☯☼☯ SEO and Non-SEO (Science-Education-Omnilogy) Forum ☯☼☯

☆ ☆ ☆ № ➊ Omnilogic Forum + More ☆ ☆ ☆

Your ad here just for $2 per day!

- - -

Your ads here ($2/day)!

Author Topic: Сигурно най-лошата Нова година в живота ми досега  (Read 3356 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Dimitroff

• Разбирач & играч
  • SEO hero member
  • SEO-karma: +300/-3
  • Разбирач, играч и предприемач.
    • View Profile
    • Много ме кефи тоя predpriemach!!!
За някои хора най-изгодно е други хора да ги няма. Който победи в естествения отбор...
Разбирач, играч, предприемач. Какво повече от това? ;)

MSL

• Философ | Philosopher | 哲学家
  • SEO Mod
  • SEO hero member
  • SEO-karma: +823/-0
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
 Мисля, че Христо започва да прекалява и намесата му съвсем не е била случайна. Така си мисля. Няма да го оставя без отговор. Та ето какво писал в профила си и какво аз отговарям:

"Двое мужчин жили / жили. Сын и отец. Из ФБ я узнал, что между ними есть непреодолимые(возможно) проблемы. На път съм да си създам неприятности, но за това няма да навлизам в конкретика. Ще започна от това. Никой не се е родил подготвен/научен за живота, в т.ч. и за оптимални взаимоотношения с живата и нежива природа. Логично е да се приема/смята, че най-гладки/полезни/цивилизовани са/ще са тези с между представителите на homo sapiens. Още по-логично/очаквано е те да са между най-близките родственици. Но реалностите показват и „варианти” на тези отношения. Не бих бил себе си, ако не споделя опита/подхода, в т.ч. и горчив на един човек, който от няколко месеца е в групата на 70+летниците. Убеден съм, че те ще бъдат възприети от по-мадите като досадно бръщолевен. Далеч съм от мисълта, че със споделяне на тези мисли „откривам топлата вода” или летоброенето на анализа на човешките взаимоотношения започва сега и от мен. Нищо подобно! Пак ще припомня: Никой не се родил научен! Учебници/популярни напътствия от рода „как да бъда/стана добрия баща съпруг, син, дъщеря и т.н.” няма. В процеса на своето изграждане/реализация във всичките им проявления. В този процес съществена роля трябва да има семейната среда, създаването(дори налагането) на добро възпитание и възприемане на ценността система,отношенията между членовете на семейството и др. такива, които да спомогнат на младото поколение формиране на собствен мироглед. В процеса на своите отношения с хората и професионално и друго развитие всеки е допускал по-малки и по-значими грешки. С тях той е причинявал болка на себе си , на най-близките, както и на други хора с които общува. Никой не е застрахован от грешки. Хубаво/полезно, позитивно е когато след допускането им последва честен, безкомпромисен анализ. Ако резултата от анализа доведе до избягване/недопускане на подобен род грешки/постъпки/действия, то това следва да се отчете като надграждане във вярната