Отново от 2006-та:
Беше някаква тема от рода на "Татарът не е сам":
1. OLD MOON:
"Понеже информацията още не е смелена за пред вас, очаквайте скоро включване с информация за събрата на наш татар. Просто гений"
По принцип е известно как "смилаш" информацията - последният път в АБВ-то на 2 пъти се опита да фалшифицираш нещата, но освен Зоро, никой не ти се върза.
А и ЧОВЕК, КОЙТО СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ЧЕТЕ ЛИЧНИТЕ И ДА БЪРКА ПО АКАУНТИТЕ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ (Справка - МОЯ, ДЕТО СИ ПРОМЕНИЛ ХЕМ АВАТАРА, ХЕМ ПОЛА!) НЯМА КАКВО ДА МУ СЕ ВЯРВА НА ИНФОРМАЦИИТЕ. КОЙ ЗНАЕ ТОЗИ ПЪТ КОЙ ЩЕ НАБЕДИШ ЗА НЕЩО СИ...НЕ СЕ ЛИ УМОРИ ОТ ГЛУПОСТИ, БЕ, МУНЧО - ДЕТЕ ИМАШ, ПЪК ВЗЕМИ МАЛКО МУ ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ, НЕ СЕ ВДЕТИНЯВАЙ САМИЯ ТИ...
2. СУН ДЗЪ:
"надушиха ли го вече хрътките?
кога да чакаме включване + мъг шот?"
НАУЧИ СЕ ДА ЧЕТЕШ МОЕТО МОМЧЕ И ДА РАЗБИРАШ. "СЪБРАТА НА Х или У" НЕ Е РАВНО НА САМИЯТ Х или У. Или ти не си научил още българския език, мъничкия ми?
"баси!само аз ли се вълнувам кво става с Татаря?
"
НЕ, НЕ СИ САМО ТИ ФИКСИРАН И ЖАДЕН ЗА ЗРЕЛИЩА, ИМА И ДРУГИ.
3. СТАН
"Що ве, аз също искам да се посмеем, ма или old_moon го е изплашил или е било фалшива тревога "
ЗНАМ ТЕ, ЧЕ ИСКАШ, АМА КАТО СЕ ПОЯВИ В АБВ-ТО С ИЗМИСЛЕНИЯ НИК И ДОСТА БЪРЗО ТЕ БАНИРАХА, ТА НЕ СЕ ПОЛУЧИ. Апропо, какво стана с предложението ти, дето ми беше писал на лични - "Аз лично ще помоля Олд Мун да те върне и ще кажа и на останалите, щото с тебе може и да не сме първи приятели, ама не мисля, че е добре да постъпват така с тебе?" НЕ, ЧЕ ИСКАМ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМ, ЩОТО НЕ СЪМ ТОЛКОВА СВОБОДЕН ДА СЕ ГУБЯ ВРЕМЕТО С ФОРУМ, КЪДЕТО от 10 души 8 са абсолютно под нивото на средностатистичния българин, АМИ ДА ВИДЯ ИМАШ ЛИ НЕЩО КАТО СЪВЕСТ?
4. КХАН-ТАНГРА
"Абе Татаря е като жените - като ги няма - мъка, като ги има - още по-голяма
Скоро попаднах на някаква стара тема. То не бяха снимки на богове и богини, то не бяха снимки на мистър Татарстан. Споделянето за насъщните месечни разходи за кабелна тв, 200 мбайта интернет и въглища и дърва за огрев няма да ги споменавам, дето трудно се покривали със заплатата на бг журналист от 10лв на месец.
Стига сте го гонили човека, банове, никове, проксита. Дайте му амнистия ! "
Е, ДА, ПОМНИМ КОЛКО ТЕЖКО ТИ БЕШЕ, ЧЕ ПРЕТЪРПЯ ПСИХОТРАВМА ОТ РАЗДЯЛАТА С ОНОВА МОМИЧЕ. "МАЛКО ЛУД" в подписите ти под аватара май е оттогава? (КАКТО И ПРОЯВИТЕ ТИ В ПОЕТИЧНАТА ТЕМА) НО НЕ Е ХУБАВО ДА НАСЛАГВАШ ТРАВМАТИЧНИТЕ МОМЕНТИ, ЕКСТРАПОЛИРАЙКИ ГИ ВЪВ ВРЪЗКА С ВСИЧКИ ЖЕНИ, ЧЕ И ДАЖЕ С ТАТАРА!
РАЗБИРАМ, ЧЕ ЛОГИЧЕСКИТЕ ТИ СПОСОБНОСТИ СА СКРОМНИ, АМА ЧАК ТОЛКОВА ПЪК ДА ВАДИШ ОТ КОНТЕКСТА КАТО ГРИШАТА...НЕГО СА ГИ БИЛИ ПО ДИСКОТЕКИТЕ, СПИРАЛИ СА ГО ПОЛИЦАИ ЗА ГЛОБИ, ВЛИЗАЛИ СА У ТЯХ ДА ГО ЗАПЛАШВАТ, ПРЕБИВАЛИ СА ГО КЪДЕ ЛИ НЕ И МОМЧЕТО СИ Е ДЕТО СЕ КАЗВА УДРЯНО У ТИКВАТА, АМА ТИ ЗАЩО?
-За боговете - пуснал съм ги, понеже не знаеха КАКВО Е НАИСТИНА БОГ (даже тази тема я бяхме продължили в АБВ-то и след като Добруджански и Ончо загубиха, единственото, което можаха да кажат е, че "Това не им било идеала за физика", мигар някой го интересуват техните идеали...
ИНАЧЕ АЗ АМНИСТИИ НЕ ИСКАМ
В МОМЕНТА МОДЕРИРАМ 2 други форум и тука НАИСТИНА СЕ ЧУВСТВАМ НЕКОМФОРТНО И СЕ ЧУДЯ КАК МОЖЕ ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА ТУКА КАТО:
-ЛИРИК
-ИСТОРИК
-ДОКТОРА
-ДЕШИМАРУ
-БИЧЕЛИНА
-АСЕН Г
и още няколко да ви поняасят стоически...
ОСТАНАЛИТЕ, както знаете - НАПУСНАХА.
5. Никодим Петров
"Не е хубаво да се присмивате .....на даден човек,заради неговите недостатъци...
Просто защото никой не е достатъчно съвършен...за да има това право да съди другия ........и то в това което не е.
"
АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ, НО ТЕ НЯМАТ СЪВЕСТ, НИТО ВЪЗПИТАНИЕ, НИТО НЯКАКЪВ МОРАЛ. ЦЕННОСТНАТА ИМ СИСТЕМА И ПЪЛЕН БОКЛУК.
6. ДЕШИМАРУ
"Татар си пече кинтите в Китай пък, който иска нека му се смее.
"
Правилно!
7. ГРИША
"Човече, аз търгувам с Китай, като знам кви кинти се пекат там, ще има още бая печене докато ги докара до прилична сума... Пък и от Плевенско трудно се пекат кинти в Китай
"
ГРИША, наистина тука не е лесно за хората без някакво особено образование като тебе да станат богаташи, но не забравяй, че аз съм МАГИСТЪР по ФИЛОСОФИЯ, владеещ няколко чужди езика, та определено си докарвам добър стандарт на живот и то само с няколко часа работа на ден като преподавател. Не ме мисли, добре съм, с други думи.
8. ДЕШИМАРУ
"Отдавна не съм влизал във форума и изглежда ми е остаряла информацията. Знам, че по едно време беше в Китай. Много свястно момче е според мен. Незнам защо така му се присмивате.
"
ОСТАВИ ГИ! НЕ ЗНАЯТ КАКВО ГОВОРЯТ! Като се появи онази -Силвия, дето била в Китай, веднага се оказа, че "Силвия е Татар", защото е в Китай, но, сега, аз не съм в Китай, понеже така им се иска. Завист и алогизъм, какво да ги правиш. Никога ми се струва няма да порастнат - деца направиха, ама децата от тях не са си отишли.
За свестен - ами свестен съм спрямо свестните, опитвал съм се и с тях да бъда свестен - какви ли опити не правих, но то със социопатични елементи можеш ли да се оправиш? Те даже помежду си се клеветят и ядат на времена...
9. НИКОДИМ ПЕТРОВ
"Татара и на мен ми е симпатичен,има добро сърце.
Предполагам за негово добро..
"
Общо взето си прав, благодаря на тебе и останалите, които казвате добри неща за мен!
10. К.Т.
"Очевидно, развитието на темата оправдава заглавието "
СВАЛЯМ ТИ ШАПКА ЗА ТЕЗИ ДУМИ !
