Попаднах по велика случайност на предкилометрични. Абе, да има. Да не се губи.По онова, за баща ти - мисля, че не е нещо специфично само за него и за мен. Смятам, че всеки ОТКРОВЕН и мислещ човек ще ти признае, че целта е да си оправи човек живота, а не на 40 години да пише статии по прищявката на някакъв несериозен и съмнителен ръководител. Това приляга само на хора, които са посветени на науката си или на такива, които са още студенти. (А и то ти също гледам, че не ти е приятно толкова дълго да те мотаят там, тъй че няма две мнения по въпроса). Детайлът после е наистина да почнеш да правиш пари, а не да се окаже, че стипендията ти сега е по-голяма от бъдещата ти заплата. При това положение има смисъл да отлагаш, заради повечето пари сега (а и по-лесната учебна виза).
От много години не бях чул нещо умно от Бойко Борисов. Ето нещо най-после:
(цитат относно Китай)
Офффффффффффф, тея са сложили скрипт против копиране... Чакай.
А ето защо човек не трябва да си мисли, че познава Китай, ако няма достатъчно опит:
(цитат на човек, който коментира в онлайн издание на вестник относно толовете в Китай, че ги нямало уж.)
Аз за 1-ви път тук видях и наистина ми стана едно горчиво на душата...
-
не разбрах защо ти е станало криво. Иначе като се минава от един регион в друг се плащат такси, даже в самия град, като пътувам до летището се дават пари два или три пъти. А в Хк е още по-зле, разправял съм ти случката, струва ми се.
-
Ами първо, защото и аз си представях, че Социализъм в КНР = Социализма в НРБ. В БГ-то по онова време бяха безплатни дори болниците. А тук - даже по пътя ти вземат данък! (Заприлича ми на таксата, която вземат по време на Турското като преминаваш по мостовете.) И накрая - запитах се, ако човек няма пари и му свършат по средатата на пътя, а остават още 4 тола, какво ще прави? Пеша и колата на магистралата?... Много ме депресираха тези неща - първото осъзнаване, че и в Китай няма да минем без пари...
-
хубав въпрос, сигурно се и случва... но то който има пари да кара кола все ще намери дребни за тол такси... трябва да е голям карък, пък може да имат начини за отложено плащане...
иначе малко извън контекста, но на мен пък всякакви въпроси за пари са ми тегави и горчиви, не мога да си възпроема днешния свят и това е, балък ще си остана до края...
-
Затова аз се надявах в Китай да построят комунизъм и да няма нужда от пари, че мразя парите! Но се оказа, че се мотаят и дори, че не вървят в насока на безплатно, а напротив - към капиталистически уклони. И затова спираме с БАЛЪШКИТЕ надежди, и действаме според капиталистическите отношения: искат пари, мислим за пари, опитваме да изкарваме пари. Чисто и просто, няма как иначе да е при нормален човек.
(А след неоимператоризацията и неофеодализацията, даже и с пари не може човек със съвременно и свободолюбиво, демократично, републиканско мислене да е много сигурен и щастлив, та по-добре тихо и кротко да се изнася и да не идва.)-
ами материализмът е толкова дълбоко залегнал в културата им че няма шанс да си представят съществени неща да са безплатни
-
Ами и идеалисти да са - ето ти 100% идеалист: колежката - не борави с пари (мама и баба само й купуват), вярва в Господа и пр., мисли че с четене на книги ще си промени живота. 100% идеализъм... и КАТО Й СЕ НАЛОЖИ нещо - Оххххххххххххххххх, нямаме кола!!! Как сега ще ходя до София е гадния автобус?!?!?!?!... То само тъпаците си мислят, че с идеализъм се оцелява при ОБЕКТИВНИ КАПИТАЛ. УСЛОВИЯ... Една крачка да направиш и хоп - "$$$$$$$$$"
Все едно да мразиш яденето и да си мислиш, че с глад ще оживееш. Не може. Искат пари за всичко и всякога - трябват пари и то безспирно. Аз съм най-добрият пример - голям комунист и пари-фоб, но осъзнал съм се и спрях вече с глупостите.
Без пари - вечно унижение и стрес да работиш с шефове или ЕТ, ама нон-стоп с нахални клиенти... Без пари - даже 1 стаичка в + не можеш да имаш. КАК да не мислиш за пари?! Нали липсата им е равносилна на СТРАДАНИЯ...
