreshno znayte, 4e vsi4ko e v edinstvo!
___
Za obikvaneto - pak da kaja - ami az 5 godini iskah nqkoy da me obi4a i ne uspqh da go napravq. Zatova po-dobre da ne se nadqvame na takiva ne6ta- KOLKOTO - TOLKOVA! Tazi "pogovorka" e polezna v reditsa otnosheniq.
_____
Na mene o6te ne sa mi svalili kontsite, ama mi e razminaha may glavnite opasnosti. Moga da si se depresiram na volq po drugi vuprosi
)
__
Kak da ne sum hipohondrik? Sum be:)))) Ya pitay Kotseto - ako ne me e strah, 4e 6te hvana rak, 6te si mislq za SPIN ili ne6to drugo - lyubimoto mi zanimanie- ama pone sum kriti4en kum nego, za razlika ot ba6-ludite, koito ne sa. T. e. o6te sum v norma:))))
_____
Hmmm, Nevena e po-zle ot mene. Az nay-mnogo da se pritesnq dali kato sme se posbili malko s Nelka na trenirovka, nqma da hvana nqkoya katarakta. I tova gadno ne6to si go mislq otkakto edno 6ibano avstraliysko kopele na 26 godini mu otkriha takova i mu kazaha, 4e e ot udar!!! Apropo, ponqkoga si mislq, 4e avstraliytsite sa po-tupi leyki i ot amerikantsite!
_____
Eeeee, ti puk 4ak knigi davash na horata..............................S takiva se govori za po-prosti ne6ta.
______
Za poslanieto - moje i da e kum mene, kakto ti kazah, udarila me e tazi vulna. V nqkoi otno6eniq i az sum si vinoven. Primerno predi si misleh, 4e vseki 4ujdenets go proverqvat za SPIN, predi da mu dadat visa v China. Posle se okaza, 4e turistite ne gi proverqvat.............
V Harbin bqh samoten i hvanah edna kaka/ na moyte godini/. Vika mi, 4e go pravila s nqkolko 4ujdentsi -ama az si vikam - Nqma ni6to, nali ni proverqvat za SPIN!!! I posle kato razbrah, 4e ne vsi4ki.............golqm strah brah i dobre, 4e sled nqkolko edmitsi me proveriha i se otkri , 4e nqmam SPIN ot neq!
____
Za zapadno-semitskata propaganda si mnogo prava!
Za forumite - pov4e e hubavo da se 4ete - pisaneto, ako ima6 vreme ! A ot moqta gledna to4ka, hi4 ne si struva da se tselish za bude6te na Bulgaria. Tova e bukvalno edna to4ka na fona na sveta/ usetih go v Kitay/ i nikoy 5 pari ne dava za neq. Osven tova narodut e s tendentsiya za imploziya, a romite eksploadirat. Ne si vuvli4ay energiyata v kauza per duta!
Ne, ne si struva da gi narejdash ot zala! Az imam su6tiya roblem s DAOBG, ama sega gi podhvanah na li4ni i im razkazah igrata, osobeno na edin ne6tastnik - deto e ql i pil tuka nad 10 godini, a sega plyue po kitaytsite i po Partiyata... Lele kolko hubavi4ko mu doyde!!!!!!
Ina4e kato postvash na vseoslushanie te triyat - li4nite suob6teniya sa mu maykata!!!
Kazvat, 4e nqkoy ot li4nite mi sa plakali i po4ti sa stigali do poburkvatsiya
)
Kgato si po-svobodna, ako sum zapazil ne6to do ne6tastnika - 6te ti pratq da vidish klasika v janra!
Za Persito - abe ne znam, spored mene, ne y pi6i mnogo - samo q pitay kak e, kogato ti se iska da 4ete6 smehorii. Ina4e jivotut i smisulut mu sa napulno dostatu4ni bez neya. Az ot neya nau4ih samo nqkoi malki trikove za podludqvane na subesednitsite:))) Ama v interes na istinata ot Oli/ burgazliyata/ nau4ih pove4e.
Holandskiya pedal iz4ezna kato dimka!Dulgo nqma da se poqvi.
Az za bebetata go kazah na maytap, kolkoto da go spla6a - v deystvitelnost ti si go razbrala, no az polzvam slu4aya da kaja, 4e nikoga ne sum obi4al homosite i smqtam, 4e Hitler da gi ubiva e donqkude prav. Az sum za tova da se vkarvat v ludnitsi i da se lekuvat!
