Виц за BMW
Решил един тежкар да си купува последен модел
BMW:
- Искам го с всичките му там възможни екстри – да няма нещо което да му липсва!
Насложили му всичките екстри, той оставил парите и подкарал BMW-то по улиците да се вози. След няколко пресечки спрял на един светофар. До него спряло едно трабантче с тъмни прозорци. Прозорецът плавно се свалил, от вътре се показал един чичко и се провикнал:
- Извинявай колега, дай да разменим по една лимонада с твоя хладилник, че моят нещо се е изключил да се размразява?
Тежкарят побеснял, обърнал обратно и право в магазина от който си бил купил колата:
- Абе ей, аз на вас казах ли ви
ВСИЧКИ екстри, а?!? Защо нямам хладилник?!
- Извинете господине, веднага ще поправим пропуска, много съжаляваме! - отговорили му. Сложили му след това хладилник, доплатил си човекът и пак подкарал автомобила по улиците. След известно време спрял на друг светофар. До него – хоп – същото трабантче! Пада прозорецът и чичото отвътре протяга един хамбургер и му казва:
- Колега, дай да притопля сандвича че моята микровълнова нещо се е скапала, става ли?
Тежкарят вече извън кожата си объща с мръсна газ и право в магазина:
- ИСКАМ И МИКРОВЪЛНОВА!!!
- Много се извиняваме...
Така и така, вече с микровълнова се поуспокоил и пак тръгнал да се вози. По едно време гледа трабантчето с тъмните прозорци спряло на една спирка. Тежкарят паркирал до него, свалил си джама и почукал по стъклото на трабанта, но... нищо. Почукал втори път по-силно – пак нищо. Ударил два пъти с юмрук и тутакси тъмният прозорец на трабнтчето плавно се спуснал, отвътре се показал чичето с мокра глава и хавлия на врата:
- А, ти ли си, извинявай бях в банята и не съм те чул!...
![Grin ;D](http://www.seo-forum-seo-luntan.com/Smileys/blue/grin.gif)