посока на индивида във формиране отношенията с другите хора. Най- общо казано – еволюция. В процеса на самоанализ на собствените грешки в действията/общуването, както и при оценка поведението/грешките както в действията на най-близките си хора, така и в тези на общността в която се развива всеки трябва да се стреми да бъде максимално безпристрастен, правдив и не обременен от емоции. В опита си за съдействие в трудни моменти никой няма право да грубо вмешателство в душевния мир, принципи на възприятие/поведение, визия за настояще, както и бъдещо развитие. Всеки има право да гради своето бъдеще по свои план/цели/предстами/мечти. Никой няма право да „узорпира” правото на оценител,съдник, коректор,квестор на начина живот/развитие/реализация на никой, ако с тези си действия той на нанася непоправими вреди:душевни, финансови, физически и от всякакво негативно за човешкото същество естество. Считам, че спорните междуличностни въпроси/схващания/ спорове/позиции биха могли да се търсят чрез ЛС във ФБ или директни разговори по skype например, а не да стават достояние на всички участници в групата. Някои емоционални изяви имат привкус на „омаскаряване” и не съвсем коректен спор(бяз да познавам детайлите). Убеден, не сигурен съм, че няма непреодолими причини контактите на хора с една кръв да не станат/бъдат дружески. Просто трябва да се преодолеят/изгладят някои различия, както и да се преглътнат/забравят тъжните/болезнени моменти от живота в минали периоди. Считам, че отправянето на обидни квалификации(ако такива е имало) по единствено останалото същество в чието създаване имаш принос е вид самопризнание за провала ти като родител. Родителите независимо от възрастта трябва да бъдат подкрепа и коректив на своите деца, но в рамките на своята компетентност. В никакъв случай, в никакъв случай не бива да се превръщаме в непримирим опонент/враг на тези, които сме създали. Децата, децата независимо от горчивите и тъжни моменти, както и временни затруднения в професионалната реализация не бива да прекъсват своя корен и забравят своето родословие. Независимо от създалите се нелицеприятни отношения синът би могъл да коригира част от своите твърдения. Дали бащата „прекалява” с употребата на алкохол не знам, но считам за необходимо да споделя , че последния път когато го срещнал(някъде есента) той имаше „болезнено”елегантен вид и живо тегло 60 -65 кг. Накрая за доброжелателите. Народът е казал: Ако не можеш да помогнеш, не вреди! Не заемайте позиция на „добри и състрадателни”приятели! Не наливайте масло в огъня и не насърчавайте генериране на напрежение между близки, много близки по произход хора! Никому не налагам, просто споделям защото не е естествено, логично най-близки хора да не бъдат един до друг мислите, чувствата и чувстват подкрепата си ежечастно, ежеднивно, постоянно, дори да живеят на хиляди киловетра един от друг!"