(цитат как богатите могат да се откупят от армията в някои държави, където е задължителна) - бедните - йок. $$$ се искат...
-
такам... дам
-
Взехме 2 пъти повече лотарийни билети, да компенсираме от вчера, че забравихме. Няма печалба, нищо не е загубено.
-
аха
-
Отделно и за юни трябва да видя, ама като остане време. Още се разправям с компа...
-
да
-
Да имаш безплатен Фотошоп? Да пратиш инсталационен файл? Или крак нещо?
-
имам много стара версия 7, сигурно отпреди 15 години, ако ти трябва ще го дам
-
Досега с номер 5 работеше тя. Ползва го да си едитва готварските истории, та 7 ще е ново за нея.
-
еми ще кача, да видим
-
Ако искаш по ФБ-ка го прати, че да не харчиш от телефона.
-
сигурен ли си че не бъркаш 5 с cs5? аз имам, оказва се, нялакъв cs5 китайска версия, но никога не съм го ползвал и не му знам проблемите, ако ттябва ще го кача
-
Ами тя си е свикнала на точно цс5 и предпочита него.
И още 1 ползва, ама него си го зареждаме без проблем - ако ти трябва - да го имаш предвид: (скрийншот)
-
ами ще го кача. иначе то си е модерно, тоя седем за който говоря е от времето когато съм учил в ... , 2000 г
аз освен пари мразя и нови софтуери
-
ОК. Пращай във ФБ-то, аз като стигна до него, ще заредя оттам. (thumb up)
-
(скрийншот)
прощавай
цс5 още се качва
изчакай още
-
Нищо, то и без това още не съм стигнал до Панда-та и до ФБ. Ти го прати да стои там, след час някъде. Още зареждам други програми. Сега съм на Алекса-та.
-
ок
-
Стигнах и до пандичката...
-
-
Припомни ми паролата, която ползваме в момента, плс.
-
очаквах такъв въпрос...
(паролите)
виж тези, ако не става ми кажи
-
OK
Всъщност цялата ми кк-история е отишла на кино, затова и те питам. Сещаш се, че няма инфо и колко пъти и какво се печелили през юни, та, когато ти е удобно, виж с кк-търсачката и ми кажи - слагаш "юни 2018" и ще излезнат. Аз затова все така ги пиша, че после по-лесно да ми излизат резултатите.
-
има проблем: аз от година и повече ползвам кк само на телвфона, и история имам но търся със скролиране. Ти можеш да си възстановиш историята от кк папката
-
Това не е спешно - когато стане, че да купя с нашите печалби допълнителните неща; неприятно, но няма как... Вече тествам с антивирусната по 3 пъти всяко нещо, което зареждам - да няма пак изненади. То и на най-внимателният рано или късно му се налага да преинсталира Уиндоуса или да минава на нещо друго, де... Все пак - каквото зависи от мен, ще го пазя...
-
Ами то кк-то е ново, ще видя дали може.
има по пронцип импортирсщи инструменти
-
(скрийншот)
коя и как?
-
Олигофренчо пак се обажда нещо; тоя път ще го насоля по-бързо и отсечено.
(
Един малоумник, който се държеше като надрусан и/или алкохолизиран, доста невъзпитан, нелогичен... да не губя време да обяснявам за него. Има си отделни теми в този форум за него и отговорите, които съм му давал. Беше се намесил без да ме познава в тема, която не го засяга само, за да ме/ни троли.)
-
това старата папка ли е
-
Всичко е ново в кк-то.
Аз си запазих само стари снимки и документи. Програмите като кк отново ги зареждам.
-
папките на стария уиндоус още ли са ти на диска? трябваше да има една папка user documents, или само documents и вътре переоналните файлове на всяка програма, вкл. кк
(скрийншот)
(скрийншот)
На задника му писах и на ЛС
(
По смисъла на идиома ("държи се като задник").)
(цитати)
(още цитати)
Пиши му и ти, ако искаш да се спре, ако не - ще си го соля както аз си знам! Баси приятелите имаш!
(и пак цитати)
... ------ Това нормален човек ли ти изглежда?! Пълен прошляк и дебил!!!
(
Относно същия с неговите гротескни изображения/снимки/вид.)
