Около 2006-та да е било; поне запазеният файл е от тази година... Атакистки период. Става дума, че тогава, за кратко, бях повярвал, макар и живеещ трайно в чужбина, че в националистическа партия, от сорта на "Атака" има надежда да се постигне абсолютен просперитет, абсолютна независимост и величие на България (което ще е добре както за българските граждани там, така и за тези пожелали да живеят извън България... Е, да де, но не се получи.)
Отбелязвам, че съжалявам за всякакви по-крайни изказвания. Отдавна съм коригирал всякакви крайности в светогледа си - било то свързани с етноцентризъм, евроцентризъм/азиоцетризъм и пр., както и всякакви национални/етнически предразсъдъци. Вече съм за 100% пацифизъм (миролюбие), демократизъм (народовластие), свобода и пр. умерени, добри отношения."..., КЪДЕТО ЩЕ МИ ОТВОРЯТ ОЧИТЕ ЧЕ ЩЕ МЕ И ОСЛЕПЯТ, ОТ СВЕТЛИНА, ЗА РЪКОВОДНАТА РОЛЯ НА ДРУГАРЯ МАО ЦЗЕ ДУН, ПО ГАДЖЕТА. ЧЕ СЕГА ДА СЕ ИЗЛАГАМ ТАКА НЕ ПРИЯТНО. ПРИЯТЕЛ, ТВОЯТА КОМПАРТИЯ, Е СЪЗДАДЕНА НЕ ОТ ДРУГАРЯТ ШИБАНЯК ДУН МУН И ТЕМ ПОДОБНИ ЧОВЕШКИ ЕСКРАМЕНТИ, А ОТ МАСОНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИЙ НА ДВЕ ДЪРЖАВИ, САЩ И БИВШИЯТ СССР. АКО НЕ ТИ Е ИЗВЕСТНО, ЧЕ ДОРИ КОМУНИЗМЪТ НЕ Е ИЗМИСЛЕН ОТ ОНЗО РАВИНСКИ БОКЛУК КАШЕЛ МОРДОХАИ А ОТ АДАМ ВАЙСХАУПТ (ВАЙШОП) ПРЕЗ 1776 НА ЗАБЕЛЕЖИ НА 1 МАЙ НЕГОВОТО ДВИЖЕНИЕ ИЛЮМИНАТИ. ТА КОМУНИЗМА ИЗЦЯЛО СЕ ПОКРИВА СЪС ТОВА САТАНИНСКО УЧЕНИЕ НА ТОЗИ ГЛАВОРЕЗ СЪС ТОЧКИТЕ МУ ЗА ЗАВЗЕМАНЕ НА СВЕТА, И ПРЕМАХВАНЕ НА РЕЛИГИЯТА КАТО ИНСТИТУЦИЯ И КАТО ВЯРВАНЕ В ЕДНО ВЪЗВИШАНО БОЖЕСТВО. ПРЕМАХВАНЕ НА СЕМЕИСТВОТО, ПРАМАХВАНЕ НА ВСЯКАКВИ НАЦИОНАЛНОСТИ И НАЛАГАНЕ НА ЕДНА СВЕТОВНА ДИНАСТИЧНА ДИНАСТИЯ, НАЧЕЛО С "БОГОПОМАЗАНИКЪТ" ТАКА ЧЕ Я СРАВНИ ИЛЮМИНАТСТВОТО НА НЕМСКИЯТ ЕВРЕИН ОПС ЕВРЕИН ЛИ КАЗАХ, НЕ БРЕ ХАЗАРИН, СЪС КОМУНИЗМА И ДА ВИДИМ МАМКА ТИ НЕДОУЧИЛА, ДАЛИ КИТАИ НЕ Е ВЕЧЕ ОТ ЗАРОДИШ Е МАСОНСКА И ИЛЮМИНАТСКА ДЪРЖАВА. ТАКА ЧЕ ВЗЕМИ ТИ Я МАРШ КЪМ НАЙ-БЛИЗКАТА ЦЗИАН ЦЗЪМИНСКА ПСИХИЯТРИЯ ПСИХАР ТАКЪВ.
Колко си непросветен! Комунистически Китай е създаден от Китайската Ком. Партия с ръководната роля на Мао Дзе-Дун, бе пич!
Е КОИ СА СЕРИОЗНИТЕ КНИГИ, СПОРЕД ТЕБ А А А ТРУДОВЕТЕ НА МАРКС. ИЛИ ТРУДОВЕТЕ НА ТВОЯ МАО ЦЗЕ ДУН ИЛИ КАКВИ. ВЗЕМИ И СИ ИЗТРИЙ АНАЛНОТО ОТВЕРСТИЕ С ТЯХ, БЛАГОДАРЯ, НЕ ЧЕТА САТАНИНСКА ЛИТЕРАТУРА. А ЗА ИЗНАСИЛВАНИЯТА ГЛУПАКО, В ТИБЕТ НАЙ-ДОБРЕ ГО ПРИЛАГАТ ТОВА РЕПРЕСИВНО ДЕЙСТВИЕ, КИТАЙЧОРИТЕ НА РОДИТЕЛИ МОНАСИ, ПРЕД ОЧИТЕ НА НЕВРЪСТНИТЕ ИМ ДЕЦА. А ЗА ТВОЯТА ЮГОСЛАВИЯ ВЗЕМИ СИ Я ТАМ ПРИ ТЕБ ЛЕВИЧЕ ГРОЗНО, ЗАЩОТО ДА НЕ ТИ ОТВАРЯМ ЗА ЮГОСЛАВСКИТЕ ЗВЕРСТВА ПРЕЗ ВРЕМЕТО НА КРАЛСКА ЮГОСЛАВИЯ И ТИТОВА ЮГОСЛАВИЯ, ЧЕ СВЯТ ЩЕ ТИ СЕ ИЗВИЕ. ВЗЕМИ ПРОЧЕТИ НА АНРИ ПОЗИ КНИГАТА ВОЙНАТА СЕ ВРЪЩА ЗА ИЗСТЪПЛЕНИЯТА НА ТЕЗИ ДЯВОЛСКИ СЪЩЕСТВА СЪРБИТЕ В МАКЕДОНИЯ И ТОГАВА МИ ГОВОРИ ЗА ИЗСТЪПЛЕНИЯ. ВСЯКО УНИЖЕНИЕ СЪРБИТЕ СИ ГО ЗАСЛУЖАВАТ, ЗАЩОТО ТЕ НЕ СА ХОРА, А ЖИВОТНИ НЕНАВИСТНИ.
Е, то ясно, че ти няма да седнеш да прочетеш някоя сериозна книга, ама поне не се излагай. И терористичен не е Китай, а САЩ, дето изтерориха ИРАК, че даже вече и на изнасилвания минаха, а БГ ги подкрепи с войници! Кой е терориста? Ами Югославия? Ами Латинска Америка?
Ами сега дето се отварят на Венецуаела, Белорусия, Зимбабве и всеки, който не им уйдисва, като Иран или Сирия? Така че не наричай нагло терористи хората при положение, че ти си в държава - копой на най-големия световен терорист - САЩ.
МНОГО ДОБРА ХАРЕКТИРИСТИКА СИ ДАВАШ НЕ МИСЛИШ ЛИ А А А. ТО Е ЗА ТЕБ ТОВА ТВОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ. КОГА ВИЕ КОМУНОИДНИ СЪЩЕСТВА ТАКИВА ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ ДА СИ НОСИТЕ САМИ ТОВАРЪТ, И ЧЕ НИКОИ НЕ ВИ Е ДЛЪЖЕН ДА ВИ НОСИ ГРЕХОВЕТЕ ЗА ВАШИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРЕД ЧОВЕЧЕСТВОТО.
"ТЕЗИ, КОИТО КОМАНДВАТ СВЕТА" - хахахахаха! Препорчвам на казалият въпросните редове да се назначи постоянен режим на затворени врати в някое специализирано лечебно заведение, както и да ходи на лекции по "Обща история", придружен от полицай и медицинска сестра, които да си говорят, за да не скучаят по време на лекциите.
ХМ! РАСИСТ ЗНАЧИ СЪМ БИЛ, АМИ ДА ВЗЕМЕМ ПО НАННАДОЛУ ДА ПОСЛЕЗНЕМ И ДА ВИДИМ КОИ ОБИЖДА НА ЦИГАНСКО, ТО АКО НЯКОИ КРИВОЗАЩИТНА ОРГАНИЗАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ СЕ УСЕТИ ЧЕ ОБИЖДАШ ЦИГАНЯТА, ЩЕ ВЗЕМАТ ДА ПООСЪДЯТ ТАКА ЛЕКО. АМА НЕ СЕ СЪМНЯВАМ ЧЕ ЩЕ СТАНЕ, ЗАЩОТО СТЕ ВСЕ ПАК ОТ ЕДИН ОТБОР, А ПЪК ТЕ НЕ СЪДЯТ ХОРА ОТ СВОИТЕ СИ РЕДИЦИ. ТАКА ЧЕ Я СИ ЗАТВАРЯИ ЧЕРВИВАТА УСТА. А КИТАИЦИТЕ МНОГО ДОБРЕ СЕ РАДВАМ ЧЕ СИ МЕ РАЗБРАЛ. ДА ИЗПРОШЛЯЦИ СА, И ТО НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БОКЛУЦИ НА СВЕТА.
Изпрошляци??? Китайците са изпрошляци...Хм, не само параноичен, но и РАСИСТ-ШОВИНИСТ, нашьо
МАЙМУНО, НЕ АЗ ЩЕ СЕ ЗАСТРЕЛЯМ, А ПО СКОРО ТИ. ЗАЩОТО СЕГА В МОМЕНТА ТИ, СЕ НУЖДАЕШ ОТ РЕКЛАМА, ЗА ДА СЕ ИЗМЪКНЕШ ОТ ОБЕЗВЪЗДУШЕНИЯТ ТИ СВЯТ НА ИЛЮЗИЙ, И СЕ СТРЕМИШ НАЙ-АКТИВНО ДА СЕ ЗАБЕЛЕЖИШ НА НЯКОГО, ТАКА ЧЕ НЕ МИ ГОВОРИ ЗА ЗАСТРЕЛВАНЕ ЗАЩОТО ТОВА СИ Е ВАШ ПАТЕНТ ЗАСТРЕЛВАНИЯТА.