Аз: Човек може и да е умен, НО когато няма достатъчно информация за ситуацията е по-редно да прочете повече. Предлагам следното четиво и всеки с ум, НО И СЪС СЪРЦЕ, да прецени кой крив и кой прав (а след това вече да се говори за общо-етични и общо-морални ценности и съдържания - от КОНКРЕТНОТО към ОБЩОТО, демек - ИНДУКТИВНО, а не МАНИПУЛАТИВНО, КОНФОРМИСТКИ И УГОДНИЧЕСКИ спрямо "по-силните на деня". Линк към четивото за всички, които искат СЪЗНАТЕЛНО да подходят към казуса, а не да са ПРЕДУБЕДЕНИ и ПОДВЛАСТНИ на: 1) Натиск (от рода на "те са наблизо и тя ми е съученичка, та трябва да ги защитя, че да не си създам неприятности", 2) Предразсъдъци ("това да, това не, защото така сме учили от някъде си"), 3) Излишна манипулативност, зададена на база: НЕ-ДО-ИНФОРМИРАНОСТ. Та, който има сърце и ум да чете - SAPIENTI SAT: ... (И алтернативен линк, при нужда: ... )
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
 Ето едно ЛС до един човек (той си знае кой е, ако реши, ще го кажа и по име):

"Виж сега (без "Здравей!" и на "Ви", защото от една страна мисля, че сме близки по дух и интелект, без значение на възрастта, която толкова пъти споменаваш и се чувстваш ИЗЛИШНО стар... и от друга, защото си мисля, че си един от най-приятните и умни хора в Плевен)... Та, виж сега: 1) Въпросните хора, които те карат да посредничиш (и то не просто да посредничиш, а с кадифена ръкавица да ме поставяш в положението на "млад си, извини се"), САМИТЕ ТЕЗИ ХОРА се държат лошо с теб. ОЩЕ ПОМНЯ как синът й те пита дали не се казваш с турско име, защото просто си се опитал да коригираш малко шовинистичните им теории. Надявам се си спомняш! 2) Ако мислиш, че човек, който прилича на ТОПКА е 70 килограма, тук сериозно ще спорим с теб, защото съм антрополог (по магистратура, а бакалавър по философия - да, да, знам че ще помислиш, че няма релевантност, НО все пак позволи ми малко и аз да знам за нещата, за които съм учил), 3) Нямам хал хабер ЗАЩО се наемаш с непосилната задача да заставаш на страната на лошото: ОБИЖДАТ МЕ БЕЗ НИЩО (сам знаеш, че редовно пишат ксенофобски материали, че ненавиждат всякакви етности, че са местни ура-националисти, че дори ПРАВОПИСНИ грешки допускат, че ЗА ПИЕНЕ и НЕЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ пишат) и какво ли не и... пак не си на страната на доброто, изстрадало момче като мен, а на тяхна? Защо? Ами, защото са по-близко до теб и сигурно се притесняваш, че няма да изпълниш "дълга си". Виж - РАЗБИРАМ ТЕ, нооооо, доколкото на мен едната чест ми е останала (моля да не звучи екзотично-романтично, а реално), АЗ НЯМА ДА СЕ ДАМ на поредната жена и сина й да ми вгорчават живота, да ме обиждат, да ми правят подмолни номера (ако искаш ще ти пратя запазените доказателства, защото последното което разбрах бе, че отричали и дори ме обвинявали, че фалшифицирам нещата! ГНУСНО, но факт! Имам запазени обидите!!!)... Та, искам да кажа - явно при други обстоятелства щях да те обичам, но в случая ме поставяш в ОТБРАНИТЕЛНА позиция и, занапред, каквото ти опонирам, ще го приемеш с достойство и чест, да се надяваме (а за по-лесно, ако желаеш, може просто да прекратиш да се намесваш, защото ти първо започна, а аз само ти РЕагирам и да е мирно и тихо, поне между нас!) Пак казвам - много ти съчувствах, че беше обект на агресия, НО в ролята ти на "васал" на тези, които са СРЕЩУ МЕН, няма да мога да те толерирам на ниво "той да си пише, а аз да си трая". Все пак - нека бъдем ИСТИНСКИ, АВТЕНТИЧНИ И СПРАВЕДЛИВИ до край. (И да - да са информирани, че тепърва ще изнасям още подробности от живота си, за да знаят КОЙ ТОЧНО Е ЖЕРТВАТА и какво съм преживял! 100% истината вече. 43 години търпях, няма повече търпение!) Това беше. Със заслуженото уважение: аз.
"

Деси

• 🍀
  • SEO sr. member
  • SEO-karma: +180/-0
    • View Profile
Всички такива хора ще използват всякакви методи и маски, за да те убият и задушат. Не се давайте!!!

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
 Борба този път до край! Стига толкова търпение и добродушие!

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Krasimir Adamov: Не ти е леко, никак не ти е леко, с този емоционален товар...

Аз: Ти го знаеш (повечето) още от преди години, когато се срещахме почти всяка седмица и задочно си ставал свидетел на притеснянията ми, страховете ми, сълзите ми. Знаеш, че съм откровен човек. Не мислех да го показвам на всички останали, но в момент, когато за ПОРЕДЕН ПЪТ, бивам назоваван с какви ли не обиди, не мисля да се оставям на клевети, измислици и всякакви обиди. 43 години съм търпял и съм стискал зъби, но край вече. Всяка чаша прелива. Нямам вече какво да губя. Всеки, който има въпроси - лично или публично да пита - за всичко и за всички ще бъде изнесено каквото знам - НЕ на премълчаването, НЕ на лазенето, НЕ на навеждането и НЕ на преглъщането на несправедливостта!

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
 Дори до категорията "наказано" дойдохме... тц-тц-тц!