11. СТАН
"Татара може би наи-бързо от целия форум губи самообладание и почва да обижда, и пише с главни букви . Не вярвам, че с него може да се води нормален разговор защото винаги се обръща на свада. Освен това знанията му за БИ според мен са под съмнение (меко казано), а се обажда авторитетно в теми от които няма абсолютно никва представа. Ако човек гледа на него като на безобиден луд (дигането на бабата за мускули, ходенето със шило из града, редактирането на вестник и складиране на дърва за огрев) е забавно , но тои става открито агресивен и бан-а си е таман на място"
ТОВА НЕ Е ТАКА - ПОМНИШ ЛИ В АБВ-ТО, как като дойдохте и взехте да ме обиждате, а аз отвърнах започнахте да ревете и да се чувствате подтиснати, да се молите на БОЛО - модератора да ме сецва, ама то вас ви сецнаха...И АЗ ОТВОРИХ ТЕМА, ЗА ДА ДЕМОНСТРИРАМ КАК СЕ РАБОТИ БЕЗ ОБИДИ - обиждахте ме, а аз говорех само по същество и най-накрая съвсем Ви отказах от спорта. Къса памет, ама то е и защото ти най-бързо излетя от там.
За разговорите - абе, младежо, с тебе колко пъти сме си писали на лични и не е имало никакви свади, на ударен ли се правиш или склерозираш на млади години?
За знанията ми в БИ - е, няма да си мерим пишките, ама ТИ ПЪК ТОЧНО КАКВИ ЗНАНИЯ ИМАШ, ЧЕ ДА МОЖЕШ НА ТАЗИ БАЗА ДА СЪПОСТАВИШ МОИТЕ? АЗ СЕ ЗАНИМАВАМ С БИ ОТ 1986 ГОДИНА, А ТОГАВА ТИ БИЛ ЛИ СИ РОДЕН ИЗОБЩО?
ЗА ЛУДОССТА - ХАЙДЕ СЕГА, АКО ЧОВЕК ТИ ПРОСЛЕДИ ТВОИТЕ ПОСТОВЕ И ОСОБЕНО АМБИВАЛЕНТНИТЕ ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ МОЖЕ ДА КАЖЕ СЪЩОТО, НО ЗА СТАНЧО.
ЗА БАБАТА - извадил си го от контекста. Ставаше дума, че едно момче беше бедно и питаше като няма пари за зала какво да прави и аз му рекох - да вдига табуретки, да прави лицеви опори, да работи с БИТИЕТО НА ОБЕКТИТЕ ОКОЛО СЕБЕ СИ, та бабата си беше само пример в поредицата, ама нали е по-лесно да се направиш на идиот (защо ли да се "правиш", то си ти е есенциално, сякаш) и го даваш през просото, надявайки се, че останалите до един не знаят за какво иде реч.
ЗА ШИЛОТО - ми какво?! Това показва само ИНТЕЛИГЕНТНОСТ - щото като те проверят някои от онези момчета, дето проверяват трудовите граждани, а не баш-бабаитите, ВИНАГИ МОЖЕШ ДА КАЖЕШ, че хобито ти е да си обущар, ама хванат ли те с пищова, какво ще кажеш? Че си си сложил за аватар жена, следвайки женското си начало ли, Стане?
ЗА ВЕСТНИКА - НЕ СИ ЗАПОМНИЛ НИЩО! РАБОТИЛ СЪМ В 2 ВЕСТНИКА, но не е било за 10 лева. В ТЕЛЕВИЗИЯТА БЯХ ЗА 10 ЛЕВА НА СЕДМИЦА.
ЗА ДЪРВАТА - ами да, навремето събирахме дърва за огрев, пък сега си живеем в тропика и тука е огрято без дърва. Животът поднася изненади, нали? Хайде сега умри от яд и пиши пак нещо злостничко.
))) ХАХАХА!
12. РЕД ДРАКОН
"Добро сърце, ха, Татара е зъл до мозъка на костите си Детето от комплекси така се е озлобило, че тъмната страна погълнат вече е "
СПЕЦИАЛНО СПРЯМО ТЕБЕ - ДА, ОЗЛОБИ МЕ. НА НЯКОЛКО ПЪТИ МЕ ПОСТАВЯШЕ НА ОГРАНИЧЕН РЕЖИМ БЕЗ ПРИЧИНА ИЛИ С НЕНОРМАЛНИ ОБЯСНЕНИЯ ОТ ТИПА НА ОНЯ -"Я СИ ЕБИ МАЙКАТА!" (Това е на ОНЯ, твоите бяха по-меки). И В СЪЩОТО ВРЕМЕ, КОГАТО ЕДИН ОТ МОДЕРАТОРИТЕ МИ КАЗА, ЧЕ ТИ СИ НАЙ-БИЛ ПРОТИВ ДА МИ СЕ ВРЪЩАТ ПРАВАТА, ВЗЕ ДА ГОВОРИШ, ЧЕ СИ МЕ ЗАЩИТАВАЛ. АМИ ТОВА ПРОСТО СИ Е НАГЛОСТ и затова съм съгласен с думите на няколкото юзъра от срещата ви в София, които казаха, че си мазен и противен човек. Как да не се съгласиш с толкова адекватно описание? ТАКА, ЧЕ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ТИ СИ ТОЛКОВА ТЪМЕН, НЕ ОЧАКВАЙ ХОРАТА ДА ХАРЧАТ ЕНЕРГИЯТА СИ, ЧЕ ДА ТЕ ОСВЕТЯВАТ (така метафорично малко, ама ти ще ме разбереш, не си от най-простите тука).
13. ПРОФ
"<ирония> "Татарят не е сам. Много са. Навсякъде са. Те идват. Цяла орда..Татари. Търсят разплата АААА Помооощ... </ирония>
Какво се стряскате бе, никого не е изял"
АШКОЛСУН, ЗАБИ ГИ!!! ТОЧНО НА МЯСТО - не само параноя, но направо шизофрения ------ вече ме обвиниха, че съм се включвал като:
-Силвия
-Джинджер
-Берсек
-Топалски
......
МАЙ "ИМАМ" 17 акаунта...
КАКВО ДА ТИ РАЗПРАВЯМ? ЛУДИ ХОРАТА!
14. ЕЛИЗА
"Драги,Стара луна ли беше, не е хубаво в отсъствието на човека да го коментирате така! Не стига, че ви забавляваше и развличаше, и ви пълнеше форумите/че и специални теми за него имаше създадени - аз да съм на негово място досега да съм ви заплюл!/, но и продължавате - вече с отсъствието му. Всъщност и на мен ми беше интересен /аз общо взето толкова не се интересувам от бойни изкуства, колкото от приказките на мъжете :-)/, но незнам защо зачезна. ..Сега разбирам, че щял да се жени за дъшеряьта на Доктора :-) - ето, виждате ли как и аз разпространявам клюките :-(
Не е лесно да си в Китай! Я вие научете китайски, пък после ще си говорим!
Иначе то е ясно, че има търговия с Китай :-), ама не излиза на сметка.
Всъщност то има и китайски бойни изкуства, но..това е друга тема :-)
"
ОПРЕДЕЛЕНО ОТСЪСТВАХ, ДОБРЕ ЧЕ МИ СЕ ОБАДИХА ДВАМА ОТ ТРИМАТА ПОТРЕБИТЕЛИ ТУКА, С КОИТО ПОДДЪРАМ ВРЪЗКА, ЧЕ ДА ИЗЧЕТА РЕДОВНАТА ПРОСТОТИЯ НА ДАОБГ-ТО.
ЗА ЗАБАВЛЕНИЕТО И ТЕМИТЕ - ТАКА Е : АЗ, ИСТОРИКА СПЕЦИАЛНО, КАКТО И НЯКОЛКО ДРУГИ СМЕ УЧЕНИ ХОРА И СМЕ ПУСКАЛИ ДОБРИ ТЕМИ. ПРИМЕРНО ТЕМАТА ЗА ПОЕЗИЯТА (която я осраха после със зоофилските си стихове) Е МОЯ. ОНЧО ТВЪРДЕШЕ, ЧЕ БГ-ЕЗИКА НЕ БИЛ ПОЕТИЧЕН, А СЕ ОКАЗА, ЧЕ Е И, ЧЕ ДОСТА ХОРА ИМАТ ТАЛАНТ ДА ПИШАТ ИЛИ ПОНЕ СЕ ОПИТВАТ (като Берсек).
ЗА ЗАПЛЮВАНЕТО - АМИ ДА, като изключим няколкото по-умни потребителя тука, всичко друго отдавна съм го удавил в плюнка. В момента съм модератор на два форума, работя по тях съвестно, действам за каузите и въобще не ми е до простотиите в това семпло и пошло кътче - Даобг. Произволно-избран сайт, дори македонски, може да ти даде повече полезни моменти, отколкото тука (с редки изключения).
И НЕ СИ ПРАВА - не съм изчезвал, он-лайн съм си:)
ЗА ЖЕНИТБАТА - абе това са глупости,не знам кой идиот го е казал, АМА АЗ СЪМ ЖЕНЕН ЗА КИТАЙКА И НЕ ВИЖДАМ СМИСЪЛ ДА МИ СЕ ПУСКАТ НА МЕНЕ И НА ДОРИЯН ТАКИВА КОМПРОМАТИ. КАКО КАЗАХ, ВЕРОЯТНО ГО Е КАЗАЛ НЯКОЙ АБСОЛЮТЕН ИДИОТ ТОВА.
