☯☼☯ SEO and Non-SEO (Science-Education-Omnilogy) Forum ☯☼☯

☆ ☆ ☆ № ➊ Omnilogic Forum + More ☆ ☆ ☆

Your ad here just for $2 per day!

- - -

Your ads here ($2/day)!

Author Topic: No more Yahoo e-mail for the people in China  (Read 32245 times)

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

MSL

• Философ | Philosopher | 哲学家
  • SEO hero member
  • SEO-karma: +825/-0
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Re:"
« Reply #120 on: January 23, 2022, 03:48:14 PM »
"Re:"
Jul 25, 2005 at 7:15 PM
Sent:

" Zdravey, 6te ti kaja kak da se svurjesh s nego - prez edin drug forum - tukmo 6te moje da gi podrazni6 i tam, ako re6i6 :)
 Sega nqmam mnogo vreme - samo da ti kaja, 4e utre mi e posledniya srok da se podpisvam za brak i nqma kak - 6te se jenq, ina4e obratno v BG, a tova e nejelatelno.
 Otdelno Konstantin re6i da idva v Kitay da si probva kusmeta i 6te mu pra6tam pari za bilet.
 TOva sa novinite. Izvini me, 4e ne moga da pisha mnogo no sum krayno prevuzbuden i ne moga da kaja ni6to po su6testvo... Vdrugiden 6te mi mahat kontsite... Sega naistina s vsi4ko.
 Pozdravi na plemenni4kata ti i mnogo kusmet na vsi4ki vas!"

Лоша работа е това да си зависим от визи и женитбите да са не само по любов, а (и) заради визи. А онзи така и не си удържа на думата да дойде в Китай.
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Re: I 4estito"
« Reply #121 on: January 24, 2022, 01:07:19 AM »
"Re: I 4estito"

Jul 26, 2005 at 5:49 PM

Sent:

" Zdravey !
Yavno ne se e sent-nalo prednoto pismo. Da go vuzproizveda nakratko -
trqbvat mi za vizata ti kopie ot zadgrani4niya pasport, kopie ot li4nata karta i kopie ot diplomata ti/ po-dobre da e tazi za vis6eto, makar 4e i za srednoto vur6i rabota, ama nqma da se izlagame sega!/.
 Za razlika ot drugite 2 ne6ta/ SPIN-test i deklaratsiyata/, koito gi iskam na fax, tezi samo gi skaniray i gi prati na e-maila, 4e 6te ti e po-evtino, puk az tuka 6te gi printiram ili direktno 6te gi prepratim na onezi, deto 6te pravqt pokanata za rabotnata ti viza.
 Zna4i ti se subirat 5 ne6ta - pomni gi i deystvay.
 Ne razbrah za kakvi konsultatsii govoreshe s Kaki i kakvi dokumenti s jena ti? Razvod?
_
 Az oshte sum ergen, okaza se, 4e mi trqbval originala, ane kopieto ot dokumentatsiyata mi za grajdansko sustoyanie i sega 6te trqbva da se 4aka ba6ta mi da go prati. Tova nqma zna4enie, de, vsi4ko e nared, vse pak.
_
 Dnes mi mahnaha kontsite - malko boleshe - kato ojilvaniya ot p4eli.
_
 Mislq si, 4e may 6te e po-dobre da idva6 sus samolet, a na tatarlarite 6te im kaja da idvat v Beijing i tebe 6te te vzemem ot aerogarata, a tqh ot J.P. garata. 6te vi razvedem 1 den iz Pekin/ tova e mnogo bezinteresno mqsto za men/ i posle v hubaviq Dalian. Sled tova malko otdih tuka i za mesets do granitsata s Mongoliq, sled koeto prelitame za prezimuvane do granitsata s Macao. Tova go znae6 naizust, ama az go kazvam, za da si v te4enie, 4e planut e tozi.
_
 Posledna novina - USA mnogo natiskaha Kitay da si promenq kursa na yuana sprqmo dolara. Kitay se iznervi, za6toto go karaha da pravi dolara 20 yuana i se otka4i ot dolara/ do sega be6e fiksiran kum dolara/. Vuvede plava6t kurs, koeto ne samo, 4e ne povi6i yuana do 20 za dolar, kakto iskaha v USA, ami po pazaren mehanizum se okaza, 4e 8,30 za dolar bilo mnogo i sega vurvi po 8,11 za dolar. A tezi dni padna do 8,03 za dolar. USA kazali, 4e tova 6tqlo da im navredi na ikonomikata, a Kitay otvurnali, 4e vse pak Kitayskata ikonomika e kato izmerenie 1/7 ot USA-skata v momenta, ta nay-mnogo da im navredi 1/7-ma:))))
 Ina4e za purvoto polugodie Kitay ima rust na ikonomikata si ot 9,5 %, koeto zna4i, 4e naistina kum 2020 6te nastigne Qponiq, a prez 2025-2030 6te se izravni s USA.
    Ami deystvay ekspeditivno i u4i angliyski !
                                                                                  V o4akvane: Geser4o.
 "

