☯☼☯ SEO and Non-SEO (Science-Education-Omnilogy) Forum ☯☼☯

☆ ☆ ☆ № ➊ Omnilogic Forum + More ☆ ☆ ☆

Your ad here just for $2 per day!

- - -

Your ads here ($2/day)!

Author Topic: Отговори  (Read 42498 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MSL

• Философ | Philosopher | 哲学家
  • SEO Mod
  • SEO hero member
  • SEO-karma: +823/-0
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Отговори до coolice от predpriemach.com (27 Август 2012)
« Reply #105 on: August 27, 2012, 08:51:07 PM »
  Отговори до coolice от predpriemach.com
 (27 Август 2012) Най-отдолу ще приложа и това, което му писах с доброта и обективно преди малко, за да съм човек

"Нашия човек сега е минал да играе жертвата...."

"Вашият човек" НЕ ИГРАЕ, а Е жертва на обиди и клевети в подопечния ви форум predpriemach.com

"да започнем от самото начало...... почви се преди две години като великия му сайт уж беше номер едно и спамеше с различни теми написани за него не пое нито един сео съвет който се опитахме да дадем за сайта му въпреки доброто ни отношение... (да аз съм си играл да пиша сувети за подобряване на сеотона кръчма.ком - няма не наказано добро)"

Това, че съм печелил SEO състезание срещу "ваш голям оптимизатор" означава, че понятието ми от оптимизация е добро, а и кой ти каза, че нито един съвет не съм поел? Което си е струвало и е било бяло SEO съм го прочел и разбрал. И пак да кажа, че kry4ma.com не е моя собственост вече!

"Значи влиза във форум скарва се с някой и като му казаха да умре в кофите нарипортва форума със скриншоти на кибекрайм.бг че заплашват живота му"

Това не е вярно. Лоша памет и/или поредна клевета! Първи не съм почвал да се карам с никой, но бях нагрубен от няколко незаслужено. Да, имаше заплахи с физическо насилие и смърт, които се случват и досега (август 2012), пази си скриншотовете! Ето и конкретно за какво беше подаден сигнала:

"- "ако искаш нещо да ме съдиш, давай , с удоволствие ще ти избия мутрата пред съда.
"
- "на тебе и смъртта ти е малко ако питаш мене"

-"спри да се излагаш и умри.""

Тези неща писани от AlanFort (Scorpiass), който и до днес продължава да ме клевети и обижда, според мен се явяват проповядва или подбужда към насилие и като такива са докладвани!

"Някой беше писал че полицията не си върши работата също отнесе рипорт че се изказвал срещу власта...."

Не беше така! Беше за клеветене на МВР, че приоритет на МВР не били наркотиците, убийствата, грабежите и телефонните измами, а киберпрестъпността. Цитира източник, в който ужким пишело за "смяна на приоритетите", а във въпросния източник  http://news.ibox.bg/news/id_1358160170 не пише нищо такова.

Виждаш ли как подвеждаш хората?

"кйтай"

Така и не ми стана ясна тази дума. Ако е "Китай
, означава, че е написана с 2 грешки - малко "к", вместо голямо и "й" след него, вместо "и". Ако не е "Китай", ще ми е интересно да разбера какво ли означава.

"така че не пишете в темите му рипорт и всичко ще изчезва... "

Днес писах с цел официално да ви предупредя на английски и на български, че ще докладвам за нарушенията, които се случват и, които не биват модерирани при вас, пред хостинг компанията ви.

"целта е наякой да не му издържат нервите за да бъде рипортван...."

Целта е да не ме клеветите и обиждате, напр. ето какво виждам в момента, докато пиша, което е оставено в постовете на AlanFort от predpriemach.com в темата "предложение към alan fort (скорпи ) май го знаем повечето ":

- "китайското копиле"

- "...заобичали са се явно, лошо няма, само че единия се води по акъла на бавния ( гошо кръчмето).
"

- "...китайското копиле ( гошо кръчмето ) не го занимавай - разбрах, че скоро ще го хоспитализират. "

- "...ще има да те занимавам поне 3 месеца с гошко грозното кръчме. "

- "...чакай да ги оставям дружките гошо кръчмето и wanderer да си споделят каквото знаят за мен : D , единия определено доста се старае да търси в интернет, вярно в грешна насока, но все пак прост е човека, пък и е копиле, отива му да продава имейл адреси най-добре. "

- "Гошо Кръчмето в скайп много те е облъчил и много лошо ти влияе, сериозно"

А в темата "VarnaPress с пр6 линкове от wikipedia ---> bid $1" същият е писал:

- "Внимавай като споменаваш уикито, че тук има един баннат педераст, който чете форума постоянно ( гошо кръчмето - едно китайско копеле ), което може да ти махне линковете от уикито..."

---
 А колкото до Тибет (Тибетски Автономен Район на КНР) по-правилното е да се напише на английски "Peaceful Liberation of Tibet", това е историческата гледна точка, която аз приемам:

http://www.china.org.cn/english/13235.htm

А колкото до прокситата - влизам с тях, защото едно, че ми банвате моето айпи, второ, че вече ме е страх да го споделям, предвид това, което досега се е случвало при вас - не искам нито някой да го вижда, без да съм му разрешил, нито пък някой да го ползва за донос-клевета! Въобще не ме интересуват политическите ви виждания.

Не се опитвай да ме сплашваш за пореден път с китайските закони (които аз си спазвам съвестно), а гледай да спрете с КЛЕВЕТИТЕ, ОБИДИТЕ И ПР., защото при следващо такова нещо - директно оплакване на хостинга за проблема + за расистко-шовинистичните постове там, които са останали без модерация! (Вече бяхте уведомени официално и публично на български и английски. Това е.)

Ето и последно каквто му написах обективно и с добро:

"Най-важното е да се знае, че вече бяхте официално известени И НА АНГЛИЙСКИ днес и при следваща клевета, обида, заплаха, ще уведомя хостинга ви, за да вземат мерки, щом вие не искате. Още не съм им писал, за да видите, че съм човек, но ОТ УТРЕ (28 август 2012 г.), ако се случи пак тормоза, ЩЕ РЕАГИРАМ ПО ТОЗИ НАЧИН! НЯМА КАК ИНАЧЕ, БАТКО! Онзи е прав, че вече съм на дъното и съсипан от толкова тормоз тук спрямо мен, спрямо народи, които обичам, спрямо съпругата ми...просто чашата преля.

На останалите неща, които съдържат заблуди и дезинформации (може и да са неволни) съм ти отговорил там (все пак хората да знаят истината):

seo-forum-seo-luntan.com/other-languages/otoo/msg11519/#msg11519

Да се надяваме, че най-после ще спре тормозът и всички ще заживеем мирно и щастливо! ЗНАЕТЕ: aко никой не ме споменава тук с лошо, аз не си губя времето тук да пиша и само си чета кротко (макар и да имам в изобилие време и воля, както виждаш).