За Китай - разбира се, че не е лесно. Не само китайски трябва да се учи, а и да живееш без доста познати неща, както и да се адаптирашш към други, но аз все пак съм от татарски род - потомък на прабългари, кумани и монголи, та съм се върнал в Прародината си. Освен това съм с комунистически убежения и мястото ми е тук, а не в поробената от САЩ, ТУРЦИЯ и НАТО - България. Пфу!...
За търговията - ГРИШКОТО Е ПРАВ, НА СМЕТКА Е, ЗАЩОТО В КИТАЙ Е ЕВТИНО, А НА ЗАПАД Е СКЪПО. АЗ СЪЩО ПРАВЯ ТЪРГОВИЯ СЪС ЗАПАДА, ТА ЗНАМ КАК Е.
15. МАСТЪР:
"Татара освен култовите глупости бълваше огън и жупел по много хора тук. Факт е, че преди да го вземат на подбив тези хора се опитаха да му обяснят, че говори глупости. Той започна да обижда и така се стигна до закономерното му изгонване. Понеже не можеше да пише тук той обриса един куп други форуми, на мен на лично съобщение ми беше пратил някаква гнусотия за Гришата, а и на други хора, накрая беше изгонен отвсякъде. Предполагам пак е бил засечен тук или някъде другаде, затова чакаме включване от old_moon да разберем какво е натворил този път"
ТИ ПЪК ТОЛКОВА СИ СТАНАЛ ЖАЛЪК И БЕЗЛИЧЕН НАПОСЛЕДЪК...НА времето имаше стил, отстояваше себе си, после взеха да те подиграват, после те поканиха на няколко събирания и сега вече само ПРИПЯВАШ...МАЛКО МИ СЕ ПОВДИГА ОТ ОПОРТЮНИСТЧЕТА КАТО ТЕБЕ, АМА ЩЕ СЕ ОПИТМ ДА ПРЕОДОЛЕЯ ПОГНУСАТА И ДА ТИ ОТГОВОРЯ (Все пак отговарям даже на много по-нискоинтелигентни хора от тебе като СТАНЧО, да същия, дето те правеше на луд по едно време, въпреки по-ниския IQ).
Огън и жупел съм бълвал по НЯКОЛКО ХОРА ТУК, а не по много.
ЩО НЕ СЪМ БЪЛВАЛ ПО:
-НЕКРОСИМУС
-ПЛАЦЕБО
-АЙРЪН ЛЕЙДИ
-ЕЛИЗА
-ДЕШИМАРУ
-ДОКТОРА (макар, че сме спорили за АВТОХТОННИТЕ ГЛУПОСТИ НА ЗИЕЗИ)
-ИСТОРИК
-АСЕН Г
-ВАЛЬО
-ЯВОР ДЯНКОВ
.....
ЩО БЕ?
Опитали се да ми обяснят, че "говоря глупости". Кой се е опитал да ми обясни? Няколкото вживяващи се като разбиращи, дето ПО ТОВА ВРЕМЕ не бяха помирисвали университет, а аз вече бях завършил МАГИСТРАТУРАТА СИ ПО ФИЛОСОФИЯ ЛИ? Че много пък ме подценяваш ти, бе, опортюнистична душичке такава!
Аз съм почнал да обиждам...АМА ЗАЩО? ТИ КАТО ЦИГАНИТЕ - "ПОЛИЦАИТЕ НИ БИЯТ" (АМА НЕ КАЗВАТ ЗАЩО!). Причнно-следствените връзки разбираш ли ги?
ЗА ЛИЧНИТЕ СЪОБЩЕНИЯ - не съм пращал гнусотии за Гришата. МОЖЕ БИ ИМАШ ПРЕДВИД СТИХОТВОРЕНИЕТО ЗА НЕГО. АМИ ТО Е ОТГОВОР НА ТЪПИТЕ МУ РАПОВЕ, ДЕТО БЕШЕ ПУБЛИКУВАЛ ЗА МЕНЕ, БЕ СЛАДЪК! ЕХ, КАК НЕ ГИ РАЗБИРАШ ТИ ПРИЧИННО-СЛЕДСТВЕНИТЕ ОТНОШЕНИЯ. Представяш ли си как бих си загубил времето, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ НЯМАМ ПРИЧИНА. В СЛУЧАЯ ИМАХ - разрови се и ще видиш.
БИЛ СЪМ ИЗГОНЕН ОТВСЯКЪДЕ - ХАХАХАХАХА!!!! НЕ САМО, ЧЕ НЕ СЪМ ИЗГОНЕН ОТВСЯКЪДЕ, АМИ СЪМ И МОДЕРАТОР НА ДВА АВТОРИТЕТНИ ФОРУМА - нещо, което ти не можеш да постигнеш. Ти даже в ДАОБГ не можеш да модерираш.
И ВИЖДАШ ЛИ КОЛКО СИ ПРАВОЛИНЕЕН И НЕМИСЛОВЕН? МУНЧО Е ПИСАЛ ЗА "СЪБРАТА НА НАШ ТАТАР", а ти си мислиш, че е писал за мене. Дето се вика - ""Зъркелите ще му извади, ама то кьораво!"
АМИ КАКВО ДА ТЕ ПРАВЯ, ОСВЕН ДА ТИ КАЖА НА КАНТ МИСЪЛТА:
"Който сам се е направил на червей, да не се оплаква, че са го настъпили!" Ако има червей в ДАОБГ, това си определено ти.
Конформист, опортюнист, вечно съгласен с конюнктурата. Ти си идеален за баш-тоталитарните режими, ако си се родил по Червенково време, по Живково си щял да бъдеш вече апаратчик... Ама си нямал късмета. Нищо - карай го на виртуално подлизурство в ДАОБГ, то поне е безплатно.
16. ДЕШИМАРУ
"Тези които казахте, че Татар е "озлобен", че "обиждал" и тн. , може ли да представите някакви доказателства и да говорите с факти?
Аз също говоря от лични впечетления дори преди малко прегледах мненията му и не видях нищо нередно в тях.
Дори и да е истина това което казвате, защо Татар никога не е обиждал МЕН, защо не е бил озлобен към МЕН? Защо аз съм си писал с него и разговаряхме като нормални хора, а с вас не се е държал нормално?
Татар ми беше предложил да ми намери работа в Китай преди време, аз отказах разбира се, но ми се стори много искренно предложението му.
Според мен да се присмееш и да се подиграеш с някого може да направиш един, или два пъти, но ако за е постоянно, това разваля цялостното ти поведение като човек.
"
НЕ, НЯМА ДА МОГАТ ДА ПРЕДСТАВЯТ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ОСВЕН, АКО ОЛД МУН НЕ СИ ПОИГРАЕ ПАК С ПРОФИЛА МИ И ДА НАПИШЕ НЕЩО СЪС ЗАДНА ДАТА, ДЕТО ДАЖЕ НЕ ЗНАМ ДА СЪМ ГО КАЗВАЛ - ТО НЕГО ПО МИЗЕРИИТЕ ГО БИВА, НЕ Е ЛЪЖА!
МНОГО ХУБАВО ИМ ГОВОРИШ, АМА ЕДВА ЛИ ЩЕ ТЕ РАЗБЕРАТ, ТИ СИ ПРОСТО НА ДРУГО НИВО.
17. РЕД ДРАКОН
"Ами можем и така да го кажем, защо всички се разбират с МЕН, защо никой не обижда МЕН, а само Татара го прави А колкото, дали говорим зад гърба му, ами не говорим, той си е тука, във форума, редовно си го чете, редовно си регистрира под нови имена, предимно женски И въобще не в Китай, а Китай го гледа само по нета
--------------------
"
НЕ ВСИЧКИ. КАЗАХ ТИ, ЧЕ СА АДСКИ РАЗОЧАРОВАНИ ОТ ТЕБЕ, НО НЕ ТИ СЕ ИСКА ДА ПОВЯРВАШ. ЩОМ Е ТАКА - АМИ ИГРАЙ СИ НА "ОГЛЕДАЛЦЕ, Я КАЖИ, ОГЛЕДАЛЦЕ, НЕ ЛЪЖИ" (Понеже още четеш приказки, няма как да не знаеш коя е тази и за какво става дума, нали?)
НЕ СЪМ РЕГИСТРИРАЛ РЕДОВНО ЖЕНСКИ ИМЕНА - ВЕРОЯТНО ТИ И ОЛД МУН ГИ РЕГВАТЕ, ЗА ДА ПРАВИТЕ ШОУ НА ХОРАТА, ЧЕ ИНАЧЕ НЕ ВЪРВИ САЙТА. А КАТО НЕ ВЪРВИ САЙТА, НЕ ВЪРВИ И БИЗНЕСА - ПОМНИМ КАК СЕ ОПЛАКВАХТЕ, ЧЕ СПРЯЛО СПИСАНИЕТО, ЧЕ НЯМАЛО ДОСТАТЪЧНО СПОНСОРИ И ПР.