Христо Тончев: Обикновено стана така, че непоисканото добро(или по-скоро опита да се нахпави) се наказва. (и линк към стих "Наказан")

Моят отговор: Просто човек трябва да е обективен; няма никакво "наказание" в това човек да се брани, когато НЕзаслужено го обиждат на 1. "няма човешки качества", 2. "пълен нещастник", 3. "защо се мразите със сина си?", 4. "всички ме питат защо синът ти е злобен?"... Това, че АЗ се браня срещу несправедливи ОБИДИ, ПРОВОКАЦИИ и прочие гнусотии, не значи, че някой, който опитвал да прави добро ("кому?" и "ДАЛИ?" са отделни въпроси) е "наказан". В условията на ФЕЙСБУК, Свобода на словото и прочие неща, които получихте с Демокрацията, всеки има право да РЕАГИРА на всичко, което му се поднася - "реплика-дуплика"; "Каквото повикало, такова се обадило." и т. н. Самичък останах на този свят, едната чест ми е останала, няма да позволя лъжите, обидите, клеветите и злобата да ме съсипят до край! (За конкретни детайли, снимки на обидите и подробности, всеки, който желае да ме търси на лични съобщения или в профила - ВЕЧЕ НЯМАМ ТАЙНИ!).

Деси

• 🍀
  • SEO sr. member
  • SEO-karma: +180/-0
    • View Profile
Може да иска да го почерпят нещо. Някои за едното черпене са готови да плювнат на справедливостта. ;D Не знам.

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
 Не съм гледал скоро, защото карам 2 курса в момента - педагогически (TEFL) и хотелски мениджмънт, и нямам време да гледам из Фейсбук кой какво е казал - за по-спешни случаи - имам мейл; да пишат там или пък да се регистрират да пишат в този форум. Та, всеки/всяка който/която ти се намесва в работите (особено семейните отношения) със сигурност си има своите мотиви, а дали вече, е да не изпусне някое черпене и/или да се подмаже и/или просто да се изкаже по темата - той/тя  си знае най-добре (доколкото е в състояние да си осъзнава мотивите, защото има хора, които даже и това не могат да правят - да рефлектират върху мотивацията си).
 В този смисъл - може и това да е, но не е задължително. Мен лично не ме интересува кой по какви мотиви ми говори такива неща, мен ме интересуват по-обективни неща като ИСТИНАТА и АДЕКВАТНОСТТА НА ПОВЕДЕНИЕТО.

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
 Влизам, както съм казал само по празници, да видя какво-що (а, ако почна работа на пълен работен ден, даже  и няма да влизам), та гледам 2 големи отговора, които досега не съм съзрял от въпросния човек. Ето:

"Посочих само тъжната житейска равносметка за оценката/отношението на част от хората към добруването(като обобщено понятие за съпричастност,добронамереност, взаимопомощ и т.н.) Споделих стиховете на дамата защото ме докоснаха. Ако приемем Рая като мястото за по следващо пребиваване/развитие на на човешките души преди поредното им прераждане , т.е. мястото в което концентрацията на доброто е най-висока си, си заслужава да правиш така, че този път да не „буренясва”( Пътят към рая е осеян с добри намерения.). Логично/и са действията /възприятията за процесите/явленията, както и междуличностните отношения преимуществено от позицията на „своята гледна точка/истина). Този подход(на липсата на коректив) крие опасности( като деформации в представата за даденостите ,самоизолация, както и нескончаем процес на генериране враждебност и негативизъм). Излизането от това състояние е продължителен/мъчителен процес, които изисква и безкомпромисен самоанализ в т.ч. преценка/преосмисляни/актуализиране на критериите/възприятията в духа/посоката на общочовешките критерии и ценности оформили се в процеса на човешките общества.( Помогни си сам за да ти помогне и друг).
Забележка: Текста е дълъг и немага да го пусна! Той е моя заключителен коментар по темата."
+
"Оценявам, че на този етап е трудно да се общува с категорията хора извели на преден план инстикта за съхранение и превърнали в „символ Верую” максимата:„Който не е с мен е против мен!” Аз приемам нещата по различен начин. Мнозина вероятно не ме харесват като персона(изцяло), други не харесват мои действия, постъпки , убеждения. Това е тяхно лично/суверенно право. Аз също не прегръщам и не аплодирам всичко случващо се около мен(в страната, града, общността в която се развивам,хората около мен със всички свои дадености и т.н.). Това не ги прави по никакъв начин мои врагове. Човешките взаимоотношения и издигането им на по-висок/цивилизован етап включва и разрешаване на спорните въпроси с присъщите за човешки същества подходи. Тази тенденция не се забелязва напоследък(в отношенията между общностите в доста страни, както и в международните отношения), но факта, че нещо на определен етап не се случва, а определено е добро/положително, не е достатъчно основание да се откажеш от него, както и да вярваш/очакваш, че то ще се случи/случва. Още снощи като прочетох известието/реакцията знаех как ще постъпя. Изчаках решението „да пренощува”, защото досега решения/начинания съм предприемал след процес на обмисляне. Може би и защото съм зодия „Везни”(и не само поради това). Човешките мъдрост/опит препоръчват: „Ако не можеш да помогнеш, поне не вреди!”. Срещат се и разновидности на тозе съвет. Смисълът обаче е един. Аз не съм се опитвал да навлизам в ничие лично пространство, да манипулирам или заемам страна. Просто „почуках на нечия врата” , за да споделя своя опит и разбирания за дружеските/чистите (по мое разбиране, а убеден съм и на други хора). Усетих изкуствено създадени тъмнина/мрак. Защо, не знам?! Не живеем в джунглата и не ми е известно някое законодателство да е ратифицирало нейния основен закон. Ако повече свалят тъмните/черните очила, както и прогонят тези си мисли/настроения/възприятия ще забележат/констатират/установят, че да се живее/присъства/съществува на този свят е голям късмет и божи дар, както и че на земята има място хората да живеят без да си пречат, а не да се мразят и нараняват!
Моля за извинение от Всички, които от моите размисли са се почувствали засегнати/наранени/обидени! Моля за извинение и от Тези, които още в началото са били убедени, че подхо да/позицията ми са били дълбоко погрешни! Аз обаче си запазвам правото убедено да вярвам, че всички спорни въпроси , могат да имат и Happy end/termination, ако има добронамереност, желание за диалог и разумни взаимни компромиси! Възприемам „късния период”от живота си(след излизането в пенсия) като спокоен, съдържателен(по моите критерии) и миролюбив. Събуждам се щастлив, че имам възможността да продължа участието си в „Шоуто-живот”, да се радвам на красивите природни дадености( в т.ч. флора и фауна), да се докосвам до постиженията на човешкия гений и да срещам познат и непознати щастливо усмихнати хора
Имам още много неща да споделя по темата, но мисля, че сега е момента на сложа край на коментарите си по темата(във времето напред)!"

За съжаление нямам много време, та ще отговоря само поточково-пунктуално:

1. Добруването много лесно се разбира по Пирамидата на Маслоу - останал ли си, "благодарение" на роднини, приятели, съседи и пр. хора около теб до ниво да нямаш бизнес и дори да гладуваш С ДНИ, когато няма работа, то добруването няма как да се състои, особено ако си даваш сметка, че ти си образован, с диплома, с опит, със стаж, но въпреки това, независимо от теб - няма как да си удовлетвориш дори най-простите потребности!

2. Научно погледнато (най-правилното отношение! Научното - лишаващо ни от измислици, недоказаности и простотии!) няма доказани: ад, рай и прераждане.
 Дори, по Паскаловски, да приемем нещата "за всеки случай", то нищо от това НЕ предполага самоунизяването, преклонението пред злите и държенето като последен червей, когато хора без чест, без доблест и без достатъчна образованост се опитват да те обиждат и да ти влияят в живота!!!

3. "Своята гледна точка" е СУБЕКТИВНА ПО ФОРМА, но (може да бъде!!!) ОБЕКТИВНА ПО СЪДЪРЖАНИЕ! Не унифицирай (уеднаквявай) гледната точка на един неук шовинист с един учен интернационалист, например! От "гледна точка" до "гледна точка" може да има и Балкан разлика! В противен случай - изпадаш в РЕЛАТИВИЗЪМ. А той не води до никъде.