(цитати)
(относно емотикон с присмех или каквото и да му казват) - Да го усмихна в гробищата дано! Бял ден да не види олигофренчето долно!!!
(За гробищата - вид клетва в смисъл на "Да го видя умрял дано!", "Да се смее в гробищата дано!")Трол недоклатен тоя! Появява се, осира нещата, после го е страх и нито отговаря по темите, нито на ЛС-то! И така до следващия път! То си е твоя работа, ама тази безполезна свиня не ти трябва в абонатите! Някакъв глупав селяндур, който просто е завършил твоя хххххххх вуз по някое време и се намърдал в контантите ти!
Помисли: един приятел напада с обиди друг приятел и то в твоя профил! Ами тоя значи ДВЕ ПАРИ не дава за тебе - никакво уважение! Все едно аз да почна да ти обиждам М. или някой друг ей-така без нищо! Въобще най-дребно понятие за ЕТИКА и за ДЪЛЖИМО има ли?! Ебахти селяндурщината недоклатена!!!
-
видях, идиотична история с този, да
аз, както говорихме, не знам този откъде се е взел в списъка на контактите ми
-
В С. някакъв дълбоко-провинциален прошляк. Щото е завършил ххххххххххх-то.
(
В случая дълбокопровинциалността е просто употребена като география/местонахождение/местораждане, а не като етикет, че щом си от провинцията, то задължително си прошляк (и други негативни неща, като въпросния ненормалник). Има си хора и от села, и от градове, и от провинции, и от дълбоки провинции, които са свестни, умни, добри, етични. Така че не проявявам никаква географска дискриминация, както и въобще никаква дискриминация.)
Онова - фотошопа - ще го видя утре, че сега да лягам, нямам сили да го чакам. (good night)
-
(good night)
-
Когато е готово - кажи.
кое?
фотошопът би трябвало още нощес да се е качил
Да. Ами ще видя, значи. Остана да провериш в историята колко пъти сме печелили и по колко през юни, за да купя с тези пари повече фишове, както обикновено.
Жената пита за 21-ви на 100% ли си сигурен, че да почваме да правим визата (самолетните билети ги следим вече - скъпички са, но няма как.)
... - аз ли не разбирам или не е дошло?
И виж педерастчето къде живее: ... селяндурщина, нищо чудно, че е с такова педалско поведение и кон с капаци, лесно манипулируем от западната пропаганда. Голям гъз е тоя! (
Пак подчертавам, че не е задължително някой, който живее в по-провинциални условия, задължително и да е необразован, особено когато има интернет и може да се самообразова, ако около него (да речем) повечето хора не са образовани, поради по-голямата бедност и по-ниското ниво в някои от провинциите. Може да е (донякъде и понякога) възпиращо условие да си в дълбоката провинция, но не е извинение да си останеш недоучил и да се поддаваш само на една-единствена пропаганда.
А в днешно време, особено след позора на рашизма вътре и навън и на неоимператоризирания в страната, определено в западната пропаганда (наратив; разказ; гледни точки и ценности) има повече истина и повече свобода, ако трябва да избираме.)
...
уя сплескан само от тези диви пейзажи като ги гледа всеки ден и може да се побърка! (
Става дума, ако човек само гледа неособено красивите екстериори около себе си (само визуално и ограничено подхранва мозъка си) и не се образова, не се развива логически, познавателно (гносеологически), духовно (изкуство) и пр.)
-
би трябвало да се е качили, просто опресни линка
аз съм дал твърда заявка че на 21ви трябва да тръгна от чънду, но още не са купили билети. Докато не купят не мога да съм сигурен. Очаквам да купят в понеделник, че то няма з кога
-
(скрийншот)
Добре, ще изчакаме да кажеш какво са направили в понеделник.
-
ок
след малко отивам в одиса и ще видя за файла
-
Сега видях - ти си го качил на речника ли?
...
Въх, аз го помислих за пратено по погрешка, сега видях след ком-а.
-
Да, на същия линк като предното
-
ОК/
Става, благодаря!
Ето и малко реванширане за помощта с файла - докладвам ти бъг в речника:
(бъгът бе визуализиран)
при търсене на "嫂子".
-
добре е че казваш
иначе за хисторито - в телефона не мога да търся, или ако може трябва да видя как става, никога не съм правил
а, има
по каква ключова дума да търся?