Някои бележки - "татарларите" иде от множественото число на "татар" в татарския - "татарлар". Просто така съм го написал, за да упражнявам езика. :)
 Онова с икономическите новини май не беше точно такова (с курса на юана), но по онова време толкова съм разбирал, а и съм бил под различен стрес, опитвайки се да помогна на доста хора по едно и също време.
 Махането на конците - беше извършено от много нервни медицински лица (и двата пъти), та може и заради това да ме е боляло, а по принцип да не боли толкова, ако човек попадне на по-внимателни медицински лица? Не знам.
 А този човек така и не дойде. Само ми пропиля времето да подготвям, да търся информация и да му пиша мейли като цитирания по-горе.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"da deystvame!"
« Reply #122 on: January 28, 2022, 10:07:26 PM »
"da deystvame!"

Jul 25, 2005 at 6:25 PM

Sent:

"Ami vij sega, ne moga da razbera za6to ne se vuzpolzva6 ot yuridi4eskite si znaniya - kato te zapla6va s poboy mojesh da mu prilojish hilqdi 4lenove i alinei i da go nasere6 ot strah - az taka nqkolko gi naritvah, ama i vednaga se oplakvah ot tqh v politsiyata - ta hem si go otnasqha, hem posle im vikaha - "Vie za6to se zaka4ate s 4oveka? Ya podpisvayte protokola!"
 Ama karay sega, ne se zabata4vay. Pavlin po edno vreme/ toy jivee v blizost do tsiganskata/ si ima6e problemi s edni 8 bratq - purvo biha nego i dqdo mu, posle im okradoha durvata, a posle biha 2-q mu ba6ta... Az mu kazah - vmesto da se zanimava da se ottegli i toy se ottegli v ITalia, verno, 4e i tam sgafi, ama pone nikoy ne go bi i ne go vkaraha v zatvora. Be6e namislil da gurmi tsiganite................ Ta i za tebe imam nqkakvo lo6o pred4uvstvie. Na Emiliya ba6ta y za malko da go prebiyat edna ve4er - bili se subrali nad 10 4oveka, poneje toy o6amaril edin, 4e zalepil na top4eto na kompyuturnata mi6ka duvka. Mnogo sa otka4eni kopelentsa v Bulgaria...
  Brat mi, ami az o6te nqmam pari, ama vikat, 4e 6te imam, ta po tazi logika, ako im povqrvam da vzema da izteglq ot moite i da ti pra6tam, a? Oba4e se okazva, 4e nqmalo prqk vlak ot Kazan do Kitay, a se smenql vlak v Ufa/ Bashkortostan/ ,a posle reys v Chita................. , ama pri tova polojenie ne te puskam - 6te vzeme6 da se izgubi6. Zna4i stava li taka- ako te ne poemat otgovornostta da te posre6tnat v Kazan i da putuvash s tqh zaedno, da mislim za varianta sus samoleta/ koyto si e ebal maykata otkum pari, ama nqma kak - trqbva da spasqvame polojenieto!/.
 Ti ve4e ima6 pasport, prati mi tovga, koeto mi obe6ta - razpiska, 4e 6te mi vurne6 parite pri purva vuzmojnost i, 4e 6te gi polzvash samo za zakupuvane na bilet / ti znae6 kak da go formulira6/ i, kogato e gotovo- vednaga mi kaji, da ti dam nomer na faks, da mi go prati6. Mejduvremenno mi napi6i trite si imena, nomer na li4na karta i pr., za da ti pratq parite po "Western Union" . Apropo, 6te ti tursim i viza.
 Abe day edno po edno i da ne gubim vreme, 4e ne iskam da te bu6inira nqkoy psihopat - stiga ti tolkova stradanie, vreme e da zajivee6 v harmoni4na sreda!