4. Корективите са бол (в изобилие!) Но умният, начетен и образован човек търси корективи в НАУКА, УЧЕНИ ПРИЯТЕЛИ и пр., а не СТИХИЙНО (демек - произволен коректив, не винаги е полезен!) То и някое дете на 3 години или неук човек от гетото, който не знае какво е "еманация" може да се опитва да ти е коректив! Ти ще го приемеш ли просто, защото е коректив? Корективността изисква ОСНОВАТЕЛНОСТ и АДЕКВАТНОСТ! Иска се качество на коректива. В противен случай има заблуда, която казва: "всеки коректив е добър". Та, да не се излагаме!

5. Враждебност и негативизъм има към ТЕЗИ, КОИТО ЗАСЛУЖАВАТ. Не е нормално да си мислиш, че понеже някой се е САМОЗАЩИТИЛ срещу лошото, то той е такъв спрямо всеки! Избягвай повърхностните, едностранчиви заключения!

6. Самоизолация? Ха-ха-ха! В ерата на интернет и всред милиони хора. Невъзможно! (Дори и за по-интровертните личности.)

7. Самоанализът е силна страна само на хора като мен - завършили и учещи се по философия, четящи ПОСТОЯННО книги по човекознание, психология, философия и пр. Колкото по-дълбоко вниква човек в науки за човека (например като моята магистратура - ФИЛОСОФСКА АНТРОПОЛОГИЯ), толкова по-добре може да си прави самоанализи, да САМОРЕФЛЕКТИРА, както казваме ние - професионалистите. Така че, няма проблеми със самоанализа при мен, за разлика от този при много от останалите.

8. Общочовешки ценности и критерии. Анджък, де! И къде са те при хората, които искат да възраждат нацизъм, шовинизъм, пишат открито за избиване на всякакви хора по народностен, расов, сексуален и пр. признак? За гредата в окото нали го знаем изразът?

9. Хайде да не лицемерничим! От това да видиш, че някой ВЗЕМА СТРАНА И Е НЕОБЕКТИВЕН, до това да мислиш, че само "Който не е с мен, е против мен!" има много осезаема разлика (за мислещия и знаещ човек!)... От километри си личи обективното и непродиктувано от допълнителни мотивации мислене с това, другото, което се демонстрира напоследък!

10. Инстинкт за (само-)съхранение го има всяко нормално същество. Когато наистина си притиснат до стената и виждаш, че вместо помощ, получаваш само агресия и, плюс това, получаваш подмолни опити за вреда, МНОГО ЯСНО, че ще се браниш! Ако някой очаква друго - или е свръхегоист и/или не разбира нищо от света, живата природа и, в частност, човека.

11. Да. Ако някой не те приема, не значи, че си му враг. Но, ако някой ОТКРИТО те обижда, а ти си траеш и си въобразяваш, че сте приятели, е няма как да не бъдеш оценен като НЕАДЕКВАТНИК!

12. Спорните въпроси може да се разрешават цивилизовано или не, НО има нещо такова като НЕРАЗРЕШИМИ ПРОТИВОРЕЧИЯ. Няма начин, понякога, някой който е решил на всяка цена да ти придобие собствеността, например, да го убедиш да не я придобива, защото видиш ли, ти си много миличък и беден, а той/тя трябва да се откажат. То, ако ставаше така, нямаше да има по света войни и конфликти. Наивно е. И го казвам аз, човекът, който е ПАЦИФИСТ, между прочим!

13. В зодии, който вярва е с предраздък, известен като зодизъм. Несериозно е да се мисли, че всички хора родени през един и същи период от време (напр. септември) ще са със сходни психологични, етични, характерови и темпераметови качества. Видя ли "зодия", подминавам хигиенично.

14. "Ако не можеш да помогнеш, поне не вреди." е добро правило, но не е алфата и омегата. Да, много хора има, които не вредят. От това става ли им животът по-добър? Ето, аз не вредя, например. Уча се. Не пуша. Не пия концентрати. Помагал съм и все още помагам. И какво? Имам ли по-добър живот от този на който и да е себичен до крайност бизнесмен, например? НЕ!!!