-
Идеята беше да ти преведа дума, която още я няма - тази наистина я нямаше - значи освен жена на по-голям брат и въобще обръщение към омъжена жена на някой по-голям приятел или въобще на приятел - разширено използване има. Дори и като заместител на "госпожо".
Ами слагай "юни 2018" и ще ти излезнат всички печалби за тоя период.
-
аз мисля да го обновявам тоя речник, но не го виждам скоро, нищо чудно да стане след като вече напусна таз държава
-
(Скрийншотове с минали съобщения по ключова дума "юана":
"И иначе 1000 юана плати, нали, а нещо върнаха ли ти след отказа - примерно 10% да сас рекли, че връщат на отказалите или няма такива неща.
... е. :Д купих си за 15 юана намалено от Чили, 13%...
... общо около 130 000 юана печалба за едно посещение си е пак Число. (кул)
... е лимитират до 5000 юана на врътка, друго е до 500. Защото при нисък лимит трябва да се играе на тънко (при товаа положение вземаме около 20...)
... допълнителни само 5 юана.
Алипей = 1 000 юана = 1 мао...
+
... е попълних. Имаме 5 юана.
84 юана за юли.
..., че плащали по 200 юана на час, та ще пробвам там, ако намеря поне 4 с по 4 часа седмично: 4 х 4 х 200 за седмица = около 12 800 на месец. Поне за 10 000 на месец...
... даваат - вече над 10 юана има от познати мачове.
... м всеки ден - по 50 юана на 20 човека - 1000 лева инвестиция на ден, ако си богат.
( заб. явно става дума за юани, а не за левове)
Вече 4+ юана изкарахме от мачовете - апп-ът е на Байду. Искаш ли и ти да се включиш - гласуваш за всеки мач и..."
по юни не излезе, трябва други думички
-
това е при търсене на ЮАНИ. Търси (пример).
-
юни и 2018, заедно.
(Скрийншотове с минали съобщения по ключовите думи по-горе:
"Ами слагай "юни 2018" и ще ти излезнат всички печалби за тоя период.
... и ми кажи - слагаш "юни 2018" и ще излезнат. Аз затова все така ги пиша, че после по-лессно да ми излизат резултатите.
... или и по колко през юни, за да купя с тези пари повече фишове, както обикновено.
...во се печели през юни, та, когато ти е удобно, виж с кк-търсачката и ми кажи - слагаш "юни 2018" и ще излезнат. Аз затова все така ги пиша, ...
Отделно и за юни трябва да видя, ама като остане време. Още се разправям с компа...
-
д приема кеш... жена ти пази ли си още регистрацията в уестърна, дето можеше да праща пари онлайн?
-
Прати 72 юана за юни.
-
...чи аз между края на юни и началото на юли го виждам
-
...н е, че преди Саня, юни-люли месец ще отскочим за около 1 седмица до Гуандун
там тя да си сменя лична карта, та ще е удобно след това да на...
... влезне ли във форма до юни, се предавам с нея и няма да си губя времето да я обучавам
... получавам картички юни и е дразнещо и е не желая таговете да ми излизат "М. ми е приятел..."")
-
в кавички сложи ли "юни 2018"
При мен все с кавичките ставаше нещото.
(няколко примера колко е важно да се търси с кавички в различните видове търсачки)
-
(скрийншот)
може с други ключови думи да се опита
-
значи намира, прилича ми като че ли не си задал период за търсене повече време - дай му "2 месеца назад" или "всичко". Личи си, че намира добре, но само от последните 24 часа - виж разшири времето/периода и мисля, че ще стане!
(скрийшот с пример как да разшири търсенето)
сложи му на 全部 (сигурно е "all" в английската версия).
-
няма опции за период
(скрийшот)
-
Ами при мен е така: (пример) - период и кл. дума.
Ако не успееш, просто кажи някаква сума и ще купим за нея - все нещо приблизително - 20-30 юана ще е. Няма значение, няма да издребняваме. Избери си сумичка и ще купя за нея. (ОК)
-
ок, 30 e ok
-
Лека-полека затварям нещата, вкл. кк-то, че ще имам 2 урока след около час и половина.
-
ok
-
ОК, ще купя за другия тираж. За довечера вече имаме общо 18 комбинации. (ОК)
-
ok
-
(Скрийншотове, с коментари и размисли за имането и нямането, богатството и бедността.)
