☯☼☯ SEO and Non-SEO (Science-Education-Omnilogy) Forum ☯☼☯

☆ ☆ ☆ № ➊ Omnilogic Forum + More ☆ ☆ ☆

Your ad here just for $2 per day!

- - -

Your ads here ($2/day)!

Author Topic: No more Yahoo e-mail for the people in China  (Read 38006 times)

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

MSL

• Философ | Philosopher | 哲学家
  • SEO hero member
  • SEO-karma: +830/-0
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Re: Re: hi"
« Reply #105 on: January 10, 2022, 11:17:50 PM »
"Re: Re: hi"

Received: Константин П.
May 28, 2005 at 12:18 AM

"Mi hubao LaoshY .
Priemam preduprezdenieto= Imaj predwid 4e izklyu4aq Kaki az normalni zeni ne sum ob6tuwal i sym si izrabotil wkus kym ekscentrizma. Ina4e moje da mi e sku4no, nmakar 4e dylboko w sebe si kopneq za normalna, urawnowesena i nepretenciozna zena s shodni interesi i gotownost za ob6tuvane.
Na 1 snimka- SLLLLADKO DEWOJ4e na ma4- MLQS MLQS, DA GO SHRUSKA6! Samo noktite s 4eren lak ama nejse.
 WIZ NA DRUGITE SE E IZTIPOSALA NEKAKWA GOSPODARKA OT SADOTO SYS IZKUSTWENO SUROWO, NASILA SYSTARENO I NADMENNO LICE. KOQTO AKO E TAKAWA NAISTINA MOJE DA TI NAPRAWI JIWOTA 4EREN.
ELINA PREDI SWATBATA BE6E SLADKO I KROTKO-SWITO MINYON4E. a TWA ULEEE...
AMA 6TO LI SI MISLA 4E PONQKOGA IMA OBRATNI SLU4AI ? 4E MOZE BI TWA NE I E ISTINSKOTO LICE A SAMO MASKA POD KOYATO SY6TNOSTTA E NA DEWOJ4ETO OT MA4A ? NE ZNAM LAOSHY, POWE4E OPIT IMA6 S ZENI, NO NE E WSEOBHWATEN, NE ZNAM. PYK I KAZAH TWA SA UTOPII.
ABE WSY6TNOST KAKWO Q E NAPRAWILO TAKAWA, DA SE PROMENI TAKA? NE BI TRQBALO. A I NE MISLQ 4E E MYZKARANA. NALI WSE PAK PODSYZNATELNO TYRSI W 4I4KO HITLER MYZA SPORED MEN...DE DA ZNAM. ZASEGA SI PI6EM PRIQTELSKI I AZ SI KROTKAM POU4EN OT GORYK OPIT (POU4EN??????) I MOYTE SI SYOBRAZENIQ.
AMA E I SLADYR4E INA4E...............;-))
"

Някои по-важни неща - наистина "по-голям опит" не значи "всеобхватен опит", но и такъв не е възможен.
 Това, че някой/някоя харесва даден лидер и подсъзнателно го харесва/търси в качеството му на мъж/жена въобще не е задължително. Както и обратното - може някой/някоя въобще да не ти харесват като идеи, идеология, ценности дори и пак да имаш някакво влечение, понякога и непреодолимо, просто защото са привлекателни с нещо физически, психологически и по друг начин.
 Поуките са важно нещо.
 А хората може да се променят по най-различни начини.
 Добре е човек наистина да може да си изработва вкуса и да го изработва правилно.
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"(No Subject)"
« Reply #106 on: January 11, 2022, 01:18:31 PM »
"(No Subject)"

Received: May 28, 2005 at 2:41 PM
emilia d.