Маймуни? Абе, батенце, що не се застреляш за благото на Родината си, най-малкото? Че като те глдам ти си деволюирал се!
ЗНАЕШ ЛИ? ТОЧНО РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ТОВА ТАЙНО ПРАВИТЕЛСТВО КАК НАРИЧАТ ТАКИВА ПАПАГАЛИ КАТО ТЕБ? ЗАПОМНИ ГО ТЕРМИНЪТ Е ГОИ. И ЗНАЕШ ЛИ ТОЧНО ТАКЪВ СИ ЖАЛЪК ГОИ ЗА ИЗТРЕБВАНЕ. НО НЕ ОТ ТАКИВА КАТО НАС, А ОТ САМИТЕ ТИ ГОСПОДАРЧЕТА.
ТАЙНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА СВЕТА
Ха-ха-ха!!!!
Абе, загубно човече, АКО ИМАШЕ ТАКОВА НЯМАШЕ ДА ИМА ТОЛКОВА ВОЙНИ И КОНКУРЕНЦИЯ И ВСИЧКО ЩЕШЕ ДА Е УЛЕГНАЛО, БРЕ. ДА СИ ЧЕЛ НЕЩО ЗА СИСТЕМИТЕ НА УПРАВЛЕНИЕ И ЗА ТОВА КАК ПО ПРИНЦИП ТЕ ИМАТ ЕДИН ЦЕНТЪР?
ЗНАЕШ ЛИ? СТАВАШ МНОГО ДОСАДЕН С ТЕЗИ ХАПЧЕТА ЛУДНИЦИ. бРЕ ДА ТЕ ПИТАМ? ДА НЕ БИ СЛУЧАИНО ДА ПИШЕШ ОТ ТАКОВА СПЕЦИАЛИЗИРАНО ЗАВЕДЕНИЕ. ЗАЩОТО МНОГО МЕ СЪМНЯВАШ, И НЕ ЗНАМ? КОИ Е ТОЗИ ГЛАВЕН ЛЕКАР КЪДЕТО ТЕ Е ДОПУСНАЛ ДО ПЕРСОНАЛНИЯТ СИ КОМПЮТЪР, ЗА ДА ПИШЕШ. ТО СИГУРНО КОМЮТРИТЕ В КИТАИ СА НАПРАВЕНИ ОТ ДЪРВО КАТО СТАР ТЕЛЕВИЗОР ОПЕРА, ИМА ЛИ НЕЩО ТАКОВА. ХАИДЕДЕ СПОДЕЛИ, КАКВО СЕ СТЕСНЯВАШ, ЩЕ ТЕ РАЗБЕРА.
Абе, аз да питам, защо (винаги съм се чудел) като на някой му назначат хапчета и той НЕ ГИ ПИЕ!
Е Е Е ЕДНО НЕЩО ДА ЧУЯ ОТ ТЕБ ПОЛОЖИТЕЛНО. НО НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ ЗОДИЯТА СКОРПИОН Е ДОСТА ПРОБЛЕМНА. ЧЕ С НАС НЕ СЕ ИЗЛИЗА НА ГЛАВА, И АКО СИ МИСЛИШ ЧЕ ЩЕ СЕ ОТКАЖА ДА ТЕ ПРОВОКИРАМ ПРОСТО МНОГО СЕ ЛЪЖЕШ. ТИ ЩЕ СЕ ОТКАЖЕШ ОТ ГЛУПОСТИТЕ ТИ, А НЕ АЗ. ТАКА ЧЕ НЕ МЕ ИНТЕРСУВА КОЛКО ЩЕ СЕ ИЗЛОЖА, НО ВАЖНОТО ТЕБ ДА ТЕ НЯМА ТУК. А МИ ТО ТЕЗИ МУТАНТИ, ОПРЕДЕЛЕНО БЯХА АГЕНТ ПРОВОКАТОРИ НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ТАЙНИ СЛУЖБИ КЪДЕТО ГИ РАЗИСКВАМЕ. А ТИ НЕ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ТОЗИ ФОРУМ Е ПОД СИЛНОТО НАБЛЮДЕНИЕ НА ДС ТАКА ЧЕ ДА ПОЗДРАВИМ ОНЕЗИ ИЗПРОШЛЯЦИ КЪДЕТО НИ ЧЕТАТ СЕГА В МОМЕНТА ПОСТИНГИТЕ, И ДА ИМ ПОЖЕЛАЕМ ДА НЕ ЗАСПИВАТ ПРЕД КОМПЮТРИТЕ, А ДА СИ ОТВАРЯТ ОЧИТЕ, ЧЕ ТОКУ ВИЖ СМЕ ИМ ГО ХАКНАЛИ НА ТЕХНИТЕ ГОСПОДАРИ. А МЕЖДУ ДРУГОТО, ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО МИ НАМИРИСВАШ ТОЧНО НА ПРОВОКАТОР, ГОВОРИШ СЪЩО КАТО ТЯХ, И НАЛАГАШ СИ ЛИНИЯТА НА ПОЛИТИКА СЪЩО КАТО ТЯХ. ЕИ БРАТО МНОГО СИ ИЗНОСЕН СМЕНИ ФАСОНА БРЕ, ЗА ДА НЕ ТЕ РАЗПОЗНАВАМЕ. ДА СЕ ИМАШ ЗА НАЦИОНАЛИСТ, ПЪК ДА ПОДКРЕПЯШ КОМУНИЗМА, Е ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ПРОВОКАЦИЯ. ТА ТАК ЧЕ САМИЯТ ТИ СИ ПРОВОКАТОР ТУК В ТОЗИ ФОРУМ.
БРАВО БЕ, НА ВСИЧКО ОТГОРЕ СМЕ И ЕДНА ЗОДИЯ! Не те е срам
Добре де, като си бил в 9-ти клас ставаха митингите и се появяваха всякакви мутанти, не ти ли стана ясно, че всичко отива по дяволите и оттогава досега само разруха, а в същото време в КНДР и Китай само се градеше и строеше?
Ето виж сега Китай какво е:
и сравни чистосърдечно с България, та кажи коя система се оказа като по-успешна?
М М М КАТО СИ СПОМНЯ КОЛКО РАДИАКТИВНИ БЯХА КЕБАПЧЕТАТА, ЧЕ ЛИГИТЕ МИ МИ ПОТИЧАТ, ДА МУ СЕ НЕВИДИ, ОЛИГАВИХ СИ КЛАВИАТУРАТА, ИЗВИНЯВАИ, СЛУЧАВА СЕ. ЕХА КОЛИЧКАТА КАК СИ Я ПИЕХМЕ НА КОРЕМ! СЛЕД ДОСТА ДЪЛГО ЧАКАНЕ НА ОПАШКА ДА Я КУПИШ И ТО С ДОЛАРИ А НЕ С ЛЕВОВЕ. И МАНГАЛИТЕ ТОГАВА НАЙ-МНОГО ИМАХА ПРАВАТА ДА КОЛЯТ И БЕСЯТ, ТО НЕ ЧЕ СЕГА ТАЗИ СЪЩАТА ПОЛИТИКА НА ГЕНОЦИД Я НАМА ДЕ, НО ТОГАВА ДОСТА ДОБРЕО БЕШЕ ВРЕМЕТО. НАИСТИНА ТИ СИ ЕДИН НАИВЕН ГОИ. ДА ПОДЧЕРТАЕМ ХОН ГИЛ ДОН БЕШЕ ЮЖНОКЕРЕИЙСКИ ФИЛМ, ОТВОРКО, А НЕ СЕВЕРНО КОРЕИЙСКИ ТАКА ЧЕ ХАИДЕ МОЛЯТЕ, НЕ МИ ПРИПОМНЯИ ТЕЗИ ВРЕМЕНА ЧЕ МИ СЕ ПОВДИГА ОТ ТЯХ, И ИЗОБЩО ОТ СРАМНОТО И ПОЗОРНО МИНАЛО НА БЪЛГАРИЯ. САМО С ТОВА ЩЕ СИ ОСТАНИТЕ, С НОСТАЛГИЯТА ПО МИНАЛОТО, ЗА ВАС БЪДЕЩЕТО Е МРАК И ЗА ТОВА СИ ЖИВЕЕТЕ В МИНАЛОТО, И ТАМ СИ ОСТАНЕТЕ, А НЕ МИ ДАВАИТЕ АКЪЛИ КАК ДА СИ ЖИВЕЕМ ЖИВОТА. АЗ СЪМ ЧОВЕК НА БЪДЕЩЕТО, МЕН МЕ ИНТЕРЕСУВА УТРЕ КАК ЩЕ БЪДА, А НЕ КАК СЪМ БИЛ ВЧЕРА, И С УМИЛЕНИЕ ДА СИ СПОМНЯМ КАКВО Е БИЛО. БЕЗНАДЕЖДНИ ЛУНАТИЦИ СТЕ И ТАКИВА ЩЕ СИ УМРЕТЕ.
Ами спомни си как нямаше проблеми с мангалите, как ядяхме кебапчета и пиехме количка на корем, как ходехме на море по 1-2 пъти на година, как можехме да ходим почти всеки ден на ресторан и да хапваме пържени картофки с пържолки и шопски салатки и как една книга беше 50 ст., а един вестник - 5 ст., колкото и билетчето на гр. транспорт И КАК КИНОТО беше 20 ст. и (поне аз) гледахме по 14-15 пъти :
-ХОН ГИЛ ДОН( Корейски филми)
_МЕЖДУЗВЕЗДИ ВОЙНИ (САЩ)
-13-тата годеница на принца (БГ) / Да ,тогава имаше и добро БГ-кино - спомни си мегапродукцията "Хан Аспарух"
АЛООООО ГЪРМЯЩИЯТ НИН, КАК ТИ ЗВУЧИ ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА ТРИАДА, БСП, НДСВ, ДПС ТОЧНО ТЕ СЕГА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ В КОАЛИЦИЯ, А А А ИЛИ ЩЕ МИ ГОВОРИШ ПАК ЧЕ ЗЛОВРЕДНИТЕ АМЕРИКАНОС СА ВИНОВНИ, ТА НАЛИ СЕГА ТОЧНО АМЕРИКАНЦИТЕ ПОДЪРЖАТ ТЕСНИ КОНТАКТИ С ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО, И НАШИ ВОЙНИЦИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СТОЯТ НА ЛИНИЯТА НА ЖИВОТА И СМЪРТА В ИРАК, ИЛИ ТИ САМО СИ ТРЕНИРАШ ПРЪСТИТЕ ПО КЛАВИАТУРАТА, ЗА ДА КАЖЕШ ЧЕ ПИШЕШ НЕЩО.