Ако искаш може дори и да станем скайп-приятели. Булблогерът ми има скайпа и може да ти го даде да ме аднеш. Сигурен съм, че ако поговорим 10-20 дена ще видиш, че не съм лош човек, за какъвто сте ме набедили, а и бихме могли да открием допирни точки за различно легално сътрудничество! А може и да се срещнем из Тайланд, ако наистина ще ходиш там, то ми е сравнително-близко. Ако искаш само, разбира се, просто гледам да съм полезен на всеки, ако мога.

Бъди здрав и успех в работата и живота! "
« Last Edit: August 27, 2012, 09:52:17 PM by MSL »
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Ми ако не влизаш никой няма да те обижда"
« Reply #106 on: August 27, 2012, 10:17:55 PM »
 Имам пореден бан, който съдържа това:

"You have been banned for the following reason:
Ми ако не влизаш никой няма да те обижда

Date the ban will be lifted: Никога
"

За тези, които не разбират английски, ще преведа английската част:
а) You have been banned for the following reason: = Бяхте баннат поради следната причина:

б) Date the ban will be lifted: = Дата, на която банът ще се вдигне (т.е. махне)

Важната информация тук беше
Ми ако не влизаш никой няма да те обижда

Хайде, да се надяваме, че вече няма да ме обиждат, А СЪЩО И ДА МЕ КЛЕВЕТЯТ ТАМ и пр. лошотии. То май волско търпение досега проявих, както и голяма човечност, но да сте живи и здрави! Стискам палци всичко да е наред и всеки оттук насетне да си гледа добре работата и личното развитие в живота, а не да проявява необоснована омраза, да пише клевети, обиди...
 Дано, дано!

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
  Изтривам реципрочно, понеже в predpriemach.com изтриха поредните клевети и обиди на ReminD от predpriemach.com(известен от по-рано и като AlanFort, Scorpiass, EluneZ...) по мой адрес. Това е добре, но лошото е, че всичко това се случи отново!...
« Last Edit: July 31, 2013, 02:54:52 AM by MSL »

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Отговор до някаква си saradiva в/от blog.bg
« Reply #108 on: June 25, 2016, 04:49:01 PM »

Отговор до saradiva (saradiva.blog.bg)

Гледам, че "Гесер Курултаев" е споменат от някаква си "saradiva" в blog.bg (и по-точно за този блог говоря: saradiva.blog.bg). От това, което съм изчел стигам до извода, че това е някоя или някой с тотално ненаучни идеи за произхода и същността на прабългари, българи, славяни, траки и пр. Не само това, но и пълен с шовинистични идеи (само един пример: "Преди време една възрастна германка ме попита: "А бе вашите учени малоумници ли са, че да пишат такива измислици?! Ние германците се стремим колкото се може повече доказателства за цивилизация да извадим, а вашите само търсят доказателства, че сте азиатци. И колкото по-дълго не ги намират, толкова по-настоятелно търсят! Що за глупост е това?! Мазохизъм ли кво?"". Само от това шовинистично, нацистко и азияфобско противопоставяне на "цивилизация" и "азиатци" е видно с какъв мозък си имаме работа, така че няма смисъл да анализирам други простотии от рода на "БЪЛГАРКА СЪМ, НЕ СЪМ СЛАВЯНКА!" - ако някой не е схванал, да обясня, все пак, че българка-славянка е отношение единично-общо. Подобна безсмислица би била "Пловдивчанка съм, не съм българка.", "Жена съм, не съм човек.", "Патица е, не е птица.", "Марс е, не е планета".
 Като си знам с каква аудитория се сблъсква човек, разнищвайки такива теми онлайн, ще взема да поясня и защо азиатците са хора с цивилизация. В Азия има и е имало доста напредничави цивилизации: прочетете поне за индийската и китайската, като за начало.)
 Та, значи въпросната "дива" писала, че "Казват, че останали без работа активисти в БАНята, начело с Гесер Курултаев спрятали акция „набиване на канчета” на всеки, който се усъмни в монголския си произход и прякото си роднинство с Ичиригу Манул. Всички техники и практики на борбата срещу идеологическата диверсия били разрешени…
Ама аз не им вярвам на тези, дето го разправят туй. Това ще да е пак неква конспир. теор, разпространявана от Дирекция на обновата…:):):)"

1. Не е ясно кои са тези, които казват. Лъжа или халюцинаторика на дивата?

2. Гесер Курултаев не е оставал без работа, нито е активист на БАН! (т.е. друга лъжа или халюцинация, а може би просто налудни идеи?)

3. Не става дума за монголски, а за тюрко-алтайски произход. Естествено дивите хора не правят разлики между тези неща.

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Отговори до няколко от chitatel.net
« Reply #109 on: November 28, 2017, 04:50:06 PM »
  Забелязах, че Гесер Курултаев е споменаван в тема, която не бях чел в chitatel.net от няколко човека (които не са разбрали за какво става дума в откритието за значението на "българ") и са се изказали не на място.
 КОНКРЕТНО: В темата "Произходът на "кър" (човек, хора, но не слав. "люде")
By nik1, Април 14, 2010 in Езикознание "(chitatel.net/forum/topic/8908-произходът-на-кър-човек-хора-но-не-слав-люде/)
 1. Някой с ник "Perkūnas":

1.1. "Виж сега, хич не ме е еня кой е Гесер Курултаев и какво пише в неговата "Етимология на българското самоназвание"."

1.2. "Или се предоверяваш на експерта Гесер Курултаев и неговата "Етимология на българското самоназвание"?"

Отговарям: Понеже човекът не си е дал зор да прочете за какво въобще става дума в "Етимологията на българското самоназвание", то съвсем наивно вярва, че там се говори за етимологията на "кър" и "хора". След което и пише против, без да знае срещу какво. Типичен пример за подмяна на тезиса/чучело/ ignoratio elenchi/strawman fallacy -- https://ru.wikipedia.org/wiki/Подмена_тезиса.

2. Някой с ник "decapitator":

"В "Етимология на българското самоназвание" Гесер Курултаев, не разглежда ли въпроса за появата на названието на хорицата живеещи край Волга (евентуални чуваши, които пък от своя страна са евентуални наследници на българите, част от които евентуално се заселили край Волга), нищо чудно да има монголски произход?!?! Питам защото ми е странно, какво прави тая тема в раздела "Средновековна българска история". Курултаев какво обяснение дава (ако изобщо коментира българите, а не тия дет са живуркали евентуално около Волга) за съществуването на термина "bulgarii" и употребата му в РИ ?"

Отговарям: Още един човек, който не си е дал труд да прочете за какво става дума. Гесер Курултаев пише за БЪЛГАРСКОТО самоназвание, а то е ЕДНО И СЪЩО и за дунавските българи, и за волжките/волжко-камските българи, и за всички останали българи/прабългари.
 Ако това е толкова сложно да се проумее, ще дам по-лесен пример, съвременен. Англичаните са "English" и си остават "English" независимо дали са англичани в Англия, англичани в Уелс, англичани в България или англичани в Анарктида.