Za English-a ti kazah - u4i kak se kazvat ohlyuvi, kalinki, 4ashi, stolove, tsvetove, prosti glagoli i malko ob6ti frazi. Az tuka 6te te nau4a na nqkolko pesni4ki, ako ne mojesh da pee6, 6te gi retsitira6 - te detsata obi4at i stihove ! Apropo - udari si edno izsledvane za SPIN v BG - hem 6te ti e bezplatno/ V Kitay struva okolo 20 leva/, hem 6te sum siguren, 4e nqma da te vurnat i da izgorim totalno! KAto si gotov s izsledvaneto + kletvenata deklaratsiya ili kakto mu e tam imeto - udari im edin fax.
 Za pieneto - ne se alkoholiziray - mnogo te molq, za6toto 6te stane nqkoy fal. Az li4no se radvam, 4e spodeli, ama v su6toto vreme i silno me pritesni, koeto zna4i - vnimavay!!!
 Kakto vijda6, az sum to4en, ne govorq prazni prikazki i deystvam direktno -0 ne tova-onova kato "holandetsa" i posle - trunki i gloginki ! Zatova day go stegnato i organizirano i ti!
 PAk za boya - na onzi mu kaji, 4e 6te go bie6 na edi-koq si data, koyato da e pone 1 den sled kato si se ka4il v samoleta - daje moje da go razkara6 do Obelq ili nqkude. A ,ako ne te pita, hi4 i ne povdigay vuprosa! Toku - vij re6il da se sbiete na mqsto.

_________

I taka - davay po su6testvo :
Eto ti imenata po pasport:
G. ... ...
Nomer:
...
I Edinen Grajdanski Nomer:
...

Razberi kolko struva bileta s vlak do Moskva i samoletniya bilet. 6te polzvash samo Rumunskite ili Ruskite aviolinii, 4e sa hem po-preki, hem po-svestni, ostanalite sa skupi i vmesto da smenq6 v Bukure6t ili Moskva, trqbva da ho0di6 do Rim, Berlin ili London - t.e. da se vru6ta6 nazad i da se razsipe6 ot put i ot taksi!!!!!!!!!!!!!!

_________

I taka - ti sam 6te vidi6 kak e po-dobre, ama spored mene - pravi si testa za SPIN - posle pravi deklaratsiyata, kato sa gotovi mi gi pra6ta6 na fax/ 6te ti dam nomera tezi dni/, az prez tova vreme 6te sum pital tatarite Alfiya i Bulat, dali 6te poemat angajimenta za tebe i 6te se re6i. Ako 6te outuva6 s vkal, 6te ti trqbva i tranzitna viza prez Rusiq. Taka, 4e vij kude e ruskoto posolstvo. Kitayskoto e zad hotel "Pliska".
 Moje da se ugovorim i drugo - da im kaja da otidat s vlaka do Beijing, 4e po edno i su6to vreme da te posre6tna tebe i tqh s Nelito/ utre 6te se jenim/.
    Zasega 4ao !"

Това пак искам да уточня - "наритвах" е в преносен смисъл. Самозащитавал съм се, в моменти на непровокирани атаки, доколкото мога (с думи, жестове, повишаване на глас, избягвания), но не съм преминавал границите на допустимата самоотбрана и винаги съм се стремял максимално да спазвам законите, доколкото ги знам.
 Наистина най-добре е човек да не се забатачва, да не се навътря в такива неща, а и наистина, да се оплаква в полиции, прокуратури, а не да оставя нещата на самотек, когато е в опасност.
 Агресията в България е наистина висока, сравнена с много други страни по света, та това е и една от най-главните причини да не ми се ходи там.
 По останалите неща - сигурно вече са не много актуални (съветите за пътуване, визи, документи...), но това човек да не се намесва в агресии, да не се алкохолизира и пр. си е винаги актуално. Вижда се колко много съм се старал да го уредя, но за съжаление така и си останах само с изгубеното време по него.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"RE:"
« Reply #123 on: January 28, 2022, 10:32:52 PM »