Пак изтрещя! Нали ти писах, че ТИ ГИ ПРАЩАТ, т.е. ти нямаш думата, понеже си РОБ, роб на НАТО, САЩ и Турция, роб на ДОГАН ДОРИ.
ПРОФЕСОРЕ ТАТАРСКИ, ТИ НАЛИ ХУЧЕН, КАТО СИ ТАКЪВ, ТО ТОГАВА ДИСИДЕНТ КАКВО ОЗНАЧАВА БРЕ. НЕ ОЗНАЧАВАЛИ, НЕ СЪГЛАСЕН С ПАРТИЯТА МАЙКА И НЕИНИТЕ РЕШЕНИЯ А А А. ВИД ОПОЗИЦИЯ В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ, ЧЕ СИ ТРЪГНАЛ ДА МИ ГОВОРИШ ЗА ДИСИДЕНТИ. ДА ПРАВ СИ КОБУРГОТА Е ДЕСИДЕНТ, НО САМО ЧЕ В МАСОНСКИ ВАРИАНТ. И АКО Е ЗА ВЪПРОС АЗ НЕ СЪМ ГО ИЗБИРАЛ ТОЗИ ПАЛЯЧО, КЪДЕТО НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ ДОРИ И ЧИСТО БЪЛАГРСКИ, МЕЖДУ ДРУГОТО ТИ КАТО СИ КИТАЕЦ, ОТ КЪДЕ ЗНАЕШ ТОЛКОВА ЧИСТО БЪЛГАРСКИЯТ.
Ами той нали е ДЕСИДЕНТ, а вие ги харесвате и даже избирате, за да ви оправят за 800 дни? Нали ? На ти демокрация. И интересно, дали все още има хора, дето да вярват в демокрацията?!?!?!
Социалист, ама: КАКВО ДОВЪРШИ.
а/ Под НАТОВСКИ БОТУШ - КАТО БСП ГЛАСУВА С МНОЗИНСТВО ЗА ПРЕСЪИДЕНЯВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ КЪМ НАТО.
б/ Ревизионист като цялото БСП - АМИ ТО СА СИ ЕДНО И СЪЩО НЯМАТ РАЗЛИКА.
в/ При заварено положение - КОЕ Е ЗАВАРЕНОТО ПОЛОЖЕНИЕ БРЕ ПОЯСНИ АМАН ОТ НЕДОМЛЪВКИ.
г/ При капиталистическа СИСТЕМА на управление. - ПАК ЛИ ЗАПОЧВАШ, НАЛИ ТИ КАЗВАМ, КАПИТАЛИСТИЧЕСКА СИСТЕМА СЪС СИЛНО СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ПРИСЪСТВИЕ, И ТОВА СТАВА! СОЦИАЛ-КАПИТАЛИЗЪМ.
ВИЖ, АКО ВОЛЕН СИДЕРОВ СТАНЕ ПРЕМИЕР, тогава може и да има промяна. Ама едва ли ще стане, понеже мафиозото няма да допуснат и лека-полека ще го превърнат в пепел (Не, че му го пожелавам, ама е така). ПИШИ ГРАМОТНО БРЕ, НЕГРАМОТНИК, НА МЕН ВИКАШ ЧЕ ПИША НЕГРАМОТНО, А ТИ НА ВОЛЕН СИДЕРОВ ИМЕТО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗПИШЕШ КАТО СВЯТ.
ТОВА АКО Е ТАКА, НАПРАВО МОГА ДА ТИ КАЖА? КОЩУНСТВАШ НАД ИДЕЯТА НА АТАКА. ЕИИИИ АЛОООООО ЧЕ ТОИ ВОЛЕН СИДЕРОВ, МУ СЕ НАЛАГА ДА СЕ РАЗПРАВЯ С ПРАВИТЕЛСТВЕННИ ГОИ И МИШКИ, КАТО ТЕБ, КЪДЕТО ТЪРСЯТ УДОБЕН МОМЕНТ ДА МУ СЕ НАДСМЕЯТ, ТИ СИ МИ ТРЪГНАЛ ДА МИ ТВЪРДИШ ЧЕ СИ СИМПАТИЗАНТ. РАЗБИРАШ ЛИ ЗА КАКВО ТЕ НАРИЧАМ НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТ. ЗАЩОТО СИ ЛЯВ ЕЛЕМЕНТ, В НАЦИОНАЛИЗМА, ТАКА ЧЕ В НАЦИОНАЛИЗМА НЯМА МЯСТО ЗА ЛЕВИ ЕЛЕМЕНТИ, НАЛКИ ВИЕ СИ ИМАТЕ ИНТЕР-НАЦИОНАЛИЗМА, КАКВО СТАВА, НЕЩО ИЗНЕВРЕЯВАТЕ НА ИДЕИТЕ НА ОНОВА БОСТАНСКО ПЛАШИЛО МАРКС. КЪДЕ ВИ ОТИДЕ ПРАВОВЕРНОСТА, КЪДЕ ВИ ОТИДЕ УСТЕРМА КЪМ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ БРЕ, НЕЩАСТНИК. АМИ СИ МИ СЕДНАЛ ДА МИ РАЗСЪЖДАВАШ, ТО АЗ ЧЕ СЕ ИЗЛАГАМ ЧЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С ТЕБ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕБ, НО НА МЕН НЕ МИ ДРЕМЕ НЕКА ДА МЕ МАХНАТ, ТО ТОВА Е ЛЕСНО, НО ТИ МНОГО ПОВЕЧЕ СЕ ИЗЛАГАШ С ГЛУПАВИТЕ ТИ РАЗСЪЖДЕНИЯ.
Коя партия бе? Аз в БГ-политиката симпатизирам в момента на "Атака", а не знам те да са правили нещо такова!
О О О ДА БИЕХА ГИ, ТАКА Е КИТАЕЦО. А СЕГА НА БАЗАТА НА ТЕЗИ ПОБОИЩА КЪДЕТО СА ИМ НАНАСЯЛИ, СЕГА ОБВИНЯВАТ НАС ХОРАТА КОИТО ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ СВОБОДНО В НАШАТА СИ РОДИНА, И ТЕ ИДВАТ И НИ ОБВИНЯВАТ ЧЕ БИЛИ БИТИ. НО САМО ЧЕ ОТ КОГО СА ИТИ, МИ ОТГОВОРИ. ОТ НАС НАЦИОНАЛИСТИТЕ ЛИ СА БИТИ, ИЛИ ОТ ВАШАТА ТЕРОРИСТИЧНА МИЛИЦИЯ. И СЕГА НИ СМЕ ИМ ВИНОВНИ ЗА ПОБОИЩАТА, И СМЕ БИЛИ РАСИСТИ, КАТО ГОВОРИШ ПО НЯКОГА ЗА ТАКИВА НЕЩА СЪОБРАЗЯВАИ СЕ НЕ ОБИЖДАШ ЛИ НЯКОГО. ЗАЩОТО СЕГА АТАКА ОТНАСЯ ЦЕЛИЯТ КАИШ НА МИЛИЦИОНЕРСКИТЕ ПОБОИЩА, КАТО Я КВАЛИФИЦИРАТ КАТО ФАШИСТКА ПАРТИЯ, А ТОЧНО БКП И РЕПЕРЕСИВНИТЕ И СТРУКТОРИ, СЕ ОТНАСЯХА С НАС ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА КАТО С ЖИВОТНИ. ПРОСТО СЕ МАХАИ, ИЗЕДНИКО КОМУНИСТИЧЕСКО-ФАШИСТКИ.
Сиктир несиктир, ВАЖНОТО Е, ЧЕ ПРИ СОЦИАЛИЗМА ГИ БИЕХА И НАКАЗВАХА СЪС СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ, а СЕГА ПРИ ТЪПАТА ТИ ДЕМОКРАЦИЯ НЯМА! ТОВА Е. Напрегни си малкото мозък и осъзнай, че СИСТЕМАТА е друга и НЕ Е УСПЕШНА СИСТЕМА.
ЧЕ ТИ КОЛКО ГИГАБАЙТА МОЩНОСТ ИМАШ, Я ОТКРЕХНИ, ЧЕ ИСКАМ И АЗ ДА НАПЪЛНЯ ОРГАНИЧНИЯТ СИ ХАРД ДИСК. ЧЕ НЕЩО ВЗЕ ДА ЗАБИВА СЛЕД БЕЗПОЛЕЗНИ ДИСПУТИ С ТАКИВА КАТО ТЕБ КИТАЙСКО КОПЕЛЕ ТАКОВА.
Ми то за себепознание се иска много интелектуална мощ, наборе!
В ГЛАВАТ ТИ СЕ ГОНЯТ ВЕЕЕТРООООВЕЕЕ, КАКВО МОГА ДА ТИ КАЖА ЗА ТОВА, САМО ЧЕ НЕ СИ НОРМАЛЕН, С ПАМЕТТА. НУЖДАШ СЕ ОТ ПРЕЙНСТАЛИРАНЕ НА ЦЯЛ УИНДОУС. НО АЗ МОГА ДА ТИ ПРЕДЛОЖА ЛИНУКС, ЧЕ Е ПО НАДЕЖДНА СИСТЕМА, НЯМА ОПАСНОСТ, ОТ ВИРУСИ, ИДЕАЛЕН Е ЗА РАБОТА В ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО, НА ЧОВЕШКИЯТ ОБМЕН, ЕДНИ МЕЖДУ ДРУГИ.
Ама ти няма за какво да пишеш, понеже вярваш, че вече се е възцарило Световното правителство, демек, краят на историята или нещо такова ти е в главата. Паранои, конспирации...