ЗА КИТАЙ- АЗ СЪМ В КИТАЙ, АМА КАТО НЕ МИ ВЯРВАШ - ХИЧ НЕ МИ ДРЕМЕ! МНОГО ВАЖНО КАКВО СТАВА В МОЗЪКА НА РЕД ДРАКОНЧО - ДАЛИ ПРАВИ ВРЪЗКА С БАЗОВИ ПОНЯТИЯ И СЪЖДЕНИЯ ИЛИ НЕ. ТОЧНО МИ Е ПРЕЗ ЛЕВИЯ ЧЕПИК, КЪДЕ СИ МИСЛИШ, ЧЕ СЪМ. АКО ЖЕЛАЕШ, МОЖЕШ ДА СМЯТАШ, ЧЕ СЪМ В СУСУРЛЕВО!
18. ГРИША
"Напротив, търговията с Китай излиза доста на сметка само че не питай на китайците кво им коства да са най-бързо развиващата се икономическа сила в света в момента...
Китайските бойни изкуства ги знаем, че ги има- за справка чети темите кой кого пребил в градинката, кой носел педерастки шалчета и бил агент на ДС...
Дешимару, ти защо се вземаш за единица мярка за оценка на контактността или отношението на някой? Според мен трябваше да се съгласиш с Татара да те прати на работа в Китай, че ми е интересно как щеше да стане таз работа... Пък за факти и доказателства- порови се още из форума, после му следвай малко и линковете, дето ги даде към форумите на гювеча и ол-бг, също и прочети мненията на тамошните модератори за неговите изцепки и после пак ще приказваме. Аз пък между другото освен по нета съм го срещал и на живо (там дето съм бил избягал, щот съм се уплашил от него, ако не си чел неговата версия...) и момчето е сериозно болно- прав си, не е за подигравка!
"
ЗА КИТАЙЦИТЕ - добре бе, работят здраво и са една от първите икономически сили. Българите и те работят здраво, АМА НЕ СА! ЩО ЛИ?
ИНАЧЕ КАКВО ИМ КОСТВА ЛИ? КОСТВА ИМ НА ХОРА С ПО-НИСКО ОБРАЗОВАНИЕ, КАТО ТЕБЕ, НА ВИШИСТИ И ТО МАГИСТРИ КАТО МЕНЕ ИМ КОСТВА ДОСТА МАЛКО, ПОЧТИ НИЩИЧКО. АМА ТАКА Е - ПРИ СОЦИАЛИЗМА НЕ Е КАТО ПРИ КОМУНИЗМА. ТИ МАЙ, ЩЕ ИЗЛЕЗНЕШ, НЕОСЪЗНАТ КОМУНИСТ
(Боже дали въобще си имаш понятие от политология?! А аз си говоря ли говоря...).
ЗА КИТАЙСКИТЕ БИ - ама разбира се, че ще се подиграваш. АМА КАТО ТЕ ГЛЕДАМ - ПОЛЗВАШ ТОВА-ОНОВА ОТ КИТАЙСКИТЕ БИ. ЩО НЕ ГО КАРАШ САМО НА БОКС И НА БОРБА?
ЗА ЗАЯЖДАНКИТЕ С ДОКТОРА - ами толкова ти е културата. Човекът никога не съм го прочел да се е заял с тебе, а ти му душиш във врата като хрътка.
19. ВАКИДЗАШИ
"Mи аз съм го обиждал, няма да крия, но той винаги е започвал пръв. При това е обиждал не само мен, но и семеиството ми, което аз никога не съм си позволявал. Та ако ми падне сгоден случай, ще го обидя и на яве, не само в нета.
"
ЗАПОЧВАЛ СЪМ ПРЪВ? НА БАБА ТИ ТРЪНКИНАТА! ТИ ПОЧНА ПЪРВИ ДА ДРАСКАШ ТЪПОТИИ В ПОЕЗИЯ ЗА МЕНЕ, БАРАБАР С ОСТАНАЛИТЕ, А ПОСЛЕ СЕ НАМЕСИ БЕЗ НИКОЙ ДА ТЕ Е КАНИЛ В СПОРА МИ С ДОБРУДЖАНСКИ ОТНОСНО ПРАЙДОВЕТЕ. ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ СИ ИЗТИПОСАЛ МОЯ СНИМКА В АВАТАРА СИ.
И КАК ЛЪЖЕШ ЗА ЧЛЕНОВЕТЕ НА СЕМЕЙСТВОТО! ПОМНИШ ЛИ КАК ПИСА, ЧЕ МАЙКА МИ Е РОДИЛА ИЗРОДЧЕ, А БАЩА МИ СЕ КАЕЛ, ЧЕ БИЛ "ПРЕЕБАН"?
АКО ТИ ПАДНЕЛ СГОДЕН СЛУЧАЙ СИ ЩЯЛ ДА МЕ ОБИДИШ НАЯВЯ - НА МЕНЕ, АКО МИ ПАДНЕ СГОДЕН СЛУЧАЙ, БИХ СЕ ПОСТАРАЛ ДА СЪЖАЛЯВАШ ЗА НАМЕРЕНИЯТА СИ. РАЗБИРАШ МЕ, НАЛИ?
20. СУН ДЗЪ
"ами,ако Татара е чудовище,то ние сме го направили такъв.време е като Франкенщайн да се разкаем за това че сме го сътворили.ако просто беше баннат преди години,когато още се зараждаше тая работа....абе до сега гледах "Ефекта на пеперудата" и за тва не ми се мисли кво може да стане.
"
БАТЕНЦЕ, МИЛИЧЪК, ИМАМ СТРАШНО МНОГО ПРИЯТЕЛИ И ЗА НИКОЙ НЕ СЪМ ЧУДОВИЩЕ. ТОВА, ЧЕ СЕ ДЪРЖА ЧУДОВИЩНО (сиреч - адекватно) срямо НЯКОЛКО ОТ ПСИХАРЧЕТАТА ТУКА, НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ТАКА СЕ ДЪРЖА С ВСЕКИ. ВСЕ ПАК ТЕ НЕ СА ЕДИНИЦАТА, ЕТАЛОНА, КОЙТО ЩЕ ОПРЕДЕЛИ МОЯТА СЪЩНОСТ. СВЕТЪТ НЕ СЕ ИЗЧЕРПВА С НЯКОЛКОТО ГАЩНИКА ОТ ДАОБГ, ДЕТО НЕ МЕ ХАРЕСВАТ, НАЛИ ТАКА?
21. ДЕШИМАРУ
"Какво ако се вземам за единица? Защо да не го правя? Държал съм се уважително и културно с някой и той ми е отвърнал със същото, споделям своя опит. Мисля, че и той ви е отвърнал със същото отношение което вие сте му поднесли и сега му създавате имидж на озлобен човек какъвто знам, че не е.
И щом не е за подигравка, защо продължавате с подигравките и нападките. Има една поговорка (не я помня съвсем точно) за смеха, че смеха може да те издигне много в очите на другите, но и може да те свали в тях. Много е важно човек да знае къде и на какво да се смее.
"
ТОЧНО ТАКА - ТИ СИ НОРМАЛЕН И С ТЕБЕ СЪМ НОРМАЛЕН, ТЕ СА НЕНОРМАЛНИ И С ТЯХ СЪМ БИЛ НА НИВОТО ИМ. ПОНЕЖЕ, АКО ХОРАТА СА НОРМАЛНИ, МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВЯТ НА ЛУДИ, АМА ТЕ НА НОРМАЛНИ НЕ МОГАТ ДА СЕ НАПРАВЯТ, колкото и да се опитват:)
Иначе за подигравката - Гришко е за подигравка, че толкова се е излагал в живота, но не си е взел поуки - то не са били пребивания по дискотеките, унижавания от полицаите и какво ли още не дето ТОЙ САМ СИ ГО Е ПИСАЛ, а да не говорим какви слухове се носят за него в допълнение. Даже колегите му в Плевен казваха - "Остави го, той е особняк" (Предполагам всеки може да се досети какво се крие зад евфемизма "ОСОБНЯК").
22. ТХУГЕЛЕНА
"Дешимару е абсолютно прав в случая, но мисля, че каузата му е загубена. Аз лично се уморих да повтарям същите неща по повод на потребители, които са били вземани под прицел. Отговорността за конкретната тема е на този, който я е пуснал и той си знае какви са му мотивите. хубаво е понякога човек да се опитва и да предвиди последиците от действията си. Може един ден да се срамувате от това, което пишете днес.
"
Ами ето - хубав урок за психопатните от форума - С ТХУГИТО СМЕ СПОРИЛИ ПО ФИЛОСОФСКИ ТЕМИ И ТО ДОСТА РАЗГОРЕЩЕНО, НО НЕ СЕ МРАЗИМ И МОЖЕМ ДА ПРОЯВЯВАМЕ ОБЕКТИВНОСТ. Ама момичето е с ОБРАЗОВАНИЕ И ВЪЗПИТЕНИЕ, С ПСИХИКА И ВОЛЯ, която на вас - гащниците от ДАОТО, ВИ ЛИПСВА!