Извод... Както често става - хората не са "читатели", а са само "писатели"; "Не съм чел книгата, но я осъждам!"; "Не чух какво каза, но въобще не съм съгласен с теб!"...

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Новогодишно предложение" (от 2010)
« Reply #110 on: October 06, 2018, 02:32:42 AM »
 От 2010-2011 година. Просто си ги припействам тук, защото са си мои отговори/постове и искам съдържанието да го има в нашия си сайт.
 Site_for_sale (ник със значение "Сайт_за_продан", с който тогава писах в "Предприемач"-а и с който също отнесох незаслужен бан, въпреки че други бяха за бан):

1. Здравейте,
пускам темата тук, защото в "пазара" ми иска 10 мнения, а аз нямам време да пиша, нито имам какво да кажа по пазарните теми там.
Сериозно възнамерявам да продам свой сайт. Предложете цени.
Данни за сайта:

-Собствен домей
-Хостван в България
-PR 0, поне официално, въпреки че съдейки по класирането в Гугъл вероятно се е покачил, което ще си проличи след ъпдейта.
-Алекса ранк: Alexa Traffic Rank: 1,265,521 Traffic Rank in BG: 3,637
-Посещения от търсачките - Search Engines - 53.04%
-Уникални посещения за последните дни:
Friday, December 24, 2010 3.34% (339)
Saturday, December 25, 2010 3.02% (306)
Sunday, December 26, 2010 3.35% (340)
Monday, December 27, 2010 3.56% (361)
Tuesday, December 28, 2010 3.75% (380)
Wednesday, December 29, 2010 4.32% (438)
Thursday, December 30, 2010 3.50% (355)

-добра оптимизация за следните думи и лонгтейлс в Гугъл.бг:

"диетично" (1-ва страница, 6-то място от Около 284 000 резултата)
"първа българска" (1-ва страница, 2-ро място от Около 120 000 резултата)
"кръчма" (1-ва страница, 4-то място от Около 243 000 резултата)
"кръчмата" (1-ва страница, 2-ро място от Около 136 000 резултата)
"中保课" /на китайски: "китайско-български уроци"/ (1-ва страница, 1-во място от Около 170 резултата)
"българо-китайски уроци" (1-ва страница, 1-во място от Около 25 резултата)

-Потенциални оптимизации:

"бира" (5-та страница, 10-то място от около 2 360 000 резултата)
"суши" (5-та страница, 2-ро място от около 6 360 000 резултата)

За по-редовните посетители този сайт е познат - kry4ma.com се казва. Причините да опитам да го продам са, че напрежението около него много ме натоварва; който го е посещавал през последните дни - знае за какъв ужас става дума, така че, откровено казано, помислете добре с какво се нагърбвате, ако има желаещи за покупката. Аз бях до тука.
Весела Нова година на всички тук! Нека забравим за предишните пререкания, спорове, обиди и пр., и да си помагаме, а не да си пречим!
Поздрави: бати Гошо!

2. ЧНГ!

Никс проявава зашеметяваща "култура" в случая за сайт, който съдържа философия, социология, синология и много друго, с което и се налага да не бъде удосоен с внимание. По сравнително по-културния пост на Вий-бий-тий-кей:Съжалявам, че си се поддал на инсинуациите, че е възможно толкова разнородни мнения, голяма част от които писани по едно и също време, да са дело само на един човек, пък било то и магистър по философия с най-различни други способности в сферите на науките и спорта. Служебните си никова от рода на "Диетично", "Отслабване", "Бира" и "Суши" създадени с цел по-добра оптимизация (с която постигнах по-челни места от сайтовете на някои тук или приблизително-същите) съм ги оповестил публично, но броят им ВЪОБЩЕ не може да се сравни с някакви стотици, които си написал. Хилядите никове, които виждате са на ботове от времето, преди да сложа 3 анти-бот защити. Вече няма такива и всеки може да изтрие неудобните му ботове, ако има време. За цената - щях да си помисля, че е подигравка, ако приблизително по същото време в Скайпа ми един човек (този, който преди беше направил Непознат.нет) също не предложи 20 лева. После, обаче, се намери купувач, който предложи 150 лева и му го давам с отстъпка за 145 лева, в комплект с devstveni.kry4ma.com. Не е добре да се говори зад гърба на хора, които вече не пишат тук като Scorpiass (AlanFort), но в случая ще кажа нещо добро, което вече писах и в Kry4ma.com: Въпреки, че не успя с конкурентната Krachma.com да ни настигне по ключовите думи и по Алекса-ранка, то с Elunez.com, при който премахна хейтърското съдържание на български и си го разви на АНГЛИЙСКИ, само за около месец някъде ни мина (за света) и си докара прилично място за България, както и се появи във Великобританската и САЩ-ската листа. БРАВО! ВЕЛИКОЛЕПЕН ПРИМЕР! Свалям му (в случая) шапка за това, че ми показа на мен, а и на много от вас как е МНОГО по-добре да се развие един сайт на език с много потребители като английския и да си анонимен, отколкото да правиш сайтове на български и да си разкриваш самоличността на 100%. Ето защо, до голяма степен, на тоя човек дължа благодарност, че показа НА ПРАКТИКА на всички нас къде е по-добрият път и след няколко седмици, вероятно, започвам свой анонимен, законен проект НА КИТАЙСКИ ЕЗИК, където по мои изчисления ще мога да докарвам само след година минимум по 3000 евро на месец. Дори и да съм сбъркал наполовина - 1500 евро пак не са никак зле за човек с по-скромни изисквания като мен и в държава, където някои неща са малко по-евтини, отколкото в България. Оценявам няколко-месечния си опит с Kry4ma.com и с вас като основно-положителен, което ще ми е от голяма помощ при реализацията на следващия ми, китайски проект. Бъдете здрави и успех на вашите проекти! Поздрави: Гесер Курултаев (Баш Винар)!