Sent: Jul 26, 2005 at 5:58 PM

" Spasibo ogromnoe!
Biser nravitsya!!! NO tsvet... V Kitae, esli takoy tsvet u tebq, eto ozna4aet, 4to jena imeet lyubovniokom:))))) Pojaluysta, pomenyay tsvet - goluboy, seruy, siniy, tolko ne 4ernuy ili zelenuy :)
 Zaranee spasibo!
 Ya uje pokupil dlq tebq CD, o4en pionravitsya. Ptom kuplyu eshte.
 Nu, u nas ideya - esli moy drug iz Sofii priedet v Kitaye v toje samoe vremya, ya skaju Alfiyu i Bulatu iz Majurii poehat do Pekin, esli net - do Dalian. Poka jdem v Daliane.
Vse budet v porqdke. A oni na kakoy srok sobirayutsya pobuyvat zdes, v Kitae?"

В Китае "зеленая шляпа" ("绿帽子") означает, что жена человека была ему неверна.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"RE:"+
« Reply #124 on: January 29, 2022, 12:33:19 AM »
+
Sent:
Jul 26, 2005 at 6:13 PM

"Spasibo !
Zdes, v Kitae 1 dollar - okolo 8,10 rmb/ yuan/.
Esli okolo 10-go avgusta muy v Daliane, budem jdat vas v Daliane, a esli v eto vremq drug iz Bolgarii priedet v Pekine, mojno vstretitsq v Pekine. Doroga Manzhuriya - Dalian i Manzhuriya- Pekin po4ti ta je samaya."

Помогал.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
+
« Reply #125 on: January 30, 2022, 01:24:11 AM »
+

Sent: Jul 26, 2005 at 7:24 PM

"U menya est DVD-player, tak 4to vse goditsya.
Poka!"

Ну, был.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
+
« Reply #126 on: January 30, 2022, 01:45:56 AM »
+

Sent: Jul 26, 2005 at 7:27 PM

"Spasibo , a nas4et etogo:

24-go avgusta? A ved ya 4ital v e-maile, 4to okolo 10-go budut v Manjurii...
 Kak nado ponimat?"

Не понял.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Re: I wajno"
« Reply #127 on: January 30, 2022, 01:55:58 AM »
"Re: I wajno"

Sent: Jul 27, 2005 at 8:11 PM
"Za faksa, 6te ti napi6a utre, sega samo da potvurdq, 4e dannite sa mi ot mejdunarodniya pasport, kakto i si predpolojil. Li4nata karta ot BG i kitayskiyat dokumnet ne vajat. Da go znae6 i za tebe - glavnoto ti e mejdunarodniya pasport. Taka 4e vsi4ko ima6."

Имал съм предвид, че българска лична карта не се приема като документ за самоличност в КНР, а само международния български паспорт.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Hi!"
« Reply #128 on: January 30, 2022, 05:33:26 PM »
"Hi!"

Sent:
Jul 27, 2005 at 8:36 PM

"Abe kakvi idei, 4e 6te qde6 boy , dostoynstva i pr. -nali napuskash rabota?!?!?!?!?!??!?!?!?!
 Vse edno da si sred anakondi v djunglata, edna da te naplyue i ti vupreki, 4e se mesti6 v tsivilizatsiyata da iskash da si se "sdu6i6" s neq. Ima edna pogovorka - ako te uhape ku4e, ne go uhapvay za otmu6tenie. Da re4em , 4e daje go nabie6, posle kvo? 6te se suberat 10 i 6te te smajat. Ako puk ubie6 nqkoy naistina nqma da mojesh da vidi6 deteto si 10 godini.
  Mojeli ste da s4upite nqkoy komp. Abe ti napravo mojesh da si s4upi6 sudbata - ama ne tazi Budistkata, a tazi, deto si y vikame taka na prost ezik - da te osakatqt ili da te puhnat v zatvora i posle 6te se kae6, 4e zaradi nqkakvi primitivi si se povlqkul. Vzemi si parite i se iznasqy - pone Pavlin navremeto me poslu6a/ otdelen e vuprosut , 4e si izbra Italia, a tam mu biha 4erniya pe4at, za6toto ne se registriral v rayonnoto./. Sega se okazva , 4e do 2007 ne moje da mrudne zad granitsa.
______