Samo edin-edinstven put sum pravil ne6to takova - po yahoo-chata vleznah v gey-room i si pokazah prekrasnoto tqlo, ta me obsipaha s komplimenti( prosto mi be6e lyubopitno kak tozi tip hora me namirat), a i bqh s momi4e do men, ta izpolzvah tozi nomer da q vuzbudq/ nqkoy se vuzbujdat ot vida na mogo muje/ -hihihi!
Ami az otivam kum time off, ta za sunq ti i drugite ne6ta 6te pi6a moje bi utre.
4aooooooo!!
"
1. Вече смятам за недоказани всякакви карми и лазаревизми. Следвам строго науката и доказателствеността. В противен случай на всичко може да се вярва. А лековерието не е полезно.
2. Пояснявам че момичето беше младо и не много ориентирано - залиташе по национал-социализми и трябваше да използвам нейния жаргон, с надеждата, лека-полека да мога да й повлияя да се отдалечи от човеконенавистнически теории като тази. Лично аз в един момент имах известна циганофобия (повлиян от широкоразпространената такава), по-сетне осъзнах, че не може и не бива да сме негативни към всички от дадена народност, заради част от техните сънародници, които са престъпници или друг вид лоши хора.
Не одобрявам убийствата, дори съм против съртните наказания и в последните години съм спорил с няколко човека, че не са добър начин за превенция на престъпността.
3. Онези 5 години безплодна, несподелена любов станаха по-сетне над 11! Голяма грешка и си оставам зад тези думи, че не е хубаво да се прахосват толкова много мисли, чувства и емоции за някой, който не те харесва/обича в ответ.
4. Главната причина за депресиите ми бе изначалната бедност, в която се намирам. Разбира се, има и по-бедни от мен, не казвам, че съм най-беден.
5. Лека-полека, с по-критично отношение и с повече здравно самообразование, преодолях хипохондричните епизоди. Разбира се, по-голямата ми предпазливост и високо ниво на хигиена ме предпазиха от много болести, които поразиха доста други хора.
6. Наистина, сумарно, повече нискоморални, невъзпитани, агресивни и пр. хора от Австралия срещнах в сравнение с такива от САЩ. Пак, обаче повтарям, че след достатъчно много преки и задочни срещи с хора от какви ли не народност и националности, установих, че не трябва да се генерализира за всички от дадена народност/националност заради няколко. Във всеки народ/нация има всякакви хора и не е добре да се преценява човек въз основа само на това какъв е по народност/националност.
7. Не си спомням добре на кой точно е давала книги и какво е станало с тези книги. Факт е, обаче, че някои въобще не четат и няма как да комуникираш с тях на по-високо ниво.
8. Не си спомнян за коя пропаганда е ставало дума, но като цяло - колкото дадена пропаганда е по-далеч от истината, толкова по-зле.
9. За форумите - даже си надградих мнението - най-добре е да си имаш свой сайт (блог, форум и каквото и да е друго), за да си изкарваш за себе си пари, отколкото да наливаш съдържание за хора, които после дори няма да т дадат една стотинка!
10. Не съм единствен, който не е оптимистично настроен за бъдещето на РБ. И народностният състав не е единствената причина, както някои си мислят. Няма значение дали е ром или е българин - ако няма образованост и моралност - няма как да е добър управник и гражданин. Да не говорим за това, че положението е полувасално и не може да има напълно независима политика.
11. Наистина имаше някакъв, който беше живял дълго в Китай, а после му станало зле тук и заминал за Япония, та пишеше само лоши неща за Китай. много са ме нападали, незаслужено и непредизвикано, като него, от въпросния сайт, който вече не съществува, а аз не съм оставал длъжен на никой, защото самоотбраната за мен е нещо задължително.
12. Персито наистина беше много злобна и лоша личност. Един ми сподели, че искала да ми хакват профил онлайн и да пишат от него опасни неща, а от друго място разбрах, че тайно се надявала да бъда убит. И всичко, защото сме спорили онлайн по исторически, политически и други проблеми. Ненормална личност. Наистина животът е по-добре без такива.
13. Имаше наистина някакъв, който живееше в Холандия и също се заяждаше нещо. Беше си хомосексуален, както и сам си признаваше, та определението към него е правилно (макар и в разговорния му вариант, което идва от гръцкото "педерастия"/"педераст"). Нямам хомофобски прояви или отношения, но си оставам на по-предишна научна позиция, че това е вид отклонение и не съм хомофил.
В днешно време си връщам думите назад за "правотата на Хитлер" по отношение на хомосексуалистите - както казах, против съм убийствата и дори против смъртното наказание - сред хомосексуалните има и учени, и хора на изкуството и всякакви други полезни за обществото - стига да не изнасилват и да не притесняват сексуално-емоционално хетеросексуалното мнозинство - няма проблем да съсъществуват с него мирно и плодотворно.