3. Ще дам последен отговор и няма да си губя повече времето с невъзпитан човек като тебе.1) "Кафана" не знам какво значи, но предлагам, че думата ти харесва, ето защо ти пожелавам така да наречеш сина си, например или аналното си отверстие.2) "Комунист", ако не е в началото на изречението, се пише с малка буква, макар че оценявам уважението ти към комунизма изразено със заглавката.3) НОРМАЛНО Е ДА НАПРАВЯ САЙТ НА КИТАЙСКИ, ЗАЩОТО ЗНАМ КИТАЙСКИ, КОЕТО Е ГОЛЯМО ПРЕИМУЩЕСТВО В ДНЕШНИЯ СВЯТ И ГО УЧАТ НЕ САМО КОМУНИСТИ, А И В САЩ, АНГЛИЯ И ПР. А ТИ СИ БАВНО-ЗАГРЯВАЩ И НЕ ЗНАЕШ, ЧЕ:а) Китай има най-много интернет-потребители като абсолютно число.б) Китайски се говори не само в КНР, но и в Тайван, Сингапур (един от официалните езици) и в много големи китайски общности (МИЛИОНИ ХОРА!) в Малайзия, САЩ и пр.в) Доста голям процент от други нации като Южна Корея също увладяват сравнително-бързо китайския език и много сайтове на китайски се класират добре в Южна Корея, Япония и пр.4) Даден език НЯМА ОТНОШЕНИЕ към политическия строй. Например китайски се говори в доста капиталистически места като:-Тайван-Сингапур-САР Макао-САР Хонгконг-Чайна таун-ите (唐人街) в САЩ, Ямайка, Англия и т.н. Разбира се, за да се осъзнае, че език и политически строй не са свързани се иска известна степен МИНИМАЛНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ!5) Не намирам за нужно да се обиждат ЦЕЛИ НАЦИИ като Сърбия и Русия (отдавна вече капиталистически страни), заради това, че имали нещо общо със Социализма с Китайска специфика, според някой си. Според хартите на ООН всички народи са пълноправни и нямаш никакво морално, нито политическо, нито юридическо право да ги наричаш по този начин. 6) Дегенерирало котило е това, което произвежда хора като теб, които на културни постове, пожелания за здраве и добри идеи се появяват с обиди към тях и към цели нации, и народи по някакви си ИДИОТСКИ мотиви. Това е дегенерирало котило.7) Магистратурата ми не е по РУСКА ФИЛОСОФИЯ, а по ФИЛОСОФСКА АНТРОПОЛОГИЯ. Разбира се за тъпанар това е едно и също. Ето защо на Четвърти километър бягай се прегледай ти. Ако още нещо искаш да се отваряш - заповядай ми на скайпа - conradbest, там ще поговорим според маниера, който предлагаш и ще се разберем, да се надяваме! ---- Колкото до оня с 8-те мнения и руската реч - съжалявам, че ще му откажа, но съм сигурен, че Никс би могъл да се окаже доста по-подходящ от мене за целта. Спирам тука - отново най-добри пожелания за останалите, а модераторите да вземат отношение към подобни простотии, защото виждат как даже стари потребители почват да напускат и сайтът като трафик се свлича надолу (сравнете позицията от хвалбата ви за Алекса на кое място сте и в момента на кое сте). Сбогом - ако има нещо - по скайпа.

4. Според сайта на ГДБОП за борба с компютърните престъпления - cybercrime.bg/bg/purpose/: "материали проповядващи или подбуждащи към расова, национална или етническа вражда или омраза, или към расова дискриминация, насилие, ксенофобия" трябва да се докладват, защото са незаконни. Смятам, че последният пост на Никс съдържа подобни неща, поради което му направих скрийншот и изпълних гражданския си дълг да го докладвам. Нека компетентните органи преценят как да процедират в случая с него. Важното е да се спазват законите в България и по света. С това наистина приключвам тук - ако някой не е толкова нерешителен като Никс и иска да си поговорим по скайп - да заповяда!

5. Само да вметна, че е редно, ако намерят за нужно да проверяват всичките ти постове, да забележат какво мнение за уважавания Бойко Борисов си написал преди: "Бойко си е милиционерче и разбира се комунистче "(и да го изтриеш - имам скрийншот!) Относно останалите ти абсурдности, както казах - подаден е сигнал. Ако си много смел - ела на скайпа, чакам те...

Не цитирам събеседниците. Не мисля, че си струва. Няма да давам и линк, защото е пълно с цинизми и патологии във въпросната тема, а ние не трябва да линкваме подобни неща. Що се отнася до сайта, домейна и поддомейна му (kry4ma.com), то беше продаден успешно, както и преди е ставало дума тук. Няма да казвам на кого, но определено не беше на някои от събеседниците в "Предприемач"-а.

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Още, от преди години
« Reply #111 on: October 06, 2018, 03:00:30 AM »
 Понеже си изнамерих и други, от преди години, писани във въпросния "Предприемач", то си ги поствам и тук, да има повечко съдържание, все пак.

"Привет, компанията!
Както бях писал по-рано реших да продам българските си сайтове (доказателствата за продажбата са в kry4ma.com - сканиран документ за получени 100 Щ.Д. чрез Уестърн Юниън до мен в Китай + сканиран мейл по прехвърлянето до новия собственик, пишещ "Admin" от СУПЕРХОСТИНГ.БГ. За нормалните хора това са достатъчни доказателства и няма нужда никой да се хваща на инсинуациите, че "Кръчма"-та (и "Девствени"-те) са все още моя собственост.)
Мотивите за продажбата бяха основно 2 -
а) Нежеланието ми да се ангажирам по конфликти между потребителка, модераторка и потребител (бивш модератор), б) Великолепният пример, който ми показа Scorpiass (пишещ с нов ник - "AlanFort" ). С нито един от известните ми негови бг-проекти не можа да мине моя сайт по трафик, НО СЛЕД КАТО В ЕДИН ОТ ТЯХ ПРЕМАХНА БГ-СЪДЪРЖАНИЕТО И ГО СМЕНИ С АНГЛИЙСКО - за, има-няма и месец, ни мина с над 100 000 места, според ранг-листата на alexa.com. И сега следва интересното:

Реших да направя сайт на китайски език (китайските потребители са, като абсолютно число, повече от тези в САЩ или ИНДИЯ и като бройка почти се доближават до тези от англоезичните среди. И ПРОДЪЛЖАВАТ (КИТАЙСКИТЕ) ДА РАСТАТ БУРНО, ЗАЩОТО КИТАЙ Е НАЙ-БЪРЗО РАЗВИВАЩАТА СЕ ДЪРЖАВА ОТ Т.НАР. "РАЗВИВАЩИ СЕ СТРАНИ"!). Много прав е въпросният Scorpiass-AlanFort, когато пише в една от своите статии, че (цитирам по смисъл) - "Гочо прави сайт на български, но от Гугъл-рекламите не може да изкара даже да си плати хостинга. Един ден му писва и Гочо решава да продаде сайта си. После си сяда на задника, написва 20 статии на английски език и си прави нов сайт. Това вече е друга работа - на чужденците им показават по-различни реклами и Гочо вече може да печели добре."Абсолютно вярно! В предишните ми сайтове вземах около 2-3 евро на месец, а сега САМО ОТ 2-3 клика (да речем в рамките на час или два, за колкото време се случи да си хареса някой реклами) вземам толкова! Така че, струва си да помислите също да направите свои сайтове на китайски/английски. Предполагам, че и с индийски, японски и испански не е зле, но в момента става дума за нещо друго - АКО НЯКОЙ СЕ Е НАВИЛ ДА СИ НАПРАВИ САЙТ НА КИТАЙСКИ ЕЗИК (който се ползва не само в КНР, но и в Сингапур, Южна Корея, САЩ и др. места с китайско населене и/или хора, владеещи езика) - мога да предложа евтини китайски преводи. Качеството ще е повече от добро, защото няма да ви се налага първо да превеждате на английски (който не ви е матерен език), а после някой китаец, който не знае български, да го превежда през английски. При мене има пряк БЪЛГАРО-КИТАЙСКИ превод. А гаранция за добрата граматика и правопис ще е това, че жена ми (която е китайка и бакалавър по английски език) ще редактира превода ми, преди да го получите, и всякакви евентуални мои грешки ще се поправят. Забелязали сте, вероятно, че добре слагам препинателните знаци и, ако не бързам, не допускам граматически грешки, камо ли правописни като някои тук.
Мога да превеждам всичко, вкл. и научна литература, защото съм с магистърска степен по философия (философска антропология), и съм свикнал с научните терминологии.
Разплащането може да стане по Paypal, или по по-неудобния начин - чрез Western Union.
Имейл за връзка: в момента не го използвам, понякога отварям този - tatarkeshe @ yahoo.com,
Skype: спрях да го използвам, та го премахвам, защото е стара информация. За връзки, засега, в този форум (seo-forum-seo-luntan.com), където съм най-редовен. .

