Иван Русев: През 1995 г заплатите бяха 4 долара , пенсиите - 2 долара ... Някои се принудиха да ядат гълъби , врабчета и качамак !
Me: И сега вече всичко ви е много добре, затова си избирате постоянно ГЕРБ?!
Иван Русев: Избират тия над 50 % - останалите може да са по - свестни , но такъв е закона!
Me: Не мога да разбера каква е тази патологична омраза към социалистите - дойдат ли избори или пише ли някой нещо, веднага срещу тях, а в същото време се оплаквате от проблемите, които ГЕРБ вече 3 мандата води със себе си. Наистина много се излагате. Съжалявам, че трябва да го кажа пред толкова много хора тук, но ме е срам, че членове на моето семейство гласуват по този начин!
Simeon Vatsov: Никога повече! Дай Боже!
Иван Русев: За сега , за когото и да гласува народа - все е гладен .А щом народа е зле - политиката още по - зле . Няма средна класа - много бедни - много богати и богатите се увеличават , бедните също се увеличават .
Me: Ама няма смисъл за без пари да пишеш против БСП-то и да наливаш безплатно съдържание на сайта на евреина Зукърбърг. Какво постигаш с това?!
Mariq Nikolova: Бедните-народа. Богатите-правителството и мафията.
Valentin Atanasov Savov: Мария не ми изглеждаш бедна
Магдалена Пелова-Аризанова: Mariq Nikolova И президентството!
Mariq Nikolova: Маги то е малко.Ако е само то с мед да го намажеш.Ами другите са много че инямат натъпкване.Като че на онзи свят ще го носят.
Магдалена Пелова-Аризанова: Mariq Nikolova Да го включим и него за масовост и да не ги обидим - да се почувстват пренебрегнати!:))И то да прави калабалък, заедно с другите изедници!:)) И народните избраници!:)))
Mariq Nikolova: То и ний да севключим не е лошо.Белким намажем от келипира поБай Ганьовски.
Mariq Nikolova Не съм бедна Валентине но не съм и богата .Нещо по средата.
Иван Русев: Мен никоя партия не ме е хранила - аз храня до ден днешен партиите , които смучат от трупа на бедняка и затова съм ,,ЗА ,,/ както казваше Д-р Кишев /, тая държава да фалира тотално и да се купи на безценица , от някой ,, без акъл ,, да я управлява , та види ,, дявол по пладне ,,!
Me: Чети Уикипедия, гледай Youtube, спортувай повече, яж здравословно - хем поумнява човек, хем гледа нещо интересно, хем си запазва здравето. От висене във Фейсбука и БЕЗПЛАТНО писане само забогатява собственика му. Не правиш добре така.
Иван Русев: То си има хора за тая работа - да нагушват олигарсите и измамниците по Интернета ! Аз индиферентно отварям , колкото да не ръждяса компютъра и да видя от тук - от там на кого , колко му работи мозъка , към момента .
Me: Вместо да напишеш за моя сайт нещо, че се трепя самичък, че аз да изкарам някоя стотинка, ти пишеш безплатно за евреина Зукърбърг и безплатно правиш партийна пропаганда (а на някои поне им плащат за това). Като е да не раждясва компютъра, не може ли да го използваш да пишеш за мен нещо или поне да четеш статии в енциклопедиите, да четеш онлайн книги, да слушаш музика и да гледаш филми, а не да си губиш времето да пълниш на чужди хора групите и на чужди хора сайтовете?