Та значи това било - съжалявам, нито съм го записал, нито съм запомнил [裂开][快哭了] kdp.amazon.com/en_US/bookshelf
Влизаш със данните които ти дадох първоначално
И ще си смениш каквото трябва
Okay. Shte go opitam sega. Ako ima zasechki... utre shte kaja pak. Da ne se pretovarvame tazi nosht. [OK][强]
Mersi. Pri men e vsichko prazno. Shte mu vkaram lichite danni. Ako pak ne stava shte tryabva za posledno da vleznesh i da iztriesh knigite za da gi kacha ot nov akaunt otnovo i da pochvam nov akaunt. Tozi mnogo symnitelen ... moje da e zaradi razlichnoto ip a moje i da e haknat umishleno.
Абсурд да е празно, този път 100% е което трябва. Наистина внимавай да не си влязъл някъде в пиратски сайт. Ако е необходимо ще се логна и ще ти направя подробни снимки за да знаеш как изглежда
Ami shte ti dam da vidish i opredelish dali ima shans da e piratski .
Добре
Може да не е пиратски, обаче ти с ... @abv.bg и ... ли влезе?
Spored adresa i ostanaloto may si e to... no ne mi dava nikakvi danni. Ako imash ideya... kaji. Mnogotochiyata gi slagam vmesto zapetayki.
Az sym lognat za postoyanno. Ne sym vlizal s parola.
Според мен си влязъл с татар кеше и те смята за нов юзър
aaaa... ok.
shte probvam posle.
Ами значи разлогваш се и в това дето започва с кдп, последния линк дето ти дадох се логваш със старите, ... и ...
ok.[得意]
Абсурд е да не стане и ако не става трябва да се разбере защо не става. Не само че ще е загуба на време за нов акаунт и всичко направено досега ами е дразнещо ако има неизяснени неща. Така че да си отделим усилие докато се оправи всичко