"hi zanesoh snimkata na babati ustana dovolna imash mnogo pozdravi ot tqh pobubrih malko s tqh i si trugnah dadoha mi 2.00 leva spazvat ti instrukciqta :) za apartamenta kazvat 4e se obajdat idvat da vidqt i pove4e ne gi tursq s edna duma ne im haresva mina vsi4ko normalno znaesh li kato hodih v  fototo razbrah 4e pravqt edna mnogo interesna usluga napravo se u4udih i strashno mi haresa davash tvoq snimka i teniska i ti slagat snimkata na teniskata kato shtampa vseki slu4ai shte poiteresuvam kakva e cenata na tazi usluga :) ako ne e mnogo skupo shte si napravq :) pri vas pravqt li takiva uslugi tuk tazi usluga se oshte ne e mnogo popolqrna no sigorno shte stane :)se pak 4ovek edin put jivee edin put se rajda i edin put umira az sum na mnenieto 4e kato imash vazmojnost opitai ot vsi4ko :) az si preklu4ih misiqta za sega ti kazvam bye i pishi "

Въпреки, че не е от най-интелектуалните хора, права е, че живеем един живот и не трябва да го пропиляваме. Обаче като казваме да опиташ от всичко, би трябвало да подразбираме, че не става въпрос за лоши, вредни, опасни неща.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Re: Re: Re: hi"
« Reply #107 on: January 11, 2022, 10:30:34 PM »
"Re: Re: Re: hi"

Received: May 28, 2005 at 6:58 PM
Константин П.

"А аз нещо не си доспивам. будя се сутринта рано в 6 часа или дори 5 а си лягам след 12, прибирам се с последните транспорти а некой път и се не прибирам а пеша си драпам до село. Нощно време и полицаите те гледат подозриттелно и пр. Довечера съм нощна смяна и адски съм изтощен още отсега. Просто вече ми писва от всичко по дяволите.....
Но искам да нашокам репата самонадеяна на хабилитирания пън Извадил съм му от нета ЦЯЛОТО произведение на Августин Де предестинационе санкторум, вкл знам откъде да му го посоча в оригинал на латински, също в интернет да си го чете. Ще го еба и пъна надут! Не съм бил чел! Тъпак! Дано не са ми го изтрили от харда колегите."

Лошо нещо е недоспиването! Няма да простя на хората, които когато сериозно не си доспивах не ме съжалиха да ме спонсорират за някакво бизнесче, че да излезна по-скоро от проклетия малък, шумен апартамент още преди години!
 Който е от работническата класа, няма как да не му писва в някой момент, но това е то положението на бедните трудещи се!
 А интелектуалните дискусии бяха нещо сладко, обаче пак съжалявам, че по онова време не вложихме силите в изграждане на поне някакъв и поне мъничък бизнес!

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"(No Subject)"
« Reply #108 on: January 11, 2022, 11:26:48 PM »
"(No Subject)"

Received:
May 28, 2005 at 7:39 PM
Alexandra G.

"ne moga da se sdurja da ne spodelq s teb zlatnata si kolekciq snimki na istinski 4isti ariici...priqtno gledane hahahahahaa...6te ti pi6a po-kusno:))))"

Имаше разни снимки на хора от ромски произход. Нямам коментар.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"snimki ot bala"
« Reply #109 on: January 13, 2022, 08:43:56 PM »
"snimki ot bala"

Received: May 28, 2005 at 11:56 PM
pl. placebo

"Zdrasti, G. i Neli!
Izprashtam vi snimki ot bala na Eli!
Shte vidite i men, i Niki - sina mi!
Shte pisha otnovo, pozdravi!
Jenny"

Баловете от някои са критикувани, от други са хвалени. Аз бях на моя с момиче от Азия, което по-сетне не пожела да бъде моя приятелка (гадже) и това разби сърцето ми. По-сетне и много други го направиха... Ами явно не съм от най-привлекателните, но не спирам да се боря - да се усъвършенствам физически, интелектуално и, колкото може, финансово.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"oshte snimki ot bala"
« Reply #110 on: January 15, 2022, 12:45:55 AM »
"oshte snimki ot bala"

pl. placebo
May 28, 2005 at 11:59 PM

...

