☯☼☯ SEO and Non-SEO (Science-Education-Omnilogy) Forum ☯☼☯

☆ ☆ ☆ № ➊ Omnilogic Forum + More ☆ ☆ ☆

Your ad here just for $2 per day!

- - -

Your ads here ($2/day)!

Author Topic: Chats  (Read 64712 times)

0 Members and 22 Guests are viewing this topic.

MSL

• Философ | Philosopher | 哲学家
  • SEO hero member
  • SEO-karma: +823/-0
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
About the right "modus operandi"
« Reply #225 on: August 17, 2018, 03:36:36 PM »
Katya Sofronieva: А може би не е страшно нахвърлящото се върху теб, а само 'щрихите', в които ти го възприемаш.
Имаш миг, за да го прегърнеш.
Или миг, за да се сражаваш с него.
Или миг, за да загубиш свяст и да избягаш от себе си в друг свят на сенките.
Край.
Епохе.
Шаржирано леговищно мечостъпково изказване.

+

Най-сетне поех дъх от себе си без чуждата нищост агресивно да ме отравя.
Тази отровност беше станала фатална.
Какъвто и да е пътят ми, каквото и да се случва, ще продължавам да се боря за изличаване на следите от Нищото върху ми.
То е всезнаещо и агресивно.
Добре дошла ми е тази победа.
Може би не поредната, а по рода си единствена най-важна, както всяка друга предишна и бъдеща.
Само с Бог.

Me: Повярвай ми, в твоя случай Е страшно и не промениш ли нещата към по-качествен, деен и борбен живот, ще става още по-страшно! След малко ще пиша и в детайли!

+

Ама то ТОЧНО това е проблемът при теб, бе, Кате! (И само аз имам доблестта и отговорността да ти го кажа, доколкото виждам, защото всичко друго, което виждам като отношение към теб от приятели, псевдоприятели и познати е: 1) Мълчание и неразбиране, 2) Нерелевантни на състоянието ти изказвания/постове, 3) Непомагащо с нищо "съчувствие" и "успокоения")! НИЩОТО ти е проблемът - толкова години едно НИЩУВАНЕ - нито на работа, нито личен бизнес, нито задомяване (в личен дом), нито кариера. ДОКОГА?! /Ето аз съм човек много по-беден от теб, като имущество, а и с почти толкова нещастна съдба откъм роднини - повечето починаха/ и виждаш как НЕПРЕСТАННО опитвам това-онова, БЕЗСПИРНО се боря с беднотията, НЯМАНЕТО, НИЩОТО! (А богове няма доказани, НО ДОРИ истински-вярващите като ДЯДО ДОБРИ ежедневно се трудеха по техния си начин - отива да проси, после дарява пари и то на ПРЕКЛОННА ВЪЗРАСТ!) Ти си още сравнително-млад човек, имаш възможности да направиш нещо повече отколкото това да стоиш в интернет и да споделяш философски мисли (които повечето от нефилософите ти гарантирам, че не разбират и на 10% и затова и нямаш почти никакъв отклик като напишеш нещо професионално.) Този "модус операнди" ("начин на живот") - застоял, не носещ капитал, неразвиващ достатъчно физиката и здравето, НЕ ВЕЩАЕ нищо добро!!! Ти трябва (независимо как, незасивимо с каква помощ, ако трябва дори квалфицирана) ДА ИЗЛЕЗНЕШ ОТ ТОВА НИЩО (нищоправене, нищуване), за да се добереш поне до една средна, минимално-средна среда на съществуване... Ех... сигурно пак само си губя времето и няма да има полза от всичко написано, ама ми е жал и ме е яд, че наистина вярвах, че поне ще можем да се видим (а то как да стане, ако човек не може да си купи билет, защото не ходи на работа и/или въобще не иска да опитва да излиза)?!... Дано поне още 1 човечец види реалния проблем и ти даде съвет, вяра и кураж (в правилна насока, а не подкрепящ изолацията и самоунищожението ти)! Знам, че практически няма кой да ти помогне (повечето народ е егоист и/или само псевдоалтруистично настроен, колкото да те използва за това-онова), но ти можеш да си помогнеш сама, ако поискаш да излезнеш от фаталната си настояща и мнима "зона на комфорт". Иначе... пак казвам, помисли как ще продължиш един ден, когато останеш напълно сама? Ден за ден съществуване, без мислене (И ПОДГОТОВКА!!!) за бъдещето, е против собствените ти интереси.
« Last Edit: August 17, 2018, 08:01:31 PM by SEO »
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
About the bad future
« Reply #226 on: August 18, 2018, 02:23:19 AM »