А МИ ТОИ ТЕЙКО МИ АКО ТЕ ЗАПОЗНАЯ, ПРОСТО ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ МОЛИШ НА КОИТО СИ ИСКАШ БОГ, ЗА ДА НЕ ТЕ БЛАГОСЛАВЯ. ЗАЩОТО ТОИ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е ОТ МНОГО КРОТКИТЕ ХОРА. ЕТО ГО ЗАПОЧВА СЕ, А БРЕ? ТИ ДА НЕ ДА СИ СИ ИМАЛ ПРОБЛЕМИ С ЦИГАНИТЕ ЧЕ ТОЛКОВА ГИ СПОМЕНАВАШ, ИЛИ ПЪК ПО ЛОШО ДА НЕ СИ ТАКЪВ ЧЕ ТАКА ЯРОСТНО ГИ ОБСЪЖДАШ, ЕИ ВНИМАВАИ ЦИГАНИНО, ЧЕ НИЩО НЕ СЕ ЗНАЕ. А ТОВА КЪДЕТО МИ ГО ПРЕДЛАГАШ, Е ЕГАТИ КОЧИНАТА, ТАМ НЕ БИХ И СЕ ИЗПИКАЛ, ПРОСТО И ЗЕМЯТА Е НАПОЕНА С КОМУНИЗЪМ, ПРОСТО ЩЕ МЕ ПРИХВАНЕ ЗАРАЗАТА НА КОМУНИЗМА ОТ ЗЕМЯТА. АМО КАТО ТИ ХАРЕСВА ТОЛКОВА, СТОИ СИ ТАМ, И СИ ДРАСКАИ НА СМЕШНИТЕ ЙЕРОГЛИФИ, В КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИМ ФОРУМЧЕТА, И СИ ТРАИ.
"Тъпанар смахнат" предполагам е тейко ти, че те е създал толкова шизофреничен (няма да се учудя, ако си и плод на ромско семе, не, че искам да обидя ромите, дори те биха се погнусили от теб).
Иначе виж и ми кажи, дали ти прилича на "помия", където съм сега:
Нека ти обясня, РАСИСТЧО - няма дупки по пътищата, липсват цигани и кучета, топличко е през зимата и има евтина храна, хубави моми и липса на атентати.
Иначе ти си пълен ЕВРОПЕИД, нали? Ама от индо-иранската група, дето са и ромите. Ако щеш вярвай, ама и те са към бялата раса (не са негри, нито жълти, нито индианци). А сега де? При този темперамент, дто ми демострираш тука, почти 31 годишен мъж, имам пълното основание да си го помисля.
А ЧЕ ТИ КАКВО СИ ИЗЧЕЛ, ЗА ХАРИ ПОТАР, И НИЩО ДРУГО.
Е как ще те интересува? Нали си прочел най-много 1-2! Все едно мене да ме интересува колко струват цигарите като не пуша! Ами то си е до начин на живот.
Е ВИЖ СОРИ, АЗ НЕ МРА ОТ ГЛАД И СТУД. АКО ИМА ТАКОВА НЕЩО, ТО Е ПРИ ЦИГАНИТЕ. ЕДИНСТВЕННО ПЕНСИОНЕРИТЕ СА БЕДСТВАЩИ В БЪЛГАРИЯ. НО ИНАК ВСЕКИ СЕ ОПРАВЯ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН, КОЛКОТО И ДА Е ТРУДЕН НО СЕ ОПРАВЯ, А НЕ КАТО ВАС ХРАНТУТНИЦИ ТАКИВА, КЪДЕТО РАЗЧИТАТЕ ВСИЧКО НА ГОТОВО.
И забрави да кажеш, че в резултата на това мрете от глад, студ и недостиг на пари за лекарства, нали, Незнайко? (Абе помниш ли го този - с една голяма черна шапка, приличаше даже малко на днешното явление Хари Потър).
ЧЕ ЗАЩО ПИТАШ МЕН БРЕ, ДА НЕ БИ АЗ ДА СЪМ ХИМИК ЧЕ ДА ЗНАМ. Я ГО ГЛЕДАИ ТОЗИ, ТИ ВЕЧЕ И НА ХИМИК ЛИ МЕ НАПРАВИ БРЕ МУФЛОНЕ.
А КИТАЙСКИТЕ СЕРИАЛЧЕТА ВЗЕМИ И СИ НАТИКАИ В ЗАДНИТЕ ЧАСТИ.
Ето как се измъкна - хайде пак да те питам - какво стана с обеднения уран и защо еко-министрите в БГ скриха истината? Демокрация ли? ПФУ! Иначе китайскит сериалчета са гот, не са като "Дунав -мост". И след Индия и САЩ, Китай е на 3-то място в света по производство на кино. А България?
Е ТУКА НАПРАВО СИ МЕ ИЗОБЛИ И ТО ЗВЕРСКИ, НЕ БИЛ ОТИШИЛ В АМЕРИКА, ТИ ВЯРВАШ ЛИ СИ КАТО ГО ПРИКАЗВАШ. ЧУН ЦИН, МУН ЦИН ВСЕ СЪЩАТА ГЛУПАВА КИТАЙСКА ИСТОРИЯ.
Аз там пари да ми дават не оивам, бе, МУЙ! За какво ми е да ходя примерно в Сан Франциско, ето го как изглежда:
ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ МОГА ДА ОТИДА В ЧУНЦИН, ето ти как изглежда и ЧУНЦИН:
В Китай се построиха много повече небостъргачи, по-евтино е и е по-безопасно (няма негри, ККК и др. педерастии), та просто няма смисъл.
В САЩ ходят неориентираните. КАТО ТЕБ НАЛИ НЕОРИНТИРАНО СЪЩЕСТВО ТАКОВА.
ЕИ УМРЯЛКО, АЗ ТИ ГОВОРЯ ЗА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ДЪРЖАВИ БРЕ. НЕ ТИ ГОВОРЯ ЗА ИЗТОЧНА ЕВРОПА. ИМАМ ПОЗНАТА ПРИЯТЕЛКА НА МАЙКА МИ, КОЯТО Е ОТ ПЕТРИЧ, И ЗА ДА СИ ОТИДЕШЕ ТАМ, И ТРЯБВАШЕ ОТКРИТ ЛИСТ. А ТВОИТЕ КОМУНЯГИ СИ ЩЪКАХА СВОБОДНО МЕЖДУ ДВАТА КОНТИНЕНТА, ТАКА ЧЕ НАИСТИНА СИ МНОГО ЗАБЛУДЕН, И НЕ ЗНАЕЩ НИЩО ЗА ТУКАШНАТА РЕАЛНОСТ. А СИ МИ СЕ РАЗПРИКАЗВАЛ, КОЛКО СЕ БИЛО ПЪТУВАЛО, ПЪТИВАШЕ СЕ, АМА АКО СИ ДОВЕРЕНО ЛИЦЕ НА ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ, ТОГАВА ИМАШЕ ПЪТУВАНЕ, И ТИ МИ РЕКЛАМИРАШ ХОИКАНЕТО НА КОМУНОИДИТЕ, ЗА ВСЕ НАРОДНО ПЪТЕШЕСТВИЕ, ЕГАТИ НЕ ЧЕСТНОТО СЪЩЕСТВО СИ.
Глупости приказваш! Излизаха даже в чужбина! Унгария, Полша ГДР, СССР, ЮГОСЛАВИЯ...Ама хем не помниш, хем се правиш на много вещ мама му стара!
АЗ КАКВО РАБОТЯ, И КАКВО НЕ СИ Е МОЯ РАБОТАТА. А КОЛКОТО ДО КУПУВАНЕТО НА БИЛЕТА, АМА ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ТОВА. АЗ СЪМ СИ БЪЛГАРИН, И СИ МИ ХАРЕСВА МОЯТА СИ РОДИНА ТУК ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ, А НЕ КАТО ТЕБЕ ПРЕДАТЕЛ НЕДОИЗНОСЕН, СИ СЕ КВАКНАЛ В ЕДНА ОТКРОВЕННА ТЕРОРИСТИЧНА ДЪРЖАВА НА ИМЕ КИТАИ КАКВА МЕРЗОСТ, И СИ МИ СЕДНАЛ ДА МИ ВОДИШ РАЗГОВОРИ КАКВО Е БИЛО В БЪЛГАРИЯ. Я ВЗЕМИ ТИ СЕ ГРЪМНИ ПО СКОРО, АЗ СИ НЯМА ПРОБЛЕМ СЪС СЪВЕСТА, НО НЕ МОГА ДА КАЖА СЪЩОТО ЗА ТЕБ.
Е, да, ама сега ти пак имаш проблем, нали? Най-малкото не можеш да си платиш билета, а и да го платиш като кравар ли ще работиш? Ти говориш ли поне един чужд език (оставям настрана ромски, дето сигурно си го учил от някой роднина)?
БРЕИИИ ТИ СИ БИЛ МЕДИУМ, ЗНАЕШ ЛИ? ИЗВИНЯВАИ ЧЕ НЕ ТЕ РАЗБРАХ НА ВРЕМЕ. И ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА МИ ДОИДЕШ НА ГОСТИ В КАТУНА, И ДА СЕ ПОЗАБАВЛЯВАМ С ТЕБ ЗА ЕДНА НОЩ, ЧЕСТНО КАЗАНО, МАКСИМАЛНО ЩЕ БЪДА НЕЖЕН С ТЕБ, А КИТАЙЧЕ. НИЕ ЦИГАНИТЕ УМЕЕМ ДА ЛЮБИМ И ЛЕКО, НЕ САМО ГРУБО.
Ето прав съм, че си от ромите - не знаеш къде се пише "Ь" и къде "Й". Един 30-годишен българин не би сбъркал.