На Дешимару каузата му била изгубена - АМИ ДА, ТУКА КАТО НЕ СИ КОНФОРМИСТЧЕ КАТО МАСТЪРА И ТИ ТЕГЛЯТ БАЛТИЯТА "ЩОТО ФОРУМЪТ БИЛ ЧАСТЕН И ЖОРО СЕ ОХАРЧВАЛ С ПО 60 ДОЛАРА НА ГОДИНА (завалията той!) И НЕ МОЖЕЛО ДА ИМА ДЕМОКРАЦИЯ" / Така ми го разясниха в АБВ.БГ/.
Мотивите на ЖОРЕТО _ МУНЧО ЛИ? Ами какви могат да му бъдат? Комплексарски и инфантилни. ДА ВИ ПРИЛИЧА НА МЪЖ, КОЙТО Е ЖЕНЕН И ВЪЗПИТАВА ДЕТЕ?
Да се срамуват от това, което са написали днес? АМИ, АКО РЕГРЕСИРАТ, КАКТО ДОСЕГА, ЕДВА ЛИ. А И, ПО-РАНО СЪМ ГОВОРИЛ, ЩЕ ГО КАЖА И СЕГА - доста от тях ги виждам с травматична болест на мозъка. Т. е. можем само да се надяваме.
23. ОНЯ
"Няколко неща:
Тази тема не е за Татаря!
Поддържниците на Татаря в тази тема сами са признавали че са изтървали пиковите избухвации на въпросния и че говорят пристрастно!
Най-големите изхвърляния на Татаря няма как да ги прочетете,защото са изтрити!
Стига с тоз Китай,защото Татаря едва ли е минавал някога БГ границата!
Всъщност не се знае дали Татаря е татар!
Татаря няма нито една смислена тема свързана с БИ в даобг!
Татаря никога не е напускал даобг,той просто е "бай Гесер с илядото ника"!
Татаря беше баннат неколкократно в абв.бг и други сайтове!
...
Жоро,аре накрая пусни идеята на тая тема!
"
ТИ ПЪК ИЗЧАКА ДА СЕ ИЗГОВОРЯТ ЕДИН ТОН ПРОСТОТИИ И РЕШИ ДА СЕ НАМЕСИШ! И КАКВО СЕ ПРАВИШ НА МНОГО ЗАГРИЖЕН. НАЛИ ТОЧНО ТИ ПУСКАШЕ ТЕМИТЕ ОТ РОДА НА "АХМАК НА ГОДИНАТА", ЧЕ МИГАР МАЛКИЯТ ВИ ПСИХО-КОЛЕКТИВ МЕ НОМИНИРА, АМА АЗ ПЪК ВСЕ НЕ МОГА ДА "СПЕЧЕЛЯ", ЗА ТВОЕ РАЗОЧАРОВАНИЕ, ГОСПОДИН АЛКОХОЛИК-ОТ-ЯПОНИЯ!
ПИКОВИ ИЗБУХВАЦИИ...БОЖЕЕЕЕЕ, КОЙ ГО КАЗВА - КОЙТО МИ ПИШЕ НА ЛИЧНИ КАТО МОТИВ ЗА БАНОВЕТЕ _ "АБЕ Я СИ ЕБИ МАЙКАТА!" И ТО С УСМИВКА (Емотиконче). 'МИ ЛУД СИ.
ЗА КИТАЙ - ЗНАМ, ЧЕ И ТИ ЗАВИЖДАШ, АМА МИ ДРЕМЕ НА ДЕСНИЯ ТЕСТИКУЛ КАКВО СИ МИСЛИШ В ПРОСВЕТЛЕНИТЕ ПЕРИОДИ МЕЖДУ ДВА СПИРТНИ БОКЛУКА!...АКО ИСКАШ СИ МИСЛИ, ЧЕ НЕ СЪМ НАПУСКАЛ И УТРОБАТА НА МАЙКА СИ - ВСЕ ЕДНО!
ЗА ТАТАРСКОТО - МОЛЯ ТИ СЕ, ТИ НАЛИ СИ МИСЛЕШЕ, ЧЕ ЯПОНСКИЯТ Е РОДСТВЕН НЕ С АЛТАЙСКИТЕ, А С ИНДИЙСКИТЕ ЕЗИЦИ, НЕДЕЙ СЕ ХВАЩА С ЕТНОГЕНЕЗ, ПРЕДИ ДА СИ ИЗГЛАДИЛ ЛИНГВИСТИКАТА, ЧЕ ХЕПТЕН ЗА РЕЗИЛ ЩЕ СТАНЕШ.
СМИСЛЕНА ТЕМА? ПФфффффффффф, те пък твоите просто се цепят от смисъл, моля ти се!
За никовете - правя нов в момента по необходимост, ама онези, които ми вменявате (17 ли бяха?) не са мои, БАТКОВОТО!
БИЛ СЪМ БАННАТ ОТ АБВ И ДРУГИ САЙТОВЕ? ЩО ГОВОРИШ ТЪПОТИИ?! ВАС ВИ ИЗПОНАБАНИХА В АБВ.БГ. А АЗ ДАЖЕ СЪМ МОДЕРАТОР В ДВА САЙТА. ХА ДА ТЕ Е ЯД!
ЖОРЕТО ДА ПУСНЕ ТЕМАТА? МОЖЕ И ДА Я ПУСНЕ, АМА СЕГА СЕ НАСЛАЖДАВА НА ТЪПОТИЯТА - ОТПУСКАЩО МУ ДЕЙСТВА, ЩОТО МУ Е ТЪЖДЕСТВО!
24. ЛОГРУС
" правите мъченик от човек, който не го заслужава
Замислете се само кого защитавате , аз също не смятам, че е редно да има подобни теми, или да му се обръща внимание, но не защото намирам нещо нормално в думите му. Независимо дали пише сериозно или не, дали се прави или наистина си е такъв, какъвто го виждаме чрез думите му (а някой определено трябва да си сложат очила , това за теб става въпрос Deshimaru ) той не е безопасен или кротък луд. Думите му и начина на изразяване е отвратиелно гнусен и се радвам, че има хора, които толкова сериозно са се заели да му ги премахнат, чрез доводи и сериозни мнения. Спомнете си само за Силвия и бенките Хората забравят, че една полу-истина е много по-опасна от една лъжа. Да не говоря (не ми се иска и отново да ги чета и да ви давам линкове), че повечето му мнения за ушуто са обида за стиловете и че чрез тях се взима на подбив и самото БИ
п.п. след като се мъчих с глупостите на Татар, се признавам за победен и не успях да намеря нито едно негово мнение, което да цитирам тук (но съм видял около 1/4 от всичките му мнения все пак ) Просто той няма мнение, което да казва нещо ... само спори и чесно казано не мога да си обясня как ги пише толкова дълги мненията си . Абе пълна мизерия
"
ОЩЕ ЕДИН КОМПЛЕКСИРАН ОТ МЕН, ПОРАДИ СИСТЕМНО ЗАГУБЕНИТЕ СПОРОВЕ!
1. НЕ СЪМ УМРЯЛ ДА МЕ ПРАВЯТ МЪЧЕНИК, А ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПРЕД ДАОБГ, КЪДЕТО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ОСНОВНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ И МОДЕРАТОРИТЕ СА ГАШНИЦИ!
2. ЗА МОИТЕ ЗАСЛУГИ НЕ СЕ ПРОИЗНАСЯЙ, ПОЛЗВАЙКИ СЕБЕ СИ ЗА РЕПЕРНА ТОЧКА, ЩОТО МИ СЕ ГАДИ.
3. ЗА ОЧИЛАТА - МАЙ ТИ ТРЯБВА ДА СЛОЖИШ, ЩОТО НЕ СИ ПРОЧЕЛ, ТОВА, КОЕТО СЪМ ПОВТАРЯЛ МНОГОКРАТНО :
-Аз съм магистър по философия, защитил съм магистратура по философска антропология.
-Издавал съм вестник и съм правил предаване по телевизията.
-Създал съм като режисьор, актьор и сценарист 4 филма.
-Работил съм в няколко медии и в психологическа служба към БЧК.
-Владея няколко езика.
-Имам познания в областта на синологията, алтаистиката, парапсихологията, психопатологията, нормопсихологията, историята и пр.
-Работя в чужбина.
СХВАЩАШ ЛИ РАЗЛИКАТА В НИВОТО?
4. "Безопасен и кротък луд" - това го препрати към основните модератори тука и ще си много прав, с тази разлика, че не са много кротки, иначе, че са луди и безопасни - прав си!
5. Думите ми и начина на изразяване не са гнусни, ами са гнусни повечето от тези, тука с които съм принуден от време на време да дискутирам и СЕ ПОЛУЧАВА ИРАДИАЦИЯ, ПИЧА, ТА ТИ СЕ СТРУВА, ЧЕ САМИТЕ ДУМИ И НАЧИНА СА ГНУСНИ.
