Как да продам сайт
Не знаех, че има такива, които още не знаят как да продадат
сайт. Днес на това се натъкнах, ако щете вярвайте. "
Как да продам сайт?" Е, бе то вярно, че някои още азбуката не знаят, но...
как да продам сайт сега да питат... Остави се!
Добре де, айде да го премислим и попишем тук, какво ще кажете? Сайт да продадеш не се различава толкова чак много от това да продадеш някакъв друг продукт. Пък и точно тук нещата много, ама МНОГО си приличат и знаете ли по какво? Ами по това, че като не ти е качествен продуктът няма да има много мераклии да го купят, така и като не ти е качествен сайтът също така няма да има зер много мераклии да го купят. Ами то не е като две и две четири да направиш нещо (да ръгнеш някой сайт, разбираш ли) и да го продадеш! То си има пазар, то си има клиентела тази работа (този бизнес, ако щете) и там искат повечето, ако не и всичките да го кажем, да купят качествен сайт, не само ей-така, разбираш ли значи, да купят какъв да е сайт! Ами така е, така е, особено ако разбират от сайтове. Къде отиваш ти?
И тук се явява разковничето. Направил ли си (или направила ли си) хубав, успешен, доходоносен сайт, ами то тогава ще има и кой мераклия да го купи, разбираш ли! Ама направила ли си (или направил ли си) някакъв грозен и/или (кат се казва) недоходоносен сайт и/или нещо (в нещо си) кофти сайт, ами тогава... сърди се на себе си! Хората не искат лоши продукти (в случая сайтовски - лоши сайтове), разбираш ли... Ами разбираш и, ако не - то ще разбереш. Иначе ще те питам -
къде отиваш ти, може би? А и добре, че те питам, защото не знам дали други ще те попитат, а ако и те те попитат или са те попитали, пак добре, че ако ли не и още по-добре! Нали? Е, това е. Разбрахме се. Да се надяваме. А и да не се надяваме, пак все тая.
Така. А, сега ако имаш нужда от обобщение така значи, ами това е то: направиш ли и имаш ли си готин, хубав, просперитетен (айде и - проспериращ) сайт, то продажбата му е лесна работа. Даже аз (може би!) ще го купя. Така че, първо направи такъв сайт, а после ръгвай да го продаваш, иначе само ще си загубиш (чек' сега да ти сътворя един списък туке):
Кратък ли е? Ами ти какво очакваше още? "Надежди", може би? Може би, може би...
Това може и да е достатъчно.
В случай, че не е достатъчно, ами окей бе! Регистрирай се, удари едно рамо, опа! Удари един пост и питай или не питай, ами се противопостави нещо там така, да се каже и аз ще ти обясня или ще ти го издискутирам да видиш кое как, що, защо, къде, откъде и тъй нататък е. Защото аз мисля и продължавам да си го мисля, че съм пределно или почти много ясен по този въпрос. Да.