АМИ ДА ТО В КИТАИ ТАМ НАПРАВО СЕ ДРУСАТЕ С ЕВТИНА КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА, ТЯ ИЗГЛЕЖДА КАКТО СИ ЛИЧИ, Е ПО СИЛНА И ОТ ХЕРОИНА, ПЪК ЗА МАРИХУАНАТА ДА НЕ ГОВОРИМ. И ЗНАЕШ ЛИ КИТАЕЦО? КОЛКОТО АЗ СЪМ ЦИГАНИН, ТОЛКОВА СТАНИШЕВ ЩЕ СТАНЕ УБЕДЕН ИСТИНСКИ АНТИКОМУНИСТ, ТАКА ЧЕ НЕ СИ ПРАВИ ЗАКЛЮЧЕНИЯ ПРИБЪРЗАНИ, ЗАЩОТО НАЛИ ТИ КАЗАХ, ВРАТИТЕ НА КАТУНАТ МИ СА ОТВОРЕНИ ЗА ТЕБ.
Че аз да не съм в Бг, че да дават марихуана даже на ученици?! То, ак не се виждаше, че си с ромски произход и откровено осакатен от природата психически, с чисто сърце бих ти казал, че си наркоман, ама не искам да се заяждам.
ИДЕАЛНО СЕ ВПИСВАШ В ТОВА УМОЗАКЛЮЧЕНИЕ. ЕДНО НЕЩО ГО ПОВТАРЯШ ПО ДВЕСТА ПЪТИ, КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН ДОСАЖДАШ ДО СМЪРТ, А СЕГА АЗ СЪМ ТИ БИЛ СЕ ПОВТАРЯЛ. АКО СИ ИЗЧЕТЕШ КОЛКО ПЪТИ ПОВТАРЯШ, ЗА СИСТЕМИТЕ НА НЕСОЦИАЛИЗЪМ И СОЦИАЛИЗЪМ, ПРОСТО ЩЕ ТИ СТАНЕ ЯСНО КОЛКО СИ ИЗОСТАНАЛ ИНДИВИД, ОТ КОМУНИСТИЧЕСКО ТЕСТО.
Знаеш ли как се нарича в психиатричната наука това като повтаряш едно и също, примерно току-що демонстрираното от тебе "А А А" (естествено неграотно, без запетайки)? ПЕРСЕВЕРАЦИИ!
АМИ ДА, НЯМАШЕ БЕЗРАБОТИЦА, КАТО ТЪРКАХА ИКОНОМИКАТА НА ЕДНО МЯСТО, И НАТРУПАХА МНОГО МИЛИАРДЕН ДЪЛГ ЗА СМЕТКА НА НАС БАЛАМИТЕ, ДА ИМ ГИ ИЗПЛАЩАМЕ И СЕГА. А ТЕ СИ ИЗНАСЯТ ТВОИТЕ СЪЩИТЕ СОЦ ВЕЛИЧИЯ, ПАРИТЕ ОТ БАНКИТЕ ЗАД ГРАНИЦА И СЕГА ПЪК СИ СЕДНАЛ ДА МИ ГИ ЗАЩИТАВАШ, Я БЯГАИ НА ДАЛЕКО ДАЛЕКО, И СЕ ПОКРИИ ЗА ДА НЕ ТЕ МАЯСЪЛ ХВАЩА.
ЛъжлЬоооооооо (нарочно написах ЕР МАЛЪК с голяма буква, за да те науча, Ромски, как се пише правилно на български!). За по-младите ще напомня, че по Тошово време беше ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се работи, по закон и нямаше, естествено, безработица. А сега по официални данни е около 12%. Не прави хората на идиоти, искам да ти кажа.
ТИ НАИСТИНА СИ БЕЗНАДЕЖДНО ОВЕХТЕЛ, ПАТЕНТ НА ДЕМОКРАЦИЯТА. ЗА КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ МИ ГОВОРИШ БРЕ, МИНДИЛ, НАЛИ СЕГА ДЕМОКРАЦИИТЕ СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ ПАРТИЙНИ СТАРИ ВЕЛИЧИЯ, И С ПАРИТР СИ СИ КУПУВАТ ДЕМОКРАЦИЯ, И ТИ МИ ПРОБЪТВАШ ТАЗИ ОСТАРЯЛА ПЛЕСЕН, ЗА НЕЩО НОВО, КОМУНИЗМА, И СОЦИАЛНИТЕ РАВЕНСТВА. ЗАПОМНИ, РАВЕНСТВО В СВЕТА НЯМА, ИМА РАВНОПОСТАВЕНОСТ, НО НЕ И РАВЕНСТВО. ТОВА ЗА СВОБОДАТА РАВЕНСТВОТО И БРАТСТВОТО СА СИ ЧИСТИ МАСОНСКИ ПРИУМИЦИ, ТАКА ЧЕ БЪДИ СИ РАВЕН СЪС ВЪШКИТЕ А НЕ СА НАС, ИСТИНАСКИТЕ ХОРА. ЗАЩОТО ВИЕ СОЦИАЛНИ ИЗМЕТИ ТАКИВА НИКОГА НЕ МОЖЕТЕ ДА БЪДЕТЕ РАВНИ НА НАС. ЗАЩОТО СТЕ ИНТЕЛЕКТУАЛНО ИЗОСТАНАЛИ ОТ НАС. ПО НИЗШИ СТЕ, СЪЗДАДЕНИ СТЕ ДА СЛУГУВАТЕ, А НЕ ДА ГОСПОДСТВАТЕ, ТО СИ ЛИЧИ СЛУГИНАЖАТ ВИ, ЗА КУПА ЛЕЩА, ВСИЧКО ПРОДАВАТЕ И СЛУГУВАТЕ ЗА ДА ИМА ДА ПЛЮСКАТЕ, И НИЩО ДРУГО ДА НЕ ПРАВТЕ. ЗА ВАС ДУХОВНОСТ НЕ СЪЩЕСТВУВА, ЗАЩОТО ТОВА ПОНЕЖЕ НЕ СЕ ЯДЕ, А СЕ УСЕЩА, И ЗА ТОВА СИ СЪЗДАВАТЕ ДОСТА ФАЛШИВИ КОПИЯ НА ДУХОВНОСТ, ЗА ДА ЗАЛЪГВАТЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО ЧЕ СТЕ МОРАЛНО ИЗДИГНАТИ, А ВСЪШНОСТ СТЕ МОРАЛНО ПРОПАДНАЛИ, ЕТО ТОВА СТЕ ВИЕ, КОМУНЯГИ ФАЛШИВИ.
Ами нали и сега става така - периодически - ВИКАТ МУ "ЧИСТКИ", патент на демокрацията, създадена от такива като тебе - неориентирани ромчовци, дето за по едно кебапче с топла бира пускат сини или червени бюлетини (те вече май не са цветни ,де).
НЕ МИ ТРЯБВА ОГНЕСТРЕЛНОТО ВИ ОРЪЖИЕ, ЗНАМ ГО НЕГО, ЕГАТИ МЕНТЕ ПРОЙЗВОДСТВОТО НА МАКАРОВ, И ТТ ПЪК ЗА КАЛАШНИКОВ ДА НЕ ГОВОРИМ. ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА Е ТОИ, ТАКА ЧЕ ТИ СЕ ЗАСТРЕЛЯИ, НО САМО ЧЕ СПРАШКА, ЧЕ Е ПО СИГУРНО, НЯМА ДА ЗАСЕЧЕ, ЗАЩОТО АКО СЕ ГРЪМНЕШ С НЯКОИ ОТ ИЗРЕДЕНИЕТЕ ОРЪЖИЯ, ТЕ ПО СВОЯТА СИ НЕПРИГОДНОСТ, И В РЪЦЕТЕ НА КАРЪК КАТО ТЕБ, ЩЕ ВЗЕМЕ ДА ДАДЕ ОТКАЗ. ТАКА ЧЕ Е НАЙ-СИГУРНО С ПРАШКА.
Значи щом съм против чалгата и тъпия рап съм "заблуден гларус"? Отивай да се гръмнеш, ако нямаш пари ще ти пратя запис за покупката на качествено огнестрелно оръжие по надлежния ред! И не прави грешката на Яворов, бъди точен и прецизен. В краен случай - може да се направиш и на ПанаЙот Волов (ДА, пише се с "Й", Ромски!)
Е ТЕ ТОГАВА СЕ ЗАМИСЛЯХА, И СЛЕД ДЕСЕТИ НОЕМВРИ ГИ СЪЗДАДОХА. ТАКА ЧЕ ГУБИШ ЛЙОЛЙО, ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ МУТРИ ИЛИ БОРЦИ КАКТО БЯХА ПО ИЗВЕСТНИ, СА ТВОРЕНИЕ 100% НА ДС С ТЕХНИ ПАРИ СА ЗАХРАНЕНИ, С ТЕХНИ КАДРИ СА ПОДКРЕПЯНИ. А БРЕ С ДВЕ ДУМИ СИСТЕМА ЗА ПЛАДНЕШКИ ОБИР НА ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА, ЗА ДА ИМ СЕ ОТНЕМАТ ПАРИТЕ, И ДА СЕ НАПАЛШАТ. ЕТО ТОВА СА ТЕЗИ МУТРИ, И ТИ СИ МИ РАЗУМУВАЛ, ЧЕ БИЛИ НА ЛОШАТА КОМУНИСТИЧЕСКО-КАПИТАЛИСТИЧЕСКА СИСТЕМА БИЛИ ТВОРЕНИЕ. ТОВА Е ТАКА, НО КАКТО КАЗАХ НА АПАРАТА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ЗА ТЕРОР Е ДЕЛО, ТАКА ЧЕ НАИСТИНА ГУБИШ.
От 1945 до 1989 не се родиха тези рожби, а се родиха през ДЕМОКРАЦИЯТА. Аз като ти казвам, че системата е скапана, ти се обяснявай още!