... - от профила на съученика - явно добре обмисля идеите ми за бизнес...
-
тъй, да
-
(Скрийншот с политически анализи.)
Лотарията е утре, не е днес; аз съм се ошашавил...
-
разбирам, случва се
-
Ами... ядове, притеснения, стрес, недоимък, простаци... нормално е да се случва...
За някои даже нямам време - примерно колежката - ще ходела в манастир - имам доста какво да кажа по темата, ама засега си пазя силите за други неща...
-
стрес - най-вече
-
А, при мен не - недоимък най-вече. Ако имаше пари - всички стресови фактори щяха да са на майната си.
Като с магическа пръчица - 90% мин. изринати на бунището на историята.
(Картинка с мисъл "Глупавите са твърде глупави, за да разберат, че са глупави!") (ОК)
-
преди малко говорих с хорицата от чънду, та утре няма да е поръчването на билета защото още неизвестни има, ще е във вторник. Значи засега колебанието е дали ще е 21ви, или в краен случай 22ри. Ако няма начин да ме изчакаш поради поскъпване на билетите тогава утре ще им дам зор да фиксираме връщането ми и утре вечерта ще кажа. Става ли тъй?
-
Ами става, щом е само за 1 ден разлика...
Виж някои други как обичат Т.!!!
(скрийшот)
-
благодаря че разбираш
а това за т. откъде е
-
От неговия профил.
Иначе той сега с нова се кара:
(скрийншот)
За разлика от Ш., поне има нещо дълбоко, иначе шоуто е същото...
И аз заделих 1000 рмб, значи ще можем със сигурност да влезнем с 11000! Сега ти действай там с нещата, дано да няма издънки със сроковете, че да остане поне 1 седмица за Макао в крайна сметка! (лека нощ)
-
да, точно (палче) (палче) (лека нощ)
-
... - някои се чудеха тази къде ще я сложат след като свърши Европредседателството. Ами ето къде - винаги за наши хора се намират места!
-
честито
-
Какво става сега с твоя билет?
Чакам да кажеш, за да може днес следобед или най-късно утре да отидем за визата да се почва, защото тя е 5 работни дни, а времето напредва - поне до 18 да стане, ако не закъснеят.
Е?
Резултати?
Днес май няма да го бъде?
-
Ще направя възможното да потвърдя до края на деня
Днес билет не, но ще дам зор да зафиксираме датата ми на връщане в Шънжън
-
Да, да знаем кога да се чакаме пред Макао. 10 дена останаха, времето напредва
-
да, ще се чуя с хората преди полунощ и ще гледам да стане ясно
-
(снимка)
Ето ги редовните + 30 юана.
5 юана само печалба.
(скрийншот на тиража)
Вече отива към 22:00. Обаждай им се на онези да не стане така да си легнат и да замине и утрешния ден, защото после работата отива много на "ако" - не остава време, а и не ги знаем тези колко дни ще бавят визата тук.
-
ето ме, досега се коментирахме близо час. Нищо не можахме да се разберем затова заявих че казвам на приятеля че на 22ри заминавам от Чънду, и като си свърша работата ако трябва ще се връщам. Така че на моя отговорност потвърждавам за 22ри
т.е. на 22ри сутринта тръгвам и с идеята вечерта да можем да се видим и ако може да влезем в макаото
-
(ОК) (ОК)
А те какво толкова се мъчат и не могат да решат?
-
ами бедните ми нервички, с тия идиоти... то тоя от чънду е добър по душа но много праволинеен и не много гъвкав при подготовка на неща.
-
Какво не може да реши (да подготви) толкова, че му трябва толкова време?
-
Ами не е за решение, нали искаме да правим експеримент, пък то единия проблем е че още не знаем със сигурност ще го бъде ли оборудването дето плдготвям, а след това трябва да се гоним със студентите да участват като тестови обекти за експеримента преди да изязат ваканция. Аз имам още ден два да се подготвям тук, и остава да ида към чънду към 15ти, и там има ден два за подготовки и остават 19, 20, 21 за експеримент, което е малко време. А студентите се махат на 6ти следващия месец, и му казах ако трябва като си свърша работата с приятеля ба мой разноски пак да търча до чънду, че той пък се притеснява моя даскал тук да не го охарчим с пътувания...