Имаше още 3 снимки от бала. Нямам какво да добавя.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Re: Mersi!"
« Reply #111 on: January 15, 2022, 03:26:50 PM »
Sent:

Изпратено на: Събота, 2005, Май 28 17:23:12 EEST
">----------------------------------
>
>
>
>
> Haresah gi!
>
>Mnogo qki!
>
>Ne znam koq da predpo4eta napravo!
>
>Ako o nzi,oba4e,s kompa si go e kupil,za da go polzva s nau4na tsel-bravo!!!
>
>Znae6 li,prez jivota si sum vijdal samo edni dobri tsigani-baba,dqdo i vnu4e.
>
>Vuv vlaka.Bqha si mnogo dobri,daje i hlqb mi predlojiha.Razgovarqhme daje za nauka.
>
>Spomeni.
>
>Vse pak v Kitay ot podobnite ima samo tadjiki.A te sa malko po-ponosimi.Da re4em,4e sa ne6to mejdu tsigani i turtsi.Osven tova ne sa se prusnali navsqkude a si imat ne6to kato anklav v Yugozapaden Kitay.
>"
 За съжаление все още съм бил без много опит с хора от други народности и националности. Както съм казвал, по-сетне и на други добри цигани пряко или непряко съм попадал, та не е правилно да се правят оценки на база народност/националност за даден човек.
 За таджиките, по-сетне, също научих, че спадат към иранските народи.
 Както се вижда, поне позитивно съм оценил циганинът, който си е купил компютър с евентуална научна цел.
 Радвам се, че в днешно време не страдам от никакви етнически, народностни и национални предразсъдъци.

Received:
May 29, 2005 at 12:18 AM
Alexandra G.
"ама моля ти се,за теб винаги.Само казваш какви глупости ти се гледат и пращам-харда ми е пълен  до горе с простотии.Ето ти още няколко...
Колкото до Персика,ще докладвам ако започне да говори срещу теб-кайнен проблиймен:-`
"

Големи ядове имаше с т. нар. Персика, няма спор, опрделено долен, злобен и опасен дори човек от женски пол.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Re: No more Yahoo e-mail for the people in China
« Reply #112 on: January 21, 2022, 12:18:14 AM »
 Това по погрешка го бях постнал като отделна тема. Съжалявам. Отворих много работа.  :(
 Ето го тук, да е по-логично и хронологично.
"Re: Re: Re: Re: hi"
Received: May 29, 2005 at 4:56 AM
Константин П.

"Не ми пробутвай военни лафове, санитарче! Ти си служил алтернативна а аз ме вкараха първо в десантна рота......
Добре че бех бърз, смел и сръчен и с късмет та се озовах в артелната точно преди първия марш на скок.
До септември ще се изгърбя...Днеска тъпия шеф ми чете конско че някой му снасял че удрям клиентите с компютрите и им спиерам времето по рано за разлики. Нещо което по принцип не равя  , като излкл 1 случай с едно хлапе по недоразумение. Глупости. Ше си оправям бакиите с 10 ст.....
Бе почвам да се изживявам като пълния некадърник и неудачник, лаошъ....
Явно ставам само да плямпам глупости. Но никой не иска да ми плаща за това. А единствената такава възможност я зарязвам. Заради наранено честолюбие. Съдба. Дано изуча английския. Тогава дипломата ми може и да струва нещо.
Но за академична кариера не ми стига вдъхновение.
Кво стана с твойта жена, укроти ли се ? Нали имаше и друга кандидатка? Бе човек, аз мисла че трябва да си има мъжът жена с която владее ПЕРФЕКТНО  ОБЩ ЕЗИК иначе езиковата ви бариера е сериозна въпреки познанията ви по английски . Просто не можете да си изкажете фините душевни настройки и нежности . Вземате повръхностни мерки и се чувствате после неудовлетворени и неразбрани. Наблегни на любовния китайски и то  С ЧУВСТВО.
 Тва мога да кажа Лаошъ....
лека нош ( аз съм нощна.....събота срещу неделя- лошооо, гного пияни, гного бабаити, клиенти за цяла нощ.....)

А септември кой знае къв голем четвъртит и с разширени вени."