15. Няма "тъмнини и мрак". Дори някои го възприемат като "критикува те, че да изкара някоя почерпка". Просто си личи, когато човек не е обективен и, когато сякаш насила, НЕСВОЙСТВЕНО ЗА НЕГО, се появява подтикнат от други хора и/или от някаква корист. Личи си. А после оправдания до Бога... Разбираемо е, но не е оправдаемо.
 И като си говорим за "тъмнина и мрак" - да те обиждат на човек с нечовешки възможности и после да отричат, че са писали това и едва ли не, когато предоставиш доказателство, да те набеждават за фалшификатор, ТОВА ДА НЕ Е "СВЕТЛИНА И БЛЯСЪК"? Я по-сериозно!

16. Не живеем в джунглата, но много хора искат да е така и се държат така. А, който се брани, но го набеждават, че той е от джунглата, има пълното право на своя ЗАЩИТА И СПРАВЕДЛИВ ГНЯВ!

17. Лесно е да си с розови очила, ако не живееш в едностаен шумен апартамент, където НЕ МОЖЕ ДА СПИШ ОТ ШУМ и си БЕЗРАБОТЕН! Много е лесно! Сит на гладен не вярва!!! И 100 тояги на ЧУЖД ГРЪБ са малко!!!

18. Компромисите се делят на РАЗУМНИ, ДОБРИ и НЕРАЗУМНИ, ЛОШИ. Компромисът не е САМОЦЕЛ!

19. Радва се на флора и фауна този, който поне има някакъв доход и се е наспал. Я да си безработен и недоспал, да видим колко ще те радва мухичката на листото на мушкатото!

20. Докосванията до човешкия гений си ги правим ежедневно. Защото четем КАЧЕСТВЕНИ САЙТОВЕ, а не стоим само във Фейсбук!

21. Щастливо усмихнатите хора се делят на различни видове. Не зад всяка усмивка се крие истинска радост и щастие! Отделно - има хора, които несъзнават опасностите около тях - утре, примерно ще умрат от препиване, но им е едно такова усмихнато и весело. Дебилни усмивки са това.

22. Не знам кога и дали ще мога пак да отговоря, защото докато някои са усмихнати, наспали се, задоволени и пр., аз съм в момента борещ се за работа, защищаващ се от нападки, каещ се за лошия си късмет откъм пари и бизнес в живота (защото все с такива роднини, приятели, съученици съм наоколо - нямат и/или не искат да помогнат с капитал на деен и способен човек като мен!)... Та не знам кога, но никога не бягам от публични спорове!
« Last Edit: February 19, 2019, 11:29:05 PM by MSL »

boyanova6

• SEO sr. member
  • SEO-karma: +212/-2
    • View Profile
    • Сайт за бизнес
@ MSL

Отговорът, който си дал, ми допадна като разсъждения.

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
 О, аз даже не знаех, че някой друг ми чете досадните беседи с този човек! ;D Приятно съм изненадан! Знаеш ли за кое се сещам, за една карикатура (или колаж), където един мъж пред компютъра се е хванал за главата и е зинал от учудване с думите "Не мога да повярвам! Тайните служби ми четат имейлите!!! Даже аз не си чета имейлите!"  ;D ;D ;D
 Просто се съмнявам, че такива дълги и предълги текстове ще ги прочете някой среден човек. Уви, ние сме над средното и, като имаме време, не се плашим от по-дълги текстове, та ето - ти го доказа! (И го доказа наистина, защото съм те опознал и знам, че не е в твой стил да не си прочела нещо. Четящ човек си, безспорно!)
 Аз, сега, само ще трябва да го прегледам и да пооправя някой грешки (печатни, че държа да са ми безгрешни текстовете. Казват, че било полезно за класирането в търсачките и затова. Иначе, вие си ме знаете, че съм грамотен и ако има грешка - ще е от бързане!)
 Още 1 път: трогнат съм, че някой си е направил труда да изчете толкова много текст!!! Оценявам!!! :-*

Tags:

Your ad here just for $1 per day!

- - -

Your ads here ($1/day)!

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.