АМА ЧЕ ТИ НЕ ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ ТАЗИ ПОЛИТИКА НА ГЕНОЦИД, НЕ Е ОТ ВЧЕРА, ЧЕ ПРЕДИ ДЕСЕТИ НОЕМВРИ Е ТАЗИ ПОЛИТИКА, НА ИЗНОС НА НАРКОТИЦИ, НА ОРЪЖИЕ ЗА ПРОГНИЛИЯТ ЗАПАД, И ТЕМ ПОДОБНИ ТЪПОТИЙ, ТАКА ЧЕ ТАЗИ ТВОЯ ПРХВАЛЕНА СИСТЕМА Е ВИНОВНА И ПРИЧИНАТА ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ТЕЗИ КАНАЛИ ЗА ИЗНОС НА ОРЪЖИЕ, И НАРКОТИЦИ, И СЕГА В ПО СЪВРЕМЕНЕН ПЛАН, И НА БЕЛИ РОБИНИ ПРЕДИМНО КРАСИВИ НАШИ БЪЛГАРКИ. МНОГО СОЦИАЛНО НЯМА ЗАЩО, ДА ПРОДАВАТ ТЕЛАТА НА НАШИ НИ ДЕЦА, ЗА ДА ЗАСИТЯТ ЖИВОТИНСКОТО В ТЕЗИ ИЗРОДИ НЕЧОВЕШКИ.
Че аз да не оспорвам??? Всеки знае, че БГ е станала мафиотска страна и то след рухването на социализма по вина на Горбито.
АМИ АЗ КАТО ШОВЕНИСТИЧЕН ЦИГАНИН МОГА ДА ТИ КАЖА, ТОГАВА ПРОСТО ДА СЕ МАХНЕШ ОТ ТУК, И СТИГА СИ ПЪЛНЕЛ С ПРАЗНОГЛАВИ ГЛУПОСТИ ФОРУМЪТ, ЧЕ ЗАПОЧВАШ ДА СТАВАШ НАИСТИНА, УЖАСЯВАЩО ДОСАДЕН. ЗАЩОТО Е ЛЕСНО ДА ДАВАШ СЪВЕТИ ОТ СТРАНИ, НО Е ТРУДНО ДА ЖИВЕЕШ ТУК В ТЕЗИ Л...А. И НЕ МИ ДРЕМЕ В КОИ ФОРУМ СИ ОБСЪЖДАЛ ВЪТРЕШНИТЕ ПРОБЛЕМИ НА АБОРИГЕНИТЕ, И МАОРИТЕ, А ВЗЕМИ СЕ ПРИЗЕМИ НА ЗЕМЯТА, ЗАЩОТО ТВОЕТО ЛЕТЯЩО ПОЛОЖЕНИЕ, Е ДОСТА БАНАЛНО, ДА ВИСИШ КАТО ПАЯК НА ВИСОКО, И ДА СЪВЕТВАШ КАК ДА Е ЖИВЕЕ, И СЛЕД ТОВА ТОВА НЕ БИЛО ДОБРЕ, ОНОВА НЕ БИЛО ДОБРЕ, АМИ КАТО НЕ Е ДОБРЕ, ВЗЕМИ ЕЛА СИ В БЪЛГАРИЯ И ГО ПРОМЕНИ. А НЕ САМО ДА МИ ФИЛОСОФСТВАШ, ОТ ТАКИВА ФИЛОСОФИЙ СМЕ НА ТОЗИ РЕД, ЧЕ ВСЕКИ ДРЪНКА ГЛУПОСТИ И ФИЛОСОФСТВА, А КАТО СЕ СТИГНЕ ДО ДЕЙСТВИЕ, СЕ ИЗМЪКВА ПО ТЕРЛИЦИ НА КЪДЕ МУ ВИДЯТ ОЧИТЕ. ТАКА ЧЕ МЛЪКВАИ, ПОПУЛИСТ ДОЛЕН.
Измисли нещо по-умно, нали си шовинистичен циганин. не ми минавай с номера, че като си в чужбина не можеш да взимаш отношение. Аз в англоезични форуми говоря и за вътрешните проблеми на Австралия и Нова Зеландия, ама досега нито едно киви не се намери да ми зададе тъпия ти въпрос, макар че и те не са много умни. Ха сега напиши пак три пъти "А", без запетайки и всякакви препинателни знаци, така, како си го караш, по мангасарската...
АМИ МАЛКО ТИ Е БИЛО ТОГАВА, ЗА ДА ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕ ДЪРЖИШ СУПЕР НИХИЛИСТИЧНО СОЦИАЛИСТО.
Усетил съм много неща - работа за по 40-50 лева на месец; постоянно движение с оръжие, за да не ти пребият гаджето или приятелите мангалите като тебе и така. Усещания - бол!
ЕИ НЕ ТИ ЛИ ОМРЪЗНА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО ДА ПОВТАРЯШ ПО СТОТИЦИ ПЪТИ. КАПИТАЛИЗЪМ ТА КАПИТАЛИЗЪМ. ВЗЕМИ И СЕ ОТРОВИ ТОГАВА КАТО НЕ МОЖЕШ ДА ГО ЖИВЕЕШ ТОЗИ КАПИТАЛИЗЪМ, ИЛИ СИ ЖИВЕИ НАРКОМАНСКИЯТ СИ ДУХОВЕН ЖИВОТЕЦ, ТАМ КЪДЕТО СИ, И НЕ СЕ ОБАЖДАИ НА МЕСТА КЪДЕТО НЯМА ДА БЪДЕШ ПРИЕТ РАДУШНО ПАНИМАЕШ ТАВАРИШ.
Неразумен си ти, че викаш на капитализма "социалистическа действителност", тъпанар!
ТИ ДРУГО ОСВЕН ТОВА ДА ПОВТАРЯШ КАТО ПСИХИЧНО БОЛЕН, ЩЕ ИЗМИСЛИШ ЛИ БРЕ КИТАЙСКИ БОКЛУК ТАКЪВ. НЕ ЧУВСТВАШ ЛИ ЧЕ СТАВАШ И ТО МНОГО ЖАЛЪК, БЕ ТО АЗ НЕ ТВЪРДЯ ЧЕ СЪМ ИДЕАЛЕН, И АЗ ПРАВЯ ГРЕШКИ И ПОВТАРЯМ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ ЕДНО И СЪЩО НЕЩО, НО ПОНЕ СИ ГО ПРИЗНАВАМ, А ТИ СЕ САМОЗАБРАВЯШ СЪС ЕДНО И СЪЩО НЕЩО. ВЗЕМИ И ПРОМЕНИ НАЧИНЪТ ТИ НА ГОВОРЕНЕ.
И що не ги бълваше по времето на социализма , а сега? Ами много просто, Манго, защото сега е КАПИТАЛИСТИЧЕСКА СИСТЕМА - боклук анархистичен някакъв.
Е МОГА ДА ТИ КАЖА, НЕНОРМАЛЕН СИ И ТОВА СИ Е. ИЗВИНИМЕ ЧЕ ТИ ГО КАЗВАМ, НО МИ ОМРЪЗНА НЕ МЕН, ПОСТОЯННО ДА ПОВТАРЯМ ТАЗИ ТВОЯ ТАКА ПОВТАРЯНО ИЗРЕЧЕНИЕ, НО КАКВО ДА СЕ ПРАВИ, ГОСПОД МИ Е ОТРЕДИЛ ДА СИ ТЕ НОСЯ КАТО КРЪСТ, И ЩЕ СИ ТЕ НОСЯ.
Постига се по време на ДЕМОКРАЦИЯТА ( а не до 1989, когато щяха да му дадат поне 10 дена в Белене или Ловеч)
ТИ ИНТЕРВАЛ НЯМАШ? ЧЕ ДА РАЗДАЛИЧАВАШ ДУМИТЕ. А КАКВО СИ ЗАВЪРШИЛ УМНИКО ГЛУПАВ, ТОВА ИЗОБЩО НЕ ИСКАМ И ДА ГО ЗНАМ. ПАК НЯКОЯ ИЗВРАТЕНЯЩИНА КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАИ. НАЛИ ТИ КАЗВАМ, ОФЕРТАТА, ЗА ГОСТУВАНЕ В КАТУНЪТ МИ Е ОЩЕ В СИЛА. НЕ СЕ ОТКАЗВАИ ОТ УДОВОЛСТВИЕТО, Е АЗ ВЯРВАМ ЧЕ ОТ ЕДИН ПЪТ НЯМА ДА СТАНА ОБРАТЕН.
А бре, Ромко-рядко, през тази година съм държал изпити по Диалектическа онтология и Епистемология, а ти си бачкал на някой дувар, за да откраднеш жица. И сега резултатът се вижда - говорим си един образован човек с един простичък мангал.
АМИ КЪДЕ ЛИ СА, АМИ ВЪВ ПОЛИЦИЯТА, В ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ НА КИТАИ УГАНБУР, И ВЪВ РЕПРЕСИВНИТЕ ОРГАНИ ЗА ТЕРОР НА НАСЕЛЕНИЕТО, ЕТО ТАМ СА ОТВОРКО
И какво от това? Къде са тука скинарите, Ромчо? Хайде поограмоти се и после говори глупостите си!
АМИ ТО КАКТО ИЗЛИЗА, ЧЕ ТИ НИЩО ТОГАВА НЕ СИ КАЗАЛ, ПИНОЧЕТ НЕ САМО ЧЕ НЕ Е БИЛ СОЦИАЛЯГА, А БИЛ ДОСТА РЕВНИВ НАЦИОНАЛИСТ, ТАКА ЧЕ ТРЕПЕРЕТЕ ОТ НЕГО. И В СЪНЯТ ВИ ВЕ Е СТРАХ ОТ НЕГО, ТАКА ЧЕ ТРЕПЕРЕТЕ КОМУНЯГИ ОТ ЧОВЕКЪТ КОИТО ВИ ПОКАЗА КАКВО Е ДА БЪДЕШ ПРЕСЛЕДВАН, НЕ САМО ВИЕ ДА ПРЕСЛЕДВАТЕ ХОРА ЗАРАДИ УБЕЖДЕНИЯТА ИМ.
Къде съм казал, че е социалист?
Лелееее, циганин с халюцинации, не е шега работа!
АМИ МОГА ДА ГО ПОЗДРАВЯ ПИНОЧЕТ ЧЕ МУ Е ВИДЯЛ СМЕТКАТА НА ТОВА КОМУНИСТИЧЕСКО ЧУЧЕЛО.
Да ве, претрепа Салвадор Алиенде, знаем, и го дадох като пример за РЕД, но халюцинаториката ти не прощава, нали?
НЕ СЕ ИЗМЪКВАИ СЪС ШОПСКИЯТ ДИАЛЕКТ, А ГОВОРИ ПО ТЕМАТА, ЛЕСНОЕ, ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С НА ХОРАТА ГРЕШКИТЕ. А СОБСТВЕНИТЕ СИ НЕГРАМОТИЗМИ ДА НЕ ПОГЛЕЖДАШ.