Офтопик:

Не се хващайте на инсинуациите, че други потребители съм аз. Тук има една малка клика от хора (ползващи се с "модераторски чадър" ), които са нападателни спрямо почти всеки и си търсят конфликти или просто такова им е възпитанието и не знаят "Златното правило" - "Отнасяй се с другите така, както би очаквал/-а те да се отнасят с теб!" Отделно, че са анонимни - не смеят да си кажат нито адреса, нито да си покажат лицето (както аз правя), даже на Скайпа е трудно да се престрашат да дойдат. Така, че е много лесно да се правят на тигри. Но те си остават "книжни тигри" или, в по-модерния контекст, "ВИРТУАЛНИ ТИГРИ" Най-важното е да знаете следните неща:
1) Т.нар. "Кръчмар" вече не е "кръчмар", а си прави собствен сайт на китайски език, с който, ако всичко е по-план, след година ще взема по 2000 до 3000 евро на месец, най-вероятно. (И тук ще трябва да кажа нещо от сегашна гледна точка - конкуренцията е голяма и рядко някой достига до такива суми, доколкото ми е известно. Аз лично - не успях досега. Дай боже - по-натам! :D)

2) За продажбата на kry4ma.com си има сканирани документи в следната директория: ПЪРВА БЪЛГАРСКА ВИРТУАЛНА КРЪЧМА -Правилата | ПРАВО | Нет престъпност - Правила, конкурси, предупреждения и пр. - От бившия собственик на Kry4ma.com (Да припомня и тук - сайтът отдавна вече го няма. Голяма част от материалите, обаче, ги прехвърлям тук, защото нямам по-добро място.)

3) Не съм Rider или който и да е друг, и не споделям напълно неговата гледна точка, но съм против обидите отправени към него и към всеки друг. Нека се спазват правилата на този форум, под които всеки с регистрацията си се е съгласил.

4) Ако някой се съмнява дали даден потребител, който се представя за мен или обратно - човек, който няма нищо общо с мен го набеждават за мен - моля да се свърже с мен на Скайпа, за уточняване на нещата.

5) Ползвам ПРОКСИ-та, защото преди някой банна моето АЙПИ. Съвпадението с друг, ползвал същото АЙПИ да влиза тук не доказва, че сме едно и също лице, в случай, че това се използва за аргумент.

Очаквам културна и цивилизована реакция този път. Нека сме добри и да сме си ВЗАИМОИЗГОДНИ! ДА СИ ПОМАГАМЕ, А НЕ ДА СИ ПРЕЧИМ!

Поздрави: Бати Гого!

Вбокс не се отваря в чужбина и не знам за какво говорите. Нямам там клипове. Колкото до саморазправата - не го изваждайте от контекста (аз си правя скриншотове на всичко, което се пише, в случай, че пак някой реши да сменя никове и пр. манипулации). Мнението ми е, че е по-добре да се сътрудничи на органите на реда, отколкото да се саморазправяме. Саморазправата Е НЕЗАКОННА!

Агейнст, както отбелязах мършата си ти. Обиждаш хората безпричинно, не уважаваш законността. Ако аз нещо съм казал, то е било САМО КАТО РЕАКЦИЯ на ваши НЕОСНОВАТЕЛНИ нападки и не са били заплахи. Ето и поредния случай - аз се появявам културно, а ти почваш да обиждаш. Защо? Защото истинската мърша си ти. И откачалка също - защото си неадекватен. Аз се държа адекватно и почтено.
ЩЕ ПОМОЛЯ ПЪРВО МОДЕРАТОРИТЕ ДА ВЗЕМАТ МЕРКИ СРЕЩУ ОБИДНИТЕ ТИ ПОСТОВЕ!

Вий-бий-тий-кей, не си запознат с моето житие, затова сравненията ти с безделницете/просяците са неоснователни. Аз се занимавам с:
- преводи (по 5 ст. на дума)
- частни уроци (до 20-30 лева на час)
- бойни изкуства
- няколко науки
- поделям си къщната работа със съпругата
- извършвам обществено-полезен труд
Всичко това не ме прави това, за което ме мислиш.
Относно донасянето, отново ще те посъветвам да прочетеш законите и да разбереш, че НЕДОНОСИТЕЛСТВОТО не е правилно. Ако видиш, че се ограбва банка или се убива човек и БЕЗДЕЙСТВАШ, НЕ ПОДАВАШ СИГНАЛ, НЕДОНАСЯШ, то ти си ЧАСТ от това престъпление. Съжалявам, че имаш толкова НИСКА правна култура.

Ноук, мразят ме, защото такъв им е манталитетът. Ако си забелязал, СРЕЩУ ДОСТА ДРУГИ ХОРА също имат нападки. Разликата е, че аз си защитавам честта и защитавам законността, а това ги ядосва, защото ЯВНО ОЧАКВАТ ДА ПРИЕМАМ ОБИДИТЕ ИМ, ЗАПЛАХИТЕ ИМ И ЦЯЛОТО ИМ АБСУРДНО ПОВЕДЕНИЕ! МНОГО ИСКАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Накарай ги да посочат САМО ЕДНО място, където пръв да съм обидил някой - НЯМА ДА НАМЕРЯТ ТАКОВА! Аз винаги съм се появявал тук с желание за добрини, а не за злини.
Моля модераторите да вземат отношение към обидите на Агейнст. Ако това не стане, ще се отнеса до администратора - Блинки. Ако и той не вземе отношение, ще се отнеса към хостинг-компанията. Междувременно, ако се случат по-груби нарушения освен обикновените обиди, знаете, че трябва да сигнализирам до КОМПЕТЕНТНИТЕ ОРГАНИ. Такъв е редът. Затова, нека сега модераторите вземат отношение, за да не се усложняват нещата. Благодаря им предварително!"

Припомням, че всичко това е от преди доста години.

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Пак от преди години, по същите теми
« Reply #112 on: October 06, 2018, 03:25:00 AM »
 Продължавам с подобни неща - от същия сайт, по същите теми.

