>Изпратено на: Сряда, 2005, Юни 1 16:52:55 EEST
>----------------------------------
>
>
>
> Ami pak prazno.
>Ako mojesh preprati.
>Mersi.
>
>__________________
Received: Jun 2, 2005 at 2:58 AM
Alexandra G.
"Сного здраствуйте,товарищ Ламма и спасибо для письмо-обаче я не могу говорит по русскому./ама го разбирам горе-долу за сметка на това./
Очевидно с теб сме сами срещу всички,подобно на моите авторитети по време на ВСВ.Но ние ще устоим,имай вярата.
"Тази свиня е писала за тебе така:
"да не се цензурират неонацистките пропагандатори,защото обществото трябва да знае,че неонацизмът има своите привърженици и планове и в нашата страна.Ако не сме съгласни,много по-добър вариант е да знаем кой е пронацистки настроен и защо,отколкото да ги цензурираме и пращаме в нелегалност."
Едва ли не-да се знаете,за да е по-лесно да ви ликвидират.Не се учудвай!ТЯ Е ФЕНКА НА КОСТОВ-най-омаразния циганин на всички времена:)
В същият пост те е нарекла и 'нелогична',опосредствено"
-тази чудесия и аз я прочетох,но не е в стила ми да коментирам истеричните вопли на една потънала в безхаберие душа.А и Гестапо никога не си показва картите преди последния рунд-знаеш,че сега й се правя на аверче-с нейните камъни по нейната глава.Тя,обаче е голям интригант и умее да използва качествата на хората срещу тях.Незнам как,но е успяла да завърти главата дори на Безбожника-той й гласи огромно доверие и оправдава нейните стъпки,но,естествено,не знае как съюзът "Рибентроп-Молотов" взима офанзивата в свои ръце.Под слоя на възпитан и културно-либерален стил,Персика крие нападките и бъдещите си цели,затова й нямам никакво доверие и на всички нейни въпроси отговарям с общи приказки,с предпазливост и т.н.,но ,разбира се без да се очудвам,и тя отговаря много заобиколно.
"Баннаха ме само,защото не бях съгласен с 2 неща!
И 2-те са от сферата на моята наука -Философската антропология,по-сконкретно от Сексологията(не те познавам що за човек си в това отношение,казвам го чисто научно без никакви намеци или нещо):
1.Бях против,че истинския мъж при полов контакт се стимулирал истински,САМО,АКО НЯКОЙ МУ БЪРКАЛ В АНУСА!(И затова много уважавам Хитлер,че е изтребвал и педалите,а не само цигани и евреи!!!Комунистите пък ги затваряха по психиатриите!)
2.Не бях съгласен,че същият този истински мъж трябва да си опитва от еякулата!
Това възмути педалчовците и извратените курви,особено като им дадох по-гаднички примери и ме баннаха!"
-Ами то по тази логика и аз скоро ще си хващам багажа от този форум.Това е ужасно-говорят ти за демокрациа и правата на човека,пък иначе са по-тоталитарно настроени и от мен.Аз,примерно,никога не бих забранила на човек да изказва мнението си,колкото и да не го споделям.Колкото до това що за човек съм "в това отношение",да знаеш че съм много консервативна-отричам секса преди брака и не се занимавам с любови и подобни глупости,докато не вляза в университет.Съответно,не приемам и никакви сексуални извращения,особено тези глупости с ануса и гейтаците.
"МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ,че ми даваш да разбера какво пише Дорче-циганорче.По това имам да кажа само 2 неща:
а/Жената си е показала още веднъж,че е мангал,ЗАЩОТО ЦИГАНИТЕ СА ПО-БЕЗОПАСНИ ОТ 4000-5000 татарина в цялата страна-хихихи:)Тя много добре знае колко е бройката на татарите и как намаляват с всяко преброяване.
б/През цялото време използва да те настрои по единственото ми уязвимо място пред фен на Гцобелс-произхода,без да се сеща,че в Крим сме били съюзници-хехе и,че именно наблягането на ХУНСКИЯ,а не на СЛАВЯНСКИЯ момент от страна на професорите по време на 2-та Св. война кара нацистите да гледат с по-добро око на славяните -българи,отколкото на славяните-поляци тогава."
