With an abnormal person (rude, supporting separatism, trolling, unable to answer with arguments, insulting):
Georgi Darakiev: Ти си болен бе, прегледай се.
Ме: Georgi Darakiev, направи ми впечатление още когато каза, че било лошо човек да иска да е богат, че имаш вид на изместен човек. Сега след тази директна обида към мен направо ти казвам, че болният си ти! Не умееш да четеш, не умееш да спориш - изчезни от полезрението ми!
Georgi Darakiev: Ти си болен бе, прегледай се.
Ме: Georgi Darakiev, нали ти обясних вече, че болният си ти! Изчезни, грозен и тъп индивид!!!
Georgi Darakiev: Пак ти казвам, прегледай се.
+
Ма и самочувствието ти е високо като балон с горещ въздух.
Ме: Georgi Darakiev, кретен! Писах ти на ЛС! Ела там грозно и тъпо създание да си чатим! НЕ СПАМИ НА Камен тук нещата!
(На ЛС:
Ало, откачения! Не разбираш от икономика, не разбираш от Китай и Тибет! Аз съм на 42, магистър по философия и живея в КНР от 2004! Не можеш да се равняваш с мен по познанията ми, но и не можеш да спориш! Не спами на приятеля ми Камен Иванов постовете, за да не му досаждаме! Ако толкова си отворен, давай тука, на ЛС, макар че като ти гледам нередовния вид и просташкия подход по темите - несериозно и с обиди, не виждам много смисъл! Ясен ли съм?
Хем си с вид на ненормалник, хем и с такова поведение! Не знам защо такива като тебе се раждат! Дано рак те хване или нещо и пукнеш! Безполезна, тъпа, грозна твар!!!)
Georgi Darakiev: И кво ся, ше се разбираме като мъже на лс ли? Плача.
Me: Georgi Darakiev, ми спамиш на човека профила, грозен и тъп индивид!!! Плачеш, щото си нещастник!
Georgi Darakiev: Жал ми е за теб, но няма как да ти помогна.
+
Всъщност има - лягам си. Лека нощ и приятно бълнуване.
Me: Georgi Darakiev, хвани рак и освободи света от това грозно лице, този смешен дебилен вид и тази безгранична тъпотия в мозъка си! Олигофренясало долно и грозно същество! Легни си и да не станеш дано! Мръсник тъп!!!