"1) За цените - прав е Амун, че който не казва цена, вероятно го е срам. Аз не казвам, защото не знам за какви точно преводи говорим - едно е натоварването при превод на текст за "Българският хадутин Чавдархан", а съвсем друго е при превод на текст за "3 way links - предимства и недостатъци спрямо link-ring", а трето е "Котенце, много ми е надървен, ще го лапаш ли?"...
ОРИЕНТИРОВЪЧНО - свикнал съм на редовната си преводаческа работа за по 5 български стотинки (около четвърт юан) на дума. ПРИ ПО-ГОЛЕМИ ПОРЪЧКИ като субтитри може да свалим цената до 5 бг. стотинки на ИЗРЕЧЕНИЕ. Примерно, ако даден кунг-фу субтитър е това:

"Твоите "лепкащи ръце" не са от нашата Уин-Чун школа! Къде си учил това?"

То това са 2 изречения и ще се таксуват за 10 ст.

2. Скорпи, споменал съм те с добро, не ставай кисел. Разбира се, ако не искаш да говорим за теб - няма повече да те споменавам.
За блоговете ти - четохме ги, когато имаше раздел СВОБОДНА ТРИБУНА в Кръчмата. Там те критикувахме и хвалихме, според зависи. ВЕЧЕ НЯМА. Всички писаници по адрес на Предприемач.ком са изтрити от новия админ и е махнал и рубриката за запознанставата с азиатки. Модифицира си сайта по него си начин, не му се бъркам, а и не държа връзка с него.
За кой е той (новия собственик) - аз не, че и знам много за него, но ме е помолил да остане анонимен. Платил си е и няколко лева за privacy в Суперхостинг.бг, така че няма как и при добро желание да ти кажа кой е, иначе може да съди за разгласяване на данни, пък нали целта не е да си имаме проблемации с международните съдебни системи. Единственото, което е представил като публично инфо за себе си е, че е от мъжки род и, че е платил от клон на Уестърн Юниън в София.

3. И за твоите цени се отнася същото - свържи се с мен на мейла (Вече не го използвам. За връзка с мен може на друг мейл, споменат по-горе, или директно тук) или скайпа (също понастоящем не ползвам Скайп) и дай примерче да видя КОЛКО и КАКВО ще се превежда, след това ще се договорим. Ако е някоя лесна страничка на тема "разменям линкове" може и за 1 долар да ти я преведа. Ако е някой обемен текст с тематика "Народо-психологичната установка в светогледното възприятие на Хитър Петър у съвременните български турци" може и 20 долара да ни струва. Трябва да се види, защото преводите не са еднозначни.
ЗА АЛАН-ЧО НЕ СЪМ СЕ ЗАЯЖДАЛ, А ГО ПОХВАЛИХ, БРЕ! НАЛИ ТОВА КАЗВАМ, ЧЕ 50% ТОЙ МЕ МОТИВИРА С ОНЯ САЙТ, ДЕТО ГО ДРЪПНА ЗА ПО-МАЛКО ОТ МЕСЕЦ ПРЕДИ БГ-САЙТ, КОЙТО РАЗВИВАХ С НЯКОЛКО ДРУГИ ЧОВЕКА НАД 4-5 МЕСЕЦА.
ПРОЧЕТИ ПАК И ЩЕ ВИДИШ, ЧЕ НЕ ПЛУВАМ ПРОТИВ ДРУГИТЕ, А ОБЯСНЯВАМ, ЧЕ ВЕЧЕ НЕ РАБОТЯ С БГ-САЙТОВЕ (даже личния си блог изтрих) И СИ ПРАВЯ ПАРИТЕ ДОБРЕ С КИТАЙСКИЯ ЕЗИК. В МОМЕНТА, ТОВА ПИСАХ, ОТ 2-3 КЛИКА ВЗЕМАМ ПО НАД 2 ЕВРО. НЕ СЪМ СЕ ОПЛАКВАЛ, НАПРОТИВ - СПОДЕЛЯМ ОПИТ И ВИ ПРЕДЛАГАМ И ВИЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ, като прагматичния момент е, че ще мога и аз да изкарам някой-друг долар от някой превод. Нямам ни най-малко желание да влизам в конфликти. Винаги съм си почвал темичките културно. Допълвам сега, след години опит, че кликовете не са толкова чести, а и не всички кликове са толкова добре платени - може да имаш наисстина 2-3 клика и да получиш за тях над 2 евро, че и отгоре, но може да имаш и 10 клика и пак да си с приход само около 50 евроцента или надолу. Горе-долу такива са моите и на някои други хора наблюденията досега и към днешна дата.

Казвам се Гесер, може и Георги, не използвай обръщения като "Кафана", които нямат никакъв смисъл в една културна дискусия.
Не е тайна, че и предишната ми съпруга също е китайка. "Дръпнати" и пр. са термини, които имат расистка окраска и не е добре да се ползват. Т.нар. дръпнати очи са всъщност очи с ЕПИКАНТУС, което и създава впечатление за издълженост или дръпнатост. Това в антропологичен аспект.
Събрал съм се с всеки, който ми допада, независимо от раса, национална и народна принадлежност. В този форум, вероятно, има и хора от турски или друг небългарски произход, но това не пречи да общуваш с тях, дори без да поставяш въпроса за етноса им, нали? Ето защо е добре да не се навлиза в такива подробности кой колко е "дръпнат". Гледай човек какви възможности ти дава, не го гледай "дръпнат" ли е, "сгазен" ли е, филанкишията ли е.
Комунисто-фобията ти е твърде НЕРЕЛЕВАНТНА за едни бизнес-отношения, каквито биха имали хората. САЩ, ЯПОНИЯ и др. капиталистически страни ПРАВЯТ БИЗНЕС с Виетнам, Лаос, КНР и пр. Даден политически строй не пречи за развиването на бизнес, нали така?
Не съм голям любител на алкохола и кръчмите. Просто НИШАТА не беше заета и опитах с това. Аз дори твърд алкохол не пия. Споменавал съм нееднократно, че повече от няколко бири или бутилка вино не съм пил. Отделно нямам неадекватни прояви, когато съм пил нещо такова. Нямаш основания да го поставяш на въпрос.
Не знам на коя страна казваш "Блядистан". Уважавай законите и не влизай в закононарушения. Така няма да се налага да се оплакват хората от тебе. Предполагам, че и на теб няма да ти е приятно, ако някой обижда България и жените в нея, само защото са българки. ВЪВ ВСЯКА СТРАНА, с малки изключения предполагам, СИ ИМА ПРОСТИТУТКИ. Проституцията НЕ ЗАВИСИ ОТ НАРОДНОСТ/НАЦИОНАЛНОСТ. Установени са случаи на проституция даже сред НАСЕКОМИ. Това е биологичен и биологично-социален феномен, НЕСВОДИМ към конкретна народност/националност.
Колкото до това дали ми е лесно или не - НЕКА СРАВНИМ - с моята жена мога да изкарвам по 2000 евро на месец от китайски сайт, по няколкостотин лева от преводи... А ТИ С ТВОЯТА КАКВО? Ако искаш - сподели. Искам да отбележа, че зависи много от жената, защото не всички китайки и не всички жени, като цяло, са еднакви; както и зависи къде точно в КНР си, защото в Китай, както навсякъде по света, различните провинции/области/щати са с различно ниво на развитост и, съответно, с различна доходност.
Колкото до доносите - всеки, който е станал свидетел на престъпление ПО ЗАКОН е длъжен да сътрудничи на органите на реда, иначе си виновен за НЕДОНОСИТЕЛСТВО. Виж какво пишат БЪЛГАРСКИТЕ ЮРИСТИ:

"4.2. Недоносителство и съучастие.