Все едно, че само ако си работил/служил нещо можеш да знаеш лафове и дори по-значими неща! Нали все пак има хора, които са го работили/служили и те разказват, пишат...
 Този номер и на мен ми го правиха: "Някой ми каза, че ти...", ама като ги питам кой е този някой и да отидем да се разберем на "очна ставка", лице в лице, се почват едни увъртания - "Ама то така ще стане по-лошо!", "Е, няма значение...", "Абе, карай... както и да е." Та, определено това са гадни, но плоски номерца. А иначе той дали е задигал по 10 стотинки и дали шефът му е бил прав - не знам и не мога да кажа "да" или "не".
 За езиковите бариери - да, прав е, но то и с човек от една и съща народност, с който говорите перфектно родния си език, пак не е задължително, че ще сте щастливи и ще е успешна любовта... Особено в днешно време с тези големи и все по-големи претенции...
 А съдбата е измислица, но наистина има непреодолими фактори, обстоятелства... в този смисъл може да се говори за "съдба". Поне не е фатализъм.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"(No Subject)"
« Reply #113 on: January 21, 2022, 01:13:17 AM »
"(No Subject)"

Received: May 29, 2005 at 7:18 PM
emilia d.

"hihihihihi 4e kakuv mi e kitaiskiq profil te samo kat vidqt 4e evropeika tusri kiteec s napisan profil na kitaiski i hlutvat otvsqkade mi tia deto sa nahalni gi rezvash i tolkuva drugia variqnt e da se otkajish ot misiqta mi pantalei ti slled kat zamina za kitai nego predi da go vzemat namrazi kazarmata i go vzeha ot pleven reviqsht kato magare samo da znaesh kak mi se jalva kak moje 4ovek kato men s vishe da me vzemat mi nevzemat o niq cigani i sega voenite shte go izmu4vat do nova godina nishto vreme edno vreme kat sa bili po 3 / 4 godini kakvo da kajat bashtami e bil 3 godini brat mi se osvobodi po zdravoslovni pri4ini a pantalei e qk kato vol taka 4e shte varvi da tegli raloto posledniq put kogato bqh na trenirovka i beshe toi da q vodi shtqh da go biq ot surce napravo mi ka4i kruvnoto ma poneje toi se otkaza ot boq ne sum si zapala razete s nego no ako beshe zapo4nal nqmashe da se otkaja da go o nija pred ostanalite stiga boinata sitoazia da e na moe strana kakto te me o nijavaha v na4aloto kato se zapisah i nai ve4e genko tova e minalo i si krotuvam toi znae dobre kak shtqh tam v zalata da trepq edna ot kluba kogato bqhme na ploshtat makedoniq prez denq mi beshe vdignala kruvnoto i ve4erta se poqvi v zalata dobre se pak 4e malko ot malko se vladeq taka mi pre4ernq i se otarva samo s mnogo qko ovikvane nikoi nemoja da i pomogne izgonih q kato ku4ka vsi4ko tova stana v sablekalnqta posle kat vlqzoh vsi4ki gledaha kato grumnati i daje ne se sehtaha da po4nat trenirovkata posledno predi da zamine  pantalei hodeshe da ba4ka v edna  fitnes zala praveshe masaji i napravo ne se qvqvashe na  trenirovkite sega kat se vurne shte vidim kak shte sa neshtata
"

Не всички, но много мъже от Източна Азия харесват европейки (и европеидни жени като цяло).
 Радвам се, че никога не служих в НАТОвска казарма. А и предвид многото вредни неща в доста от казармите по света, плюс моя пацифизъм - въобще не обичам да мисля по такива въпроси, а новини, свързани с армии и войни сериозно ме притесняват. Прав е бил да се оплаква. А за агресивните моменти - една от причините да не харесвам много от западните страни е точно високото ниво на агресия и честите такива ситуации.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Re: No more Yahoo e-mail for the people in China
« Reply #114 on: January 21, 2022, 01:56:41 AM »
Received: May 31, 2005 at 3:11 PM
emilia d.