"ПаразитЕ"
Хм, хем циганин, че и с шопски акцент. Извинявай да не си от "Факултето" или "Левски-Г"?
ПОГЛЕДНИСИ ПРАВОПИСА, НЕРАЗУМНИКО, ТА ТОГАВА СЕ ПРИСМИВАИ НА ДРУГИЯТ. "ОПРАВИЯТА" "РАВИ" А БРЕ КАКВО ДА ТИ КАЖА, НИСКО КАЧЕСТВЕННО КОМУНИСТИЧЕСКО ИЗДЕЛИЕ СИ. КАК СА МОГЛИ ДА ТЕ СЕРТИФИЦИРАТ ТВОИТЕ ИЗТЪРБУШЕНИ РОДИТЕЛИ.
Абе то някои за вас- ромите така викат, ама са по-рави да ти кажа. Щото при вас Оправията трудно се постига.
ЧАКАИ И АЗ ДА ТИ ГО ПРОСТОРЯ ЗА РИТРИКАТА, ЕГАТИ ГРЕШКИТЕ ГРАМАТИЧНИ. ДА ПРАВЯ, ЗАЩОТО ПИША БЪРЗО, И ДОСТА ИМА ЗА ПИСАНЕ ОСОБЕННО ТУК, ЗА ДА ГИ ДОПУСКАМ, НО ТИ НАПРАВО МЕ РАЗБИВАШ. ПОНЕ ДА ПИШЕШ ПРАВИЛНО, ЧЕ ДА ИМА КАКВО ДА СЕ ЗАЯДАШ, А ТО ДОСТА НЕГРАМОТНО, ПЪК НА МЕН ЗАБЕЛЕЖКИ ПРАВИШ. ОПРАВИСЕЕЕЕЕЕЕЕ БРЕ, НЕГРАМОТИЙО
Пак не си разбрал, но ще ти го посторя (Да, знам, че да си говоря с тебе е като със стената, ама то така се упражнява ритриката!):
СИСТЕМАТА ИМ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СА ТАКИВА, същите хора по социалистическо НЕ МОЖЕХА ДА СА ТАКИВА, понеже СИСТЕМАТА НЕ ПОЗВОЛЯВАШЕ. КАКВО Е СИСТЕМА? КАКВО Е ОБЩЕСТВЕН СТРОЙ?
А МИ АКО НЕ СИ ЗАБЕЛЯЗЪЛ, ТОЧНО В ТОЗИ РЕГИОН ЖИВЕЯ, СЕВЛИЕВО МАЙКА, СЕВЛИЕВО, ГАБРОВСКА ОБЛАСТ, И НА 50 КМ. ОТ В. ТЪРНОВО ТАКА ЧЕ ТУК ТАКА СЕ ГОВОРИ, А ТИ ВЗЕМИ СИ ОПРАВИ ЖИВОТЪТ СИ ОБЪРКАН ПЪРВО, ЧЕ ПОСЛЕ ОПРАВЯИ НА ДРУГИТЕ, ПРОФЕСОРЕ.
Да, а вие ромите се убихт да гласувате за тях!
"И МИ КАЗВАШ ЧЕ БИЛА СИСТЕМАТА СЕ ПРОМИНИЛА."
"промИнила"...........сега пък русенско-търновски диалект извади...абе вие ромите сте много "креативни" били ,бе
БЛЯ БЛЯ, ПАК НИЩО НЕ ТИ РАЗБРАХ НА ИЗВЪРТУЛЕНИТЕ ТИ ТИ ДРАСКАНКИ.
Качествено, обаче, което я прави различна и то в достатъчна степен, за да може ромите да си правите каквото искате и то безнаказано!
БЕ ТО МИ ИЗГЛЕЖДА ПРОБЛЕМЪТ ТИ Е МНОГО СЕРИОЗЕН, С ЦИГАНИТЕ, ВСЕ ТЯХ СПОМЕНАВАШ, ВСЕ ЗА ТЯХ ГОВОРИШ ДА НЕ БИ ЖЕНАТИ ДА Е КИТАЙСКА ЦИГАНКА.
Така ли? Няма разлика, а? Ама прди циганите като ви беше страх от милицията не посягахте, а сега като сте гладни посягате даже на 14-годишни момиченца, що бе?
ХМ? ТО НЕ ЗНАЕХ ДА ИМА ТАКЪВ ЕТНИЧЕСКИ ЕЛЕМЕНТ, ЦИГАНСКИ БЪЛГАРИН, БРЕ ТИ НЕ ОБИЖДАШ ЛИ ПО ТОЗИ НАГЪЛ НАЧИН БЪЛГАРЩИНАТА КАТО Я ПРИРАВНЯВАШ НА РАВНИЩЕТО, НА ЦИГАНИЯТА, ЕИ ЗНАЕШ ЛИ, ПОЗНАВАМ ЛИ ТЕ СЪС СИГУРНОСТ ЗЪБИ ЩЕ ПРАВИШ.
Кощунстовото е да се българееш, а да си ромчо! Вие ромите с късата памет ли ще знаете коога е било по-добре?
АЗ ПАМЕТ ИМАМ, НО АЗ ЗА ТЕБ МИ Е ПРЕТИСНЕНО. ЧЕ ТВОЯТ ХАРД ДИСК МНОГО ЗАПИЧА, И СЕ НУЖДАЕ, ПОСТОЯННО ОТ РЕСТАРТ.
Напаметта си, ако имаш такава.
ЕИ НЕ ТИ РАЗБИРАМ БРЕ, ИЗОБЩО ЗА КАКВО ГОВОРИШ, ЧЕ СЕ ОПИТВАШ ДА МИНЕШ ЗА ИНТЕЛЕГЕНТЕН.
Колко банални опити за оригинален изказ. Ако ти си дори малък образец за оригиналност на изказа, то Трендафил Акациев щеше да е Омир.
ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО СИ ЖАЛЪК? КАТО СЕ ОПИТВАШ ДА МЕ ИЗКАРАШ НА ЦИГАНИН. ИЗГЛЕЖДА МНОГО ТИ ДОСТАВЯ УДОВОЛСТВИЕ ДА СЕ ДРАКАШ, НО МОГА ДА ТИ КАЖА, ТУК ПРИ МЕН "СКЪПИ" НЕ СИ ПОЗНАЛ, ЩЕ ТЕ ИЗВРЪНКАМ ОТ ВСЯКАДЕ, ТА ЩЕ СЕ ЧУДИ КИТАЙСКОТО ТИ АНАЛНО ОТВЕРСТИЕ ОТ КЪДЕ МУ Е ДОШЛО. НАЛИ СЪМ ПОХОТЛИВ ЦИГАНИН, ТРАИ ЗА ДА ТИ Е ХУБАВО.
Ромите така и не се научихте къде се пише двойно "Т". "ПропастТа", бе, момче! Я да те питам можеш ли да ми членуваш "НОЩ"?
ИМА ВРЕМЕ ДА НАУЧИШ МНОГО НЕЩА, ТОВА ЗА БУШ СИ БЕШЕ ЕДНА ГАВРА, НО ЧЕ СИ Е ЛЯВ БОКЛУК ЛЯВ СИ Е. ВСЕ ПАК ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ Е МАСОНШАН, И ИЛЮМИНАТШАН, ТАКА ЧЕ ЗА МЕН НЯМА РАЗЛИКА.
Републиканците са социалисти ли, Ромчо
НОВО 20!!! ХАХАХАХАХАХАХА Батка , ще ме умориш от хилене и ще те съдят за предумишлено убийство! Осъзнай се!
ПЪРВО ПО ДЕВЕТСТОТИН ПЪТИ ПОВТАРЯШ ЗА СИСТЕМИТЕ. ПО ПЕТСТОТИН ПЪТИ ПОВТАРЯШ ЗА ПРАВОПИСА, А ЗА ТЕБ ДА НЕ ГОВОРИМ. ТО СПОРЕД ТВОЯТА ЛОГИКА ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕМ ДА ПРОМЕНИМ, ПРАВОПИСА, С НОВ ТАКА ЧЕ ЗАЕМАИСЕ, НЕГРАМОТНИКО.
1. "ОткровеНа" се пише, а не "откровеННа"...Неграмотен мангос!
2. Обещавам, че вече ще знам, че "И БУШ Е СОЦИАЛИСТ"
Боже, какъв си ми нещастник!
ДА ЯСЕН МИ СТАНА, ЗНАЧИ ОБИЧАШ НА КИМ ЧЕН ИР, ВОЕНЩИНИТЕ. НАПРАВО СИ ЗА ЧЕЛНАТА ДЕСЯТКА НА ЧАЛНАТИТЕ. ДА ЗНАЕШ, АКО ИМА СМС ГЛАСУВАНЕ, НАПРАВО ЩЕ РАЗСИПЯ, СЪРВЪРАТ НА ТОЗИ КОИТО ПРЕДЛАГА ИНТЕРНЕТ УСЛУГИТЕ, НА ТЕЛЕВИЗИЯТА КОЯТО ГО ОРГАНИЗИРА, В ТВОЯ ПОДКРЕПА, ЗА ДА СПЕЧЕЛИШ ПЪРВЕНСТВОТО ЗА НАЙ-ГЛУПАВО СЪЩЕСТВО.
Ами САЩ живеят така.
АНГЛИЯ ------така.
ФРАНЦИЯ-----така.
РУСИЯ--------така.
ИНДИЯ--------така.
КИТАЙ---------така.
Пакистан-------така.
И КАКВО?