1) Недоносителство има в случаите, когато деецът знае, че 1) ще се извърши, 2) върши се или пък 3) вече е извършено престъпление от друго лице, но въпреки това не донасят на органите на властта."

Разбира се, по-добре е да не се стига до там да ставам свидетел на престъпване на законите. Иначе няма как да остана неактивен, разбираш ли? Първо се уведомява администрацията на форума, после нагоре (например полиция, хостинг-компания, домейн-доставчик). Така е редно. И не зависи от строя. Зависи от ПРАВНАТА КУЛТУРА И МОРАЛА НА ВСЕКИ.

Очаквам да не се заяждаме и аз. Нека правим сътрудничество, а не злини!

Прав си, Вий-бий-тий-кей, имам голям ресурс, защото така съм си подредил живота. А времето не съм го разпилял, при положение, че се свързват хора с мене и ще изкарам допълнителни средства (никога не може да се каже, че парите са излишни, нали?) За проституцията сред насекомите - аз не говоря празни приказки, та ако нямаше такова нещо, нямаше и да ви занимавам. Не си спомням кои точно насекоми бяха, но я има и сред пингвините, и сред шимпанзетата (виж за справка 'Animal sexual behaviour' в английската Уикипедия). Да, нормално е човек, който се съмнява, че в даден сайт се извършват престъпления да е редовен и да следи какво става, и при нужда да докладва. Така се СЪТРУДНИЧИ на ЗАКОНА. България се управлява отдавна от партии избрани по демократичен път, следователно няма смисъл да се правите на десиденти и да не зачитате законите, създадени от демократично-избрани структури (напр. парламента).

ТинкФаст, портокали не продавам. Но бих могъл, ако има желаещи внос на мандарини, кокоси, питаи и пр., а ти нямаш тези възможности, нали? Затова е хубаво да уважаваш човек, който има възможности и може законно да си сътрудничите с него.

Найкс, хубаво е, че се забавляваш. И аз се забавлявам, когато няма излишна агресивност и можем да направим малко бизнес.

Ъгейнста, никакви луди не ме хващат, аз винаги съм подхождал културно. Ако има подадени сигнали, то те са подадени с ОСНОВАНИЕ и според ДЕЙСТВАЩИТЕ ЗАКОНИ. А мърша има в случая, но съм сигурен, че не е китайска, защото не съм чувал да си китаец. Схвана ли логиката?

Вий-бий-тий-кей, няма смисъл да се подиграваш с хората, които сътрудничат на ГДБОП и други НАРОДНИ структури на властта, защото народът плаща данъци и точно това е смисълът - да се осигурява ред, законност, сигурност. При положение, че ти и хората около тебе са редовни данъкопладци, не виждам с какво право трябва да се въздържате от това да си знаете правата, и задълженията в един такъв демократичен свят. Защото другата възможност - САМОРАЗПРАВАТА - и на мен би ми била много по-удобна, но се наказва. Ето затова аз действам само по предвидените от закона пътища, а не тръгвам да се саморазправям. Ако нямаше закони, тогава лесна работа - плащаш няколко хилки на детектив да ти издири кой стои примерно зад ника Х, намираш си го и му правиш главата мека, а ако се окаже по-як от тебе - "пред бухалката всички са равни", както беше писала едно от бившите ми модераторки; или пък си плащаш още няколко хилки на 2-3-ма да го омекотят те - НАЧИНИ МНОГО! ВЪПРОСЪТ Е, ЧЕ НЕ СА ЗАКОННИ И ВОДЯТ ДО ЗАТВОР. Ето защо аз не прибягвам към тях и съветвам хората да знаят законите, да следят новините и да си следват предвидените по закон пътища на действие в случай на нужда. Идеята е да го даваме спокойно, коректно, весело и градивно. Не виждам какво са спечелили някои, които са ме обиждали безпричинно досега. Ако някой се чувства по някакъв начин засегнат от мен и смята, че е било безпричинно - моля да ме извини, и да ми прости. Нямам намерение да наранявам по никакъв начин невинни хора и единствената ми цел е всичко да е наред. Мисля, че темата няма да донесе други позитиви, така че, когато модераторите преценят - нека я заключат или дори изтрият - получих достатъчно поръчки и благодаря за вниманието!"

Припомням, че тези неща съм ги писал от преди доста години.

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Още, от преди години, по сходни теми
« Reply #113 on: October 06, 2018, 03:53:24 AM »
 Ето още, пак от преди години, по сходни теми. Нека го има тук, при положение, че съм го писал, няма смисъл да не се използва това съдържание:

"Това не са заплахи, а са предупреждения. Ако някой престъпва законите, например, и ти му кажеш, че ще позвъниш на полицията, това не е заплаха по смисъла на закона.
С какво е лошо моето име? Дипломиран в Софийския университет, преподавател, уважаващ демократично-избраното правителство и демократичните закони, призоваващ към ВЗАИМОИЗГОДНО СЪТРУДНИЧЕСТВО, обичащ книгите и науките, спортуващ човек. Често се отзовавам да помагам на хора в нужда. Не почвам първи обидни постове. Като цяло мисля, че съм добър човек.
Голяма част от нападките преди срещу мен бяха затова, че съм смятал, че АЛЕКСА.КОМ е важен показател за бизнеса. После някой от шефовете тука писа, че Предприемач.ком е скокнал в Алексата, но спрямо него нямаше нападки, а само похвали, доколкото си спомням. Защо е този двойнствен стандарт?
Друга част от нападките срещу мен бяха за това, че съм казвал, че с писане във форум, с добавяне на ново съдържание може да се подобрява ранкването. След това сами се убедихте с това като изкарах бившия си сайт на първа страница по думи като "ДИЕТИЧНО", нали? Даже някой беше писал, че "Съдържанието е крал." (на английски). Като цяло следвам съветите за БЯЛО СЕО на Гугъл, а това действа зле на някои? Е, защо? Защото досега никога не са ме слагали в сендбокса за нелегално (черно) СЕО ли?
Трета част от нападките е, защо аджеба съм отговарял на нападките ви? Ами това става като случая, навремето, в някакъв ромски квартал - правили някакви безредици ромите, полицаите нямало как да не употребят сила, накрая ромите се оплакали, че ги бият, АМА НЕ КАЗВАТ ЗАЩО! Същата работа и в Китай, че някой беше споменал - някои хора, от малцинствата, тръгват да слагат бомби или да бодат хората със заразени игли. И, когато полицията се намеси и заловят извършителите, някои защитници на правата на човека реват, че се нарушавали правата. Ама КОЙ ГИ ИЗЛЪГА, ЧЕ ХОРАТА ИМАТ ПРАВО НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, БЕ?!
Помисли над това - в момента няколко човека, с които преди имахме пререкания не пишат в тази тема и НЕ СЕ НАЛАГА да се обяснявам с тях. А ти дойде и почна с обидите. За какъв дявол, кажи ми?! Не може ли всичко да е нормално и да живеем в мир, вместо да се нападаме "по инерция"? ПОМИСЛИ И НАД ТОВА - в идеята ми да помогна на хората да си направят сайтове на китайски и да си увеличат приходите от реклами ИМА ЛИ ОСНОВАНИЕ ДА МЕ НАПАДАШ? Няма. Ето защо ти предлагам да си подадем ръка и, ако не да сме приятели, поне да не сме врагове. Ще се радвам, ако се отзовеш по-човешки и разбрано! Знам, че си млад човек и кръвта ти кипи, но имам приятели и по на 15 години, които са доста уравновесени, а това значи, че не е трудно и за теб, който си по-възрастен. Just try to be good, man. I know you can do it!" (Последните 2 изречения са на английски и означават, превеждам, "Просто опитай да бъдеш добър, човеко." Знам, че можеш да го постигнеш!)