"Hi,prashtam ti snimki praveni predi dve sedmici.Tezi snimki sa mi nai novite,praveni sa s cifrov aparat.Zaka4ih 5 broq ostanalite dve shte ti gi pratq na sledvashtata poshta.Razgledai gi,nadqvam se 4e shte ti haresat.I posle si kaji mnenieto,kak sum izlqzla?Mojesh da gi pokajesh i na Nelly.Otnosno snimkite misla 4e nqma kakvo da ti obesnqvam,vsi4ko ti e qsno.Shte mi bude interesno da razbera mnenieto i na dvama vi,no da e iskreno,bez laji.Mi tova e bye i pishi ."

Мнението винаги трябва да е искрено и да се казва на хората какво биха могли да променят, за да изглеждат по-добре, според исторически валидните стандарти (тези характерни за конкретните исторически епохи и места).

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"podaruk ot men za vas"
« Reply #115 on: January 21, 2022, 02:43:37 AM »
Received: May 31, 2005 at 3:18 PM
emilia d.

И предишното, и това беше със заглавие "podaruk ot men za vas". Имаше още 2 снимки. Това е.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"OT BULGARIQ"
« Reply #116 on: January 21, 2022, 09:38:36 PM »
"OT BULGARIQ"

GEORGI M.
May 31, 2005 at 5:28 PM

"KAK SI, ADA6. PI6I DE. DANE BI DA NE SI POLU4IL PISMOTO MI?"

По принцип пиша веднага, когато мога, ако съм получил писмо (мейл; съобщение).

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"uspeh"
« Reply #117 on: January 21, 2022, 10:23:01 PM »
"uspeh"

Received:
emilia d.
Jun 1, 2005 at 3:51 PM

"hi sujelqvam 4e nemojesh da gi otvorish snimkite sa malko oporiti zna4i znaesh kak se preka4va fail v poshta ot pcto znaesh kadeto pishe files of  type vtoria pravougalnik kogato slagah snimkite tam pisheshe All Files ( *.* ) dano me razbirash kakvo se opitvam da ti kaja brat mi gi prati a kaza 4e i toi sa e poizpotil dokato mi gi prati probvai pak da gi izteglish dano uspeesh"

Лека-полека сме натрупвали компютърна/софтуеърна/уебмастърска грамотност. :)

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Sieg Heil"
« Reply #118 on: January 22, 2022, 01:40:40 PM »
"Sieg Heil"
Alexandra G.
Jun 1, 2005 at 3:52 PM

"Alexandra Goebbels"

Отново някакво празно писмо. Заглавието е нацистки поздрав - останалите ми известни са "Heil Hitler!", "Heil, mein Führer!" и "Sieg Heil!" Както неведнъж съм отбелязвал - антинацист съм, не подкрепям подобни увлечения.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Pak prazno
« Reply #119 on: January 22, 2022, 02:40:38 PM »
>Изпратено на: Сряда, 2005, Юни 1 16:52:55 EEST
>----------------------------------
>
>
>
> Ami pak prazno.
>Ako mojesh preprati.
>Mersi.
>
>__________________

Received: Jun 2, 2005 at 2:58 AM
Alexandra G.