6. СИЛВИЯ И БЕНКИТЕ СА КРЕАТУРА НА ГЕОРГИ - МУНЧО!!! ПРИПИСВАТ МИ СЪЩО ДЖИНДЖЕР И ОЩЕ 15 май ника! НЕ СЕ ВРЪЗВАЙ КАТО ЗОРО.
7. АЗ УШУТО НЕ СЪМ ГО ОБИЖДАЛ, АМА ГРИШАТА ГО ОБИЖДА СИСТЕМНО, ПОНЕЖЕ ОЩЕ НЕ СЕ Е НАМЕРИЛ НЯКОЙ ПО-СЕРИОЗНО ЗАНИМАВАЩ СЕ КАТО ДОКТОРА, ДА ГО ГРАБНЕ ЗА ГУШАТА И ДА ГО ПРИСПИ! СЛЕД ТОВА ЩЕ ОБРНЕ ПО-СЕРИОЗНО ВНИМАНИЕ И НА УШУТО!
Така, че мисли повече, в момента вървиш по течението и си като робот с механично "мислене".
28. ДЕШИМАРУ
"Аз незнам за кои избухвации става дума, но помня, че имаше специална тема Tatar и тази тема беше най - актуалната и нито един модератор не я бутна с пръст въпреки, че определено не беше в контекст с правилата на форума. Просто всички и се наслаждаваха на тая тема! Помня, че сравняваше Доктора с Ботев и разни такива.
"
"Има цяла негова тема за Китай в която е изписал един тон впечетления от първите си дни там. Ето темата! Допускате ли, че е възможно той да си е измислил всичко това?
"
"Така ли стана? Ами айде тогава уточнете се кой - кой е първо, изяснете се и тогава пишете и нападайте!
"
ЗА БОТЕВ И ДОКТОРА - ВИЖ СЕГА, КАЗАХ ГО ПО НЯКОЛКО ПРИЧИНИ:
а/ Колкото и да ми е натрапвано, не мисля, че Ботев е голямата работа!
ЛЕВСКИ - ДА! Но Ботев...курварче, дето се е мятало голо пред рускините на снега; често препиващо / е, не чак колкото ОНЯ/; лапващо по НИСКОКАЧЕСТВЕНИ СЛАВЯНСКИ ТЕОРИИ ЗА ПРОИЗХОДА НА ТЮРКИТЕ!!!; авантюристче, рискувало живота на цялата чета и застреляно по най-позорен начин от СВОИ, А НЕ ОТ ТУРЧОРА!...Е?
В този смисъл, доколкото по-рано Дориян Александров беше написал ВЕЛИКОЛЕПНАТА СТУДИЯ "Прабългари, хуни и китайци", публикувана в органа на БНРП, както и в китайско списание, СМЕТНАХ ЗА НУЖНО ДА КАЖА, ЧЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА НАУКАТА - ДОКТОРЪТ Е ДОСТА ПОВЕЧЕ ОТ БОТЕВ. ОТДЕЛНО, както виждате, и той воюва срещу турци, цигани и всякакви, та, това, което го отличава от Ботев е, че няма да тръгне като последен идиот със стотина души срещу ОСМАНСКА АРМИЯ, РАЗПОЛАГАЩА С ОРЪДИЯ "КРУП"! (А днес и с ядрено оръжие, според някои турци от форума на "Атака").
б/ За Китай - абе нека си мислят, че не съм там, нас какво ни бърка? Те са като счупени огледала, които не могат да отразят една проста истина. На нас тяхното отражение на действителността не ни е потребно, ето защо няма нужда да авлизаме в спор. Аз, както каза, си живея живота, пък те нека се мотаят във фантазии. Като изключим ОНЧО, дето е в що-годе нормална страна (Япония) и още един дето е в Германия, останалите се мъчат в Бaлканската мизерия и превъртат тотално, то си им личи.
29. ЛОГРУС
"Оня моля ти се, преди малко това четох, направо за 1 час ми дойде Татар малко в повече , пробвайте и вие да му четете само неговите постове и то без почивка
Също това е част от проблема свързан с него - глупостите му рефлектират и върху други
Deshimaru до кога ще упорстваш - точка от реп. за Наивност ли си просиш да ти отнемат
"
ЛОГРУСЕ, коато ти станеш мерило за гносеологични констатации, каквито се опитваш да правиш по такъв категоричен начин, ще се радвам човечеството да е изнамерило начин за разселване на други планети, понеже общество, което би се повело само за 40 минути по твоя начин на мислене, определяне, умозаключаване и пр., не би просъществувало по-дълго от предпоставения от мене период. Сега знам, че не си разбрал какво ти говоря, но ме успокоява това, че не четеш само ти.
А ДЕШИМАРУ, ако му пука от кирливите ви репутации в жалкия "частен сайт, дето не може да има демокрация, щото аз плащам по 60 долара на година!", просто значи, че не е с всичкия си...
30. ДОБРУДЖАНСКИ
"Аз съм на мнение, че трябва официално да го върнем обратно, откога моля Жоро, ама... "
ЖОРО ГО Е СТРАХ, НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ПРИЕМА ЛЕСНО, ЧЕ МОЖЕ ДА НЕ Е ПРАВ, А И НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА ГОЛЯМ СЕИРДЖИЯ КАТО ТЕБЕ.
ОТДЕЛНО - хем, че не сте ми интересни, хем, че в момента модерирам два много важни сайта и няма начин.
31. ТХАЙ
"аз пък наскоро преглеждах изтритите мнения - познайте кой е със светлинни години пред останлите и с количество, и с качество "
ХАЙДЕ СТИГА СИ СЕ ПОДМАЗВАЛ НА ЖОРО БЕ, ПФФФФФФФФ, ТИ ЗА ТОВА МОЕРАТОРСКО МЯСТО, ЩЕ УДАРИШ И МАСТЪРА В ЗЕМЯТА ПО КОНФОРМИЗЪМ! ДА ТИ ПРАВИ ВПЕЧАЛЕНИЕ, ЧЕ ВСЕ ПО-РЯДКО СПОРИШ С НЯКОЙ И ЛЕКА-ПОЛЕКА СЕ УЕДНАКВЯВАШ И ОБЕЗЛИЧАВАШ С ТЪЛПАТА? ИНАЧЕ ОТ АБВ-ТО ИМАШ И ТИ НЕПРИЯТНИ СПОМЕНИ _ БАННАХА ТЕ, ПОИЗГУБИ ДИСКУСИЙКИТЕ С МЕНЕ...Разбирам те, не ти е лесно. Как е в Германия? Меркел скоро ще ви гони до крак, както виждам...
32. РЕД ДРАКОН
" на мен ми е странно как човек хвалещ, че взема много пари (1000 лева) в страна където е много евтино всичко, да не може едно собственоръчно направена снимка в Китай да качи, защо ли , едва ли не може да си купи един цифров фотоапарат (даже се беше похвалил, че има някаъв ултра хипер турбо такъв ) или просто не е стъпвал там
И не знам ти с какво право ни съдиш, при условие, че не си запознат със случая. Аз него никога не съм обиждал, говорил съм нормално, даже съм го защитавал и съм трил обиди срещу него и какво получих, ругатни по мой адрес, по адрес на съпругата ми, по адрес на двегодишния ми син. Ако за някои е приятелски поздрав да си се псуват на децата, за мен не е, ясен ли съм И повече не искам неподготвени да се изказват и да съдят тука
"
А АЗ ПЪК СЕ ЧУДЯ, ОТКЪДЕ НАКЪДЕ ТРЯБВА ДА ТИ ПРАВЯ СНИМКИ И ДА ТИ ГИ КАЧВАМ? ПРЕДИ ТОЛКОВА МНОГО СНИМКИ ОТ КИТАЙ ТИ ПРАТИХ, НАПРАВИ СИ, КАКТО САМ КАЗА ГАЛЕРИЙКАТА И В ЗАМЯНА КАКВО? НЕ СИ МРЪДНА ПРЪСТА ДА МИ МАХНЕШ ОГРАНИЧЕНИЯТА!
И НЕ СЪМ СЕ ХВАЛИЛ, ЧЕ ИМАМ "ХИПЕР-ТУРБО" ФОТОАПАРАТ. ПАК СИ ИЗМИСЛЯТЕ.
ДЕШИМАРУ Е МНОГО по-запознат от зашеметени хора като теб с предвзето мислене. Така, че недей да го заплашваш. А за сина ти - сам си го заслужи с обидите си към мене. Нека да видиш ДОБРЕ ЛИ Е ДА СЕ ОБИЖДА, ПОНЕЖЕ ТИ СИ БАЩА, ТОЙ Е СИН, НО И АЗ ИМАМ БАЩА И АЗ СЪМ НЕЧИЙ СИН. Така че, ако обичаш, не се прави на голямата жертва.
И кога съм ПСУВАЛ СИНА ТИ? Ти каза, че съм "Ам-Гъл", пък аз ти казах, че "СИНА ТИ Е АМ-ГЪЛ!" Това псувня ли е, бе, господин Шкембов-Мазнишки??