Добавям и още едно, то пък е още по-старо като съдържание:

"Днес, преди часове, получих предложение за продажба на Кръчма.ком, което се състоеше в това, че ми давал/-и 10 000 евро + покана за администриране на заплата (състояща се от 15 % от оборота на рекламите + някакви бонуси за празници). (Ако някой иска да се запознае със самия текст на предложението, да види тук: линкът вече не е наличен.

Аз му отговорих така (моля прочетете доводите ми и кажете дали съм прав с оглед качеството на Кръчма.ком БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРЕДВАРИТЕЛНО!) :

""Баш Винар
ОСНОВАТЕЛ
Кръчмо-админ
Кръчмар

Философ, преводач, редактор, поет...

Re: продажба
? Sent to: nqkoi_ on: Today at 05:44:52 PM ? Quote Reply Remove
Уважаеми друже!
Правилно сте оценил бързия напредък на Кръчма.ком. Все пак само за малко повече от месец сме на толкова челно място. По точно, почнахме от топ 18 000 000 и вече сме в ТОП 4 000 000 за само малко над месец! kry4ma.com, обаче, както сте преценил има голям потенциал поради това, че е първата цялостна виртуална кръчма в България, че има посещения от почти цял свят и, че съдържа уникални рубрики, които ги няма по други сайтове към днешна дата.
ЕТО ЗАЩО МИСЛЯ, ЧЕ ЦЕНАТА ОТ 10 000 евро е ниска. Накратко казано, аз ако с парите за тоя сайт не мога да си купя поне един 3 стаен апартамент (минимум) няма защо да го продавам. Предложете цена от 25 000 евро (Ще дам по 1000 евро на модераторите, които са си вършили добре и безплатно работата досега!) и ще приема предложението ви, а за заплата от рекламите - и на 10 % съм съгласен, от мен да мине!
Поздрави - Баш Винар от Първа Виртуална Българска кръчма!""

...Е?"

Това беше обсъждано по-подробно и в самата Първа Българска виртуална кръчма. Ще го издиря и ще го приложа, след което ще дам линк тук. Готово!
« Last Edit: October 06, 2018, 04:17:46 AM by MSL »

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Re: Отговори
« Reply #114 on: October 06, 2018, 04:14:23 AM »
kry4ma.com - ето го обещания линк.

boyanova6

• SEO sr. member
  • SEO-karma: +212/-2
    • View Profile
    • Сайт за бизнес
« Reply #115 on: October 14, 2018, 07:29:38 PM »
 :D

Съвсем се обърках! Какво се случи с тази онлайн кръчма?

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
« Reply #116 on: October 14, 2018, 11:01:00 PM »
:D

Съвсем се обърках! Какво се случи с тази онлайн кръчма?

Много стара история (просто си намерих стари отговори и нали тук си докарвам всякакви стари съдържания от други сайтове, за да си пълним този), та накратко: Бях създал kry4ma.com - виртуална кръчма (форум) за беседи и лаф по различни теми, оформен като виртуално заведение за алкохол, където на трезва и/или пияна глава да си говорим не само за алкохол, но и за поезия, творчество, любов, секс, животни, гозби - каквото вълнува хората. Да, но в един момент се появиха едни личности, които взеха да се карат там, писна ми и го продадох на един мераклия за 100 долара само. :) След това този човек гледам го ЗАРЯЗАЛ и форумът отдавна НЕ съществува. В днешно време е купено от японци (предполагам) домейнчето, защото всичко е на японски вътре. Преведох си една статийка с онлайн преводач - нещо за акне и кожа беше, та така. :) Времето минава сайтовете се раждат, живеят и умират. :)

boyanova6

• SEO sr. member
  • SEO-karma: +212/-2
    • View Profile
    • Сайт за бизнес
« Reply #117 on: October 15, 2018, 03:17:15 PM »
Така вече е по-ясно. Благодаря за отговора. =)

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
  Изтривам реципрочно, понеже в predpriemach.com изтриха поредните клевети и обиди на ReminD от predpriemach.com(известен от по-рано и като AlanFort, Scorpiass, EluneZ...) по мой адрес. Това е добре, но лошото е, че всичко това се случи отново!...

Почти бях повярвал, че въпросният човек (ReminD от predpriemach.com) е решил да бъде по-добър или поне малко по-нормален (защото, поне при него, неща като "съзряване" и "нормализиране" не са много вероятни). Уви, няма надежди за него. Ще поясня и защо. Преди малко гледам, че в тема predpriemach.com/threads/Търся-партньори.51889/page-19 (преди по-малко от месец - на 17 Юни 2019
) е писал до някакъв човек там, че бил "един от членовете с психични отклонения" и, че "след Апостол Апостолов и кръчмаря, заемаш третото място." Предвид всичко от по-рано и това сега, смятам че най-първото място, когато става въпрос за психични отклонения (както и доста други такива) се заема безспорно от този зад ника ReminD (понастоящем е с този ник в predpriemach.com; няма да се учудя, ако след време смени и него с друг; вече смени доста, както знаем)! Препоръчвам на всеки да не му се доверява, да го избягва, да не си навлича излишни неприятности с това доста ненормално същество!
 Това го пиша, за да дам реципрочен отговор на съществото ненормално, което пак е взело да си позволява много! Да не си въобразява то и подобните му, че ще сипят обиди, клевети и прочие мръсотия, а аз ще си трая.

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
« Reply #119 on: July 09, 2019, 02:15:58 AM »
 Няма защо! :) Какво по-релевантно от отговор в тема "Отговори"? 8)

Tags: otgovori 

Your ad here just for $1 per day!

- - -

Your ads here ($1/day)!

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.