-
Сложна история - лошото е, че всичко май зависи само от 2-ма човек - ти и той, не може да се сложи някой подизпълнител.
-
Според мен може, малкия Дж., примерно ако няма проблем с нещата обучавам го за два дни и го оставям да действа. Ама не можело, трябвало да съм на място през цялото време.
-
Примерно отиваш, настройваш нещата, а после той да си търси студенти и да наеме някой да записва данните от опитите. Така е най-добре.
-
Ами да, може според мен и го предложих този вариант. Мисля че ще може да се реализира, но трябва дебелата глава да поомекне дотогаз
-
Ето това е тъпото, както и аз го разбрах - че зависи много и ти да си там, да им "светиш", което си е безсмислица и губене на време. Ей-затова не обичам аз шефове да имам над главата си - винаги ще намерят нещо такова "кибик".
-
Ами да, един от проблемите тук е че трябва да се "свети", другият проблем е липсата на уважение на личното време и пространство
-
И нямаш ваканция?
-
О, аз за ваканция дори не мисля, а за да си спазя плана август се очертава да е толкова гаден колкото беше и юли, но се надявам да е за последно. Днес даскалът отново ме навря на кучето в задника, но освен другото публично подчерта че в последно време не ме товари с допълнителна работа и до изпита през септември нямало да ме товари, аз допълних че и след изпита пак не трябва да ме товари и че няма да приемам. Изобщо нахалство и безочие ии трябва борба за всичко. Африканецът пък се готви да защити преди края на годината, браво на него.
Аз и сега наистина боря да приключа къде каквото съм обещавал, да не каже някой че не спазвам обещания, но с нови неща няма да приема да ме товарят, и да ориентирам нещата към приключване.
-
Аха. Е, ами и на мен ми се е случвало с такива (а и онлайн съм чел 3-4 такива случая) - не си спазват договорите, използват те за допълнителна работа, но... в такива случаи повечето хора - и китайци, и чужденци, просто си заминават. Аз малко ли съм напуснал такива досега? Некоректно е, напускам. Напускай и ти по-бързо, че то си е голям "глог" (От трън на глог).
Правилно. Аз все си го мисля - ти толкова работа и време там хвърли, ако това време и работа за тебе си го беше заделил, сигурно можеше вече да си развил някой бизнес.
Виж Х. какво пише за китайските началници - и той не ги обича: ...
Иначе то това и за бг-шефовете е така - нито са дашни, нито са честни... шеф ли е - по-далече.
(
Ако говоря по-детайлно и свръхобективно, както се полага извън по-леките, приятелски чатове, т. е. по-задълбочено, до йотата - то ще трябва да кажа, че макар и малцинство, добри началници има и в Китай, и в България, та и аз лично съм попадал на такива и на двете места. Но, основното е, човек да си е независим и сам да си решава, в случай, че не иска да рискува да попадне на лош или полулош началник/шеф/мениджър...)
Полезно! Проверих разликите в цените - от посредници като Цтрип, които уж продават по-евтино няма нужда - директно от авиокомпанията билетите са СЪЩИТЕ или дори ПО-евтини!
(пример)
Пример с един от полетите на 22-ри.
-
ами ц трип дават горе цена без мошеничества, иначе не мисля че са най изгодните
-
Аз й разправям, че директно авиокомпаниите може да дават по-евтино, тя не вярва; и ето - 0 или - от цената. А ние все се минавахме досега със Цтрипа, че уж давали по-евтино... може и да е имало такова в началото... Затова е добре човек да си сверява и да планува напред.
И с багажа така - ако не си бях взел да си правя списък отсега - щях да забравя нещо - вече 10 неща.
... Не знам дали преди ти е попадало.
-
ти май преди ми беше споменавал някакво такова, не съм сигурен
а другото - да
-
Може; гледам да не пропусна нещо.
Това не знаех, че са му измислили и име, иначе като теория го знам.
(
Относно антропологични и социологични въпроси/проблеми.)
-
-
Вие какво ще експериментирате със студентите (ако не е научна тайна) - ако е удобно, кажи, ти преди си разправял. Вчера видях едно от изобретенията онлайн - някакви други го направили - трудно-ходещи като залитнат и екзоскелетът ги крепи автоматично.