Katya Sofronieva се чувства вбесена.
31 минути · :

Не се усещам нито скапан интелигент, нито философическо някво дръндорещо нещо.
И който ме е запаметил като кално шибано парцалче, проблемът си е негов.
Не се и каня да упоменавам нито с кого, нито как, нито ще се нервирам повече.
Ще гръмна с пушката още няколко пъти, ще поздравя лелята на световния ред и ще си продължавам по пътя.
Следващия път, когато ме ухапе човешки папатак, ще пусна самоделките!!!

Me: Не отива никак на добре работата...

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Re: Chats
« Reply #227 on: August 19, 2018, 04:10:22 AM »

Katya Sofronieva
1 час ·
Общуването със зодия скорпион за мен представлява космическа битка, общо-взето добре 'обрисувана' в 'диханията' и 'въртенията' на и около по-долните ми публикации.
Нещата завършват зле.
Чудовищно е.
Не съм любител на зодии, нито вярвам в тях, но наивността на кавалерствуването ми ми попречи да изсипя торнадото, което повсемесечно се организира в мен.
Не се знае вече как и къде живея, дали работя или не, какво имам или нямам, тъй като отдавна вече не споделям нищичко за себе си.
Този вид вмешателства ме довеждат до фобия от извършващия ги.
А той кое от моите лица би искал да срещне?
Наистина ли знае какво прави?
Достатъчно се нагласявах.
Както всичко друго, омръзна ми и да помня, и да се вбесявам.
Нямам повече какво да кажа.
:)

Me: "Най-голямото зло е саморазрушението, колега!" (Професор А. Андонов) или ако може да илюстрираме по друг начин - "Кой каквото сам си направи, никой не може да му го направи." (народна мъдрост)... Сещам се и за едни други релевантни, за доброто, което се опитваме да правим, а не ни се оценява: "Няма ненаказано добро.", "Направи добро, изяж @#@о.", "Храни куче да те лае"... Кой колкото си може, в крайна сметка.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
About photograph
« Reply #228 on: August 19, 2018, 02:00:22 PM »

Katya Sofronieva: Отиваме в Холандия.

+

Мой път
О, мои срещи някакви
Раздели мои
Бездумно е
Все пак
Така сте КАФКИАНСКИ
Никога нищичко не е то
Никога нищичко не е то
Всичко го има и го няма
Изядох си ефизола
Изплетох си изречението
Ще погледам питащо в тавана
От мен ще се изпаряват хиляди въпросителни
Хиляди удивителни
Ще плеснат тавана и ще го счупят
Той ще полети цял и не-цял
Навсякъде и наникъде
Защо вадиш най-лошото от мен
То златна ябълка ли е
И ти ламята ли си
Или един или всички
От тримата братя
Изплетох си въпросителните
С грешния цвят прежда.

Me: Сигурен съм, че всички истински приятели ще се радват да видят снимки от Холандия. ;)

+

Има една хубава дума - "будители". Истинският и загрижен за теб човек е будител - този, който иска да те събуди за истината в живота и да те откъсне от илюзиите, да ти посочи пътя (макар че то лесно се вижда разликата между нормалното и ненормалното в живота - между правилното и неправилното - например по-добре е човек да има топла вода и да се къпе често, отколкото да не се къпе с месеци или пък по-добре е да си с нормално, отколкото с наднормено тегло). Всички останали, които НЕ БУДЯТ и НЕ КАЗВАТ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ са просто НЕистински приятели, които НЕ допринасят за добруването, а само подкрепят САМОРАЗРУХАТА! Хора, бдете!!!