"Сного здраствуйте,товарищ Ламма и спасибо для письмо-обаче я не могу говорит по русскому./ама го разбирам горе-долу за сметка на това./
Очевидно с теб сме сами срещу всички,подобно на моите авторитети по време на ВСВ.Но ние ще устоим,имай вярата.
"Тази свиня е писала за тебе така:
"да не се цензурират неонацистките пропагандатори,защото обществото трябва да знае,че неонацизмът има своите привърженици и планове и в нашата страна.Ако не сме съгласни,много по-добър вариант е да знаем кой е пронацистки настроен и защо,отколкото да ги цензурираме и пращаме в нелегалност."
Едва ли не-да се знаете,за да е по-лесно да ви ликвидират.Не се учудвай!ТЯ Е ФЕНКА НА КОСТОВ-най-омаразния циганин на всички времена:)
В същият пост те е нарекла и 'нелогична',опосредствено"
-тази чудесия и аз я прочетох,но не е в стила ми да коментирам истеричните вопли на една потънала в безхаберие душа.А и Гестапо никога не си показва картите преди последния рунд-знаеш,че сега й се правя на аверче-с нейните камъни по нейната глава.Тя,обаче е голям интригант и умее да използва качествата на хората срещу тях.Незнам как,но е успяла да завърти главата дори на Безбожника-той й гласи огромно доверие и оправдава нейните стъпки,но,естествено,не знае как съюзът "Рибентроп-Молотов" взима офанзивата в свои ръце.Под слоя на  възпитан и културно-либерален стил,Персика крие нападките и бъдещите си цели,затова й нямам никакво доверие и на всички нейни въпроси отговарям с общи приказки,с предпазливост и т.н.,но ,разбира се без да се очудвам,и тя отговаря много заобиколно.
"Баннаха ме само,защото не бях съгласен с 2 неща!
И 2-те са от сферата на моята наука -Философската антропология,по-сконкретно от Сексологията(не те познавам що за човек си в това отношение,казвам го чисто научно без никакви намеци или нещо):
1.Бях против,че истинския мъж при полов контакт се стимулирал истински,САМО,АКО НЯКОЙ МУ БЪРКАЛ В АНУСА!(И затова много уважавам Хитлер,че е изтребвал и педалите,а не само цигани и евреи!!!Комунистите пък ги затваряха по психиатриите!)
2.Не бях съгласен,че същият този истински мъж трябва да си опитва от еякулата!
Това възмути педалчовците и извратените курви,особено като им дадох по-гаднички примери и ме баннаха!"
-Ами то по тази логика и аз скоро ще си хващам багажа от този форум.Това е ужасно-говорят ти за демокрациа и правата на човека,пък иначе са по-тоталитарно настроени и от мен.Аз,примерно,никога не бих забранила на човек да изказва мнението си,колкото и да не го споделям.Колкото до това що за човек съм "в това отношение",да знаеш че съм много консервативна-отричам секса преди брака и не се занимавам с любови и подобни глупости,докато не вляза в университет.Съответно,не приемам и никакви сексуални извращения,особено тези глупости с ануса и гейтаците.
"МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ,че ми даваш да разбера какво пише Дорче-циганорче.По това имам да кажа само 2 неща:
а/Жената си е показала още веднъж,че е мангал,ЗАЩОТО ЦИГАНИТЕ СА ПО-БЕЗОПАСНИ ОТ 4000-5000 татарина в цялата страна-хихихи:)Тя много добре знае колко е бройката на татарите и как намаляват с всяко преброяване.
б/През цялото време използва да те настрои по единственото ми уязвимо място пред фен на Гцобелс-произхода,без да се сеща,че в Крим сме били съюзници-хехе и,че именно наблягането на ХУНСКИЯ,а не на СЛАВЯНСКИЯ момент от страна на професорите по време на 2-та Св. война кара нацистите да гледат с по-добро око на славяните -българи,отколкото на славяните-поляци тогава."
-абсолютно,пак заповядай.Като лоялен "съюзник" ще ти предоставям всичко ниобходимо.Знам още,че се опитва да използва расизма ми като оръжие за да ме настрои срещу татарите-срещу които нямам нищо,тъй като не съм запозната с тях-и,съответно да ме обърне срещу теб.Така че,не се притеснявай-аз от самото начало съм на твоя страна и само някое непростимо предателство от твоя страна ще ме насочи срещу теб.Ние нацистите имаме усет към истината и вярваме,докато не ни излъжат.А с баба Дора,ще видим кога и как ще стане цирк.:-````
"Иначе виж сега-сериозно.Според мене АРИЕЦ си е изкуствен термин.АРИИ са били онези древните в Индия.Доколкото татарите са кумани+прабългари+ още няколко,не могат да бъдат "чисти".НА света има само един чист народ-на около 99%-това са корейците,но пак ми се струва,че в ядрото си и в етногенеза не са типични алтайци на 99%.Лични наблюдения"-ама и ти си прав.Обаче Фюрерът под "чист ариец" е смятал бял човек,който е по-бял от най-смесените.Естествено,той не е бил прост да вярва,че е възможно да има 100 процента чисти арийци.Просто се е стремял да ги "създаде",чрез изчистване на най-чистите,които да създават още по-чисти поколения и т.н.-оффф,днес Гьобелс е в почивка и затова обяснявам толкова тъпо-а и уча за класното по литература,което ще е на Яворов...не го харесвам този символизъм и толкоз...
А новото около интереса на Персика към теб е следното:
"Далай не ми е интересен професионално,тъй като съм много добре запозната и теоретично,и най-вече на практика с комунистическата идеология и пропаганда(родена съм 1968г,бях и чавдарче,и пионерче(член на окръжния пионерски щаб),и видна комсомолска деятелка(на общинско ниво),така че неговият случай е ясен-бивше номенклатурно чедо,загубени обществени позиции на родата след 10.11.1989г,натрупана достатъчно житейска мъка,неистови усилия да покаже,че не само не е по-малоценен заради етническия си произход,а напротив-и резултатът е налице.Но ти и съмишлениците ти сте ужасно интересен обект за хуманитаристиката-и като интелект,и като загадка откъде и как сте обработвани(не се обиждай,но както ти казах,като видна комсомолка съм доста наясно с методиката на пропагандата),но най-вече-ЗАЩО Е ВСИЧКО ТОВА?Извини ме,ако си се почувствала засегната от личните ми съвети-просто в теб виждам себе си на млади години,и уверявам те,това пренебрежение на "животинските нагони " ми е доста познато-само че то създава доста голяма вероятност от грешки,дължащи се на наивност и "непознаване на материята".Но, разбира се,ти си достатъчно зряла и интелигентна,за да преценяваш нещата.Пожелавам ти всичко най-хубаво"
Какво ще кажете,номенклатурно чедо такова?хахахахахаххаххахааааа