И, понеже те не знаят - АЗ ПОВЕЧЕ МИСЛЯ ЗА СИНА ТИ ОТ ТЕБЕ, понеже ти много се отваряше - искаше да се бием в Китай, а аз ти казах, че хем ще ядеш бой, хем има опасност да пукнеш и ЗА КАКВО ДА СТРАДА ДЕТЕТО? Схващаш ли КОЙ ИМА ПОВЕЧЕ ОТГОВОРНОСТ ДАЖЕ ЗА ЧУЖДИТЕ ДЕЦА?
33.СТАН
"еваларка за мнението, аз не му помня писанията дословно, но като няма кво да каже и се почва "Гришата има корем", "Берсек има говорен дефект", "Оня е пияница", "Добруджански е зоофил", "вии сте лузъри, щото си стоите в мизерната татковина, аз аз съм супер в Китаи", писал е гадости на Асен и маи на Мастъра - всичко това съм го чел и тия пародии са за бан , които много му се кефи да ходи да си чати с него в абеве-то
"
ГРИШАТА, ЧЕ СИ Е ШКЕМБЕЛИЯ- НИКОЙ НЕ ГО ОТРИЧА, А ОНЧО САМ СЕ ХВАЛИ КАКВИ МАХМУРЛУЦИ ИМА. БЕРСЕК СЪЩО СИ Е КАЗАЛ, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА КAЗВА "Р", А И НЯКОИ ОТ УЧЕНИЦИТЕ МУ СЕ ПРИСМИВАТ ЗАРАДИ ТОВА. ЗА ДОБРУДЖАНСКИ - ВЯРНО, ЧЕ НЕ Е ТОЛКОВА ЯВНО, КАКТО ПРИ ОСТАНАЛИТЕ, НО ГО Е ПОКАЗВАЛ ОПОСРЕДСТВЕНО С ПУБЛИКУВАНАТА ОТ НЕГО ПОЕЗИЯ. АЗ ПИША ПРЕДИМНО ЗА ЖЕНИ И МОЖЕ ДА СЕ ПРЕДПОЛОЖИ, ЧЕ ХАРЕСВАМ ЖЕНИТЕ. ДОБРУДЖАНСКИ ПИШЕ ЗА СЕКС С ЖИВОТНИ, ОТ КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВЯТ ИЗВОДИТЕ.
За лузърството и мизерната татковина - МИ ДАААААААААААааааааааааааааааааааааааааааааа, по над 45 000 души бягат всяка година от БГ, ти още ли не си го разбрал?!
ЗА АСЕН - МНОГО ГОЛЯМА ЛЪЖА, ДОБРЕ, ЧЕ АСЕН НЕ Е ПОДЛЕЦ КАТО ВАС И СЕ ДЪРЖИ ПОЧТЕНО, ВЪПРЕКИ ШЕГИТЕ И СПОРОВЕТЕ, КОИТО СЪМ ИМАЛ С НЕГО.
МАСТЪРЪТ Е КОМФОРМИСТ.
За кефенето - нали ти ме молеше да ти казвам къде пиша, за да идваш да си "чатим"? СЛЕД ПОСЛЕДНОТО ОПАРВАНЕ И БАНВАНЕ ВЕЧЕ НЕ ИСКАШ, А?
34. ГРИША
"Еми като искаш вземай се за какъвто си решиш- проблема си е твой Предполагам, че и при татарино така се е почнало...
Нещо може да те издигне в нечии очи или да те свали в тях, ако ти пука как изглеждаш точно в тези очи. В противен случай има една поговорка, която почва с "дреме ми на...." "
"Добре де, не мога да разбера, хем нямаш и една трета от информацията, хем защитаваш някаква кауза
За мен Татара писа кво ли не- почна да ми обяснява колко съм дебел, после на лични ми писа колко съм здрав и да му кажа упражнения да си развивал бицепса ( ), после пак почна да ми обяснява как ще умра от затлъстяване на сърцето; после съчини история как съм го видял да играе тао-лу и съм се изплашил; после съм бил гей; после съм биел малките и беззащитните, а ме е страх от яките мъжаги; после след едно състезание, където спечелих, писа, че всъщност не ме било страх, обжаче пак нищо не съм показал; после съчини едно л.с. с тъпотии за мен и го напуска на една камара потребители; после създаде теми за мен по другите форуми, заради които го баннаха от там.
Писа тъпотии и за приятелите ми, без да ги познава...Изцепките спрямо останалите поотребители и откровените тъпотии (бабата, психото, божественото тяло...) не ги броя. После се регна с женски ник и ми се обясняваше в любов После ми писа л.с. от името на Берсека с обиди, с надеждата, да се вържа и да се заям с него. После същото се опита и да направи и за потребителя Топалски.
Та да ти кажа, забележки относно поведението ми спрямо Татара не приемам от никого. Ако не си разбрал до сега защо, не се и опитвай повече.
"
КАКВО СЕ Е ПОЧНАЛО? ПОЧНА СЕ ТОВА, ЧЕ БЕЗ ДА ТИ ПРАВЯ НИЩО ЗАПОЧНА ДА СЕ ЗАЯЖДАШ С ФИЗИКАТА МИ (ами да не може всички да сме тлъстаци като тебе), ПОСЛЕ, ТИПИЧНО ПО ЕФЕКТА НА ПЕПЕРУДАТА СЕ СТИГНА И ДО ДРУГИТЕ ИЗЦЕПКИ.
ЗА ОЧИТЕ - ДА, ПРАВ СИ, ТОЗИ ФОРУМ ГО ЧЕТАТ ПРЕДИМНО НЕ МНОГО ПРОСВЕТЕНИ ХОРА И ЗА НЯКОИ ПИСАНИЯТА ТИ КАК СИ УДАРИЛ С ПАРЕН ЧУК ПО ГЛАВАТА ЕДИН ДЕТО СЕ Е ИЗМЪКНАЛ ОТ ОПИТА ТИ ЗА ЛАКЪТ МОЖЕ ДА СА КОНКУРЕНТНОСПОСОБНИ НА "КРИТИКА НА ЧИСТИЯ РАЗУМ" на И. КАНТ, ОБАЧЕ...на белия свят няма само простаци.
ЗА ИНФОРМАЦИЯТА - не той има 1/3, ами ти намяш 1/10, понеже страдаш от възпалената си фантазия.
СЕГА ТЕ ПОЧВАМ ПОТОЧКОВО, ЗА ДА НЕ ЗАБЛУЖДАВАШ ПО ТОЗИ МИЗЕРЕН НАЧИН ХОРАТА:
"За мен Татара писа кво ли не- почна да ми обяснява колко съм дебел"
ТИ ПОЧНА С ТЪПОТО ИЗРЕЧЕНИЕ, ЧЕ СИ МЕ ВИЖДАЛ НАЖИВО И ДА НЕ КАЗВАМ КАКВО И ЩО, ПОНЕЖЕ ЩЕЛИ САМО ДА МИ СЕ СМЕЯТ НА ФИЗИКАТА. Е, АЗ КАТО ЧОВЕК, ДЕТО МОЖЕ ДА Е МАНЕКЕН, НЕ МОГА ДА ПРИЕМАМ ЗАБЕЛЕЖКИ ОТ ТЛЪСТЬОВЦИ, ДЕТО МОГАТ ДА ПОЗИРАТ САМО НА БЕЛЬО ЗА 3-4 ХИКСА + 1 ЕЛ.
", после на лични ми писа колко съм здрав и да му кажа упражнения да си развивал бицепса ( )"
ЛЪЖЕЦ!!!!!!
НА ЛИЧНИ ЗАПОЧНАХМЕ ДА ГОВОРИМ ЗА ПОВЕДЕНИЕТО ТИ, ТИ ОБЕЩА, ЧЕ ЩЕ СЕ ПОПРАВИШ И ПОНЕЖЕ ТВЪРДЕШЕ, ЧЕ ИМАШ ОПИТ С БОДИБИЛДИНГА, ТЕ ПИТАХ ЗА ПРЕДМИШНИЦАТА, ПРЕДМИШНИЦАТАААААААААААААААААААААААААААААааааааааааааааа, А НЕ ЗА БИЦЕПСА. ВИДИШ ЛИ КОЛКО ПОМНИШ, МАЙМУНО?
", после пак почна да ми обяснява как ще умра от затлъстяване на сърцето"
МИСЛЯ, ЧЕ ПО ПОВОД НА ЗДРАВНА БЕСЕДА БЯХ КАЗАЛ, ЧЕ НЕ Е ПОЛЕЗНО ЗА СЪРЦЕТО ДА СИ "ТЛЪСТОГОРН", ВЯРНО Е! НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ СЪМ ТЕ УРОЧАВАЛ ИЛИ НЕЩО ТАКОВА.
"после съчини история как съм го видял да играе тао-лу и съм се изплашил"
ЕЛЕ ПЪК, ЧЕ НЕ МЕ ВИДЯ?