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
RIP, Aretha Franklin (+ about the healthy lifestyle)
« Reply #229 on: August 22, 2018, 01:55:52 AM »

Иван Русев: На 76 г. почина кралицата на соул музиката Арета Франклин.

Me: Дебела жена... няма дебели столетници. Факт. В Уикипедията пишат, че имала проблеми и с пиенето... Гледайте и се поучавайте: дебелина, алкохол и други грешки не водят на добър край. Официална причина за смъртта: рак на панкреаса.

Иван Русев: Има си рискови фактори- Павароти затлъстя, Марлон Брандо усили алкохола и прехвърли 140 кила, но Кирил Господинов, Георги Парцалев бяха слаби, а си заминаха сравнително млади-цитирам по- известни личности , които познаваме, за сравнение.

Geser Kurultaev: Това все едно да кажем: "Пушенето е вредно." + "Да, ама някои не пушат и пак умират." :D:D:D... Не може така да се мисли. Онези са си умрели по други причини - Парцалев от левкемия (става от радиация, наследственост и др.), а и на много места пишат, че е бил хомосексуален (допълнителен риск за здравето)... Извод: това, че има много причини за смърт, не значи, че затлъстяването и алкохолизма са безопасни.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Re: RIP, Aretha Franklin (+ about the healthy lifestyle)
« Reply #230 on: August 22, 2018, 01:57:18 AM »

Иван Русев: На 76 г. почина кралицата на соул музиката Арета Франклин.

Me: Дебела жена... няма дебели столетници. Факт. В Уикипедията пишат, че имала проблеми и с пиенето... Гледайте и се поучавайте: дебелина, алкохол и други грешки не водят на добър край. Официална причина за смъртта: рак на панкреаса.

Иван Русев: Има си рискови фактори- Павароти затлъстя, Марлон Брандо усили алкохола и прехвърли 140 кила, но Кирил Господинов, Георги Парцалев бяха слаби, а си заминаха сравнително млади-цитирам по- известни личности , които познаваме, за сравнение.

Geser Kurultaev: Това все едно да кажем: "Пушенето е вредно." + "Да, ама някои не пушат и пак умират." :D:D:D... Не може така да се мисли. Онези са си умрели по други причини - Парцалев от левкемия (става от радиация, наследственост и др.), а и на много места пишат, че е бил хомосексуален (допълнителен риск за здравето)... Извод: това, че има много причини за смърт, не значи, че затлъстяването и алкохолизма са безопасни.

Иван Русев: То панацея няма, но превенцията е задължителна за всеки,който проявява загриженост за здравето си.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
About a joke about the mosquitoes in China
« Reply #231 on: August 22, 2018, 02:00:46 AM »
 About a joke about the mosquitoes in China ("Китайците нямат проблеми с комарите, там всеки си е убил неговия!...")
Me: Находчиво, ама като човек живеещ в Китай от 2004 насам, да ви кажа, че комарите са доста и доста пари съм похарчил за спрейове против комари, мухи, хлебарки...  :(

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
About the Metropole, semi-colonies, colonies, geopolitics...
« Reply #232 on: August 23, 2018, 02:55:17 AM »
 An answer about the "Докато Меркел и Путин се разбраха за "Северен поток" 2, Тръмп готви санкции за всички в проекта":
 Me: Съвсем очаквано е Метрополията (САЩ) да се опитва да контролира изкъсо колониите и полуколониите си (като Германия) и в същото време да се опитва да прави проблеми на един от най-могъщите си геополитически съперници (какъвто е Русия).

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
About the religions and the science
« Reply #233 on: August 23, 2018, 11:35:24 PM »
 About "A Muslim child, a Christian child, a Jewish child.
They DID NOT choose their religion.
They were brain-washed into it.
Religion is a matter of geography.
Religion is a matter of the family you are born into.

THINK! It is not you who choose your religion, it was chosen for you!
It is time to move on, to realize that religion is man made."