-
(снимка)
не е тайна, само не го слагай в интернет
(
И не съм го слагал. Когато изрично ми е казано, винаги съм уважавал личното инфо. То и без да ми е казано, както виждате, редовно цензурирам имената, конкретни градове, села, учебни заведения, за да няма прекалено лични инфота, които човек би могъл да не хареса, че са написани, въпреки и да не е казвал нищо изрично.)
стелка със сензори, за отчитане параметрите при ходене
-
Няма да го слагам.
А онлайн има такива, виждал съм.
Ето един пример: ...
И гледам, че това с цифрите е български почерк - руския стил на записване на числата. Китайците ползват американския - най-вече по единицата и по седмицата си личи.
-
-
Отиваме да правим визата.
-
-
За 22-ри ще купим и билета, да е потвърдено!
-
Още по обяд ще сме пред Макао и ще те чакаме там. Може и да влезнем, но по-добре да влезнем 3-та, че заедно да се търси хотел и всичко да е по-ясно.
-
най-добре е да е заедно. обаче се притеснявам за чакането как ще ме чакате: последния път тръгнах сутринта в девет и чак 15:30 бях в института, да кажем че ми трябва около 30 мин да сменя багажите и около час -два да се занеса до джухай значи да съм там някъде пет-шест. трябва да се види и кога и дали затварят пункта, през хк и по късно вечерта не съм имал проблеми
-
Абе, нещата се нареждат в посока, че ти няма да имаш бързане, защото първо й дадоха само за 7 дена престой там, което значи, че може и да идем на 23 чак, а и срокът не е 5 раб. дни, както пишат на сайта им, а 20!!!
(скрийншот)
И сега ще е тръпката кога точно ще стане, броено от днес...
-
ооо, винаги има с какво да ни изненадат!!!
те ще я уведомят ли като е готово или тя трябва да проверява
-
Не си обновили инфото в сайта, а тя видя ясно, че е 5 дена... Сега - 20...
Е, има си апп - по телефона всеки ден може да се гледа дали е готово. Това поне е супер.
Нещо сканираш кр-кода и ти показва.
96 юана излезна. И цените са намалили - в сайта по-скъпо пишеше... ами човек трява да не вярва много на сайтовете, явно...
-
да
а то сега като не се знае трябва билети по късно да купите?
-
Леле, добре че не ги купихме от рано!...
-
визата преди всичко, да
а вие за колко дни кандидатствахте? да разбирам ли че идеята за десет дни там се провали не само заради моите неуредици и просто е било обречена?
-
Да. Просто само 7 й дават.
-
ясно. Ами колкото - толкова. В такъв случай май е добре да се нощува в джухай и рано сутринта да се мине и веднага да се действа
-
Дано да не я бавят 20 дена, най-вече...
-
о, да, но те рядко ползват максимумите, предполагам че за десет дни ще е готово
-
И аз на това се надявам.
Тя има резервен план - да си вземе виза на границата с Макао, там нали с предишната жена 1 път така минахме. А тази виза да си я пази за следващия път, ако има такъв - защото важи за 1 година.
Та ще се обадим до Макао и до Джухай да питаме дали още важи това с локалното издаване там и, ако да - всичко остава по плана.
И взех 3 комбинции в + за лотарията, добавих 1 юан от мен. Общо 12 за утре. Ако от там спечелим милионите, вече няма грижи.
-
супер, да
-
(скрийншотове)
Ето и да видиш как пишат 5 работни дена... И не е обновяван от 2017...
-
еми...тъй
-
... - тая наистина е една от най-реалистичните.
(
Ами за рулетка онлайн става дума.)
-
-
BERLIN IS WASHINGTON’S VASSAL UNTIL 2099?
ireport.cnn.com/docs/DOC-183232
За който се съмнява, че ЕС не е васално на САЩ.
(
По-сетне, когато Тръмп дойде на власт, видяхме че ЕС (и конкретни държави там) могат да проявяват някава независимост, да се противопоставят, да не се съгласяват. Та, полувасалност, да речем, което, пак подчертавам, е за предпочитане, отколкото обратната алтернатива - да бъдеш пълен васал на Русия, както е в случая с Беларус или на друга неофеодализирана империя.)
А един ще прави от птици динозаври с промяна на ДНК, даже успял на половина. За тези, които се съмняват в еволюцията.
-
питахте ли дали ще стане работата с издаването на виза на място?