Nomera na faksa- tezi dni, 4e se namira pri hazayna, a pred nego se vqsvam v kraen slu4ay, za6toto e golqmo plqmpalo i mi govori banalizmi ot tipa na "Balkanskiyat poluostrov rajda geroi!", "Az bqh v Malta, a tova e blizko do Bulgaria."  i pr.
 ________
  Za SPIN- a, ako si siguren, 4e e taka - nqma problemi, ama tova ne6to 6te ti go iskat taka ili ina4e, ta po-dobre da ne go pravi6 v Kitay - po-skupo e. Ako ti dadat, kakto planuvame, vizata ot Kitayskoto posolstvo, moje da se naloji da si pravi6 vsi4kite izsledvaniya v Bulgaria.
 V sayta ne go upomenavat. Ama znam edno - avstraliytsite, koito si gi bqha napravili v Avstralia, tuka si spestiha nervi, pari i raztukavane.

4eti tuka i pomni tezi ne6ta:
bg.chineseembassy.org/bjly/lsyw/t172562.htm
bg.chineseembassy.org/bjly/lsyw/t139209.htm
 Da, razbira se, vsi4ki ne6ta 6te stoqt u mene i 6te sa gotovi.
 Ot Kitay daje zapadnqtsite ne se vru6tat mnogo. Ama pove4eto bulgari, s koito sum govoril 6te se vru6tat, za6toto ne obi4ali komunizma i BG 6tqla da vliza v Evropa - oligofrenizmi!
 Za 10 -te godini ---- za6to puk go iz4isli, 4e to4no 10 godini nqma da si vidi6 deteto?! Daje ima veroqtnost, ako mayka mu se vrazumi da gi iztegli6 nasam. Ako puk se razvedete, 6te si poddurjash otno6eniq i mojesh da si q vijdash ,kogato si ima6 vuzmojnost. Ama 10 godini si e gigantski srok...
  Kakvi dokumenti da mi pra6ta ba6ta mi? NA mene mi e qsno, 4e te sa go pradali za 20 000 leva pone, a 6te mi dadat samo okolo 10 000... Ama kakvo da se pravi - te si re6avat. Az i na tova sum dovolen. Ina4e nqma da me izlujat , pone za tova. Daje ve4e mi kazaha, 4e 6tqlo da stane v na4aloto na avgust- t.e sled okolo 1-2 sedmisti.
 A ot tebe iskam da pesti6 ne6to i ot sebe si, 4e da moje da donese6 tuka pari ot tezi, koito sum ti pratil, za6toto ina4e suvsem zatuva rabotata v zaemi. Deystvay optimalno!
 Ina4e tuka kato po4nem vednuj, poleka - leka, 6te se opravqt ne6tata.
               Do skoro.

"

Наистина, когато човек може да избегне конфликти с долни хора, по-добре да го направи, а не да се самонавътря в проблеми и дори да влиза в затвора, особено когато има шанс да замине за на по-културно и по-безопасно място!
 Ами харесвам малко по-задълбочените разговори, а не неща от типа на проста географска справка или прибързани обобщения от национален характер.
 Напоследък от Китай си тръгнаха и много западняци, както и други чужденци - не само заради КОВИД-а, но и заради все по-трудното сдобиване с легални работни визи.
 А големите надежди на много български граждани, че след влизането в ЕС, България ще стане една развита държава станаха на пух и прах, нали?
 За парите - ами да, само част взех, но то аз кога ли съм получавал всичко?! От малък все са ме лишавали от голяма част от това, което съм получавал. Примерно баба ми и дядо ми дават 20 лева, но родителите ми ги прибират и после ми обясняват, че нали ми купували да ям, а и някоя играчка, та не можело аз само за мен си да ги изхарча тези 20 лева... Та и с онзи апартамент така.
 А този, както многократно писах, не дойде. Наистина можеше да изкара доста повече, отколкото в България (по онова време, сега вече едва ли е възможно), но така и не му се получи, защото не се държа нормално.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
« Reply #129 on: January 30, 2022, 06:01:28 PM »

Sent:

Jul 27, 2005 at 8:49 PM

" Oy-oy-oy....no, eto ozna4aet, 4to v eto vremq muy navernoe ne budem v Daliane...
Muy 16-go avgusta uezjaem. Vse -taki pust podderjivaem svyaz do kontsa, vse mojno slu4itsya."