Valentin Petlov: само това в средата няма да го учат, че е нещо повече от другите  ;)

Me: Но пак такива глупости ще му набият в главата, че не е истина! Че няма еволюция, че хората са направени наготово и първо мъж от кал, а после жена от реброто на "калния"; че има душа, ангели, дяволи и други измислени, недоказани неща; че само християнската вяра е истинската вяря; че обикновени учени, които не вярват в измислиците са обречени и няма да идат в измисления "рай" и т. н. Християнството, както и Ислямът са прозводни от Юдаизма - все са семитски религии, и все се славят с много човешки жертви и изстъпления. Религия ли е - все е промитачество на съзнанието и все е анти-научно, заблуждаващо, увреждащо и отдалечаващо от научната, истинната картина на света. Нормален човек няма нужда да се учи от постулати на религии измислени от хора, които даже не са знаели какво е "Галактика", колко планети има около Слънцето, как болестите се причиняват не от зли духове или богове, а от вируси, бактерии и др. патогени... те дори не са предполагали, че на Земята има народи като индианци и континенти като Америките. Така че коя малко по-добричка, и коя не религия - всичко това е безполезно в най-добрия случай, в днешно време, а в повечето и вредно, защото създава радикализъм, способства за оглупяването и за антинаучното, лъжовното. Срамно е хора, които разполагат с толкова мощна наука в 21-ви век да подлагат невинни деца на светогледно осакатяване доживот (някои от тях и цял живот не могат да се осъзнаят и си остават промити с вещици, духове, ангели, дяволи и още 1000 измишльотини, които им пречат да прозрат истината за света, човека, човешките взаимоотношения.) И винаги съм смятал, че Християнството, наложено с кръв и избиване на собствените хора от Кървавия Борис 1 (това за "Кървавия" е мое въведение) не е задължаващо за никой, който иска да е истински БЪЛГАРИН - Българите (прабългарите) са били (най-вероятно) тангристи или и да не са били такива, то в никакъв случай не са били вярвщи в еврейско-римски измислици като Християнство.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
About rich and poor, working and not working, etc.
« Reply #234 on: August 24, 2018, 04:11:13 AM »
 About "Адът на бедните създава рая на богатите."
 Розка Асенова: "Колкото материално по-бедни, толкова материално по-богати."
 Me: "Преди малко написах и материал за бездействащите родители и за действащите, които заедно с децата си изграждат по-богати семейства, но за съжаление ние не случихме!... След малко ще го приложа тук-там, ама едва ли някой ще се замисли сериозно..."

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
About sport, money and the meaningful life
« Reply #235 on: August 24, 2018, 04:21:18 AM »
 About "Try out this 72 y/o babushka's workout. "

Розка Асенова: Как да не харесам какви ги върши наборката.(навярно).
 Me:  Ами тази не я знам, но при нас редовно има стари жени и мъже, които всеки ден са по градинки и паркове и се заминават с някакъв вид спорт - гимнастики, разтягане, танцуване, дори бойни изкуства. Такива хора не си губят много времето из интернет да пишат против малцинства, политици и какво ли не. Някои дори помагат на децата си продавайки неща по улиците или участвайки заедно в някой бизнес. За съжаление, в моя случай, няма такива работи - да не говоря с имена, ама имаме си човек, който предпочита да пише за Зукърбърг и да се изказва против цигани, политици и какво ли не, вместо да използва времето да заформи малко някое бизнече макар и скромно (например "суши" или "медицински съвети онлайн"), да допринесе с нещо за фигурата си с малко тичане поне и въобще да работи за добруването на себе си и на родата, а не на Зукърбърг. Писах статия в която показвам, че дори и бедни хора, ако се хванат 2 поколения на работа заедно, стават доста по-богати. Поединично е трудно и убийствено. Ама, едва ли някой ще се усети - докато насъберем капитал за бизнес сигурно ще умрем от старост или болест... Такъв ни бил късметът...