С уважение:

Alexandra G."

1. За това, че съм сам/самотен понякога - вярно е, но не съм срещу всички. Даже избягвам да съм много контактен и лимитирам броя на хората, с които общувам. Така имам повече време за саморазвитие в различни области.

2. За Костов - след години допроучих и допрочетох нещата, които е правил. Не знам дали е циганин (а и не е важно, предвид че не етносът е определящ за даден човек), но е свършил и някои добри неща.

3. За нацистки и неонацистки неща - доколкото са човеконенавистнически и призовават към ликвидиране на много хора - определено е нужно да се забраняват и изкореняват.

4. Онзи се прехласваше по тази и онази поради самотата си, а не толкова заради някакви техни обективни добри качества.

5. Голяма грешка е някой да уважава Хитлер! За голямо съжаление тогава, а и сега, има хора, които се подвеждат по плиткоумия, че ако няма хомосексуалисти, евреи и цигани, всичко ще е добре. А това да се желае смъртта на цели групи хора наистина граничи с налудна идея и се радвам, че отдавна нямам такива мисли, помисли, желания!

6. За хомосексуализма продължавам да смятам, че е вид психическо отклонение и е добре да бъде осъзнаван като такова.

7. Много вярно наблюдение, че много защитници на демокрацията са фактически тоталитаристи по деяния и настройка.

8. Не съм от никаква номенклатура - родителите ми са били хора, работещи в психиатрии (както и баба и дядо), и то в провинцията.

9. Етническите проблеми са много малки или никакви, сравнени с икономическите и социалните - не може да тънеш в беднотия и да не знаеш къде някой ще ти налети на бой без причина или ще те сгази с кола, щото е дрогиран и да се чувстваш добре. Да не говорим за останалите проблеми!

10. Наистина пренебрегването на знанието, че човекът е част от животинското царство може да доведе до проблеми.

Tags:

Your ad here just for $1 per day!

- - -

Your ads here ($1/day)!

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.