Ой...

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"(No Subject)"
« Reply #130 on: January 30, 2022, 09:29:08 PM »
"(No Subject)"

Received: Павлин З.
Jun 2, 2005 at 2:53 PM

"hello big brother! dnes zapo4nah denya s ideiata da svur6a otljenite mi dela,koitoporadi edna ili druga pri4ina ne sum uspial da napravia.purvo da ti kaja za rabotata.takaa..rabotnoto mi vreme e okolo7 do94asa,za moe u4udvane vsi4ki(s edno malko izkl)me priemat dobre,6efut mi e pedal,izkah da kaja pe4en no vse ne6to mu lipsva,6efkata e edna baba koiato postoianno tursi novi pi6ki-da ma pro6tava muja i no v4era onazi uzkjm na 6ega ama si me po6liapva po guza! razbiram 4e e v kriti4eskata(ili 20 g.sled neia:)-)ama ne taka be hora!durtite mastii i te vse niakakvi podmiatania praviat abe v 4udo se vijdam.vzeh si parite za 10 dni-78lv!ne znam za6to ama kato se pribera samo kenzam iam i liagam da spia.egati!ina4e ne idvat lo6i hora pri nas,makar 4e v pove4eto slu4aai ne ostaviat bak6i6 poone sa lubezni i se durjat kato grajdani no sum obslujval i seliani:). .....i eto toi trugv po diasnoto krilo pred nego sa samo vratariat i dvama za6titnitsi,ki6i6ev otdiasno ,dulug pas kum nego,ne
  ne uspia da mu podade!kakva drama! (iz spomenite za edin 6ef fut.zapalianko)nai stra6no be ne kato me popita za koi 6te glasuvam na izborite ,a kato me popita ot koi otbor sum i me pogledna s onia pogled siaka6 v momenta se re6ava6e ot moeto re6enie sudbata na purvenstvoto.zaoglejdah se taino za podskazvane ot niakude no uvi v tozi moment niama6e koi da mi pomogne!naprejenieto ve4e se use6ta6e vuv vuzduha toi produljava6e da me gleda s onia tejuk pogled,noaz ne znaeh kakvo da kaja osven edno aaami.. i s navedena nadole glavu i leka osmivka kakto i leka duga s krak az se opitvah da ne izdam navun vutre6noto mi naprejenie... (iz spomenite na edin servitior):) za poreden put futbolnoto purvenstvo mi provalia sgustiavaneto s 6efa!no az sum optimist i sega rabotia vurhu sebe si! nadiavam se da sum ti predal pone malko ot polojitelnite si emotsii koito me zalivat ot sutrintas...za segata 4ao! "

Казано е - "Не оставяй днешната работа за утре."
 Като няма човек лична фирма или поне малък личен бизнес, налага се да работи с всякакви колеги, началници и собственици. А и да се чувства преуморен и да не му остава много време да прави нещо, освен яденето, кензането и спането.
 Човек, когато няма кой да го хареса, не трябва да придиря толкова, че по-стари го желаят. Има хора, които и стари, и млади - никой не ги харесва. Разбира се, всеки си избира как и какво да прави, и реагира.
 Не обичам да губя време с футболни мачове. Най-много да погледам бойни изкуства и това ми е спортното гледане.
 Ако съм аз - шеф, не шеф, казвам си направо. Все повече и повече се опитвам да си казвам всичко директно.
 Да работиш върху себе си е добре. Но само с това не става. Иска се капитал.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
« Reply #131 on: January 30, 2022, 10:44:08 PM »

Sent:

Jul 27, 2005 at 8:53 PM

"Da, temno-siniy lu4she!"