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
About the Vietnamese alphabet and the tonal languages
« Reply #236 on: August 25, 2018, 02:13:00 AM »
 Me:  Винаги съм се възхищавал на новата виетнамска азбука - толкова много тонове (повече от китайските) има във виетнамския език, но виетнамците са успели да нагодят латиницата с диакритични знаци, за да задоволява потребността от лесна азбука, достъпна за всички слоеве на населението! (Иначе Виетнам си остава една развиваща се страна със своите много проблеми.)

Kamen Ivanov: Който иска - може! :) Иначе това че мандарин бил най-сложният език, както казват някои, също не е вярно. Докато няколкото тона на мандарин се догаждат някак, още първите опити да произнеса нещо на виетнамски се оказаха плачевни. Така стоят нещата.

Me:  Kamen Ivanov, колкото по-тонален е един език, толкова по-труден е за носителите на нетоналните (каквито са повечето по света) езици. А искащите - много. То от всички източни народи само китайци и японци останаха с йероглифика - всички други са преминали на азбуки - вносни или собствени, но азбуки.

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Re: About rich and poor, working and not working, etc.
« Reply #237 on: August 25, 2018, 02:50:54 AM »
About "Адът на бедните създава рая на богатите."
 Розка Асенова: "Колкото материално по-бедни, толкова материално по-богати."
 Me: "Преди малко написах и материал за бездействащите родители и за действащите, които заедно с децата си изграждат по-богати семейства, но за съжаление ние не случихме!... След малко ще го приложа тук-там, ама едва ли някой ще се замисли сериозно..."

About the active and the lazy parents (and families) and the meaningful life...

Иван Русев: Аз съм отговорил вежливо и спокойно по този въпрос ,където ти си прав откъм настоящото състояние на бедстващите млади хора,Ние , освен душата си/ то и тя на изчезване /сме дали всичко, дори за погребение средства не сме замислили...Повече и Господ не дава.Освен ако не слушаш ментарджилъците на поповете!

Me:  Ще видя и другото - по това: Вдигат се, примерно, майка, баща, деца, установяват се в друга държава, продават по пазарите дрехи, другите нещо работят допълнително, сбират пари и отварят ресторант (много китайци правят нещо подобно); нашенски пример - даже пенсионирани семейства отиват в по-богати държави, за няколко години забравят беднотията (ама работят всички, както на П., който съм цитирал в статията). Всичко останало като висене пред компютър без да се изкарват пари и използване на това ВИСШЕ ИЗОБРЕТЕНИЕ интернет не за образование, забогатяване, а за безплатно дарение на писаници по етнически, политически и др. проблеми на богаташи е убийствено: а) човек вместо да поспортува и да си оправи показателите се доразболява, б) човек вместо да изкара някой лев, обеднява, в) човек вместо да използва да види виртуално някоя гробница, музей или да прочете някой научен труд се затъпява от посредствените групи (по-голямата част са такива - нивелират ума, насаждат първосигналност, губят смисъл на живота)...

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
About working poor and different families
« Reply #238 on: August 25, 2018, 03:15:04 AM »
 Една отчаяна и отчайваща равносметка - който може да се поучи, макар че сигурно е прекалено късно: http://www.seo-forum-seo-luntan.com/other-languages/koko-moo-a-eeto-ot-otete-!/

Иван Русев: Всеки иска да му се даде, но мина онова време - сега , който има две ризи не дава едната на ближния , а си купува трета и после открива магазини !И аз исках баща ми да ме направи богат, но работих 44г,като него.Купих две жилища,дадох безвъзмездно единия апартамент ,както всички наследства и спестявания.А можеше да не броя сега с прискърбие дните до следващата пенсия .И не съм работил,както сега на комтърни игри през работно време , а с най- неприятните нежелани в дома си хора - луди , пияни и наркомани !

