Niks от Predpriemach.com, известен ни вече с раситките си, шовинистични и налудни изказвания, решил да прочете какво се пише тук и отново се е проявил в темата посветена на т.нар. "Кръчмаря" в
predpriemach.com, озаглавена
"Ако засечете кръчмаря пишете тук". С каква ли тъпотия, се питате сигурно вие, ни е ощастливил този път? Ето с каква:
В увода си
Niks от predpriemach.com изписал следното:
"Кръчмата отправя заплахи към Българи и по други форуми, в случая към самият администратор"
За да не се подведе някой по тази невярна интерпретация, веднага искам да обясня, че това, което Niks има предвид, НЕ Е заплаха, а предупреждение. Т.е., ако някой прави закононарушение, а ти го предупредиш, че ще го докладваш на съответните органи, това не е заплаха. Точно за такова предупреждение, КАТО РЕАКЦИЯ на дадено заплашително изречение във визирания от него форум, става дума. Другото, на което трябва да се обърне сериозно внимание е, че въпросният форум е вярно български, но Niks от Predpriemach.com не е обърнал внимание, че той е свързан с хора, които уважават и/или почитат, обичат и изучават ИЗТОКА - Корея, Китай, Япония и пр. А всеки, които си е правил труда да чете на Niks от Predpriemach.com писанията знае какво му е отношението към жълтата раса, конкретно към китайците и т.н.
Грамотността, особено у голям родолюбец като Niks от Predpriemach.com, изисква да се знае, че на български език, имената на народностите и националностите не се пишат с главни букви, но той пише българи с главна буква.
Забележете, че и е сложил пълен член неправилно - писал: "самиЯТ администратор", а то трябва да е "самия администратор".
После е цитирал това, което съм писал и, което му се привижда като заплаха, а то е било (и то преди време, когато още пишех в онзи форум) РЕАКЦИЯ-ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
"Иначе, ако нещо ми отправяш заплахи за здравето и телесната цялостност - кажи си го в прав текст, за да направя един доклад до компетентните органи от ГДБОП, които НЕ ТОЛЕРИРАТ подобни заплахи, защото са НЕЗАКОННИ. Даже има специално създаден сайт за това, където всеки може да подаде сигнал :
http://www.cybercrime.bg/bg ПРИЗОВАВАМ ВСЕКИ ДА ГО ПОЛЗВА, АКО Е НАМЕРИЛ НЕЗАКОННИ НЕЩА В ТОЗИ САЙТ ИЛИ В ДРУГИ. НЕКА СПРЕМ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА В ИНТЕРНЕТ!!!"
Заключението на
Niks от Predpriemach.com направо гъмжи от грешки и неточности, които сега по-образованият от него човек, в мое лице, ще отбележи, за да се поучи и
Niks от Predpriemach.com и всеки друг, който в момента ме чете.
"В Китай комунистите нямат ли заведения за душевно болни или там лудите направо ги преспиват да не харчат излишни пари дето и без това нямат"
1) В края на изреченията се слагат точки. Точка, ако
Niks от Predpriemach.com не знае се пише така: "
."
2) Ако си правеше труда да чете повече, отколкото да пише простащините си,
Niks от Predpriemach.com щеше да е наясно, че Китай е една от най-богатите държави:
a) Дългът на Китай е 18.9% от БВП (18.9% of GDP (2010 est.)), което е 112-то място в света (country comparison to the world: 112). Ако беше 1-во или 2-ро, тогава някой можеше и с основание да си мисли, че Китай нямал пари.
б) Запаси от чужда валута и злато 2.876 трилиона щатски долара. Номер 1 в света!
((Reserves of foreign exchange and gold:$2.876 trillion (31 December 2010 est.)
country comparison to the world: 1 )
(
Посочените по-горе данни са от сайта на ЦРУ и по-конкретно тук:
https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ch.html)
в) Няма нужда
Niks от predpriemach.com да се интересува от психиатричните заведения в Китайската Народна Република, защото в Република България също може да намери добри психиатри, тъй-като вменяемостта му, на времена, е под съмнение. И това не го казва кой да е, а човек, който е израстнал в семейството на 2 поколения психиатри и, който се увлича от психология, психопатология, психиатрия; който е ходил по желание на лекции и на упражнения по психиатрия в свободното си от редовното обучение по философия време, и който е общувал с доста доктори и доценти по психиатрия, и медицинска психология, които са били колеги на родителите му.
И накрая един личен въпрос към Niks от predpriemach.com:
[Начало на личното обръщение до Niks от predpriemach.com]
Niks от predpriemach.com, ти като четеш тук и като толкова си се напрегнал чак да вдигаш онази тема, която беше дълго време неактивна; като си толкова отворен, "информиран", агресивен...защо те е страх да се появиш тук и да направим един дебат или пък ела да ме намериш на скайпа да обсъдим нещата? Ама не си достатъчно смел. Направо мисля, че си един страхливец.
[Край на личното обръщение до Niks от predpriemach.com]
А сега се насладете отново на СУБЕКТИВНОТО модериране на Blinky, който е модерирал пост на harkon от predpriemach.comЗапоследно променено от Blinky : Днес в 20:22 Причина: обида към друг потребител
,
но не е намерил за необходимо да редактира обидите на Niks от predpriemach.com. Субективен, несправедлив човек е Blinky от predpriemach.com. Това СЪВСЕМ не е единствен, изолиран случай в неговата практика и, тези от вас, които са запознати със ставащото в predpriemach.com през годините са наясно с количеството на субективизма и несправедливостта на този човек (Blinky от predpriemach.com). Засега това е всичко. Понеже няма как да съм 24/7 осведомен за ставащото в
predpriemach.com, нито в който и да е друг форум, дори и в този водещ, международен СЕО и НЕ-СЕО (омнилогичен) форум, то ще давам отговори тогава, когато науча, че има нещо за отговаряне и, когато имам тази възможност. Защото аз съм човек, който се занимава с преводи на чужди езици, малко с преподаване, малко с оптимизация (ОТМ/SEO), както и със спорт, грижа за семейството си в Китай и пр., та не бива никой да очаква от мен съвсем скоростни отговори (не, че някой се е оплаквал досега. Някои приятели даже ми казват, че им правя прекалено голямо уважение на тези субекти, което те не заслужават. Даааа...та така стоят нещата.)