(скрийншотове)
детенцата на х. и внукът на бб дали са родени в един ден?
-
Още не сме.
А това пък кое дете кога е родено какво значение може въобще да има за някой
-
просто ми беше интересно съвпадението
-
Не е интересно - имаше преди време 1 задачка - от клас с 30 ученика, колко ще имат рожден ден в един и същи ден (вероятностна задача)... При само 365 дни в годината, много хора се раждат в един и същи ден.
-
Съгласен съм. Кажи по интересния въпрос. И трябва в оставащата.седмица да се стегна аз поне и да се подготвя психически, информационно и т.н.
-
(Препостване, че още не.)
-
ок
-
(Политически скрийншот; на мнение на социолога Живко Георгиев) Прав е.
-
дам...
-
1 индиец надминал Джек Ма по милиарди и вече води класацията за най-богат в Азия.
Май нещо със стомана се заминава, не помня.
На П. му пратих пак ЕВОЛЮЦИОНИСТИЧНО - онова как от пилета може да се направи динозавър, защото кокошките са си бивши динозаври. И П. - шаш и стоп както винаги. Така е с религиозните - всичко, което не отговаря на Приказката им - не го приемат или ги шашардисва.
(
Става дума, че предците им са динозаври.)
ДОБРА новина: най-после ще имам възможност да тествам дали ще успеем с 11 000, защото направих 12 000 !!! Сега с тези 12 000 ще почна все едно сме в Макао и ще си направя реален тест!
(примери)
Голям зор видях да ги направя 12 000! Сега с толкова пари, горе-долу, колкото нашия нач. капитал, ще си дам сметка какво може да се постигне. И то на най-гадната рулетка, която съм виждал!
(
Става дума за 12 000 точки; на игра, а не за реални пари.)
(скрийншот за дискутиране на беднотията)
Така че - отновно: мисли как да забогатееш: ДОСЕГА - ГОЛЯМА ПРЕЕБАВКА В ЖИВОТА ТИ: Слугува на китайци - момичета, които се заженваха и даже 1 юан не ти дадоха; разни ...-ци, които си правят бизнеса и 1 юан не ти отпускат; баща ти, който ви изпи и изяде поне 2/3 от апартамента, с който ви върза най-балъшката; началник-тук, който те ползва за жълти стотинки! И пари НЯМА!!! А без пари (колкото и да си ги критикуваш, че мислели за най-важното - ПАРИТЕ!!!), нищичко, ама нищичко не става!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Бах тоя късмет как и аз само от бедняци, стипци и ненормалници съм обграден - перфектни бизнес идейки имам и нито един да помогне!!! ЕТО ВЕЧЕ И ДРУГА МОЯ ИДЕЯ Е ОСЪЩЕСТВЕНА - ГАЗИРАНО МЛЯКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(
Имах доста бизнес-идейки, но лека-полека, други ги откриваха/преоткриваха и реализираха, защото имаха капитала за тази цел.)
(снимка на газирано мляко (млечна сода напитка) )
Айде после не се ядосвай! Е, как?! Ами идейките ми една по една си отиват на кино!!! Пари няма и други ги измислят след години! Знам, че съм гений и се сещам за нещата по-рано, но след време и по-тъпите от мен се сещат и ето ти пример - газирано мляко измислих преди 20 години и ето - вече дори по-бавните умствено го направиха, защото имат какво? ПАРИ!
(
За гениалността ми - направо е визионерска. Голям процент имам познаваемост на какво ли не. Даже отделна тема има, която не ми се търси. Просто много уча, чета, натрупах огромен опит и мога да правя добри прогнозирания (не говоря за предсказания и мистика, а за чиста научност и философичност.))
-
... да... а защо трябваше да станат 12? и какъв е резултатът след това?
-
Резултатът е, че стана време да ходя на работа и няма как да си експериментирам. ОЩЕ ЕДНО ПОРЕДНО доказателство, че бедният човек е ОГРАНИЧЕН, човече! Имам 2 часа да преподавам + 1 час минимум път до спирки и автобуси. Няма пари = няма свобода напълно! ЗАВИСИМОСТ, ЗАВИСИМОСТ!!!
Затова,следващият път, когато критикуваш китайци, че са обсебени от пари, помисли първо "ЗАЩО ЛИ
"
-