Да.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"OT ADA6A"
« Reply #132 on: January 30, 2022, 10:52:26 PM »
"OT ADA6A"

Received:
GEORGI M.
Jul 27, 2005 at 8:53 PM

"KADE SE GUBI6?"

Заетост. Години наред заетост, учене и труд...

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"hi"
« Reply #133 on: January 30, 2022, 11:07:52 PM »
"hi"

Sent:

Jul 27, 2005 at 9:23 PM

" V Kitay, Emke, si hodqt s 4adur4eta pri pek vinagi. V Dalian ne e tolkova gore6to. Daje valq dujd i e obla4no. Dnes e muglivo, ama plajut e OK za bqlata mi koja.
 Ami s Neli ne mojahme da se ojenim, za6toto se okaza, 4e samo s fax ne stavalo. Sega 4akam originalite.
 PArite 6te gi polu4a okolo sredata na avgust sigurno.
 Mersi za pozdravite!
 Sled okolo 20 dena, ako ne doydat tatarite/ 6te se bavqt po putq/ zaminavame za granitsata s Mongolia, po plan. PRez septemvri -v tropika, ta tam ve4e 6te se oborudvam s laptop i 6te ima mnogo redovna komunikatsiya!
"

От няколко години насам и аз се защитавам срещу многото слънце с чадър или поне с голяма шапка. Няма смисъл от много препичане и тенове, при положение, че лесно се появяват лунички, бенки и дори меланоми.
 Става дума за границата с Вътрешна Монголия, но няма какво да коментирам детайлите. Онова с факсовете - още по-малко.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"(No Subject)"
« Reply #134 on: January 30, 2022, 11:33:04 PM »
"(No Subject)"

Received:

Павлин З.
Jun 3, 2005 at 5:36 AM

"getsa,thanks for good entertaimont ot the pfiziks of the chinas girls.za sega 6te se vuzdurja ot komentari po vuprosa,samo 6te ti kaja 4e 6te ti pratia my pictures v vtornik ili sriada nai kusno!obe4tavam.za teb sigurno niama da ti e mnogo lesno da otsee6 good of the evil,but i truste you.ne se pritesniavai ako sa mnogo razsuble4eni na niakoi snimki 6te go ponesa!:)- a ti ne misli6 li za ne6to made in bg @ a.za men niama po4ivka zatui v momenta sum na no6ten i iako geimia kato sutevremenno sl.muzika.ne razbiram samo za6to prez 2-3 min se 4uvat repliki ot sorta na da te e.. abe kvo stava tukabe... za6to niama botove ba a..ei  vleze mi i dr..malko se pritesniavam ot snimkite si moge bi a6toto na vrata mi se vijdat beli petna,koito sa kozmeti4en problem,no v momenta rabotia vurhu sebe si seriozno i ne mislia 4e 6te imam problemi do mesets!za sega sum prigotvil samo4-5 my pictures no nadiavam se da sa eghnav.
triabva da raztsuka6 niakoia igra kato doom 3 ili paincillera ama istina ti givoria vervai mi.
are i da slu6a6 jenata:)"

Отново някакъв опит за английски на много незадоволително ниво. Става въпрос, че съм му помагал да си намери сериозна приятелка за женене от Китай. Няма "много разсъблечени". Порнографските и дори еротичните неща са забранени.
 Не мисля напоследък за любов в други държави. Любов от разстояние не си е работа.
 "На нощен съм и яко геймя" - значи някой, едно време, като си е платил в интернет зала/клуб за цяла нощ и играе игри. Тогава малко хора имаха интернет и компютри вкъщи, да не говорим за мобилни телефони. Спомени. Аз също съм ходил за по цяла нощ. Но никога не съм бил геймър. Използвах времето да чатя (чатър съм), да гледам снимки на любими актьори и актриси като Джеки Чан, Джан Дзъи и др., както и да чета интересни статии. От игри няма полза, освен ако не станеш някакъв шампион и да спечелиш пари. Има и такива забогатели вече, да. В днешно време играя често шах. Задобрях съществено.

Tags:

Your ad here just for $1 per day!

- - -

Your ads here ($1/day)!

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.