Niks от Predpriemach.com - отдавна познатия ви расист, шовинист и психично-болен човек, пишещ ужасно обидни, вулгарни, расистки, шовинистични и пр. постове пише по мой адрес следната простотия (в същата тема, посочена с линк по-горе):
"Няма да ти е за първи път да си губиш ника, особено в този форум.
Кажи сега защо продаде кръчмата......за пиене нали ?
Ти така и китайката ще продадеш ако не си го направил вече.
PS
Не е каргото, този може да е нагаъл но има стил и начин на общуване което предполага прочитането на някоя и друга книжка нещо недостижимо за приятелката му от Илиенци, или поне не в този и живот. "
, на което ще му се даде достоен отговор (ясно е, че ще го прочете, защото редовно взема информация от този сайт, но е страхливец и не смее да се обади ТУК, подобно на другите с психични проблеми от predpriemach.com, за които става дума).
1) Ако не беше психично болен (вкл. заболяла памет), щеше да си наясно, че kry4ma.com бе продадена заради проблеми с част от потребителите там.
2) Нямаш основание (макар, че то за психично-болен като теб не се и очаква да има) да твърдиш, че въпросният сайт е продаден за алкохол (при положение, че тук алкохолът е по-евтин, че вземам сравнително-добри пари, въпреки кризата, които ако и да не стигат за екскурзии към днешна дата, поне са достатъчни за храна, напитки, интернет, дрехи, ток, вода и пр.)
3) Не, не! Едно, че тук е незаконно да се продават жените, второ, че аз за разлика от тебе имам уважение към хората и не бих си помислил за продаване на човешко същество, трето, че не бива да си мислиш, че щом вие във вашето семейство се продавате (вече писахме за твърденията на хора, които те познават и които уличават родната ти майка в проституиране по-горе, които не ме учудват никак!), не значи, че всеки е като вас!!!
4) Чета книги и се образовам. Това не значи, че стоя зад всеки ник в predpriemach.com, който се привижда на шизофренично-психопатните мозъци (вкл. и най-вече - твоя)!