ЗНАЕШ ЛИ, АКО ИМАХ ВЛАСТ В ТОЗИ СКАПАН СВЯТ, БИХ НА ВЕНЕРА ВИ ИЗСТРЕЛЯЛ СИТЕ КОМУНИСТИ, ТАМ ЗА ДА СЕ ИЗТРОВИТЕ ОТ СИЛНО ЗАМЪРСЕНАТА С РАДИАЦИЯ АТМОСФЕРА НА ТАЗИ ПЛАНЕТА. ПОНЕ ЩЕ Е ПО БЕЗОПАСНО, ЗАЩОТО ТУК СТЕ ПОСТИОЯННА ОПАСНОСТ ВСЕ ЗА НЯКОГО. ТИ ДА МИ ГОВОРИШ ЧЕ ДЪРЖАВА КАТО КОРЕЯ, КОЯТО СЕ Е ДОКАЗАЛА ТЕРОРИСТИЧНА ДЪРЖАВА, И ДА ГОВОРИШ ЧЕ ИМАЛИ ПРАВО НА ОРЪЖИЕ, ЗА МАСОВО ПОРАЗЯВАНЕ, Е ТОВА НАПРАВО СИ Е САТАНИЗЪМ 190% ИНАК ВИ СЪЧУСТВАМ НА ПСИХИЧНОТО ВИ ЗАБОЛЯВАНЕ, ЗА ТОВА Е МНОГО ПО ХУМАННО ДА ВИ ПРИЗЕМИМ, НА ВЕНЕРА, БЕЗ КИСЛОРОДНИ МАСКИ, И ДА СЕ ИЗТРОВОТЕ, ПОНЕ ПО МАЛКО ЩЕ СЕ МЪЧИТЕ, ОТ КОЛКОТО СЕГА. СЕГА НЕ САМО ВИЕ СИ СЕ МЪЧИТЕ, НО И НАС ИЗМЪЧВАТЕ ПО КРАЙ ВАС. ЗА ТОВА САМО ВЕНЕРА ВИ Е СПАСЕНИЕТО, КАТО РАЙ ЩЕ ВИ СЕ СТОРИ.
Е, ми ти като си луд и ненормален, да не си умрял? То от това рядко се умира!
ТЦ, НЕ Я ЗНАМ, НО ЗНАМ ЕДНА ДРУГА, КАЛИНКА МАЛИНКА МОЯ. А ТЯ ПО СКОРО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕРАБОТИ НА КОРЕЙКА КОПЕЙКА МОЯ, ТАКА ЩЕ ВИ ПО ПОДХОЖДА.
АаааааааааааааааааААААААААаааааааааааа, В АФРИКЕ...Помниш ли тази руска песничка на Красная шляпочка или в катуна по това време нямахте ТВ-сет?
ВЕСТНИКЪТ ТИ ЛЯВ, ОТ АНГЛИЯ, ВЗЕМИ И ГО НАЛЕПИ ПО РЪЦЕТЕ СИ И ОТЛЕТИ ДАЛЕЧ НА ЮГ И НЕ СЕ ВРЪЩАИ ТУК. ТУК Е ЗАПАЗЕНА ТЕРИТОРИЯ НА БЪЛГАРСКИ РОДОЛЮБЦИ, И НАЦИОНАЛИСТИ, А НЕ НА ПРОСТИТУТКИ КАТО ВАС, ВЪРГАЛЯЩИ СЕ ВЪВ БАРДАЦИТЕ НА КОМУНИЗМА, В КИТАИ.
Ами научни. Както видя - цитирам ти Е. БРИТАНИКА, применрно, позовавам се на ГАРДИЪН, давам ти задочно данни от ЦРУ, поназнайвам малко граматика, психопатология и етнолегия, та те определям като това, което показваш, че си ...
"НЕМАМ ДОКАЗ АЛА ТВЪРДИМ Е ТВОЯТА РАБОТА." БОКЛУКО КОМУНЯГСКИ, ТОВА ЗНАЧИ ЗА ТЕБ, А НЕ ЗА МЕН, И НЕ МИ ОБРЪЩАИ ДУМИТЕ СРЕЩУ МЕН, ЧЕ АМАН ТИ ЖИВОТА, НЕ ОБИЧАМ ДА МЕ ИЗОПАЧАВАТ.
Защото не можеш да разбереш какво се говори, но нищо, успокоява ме това, че не четеш само ти и ти виждат резила хората.
БРЕИИИИ ЧЕ ТОЗИ ДРЪПНАТ ГЛУПАК КАК ТАКА Е СПЕЧЕЛИЛ БИТКАТА, СИГУРНО ТВОИТЕ КИТАЙСКИ КОМУНЯГИ СА МУ ПОМАГА ЛИ.
Ти много си се объркал, бе, Ромски. Аз съм русофоб, даже. Защото Русия ние разбила много държави. А любимият ми момент е как Петър 1-ви яде бой от Китайския император на ЦИН и му взема 2 воеводства.
БЕЗ РОДНИКО, КОГАТО БУЛГАРИСТИТЕ, ТИ НАЛОЖАТ ОКОВИТЕ НА КОМУНЗМА В ТАТАРСТАН, И НАРИЧАТ КОРЕННОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ ТАТАРИ, ТОГАВА ОБИЖДАИ БЪЛГАРСКОТО. ЗАЩОТО МАЙ ТИ КАЗАХ ЧЕ С ТАЗИ ТЕМА КОИТО СЕ Е ЗАХВАНАЛ ДОБРО НЕ Е ВИДЯЛ. ТИ КАТО СИ ТАТАРСКИ ИЗТЪРСАК, НА ЛЕНИН И СТАЛИН СИ Е ТВОИ ПРОБЛЕМА, А НЕ МИ ГОВОРИ ВРЕЛИ НА КИПЕЛИ. ТАКА ЧЕ МНОГО ВНИМАВАИ!!!!!! КАК СЕ ИЗКАЗВАШ, ЗА ВОЛЖКО-УРАЛСКИТЕ БЪЛГАРИ И МАКЕДОНСКИТЕ БЪЛГАРИ ЧЕ ТАМ МЪЛНИЙ БИЯТ, НЕ ЮМРУЦИ. ТАКА ЧЕ МЛЪКВАИ ЗА ТАЗИ ТЕМА, НЕНОРМАЛИТЕТ ЖАЛЪК.
Ти си отрепка, понеже си мислиш, че булгаристите са всички партии!
Жалък си. Може да ти се иска, но не е така. Иначе ние -татарите си се гордеем, че сме по-близко до прабългарите от славянизираните българи и ОСОБЕНО ОТ ЦИГАНИ КАТО ТЕБЕ!
АМИ ТО ЦАРСКАТА ИМПЕРСКА ПОЛИТИКА АКО НЕ ТИ Е ИЗВЕСТНО, СЕ ПРАДАВА КАТО ЩАФЕТА, И НА БОЛШЕВИШКАТА ПОЛИТИКА НА ГЕНОЦИД, И ОТРОДЯВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ ВЪВ ПОВОЛОЖИЕТО, И ПРИ УРАЛИЕТО, ШОВИНИСТИЧЕН РУСКИ БОКЛУК ТАКЪВ
Абе ОЩЕ ПО ЦАРСКО ВРЕМЕ Е ИМАЛО КАЗАНАКАЯ ГУБЕРНИЯ, А НЕ БУЛГАРСТАН, къде заби в СССР, бе?!!!!
А ПРИ НАЛИЧИЕТО, ЧЕ ТОЗИ ГРОЗНИК, Е БИЛ БЪЛГАРИН, НО САМО ЧЕ РУСИФИЦИРАН. ТО НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ДУШМАНИ НА НАС БЪЛГАРИТЕ СА ПРОТОПЕНИЕТЕ И ИЗГУБЕНИ БЪЛГАРИ, ТАКА ЧЕ НИЩО ЧУДНО ЧЕ ГИ Е ПРЕСЛЕДВАЛ, ПОНЕЖЕ, ГРОЗНИКЪТ МУ С ГРОЗНИК, СИ Е МИСЛИЛ, ЧЕ КАТО Е СТАНАЛ НАТУРАЛИЗИРАН РУСНАК, ЧЕ ЩЕ МОЖЕ ДА ЗАБРАВИ КАЧЕСТВЕННО БЪЛГАРСКАТА СИ ПРИНАДЛЕЖНОСТ, КАТО СИ ИЗБИВА СОБСТВЕНИТЕ СИ СЪНАРОДНИЦИ, ЗА ДА НЯМА КОИ ДА МУ НАПОМНЯ ЗА КОРЕНЪТ МУ. ТАКА ЧЕ ПО НАСТРАНИ ОТ ТАЗИ ТЕНА, ПЛЕЩИ СИ КОМУНИСТИЧЕСКО СОЦИАЛНИТЕ СИ ГЛУПОТЕВНИ, ЗА ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМ НА ТВОЯ СМЕТКА, НО НЕ ВЗЕМАИ ОТНОШЕНИЕ ПО НЕЩА КЪДЕТО НАИСТИНА НЕ ГИ РАЗБИРАШ. ЯСЕН ЛИ СЪМ ГОСПОДИН ДАМСКА ПРЕВРЪЗКА.
Глупако, още Иван Грозни еб@ва мамата на булгарите, защо си толкова недочело Ромче???
И като не си бил в Татарстан и не знаеш КОЛКО МНОГО ПАРТИИ ИМАТ, а булгаристите са само нещо от рода на "Войни на Тангра", що си мислиш, че са вся и всьо?
БЛЪСКАИ БЛЪСКАИ ИЗМЕТ ТАКАВА, "РАБОТНИЧЕСКО-СЕЛСКА", ТО ВИЕ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ВИРУСИ, САМО ЗА ТОВА ВИ БИВА ДА БЛЪСКАТЕ И ДА ОСИГУРЯВАТЕ НА НАС НОРМАЛНИТЕ ХОРА, НОРМАЛНИ СТАНДАРТИ НА ВАШ ГРЪБ.
Утре трябва да работя, така че по останалите ти ромски недомислия, когато имам време.
Хайде, няма да ти пожелавам здраве и късмт, понеже то РОМИТЕ сте си жилави и лесно нито се проваляте, нито се разболявате."
Подчертавам в добавка, че и отдавна съм се отърсил от всякакви фобии, включитено и от циганофобията (без да отричам, че има и лоши, престъпни хора от цигански произход, които трябва, както всички останали такива, без значение на народност, етнос, националност, да си биват наказвани законно.) Както и че Китай, Русия, КНДР (Северна Корея), Иран и пр. в днешно време наистна още повече се агресираха, неофеодализираха (някои от тях поначало), та не мога безпрекословно да ги защищавам.