-абсолютно,пак заповядай.Като лоялен "съюзник" ще ти предоставям всичко ниобходимо.Знам още,че се опитва да използва расизма ми като оръжие за да ме настрои срещу татарите-срещу които нямам нищо,тъй като не съм запозната с тях-и,съответно да ме обърне срещу теб.Така че,не се притеснявай-аз от самото начало съм на твоя страна и само някое непростимо предателство от твоя страна ще ме насочи срещу теб.Ние нацистите имаме усет към истината и вярваме,докато не ни излъжат.А с баба Дора,ще видим кога и как ще стане цирк.:-````
"Иначе виж сега-сериозно.Според мене АРИЕЦ си е изкуствен термин.АРИИ са били онези древните в Индия.Доколкото татарите са кумани+прабългари+ още няколко,не могат да бъдат "чисти".НА света има само един чист народ-на около 99%-това са корейците,но пак ми се струва,че в ядрото си и в етногенеза не са типични алтайци на 99%.Лични наблюдения"-ама и ти си прав.Обаче Фюрерът под "чист ариец" е смятал бял човек,който е по-бял от най-смесените.Естествено,той не е бил прост да вярва,че е възможно да има 100 процента чисти арийци.Просто се е стремял да ги "създаде",чрез изчистване на най-чистите,които да създават още по-чисти поколения и т.н.-оффф,днес Гьобелс е в почивка и затова обяснявам толкова тъпо-а и уча за класното по литература,което ще е на Яворов...не го харесвам този символизъм и толкоз...
А новото около интереса на Персика към теб е следното:
"Далай не ми е интересен професионално,тъй като съм много добре запозната и теоретично,и най-вече на практика с комунистическата идеология и пропаганда(родена съм 1968г,бях и чавдарче,и пионерче(член на окръжния пионерски щаб),и видна комсомолска деятелка(на общинско ниво),така че неговият случай е ясен-бивше номенклатурно чедо,загубени обществени позиции на родата след 10.11.1989г,натрупана достатъчно житейска мъка,неистови усилия да покаже,че не само не е по-малоценен заради етническия си произход,а напротив-и резултатът е налице.Но ти и съмишлениците ти сте ужасно интересен обект за хуманитаристиката-и като интелект,и като загадка откъде и как сте обработвани(не се обиждай,но както ти казах,като видна комсомолка съм доста наясно с методиката на пропагандата),но най-вече-ЗАЩО Е ВСИЧКО ТОВА?Извини ме,ако си се почувствала засегната от личните ми съвети-просто в теб виждам себе си на млади години,и уверявам те,това пренебрежение на "животинските нагони " ми е доста познато-само че то създава доста голяма вероятност от грешки,дължащи се на наивност и "непознаване на материята".Но, разбира се,ти си достатъчно зряла и интелигентна,за да преценяваш нещата.Пожелавам ти всичко най-хубаво"
Какво ще кажете,номенклатурно чедо такова?хахахахахаххаххахааааа
С уважение:
Alexandra G."
1. За това, че съм сам/самотен понякога - вярно е, но не съм срещу всички. Даже избягвам да съм много контактен и лимитирам броя на хората, с които общувам. Така имам повече време за саморазвитие в различни области.
2. За Костов - след години допроучих и допрочетох нещата, които е правил. Не знам дали е циганин (а и не е важно, предвид че не етносът е определящ за даден човек), но е свършил и някои добри неща.
3. За нацистки и неонацистки неща - доколкото са човеконенавистнически и призовават към ликвидиране на много хора - определено е нужно да се забраняват и изкореняват.
4. Онзи се прехласваше по тази и онази поради самотата си, а не толкова заради някакви техни обективни добри качества.
5. Голяма грешка е някой да уважава Хитлер! За голямо съжаление тогава, а и сега, има хора, които се подвеждат по плиткоумия, че ако няма хомосексуалисти, евреи и цигани, всичко ще е добре. А това да се желае смъртта на цели групи хора наистина граничи с налудна идея и се радвам, че отдавна нямам такива мисли, помисли, желания!
6. За хомосексуализма продължавам да смятам, че е вид психическо отклонение и е добре да бъде осъзнаван като такова.
7. Много вярно наблюдение, че много защитници на демокрацията са фактически тоталитаристи по деяния и настройка.
8. Не съм от никаква номенклатура - родителите ми са били хора, работещи в психиатрии (както и баба и дядо), и то в провинцията.
9. Етническите проблеми са много малки или никакви, сравнени с икономическите и социалните - не може да тънеш в беднотия и да не знаеш къде някой ще ти налети на бой без причина или ще те сгази с кола, щото е дрогиран и да се чувстваш добре. Да не говорим за останалите проблеми!
10. Наистина пренебрегването на знанието, че човекът е част от животинското царство може да доведе до проблеми.