Me:  Аз пък, ако няколко години не бях стоял на квартири и да давам всеки месец по около 1/4 от заплата и отгоре, сега можеше вече да имам пари за започване на бизнес, ама не се получи. Едва последните години се заимах с 1 стая, но грешните пари дадени за квартири никой няма да ги върне. Може и да има хора, които с компютърни игри си изкарват пари, при мен няма такива неща - пек, наводнение, студ - неотменно на работа да повтаряш до втръсване едни и същи думи като робот, да се ядосваш с невнятни и непослушни ученици и като "бонус" - от време на време да боледуваш от заушка, грип или нещо друго, което ти предадат. ЗАЩО някои хора, дори и по-възрастни, могат например да отидат да гледат коне на Запад или просто да се хванат с деца и семейство (между 50 и 80 годишни хора, мога да ги посоча поименно)? Явно не е до години/възраст, а до желание - повечето са среднисти или полувишисти, но тръгват някъде или на място разкриват бизнес. И аз искам - работлив съм, издръжлив съм - в момента от сутрин до дълбока нощ работя - навън тичам напред-назад да преподавам, а върна ли се вкъщи като свърша миене, чистене и къпане, ям набързо и засядвам да изкарвам поне жълти стотинки (online)! Работя около 10-14 часа на ден!!! Но това е РАБОТЕЩ БЕДЕН, защото нямам капитал да започна нещо по-доходоносно! Е, не е ли нечестно? Някои дори и по-необразовани, по-мързеливи и по-гламави ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ЗАЩОТО ВСИЧКИ В СЕМЕЙСТВОТО РАБОТЯТ, а други колкото и да се блъскат почти денонощно нямат? Ей-това ме е яд! А като пък видя, че човек си губи времето да пише за Зукърбърг и оня от такива безплатни работници богатее, съвсем ми причернява! Това няма да се уморя да го повтарям, защото не мога да го преглътна и няма да го преглътна, както и няма да преглътна ГЕРБ!

MSL

• SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
About -- better is to be rich and healthy than poor and ill
« Reply #239 on: August 25, 2018, 02:44:04 PM »
  Другарски поздрав на компанията! Тези дни си приказваме по едни теми с трима души (говорим си, че човек да си пази здравето /и да опитва да прави пари/ Е ПО-ДОБРЕ, вместо да не си пази здравето и да работи безплатно за евреина Зукърбърг, и да пише безплатно за интерестите на ГЕРБ /примерно/) и тук ще нахвърлям набързичко какво имам предвид, защото трябва да се тича на работа, пък после ще го разширя в нова статийка. ЕТО КОЛКО Е ПРОСТИЧКО (не знам как по-просто да го напиша): 1) Ако се заседяваш пред компютъра и пишеш БЕЗ ПАРИ срещу противниците на ГЕРБ, срещу този или онзи, то САМО ПЪЛНИШ ДЖОБА НА американския евреин Зукърбърг (и неговите хора), защото му обогатяваш сайта със съдържание (а съдържанието е капитала на всеки сайт). Може да отделиш това време да научиш английски и да пишеш платени статии за по 5 долара или да повишиш компютърната грамотност и да изкарваш пари от интернет-задания.  2) Ако се заседяваш пред компютъра БЕЗ да изкарваш пари, то напълно се обезмисля вредата, която понасяш: НАДЕБЕЛЯВАШ, КОСТИТЕ И МУСКУЛИТЕ СЕ ЗАСЯГАТ И Т. Н. Всичко това води до увеличен риск от УДАР, РАК и пр. Може да отидеш да клекнеш 2-3 пъти, да направиш 3-4 лицеви опори, да потичаш 500 метра - все неща, които много повече ще ти помогнат, отколкото да пишеш безплатно във Фейсбук. 3) Ако човек толкова пък се е пристрастил към интернет и не може без него - има безплатни енциклопедии, музеи, книги, изкуство - много повече полза има например да прочетеш нещо от Киркегор или Чудомир, отколкото да "бориш" БСП-то слугувайки безплатно на ГЕРБ и на реформирания евреин Зукърбърг (Фейсбук). /Всеки си прави избора сам, аз само се опитвам да помогна като човек, който е прогледнал за това как вместо да слугуваш за без пари пред компютъра е по-добре да: спортуваш, изкарваш пари за себе си, учиш/.

Your ad here just for $1 per day!

- - -

Your ads here ($1/day)!

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.