?? АМИ НАЛИ КАЗВАШ, ЧЕ СИ МЕ ВИЖДАЛ? КАКВО ПРАВЕХ ТОГАВА? ХА СПОМНИ СИ! И КАКВО СЕГА? ЩЕ ИЗВАДИШ НОВА ВЕРСИЯ ЗАЩО НЕ МИ СЕ ПРЕДСТАВИ, МИ ПОЧНА С ТЪПОТИИТЕ ОТ РОДА НА "БРАТЧЙЕД, НИЙ СМИ НАЧИНАИЩИ" (С типичния си Русенски говор). И, ПОНЕЖЕ АЗ НЕ ПАСА ТРЕВИЦА, МИ СТАНА ЯСНО КОЙ СИ, А И ПАНТАТА ГО ПОТВЪРДИ!
"после съм бил гей"
АМИ ВИКАТ, ЧЕ СИ ГИ ОПИПВАЛ ПО ТРЕНИРОВКИ И СИ НАБЛЯГАЛ НА БОРБИТЕ. КАКВО ДА СИ ПОМИСЛИ ЧОВЕК? А И ТИ ЧЕСТО СИ АТАКУВАЛ МОЯТА СЕКСУАЛНОСТ - ПРАВЕЛ СЪМ СВИРКИ ЗА ПО 2 ЮАНА В КИТАЙ И ПР. СПОМНЯШ ЛИ СИ, ИЛИ ИМАШ САМО ИЗБИРАТЕЛНА ПАМЕТ, МИЗЕРНИКО?
"после съм биел малките и беззащитните, а ме е страх от яките мъжаги"
МИ ТО СЕ ВИДЯ КАК СНИЖИ ТОНА С ЯВОР ДЯНКОВ ИЛИ КАТО ГОВОРИШ С ДОКТОРА. И ОТДЕЛНО - ЗАЩО НЕ СЕ ЯВИШ НА СВОБОДНИТЕ ДВУБОИ? ЩОТО ТАМ ЩЕ ИМА 2-МА НЕИЗВЕСТНИ, А НЕ САМО ЕДИН (ЧОВЕКА НА ДОКТОРА), ДЕТО ГО ПРИЕ СЛЕД ГОЛЯМО КОЛЕБАНИЕ (ПЪРВО ДЖУДО-БОЙ, ВЗЕ ДА СЕ ПРАВИ НА ГОЛЕМИЯ ОРГАНИЗАТОР И ДА СПОРИ С ДОКТОРА ДАЛИ ЩЕ СЕ ОРГАНИЗИРА ТОЗИ ДВУБОЙ, А ПОСЛЕ ТИ СБРА КУРАЖА, КАТО ПОПРОУЧИ КОЙ Е).
" после след едно състезание, където спечелих, писа, че всъщност не ме било страх, обжаче пак нищо не съм показал"
НЕ ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕееееееееееееееееееее!!!
ПИСАХ, ЧЕСТИТО НА НОВАКОВ ЗА ПОБЕДАТА, НО ВСЕ ПАК...(и изброих някои неща; примерно, че човекът може да е бил по-тежък от тебе, но беше доста по-нисък, а това си беше предимство. СПОМНЯШ СИ КАТО СЕ ОПИТА ДА ТИ ХВАНЕ КРАЧЕТО И ДА ТЕ ВЪРГУЛНЕ НА ЗЕМЯТА, КАК МУ ПОДЛОЖИ КОЛЯНО ЛЕСНО, НАЛИ?)
" после съчини едно л.с. с тъпотии за мен и го напуска на една камара потребители"
КОЕ Е ТОВА ЛИЧНО?
"после създаде теми за мен по другите форуми, заради които го баннаха от там. "
МАЛЕ КОЛКО НЕ СИ В Чассссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссс!
БАННАХА ХОРА КАТО ЗОРО, ДОБРУДЖАНСКИ И СТАН, ЩОТО ОБИЖДАХА! ТОЧНО ЗАРАДИ ТЕБЕ И АВЕРИТЕ ТИ МЕНЕ НЕ СА МЕ БАНВАЛИ, ПОНЕЖЕ СЕ ВИДЯ КОЛКО СТЕ ЗЛЕ. ИСКАШ ЛИ ЛИНКОВЕ?
"Писа тъпотии и за приятелите ми, без да ги познава..."
КОИ ПРИЯТЕЛИ, БЕ?
"Изцепките спрямо останалите поотребители и откровените тъпотии (бабата, психото, божественото тяло...) не ги броя."
За бабата е извадео от контекста. Ставаше дума, че един потребител питаше как да тренира като няма пари за зала и аз му казах да прави коремни, лицеви опори, да ползва биитието на предметите около себе си и между другото казах, че аз даже едни клещи стискам и вдигам бабата. Разбира се, ти запомни само последното, понеже е добър начин да си защитаваше тогавашия бизнес със заличките, нали?
За психото - баща ми, майка ми, Бог да я прости, както и бабата с дядото са психиатри и аз съм един вид, потомствен психиатър. Друго не съм казвал. Останалото е плод на възпалената ти фантазия.
За тялото - ОЩЕ ЛИ НЕ СИ РАЗБРАЛ, КАКВО Е БОГ И ПОЛУ-БОГ, СПОРЕД КЛАСИЧЕСКИТЕ ГРЪЦКИ, А НЕ СПОРЕД ДЕБИЛНИТЕ НОВАКОВСКИ ПРЕДСТАВИ?
"После се регна с женски ник и ми се обясняваше в любов"
ЕТО ТОВА Е ПЕДЕРАСТИЯТА ВИ МРЪСНА - ПРАВИТЕ НОМЕРА, ПОСЛЕ МЕНЕ ОБВИНЯВАТЕ! ЗАСЛУЖАВАТЕ ЕДНА ПИЧКА МАЙНА ПО ТОЗИ ПОВОД!
" После ми писа л.с. от името на Берсека с обиди, с надеждата, да се вържа и да се заям с него."
ОЩЕ ЕДНА ЛЪЖА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЧАКАЙ И АЗ ДА ИЗЛЪЖА НЕЩО : ГРИШАТА СЕ РЕГНА КАТО ХЕРМАФРОДИТ И МИ ПИСА ОТ ИМЕТО НА ВАКИДЗАШИ, ЗА ДА СЕ СКАРАМ С НЕГО! ПРИЯТНО ЛИ ТИ Е?
"После същото се опита и да направи и за потребителя Топалски."
ЛЪЖАААААААаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!
ПОРЕДНАТА, НО НЕ И ПОСЛЕДНАТА!
"Та да ти кажа, забележки относно поведението ми спрямо Татара не приемам от никого. Ако не си разбрал до сега защо, не се и опитвай повече."
КОЛКО НАГЛИЧКО ЗВУЧИ ОТ ЧОВЕК, ДЕТО ЛЪЖЕ ПО-ГАДНО И ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ РУСКИ МАНИПУЛАТОРИ. ГРОГОР НОВАКОВ...ЯВНО Е ПО НАСЛЕДСТВО ОТ РУСИЯ, А ГОСПОДИН НОВАКОВ (Къде се слага ударението, че понякога ми е трудно да се справям с руските имена и фамили, Григорий?).
35. СЕВЕРЕН ВЯТЪР
"Иначе Татар до едно време може би е внасял разнообразие във форума, но обидите и заплахите са излишни тук Четох и публикациите в други форуми относно Гришата и тези в защита на Доктора, които може би вече са изтрити от там (или не..)..
"
ОБИДИ И ЗАПЛАХИ...Заплахи няма, обидите са били в отговор на нещо си. Не знам за какви заплахи става дума. Просто съм казвал, че примерно, ако някой ме бие, винаги ще се намери някой, който да отмъсти за мене. Никой не е направен от стомана.
ДОКТОРА и ГРИША ---какво има да говорим?
Единият почти на 50 години, другият довчерашно хлапе.
Единият пише книги, статии и пр., другият, ако прочете и една книга е рекорд.
Единият се занимава, колкото и да е безперспективно с политческа и обществена дейност, другият не знае на кой свят живее.
Единият има мнение по исторически и антропологически въпроси, другият се мъчи да рефлектира по посредствени теми като "стрес при бой" и си мисли, че е голямата работа.
Не всичко ми харесва при Доктора, особено Зиевистката му теория напоследък, за автохтнонността на хуно-българите, но това не значи, че не е по-добър от Новаков, почти във всякакво отношение.
Ха кажи ми, ако трябва да избираш събеседник, спътник, учител или приятел кой от двамата ще избереш?
36. НИКОДИМ ПЕТРОВ
"Не мисля така.Просто силно иска да изглежда така,като вас....СИЛНИТЕ. Да можеш това което желаеш,Драконе.....не е комплекс.
Мислех че си го забелязал...тези негови напъни дори и в ругатните които е отправил към някой хора издават сърцето за което говорех.
Вероятно и друго си забелязал,но предполагм забравил ...колко силно и искренно подкрепяше Доктора,неговия идеален образ създаден от неговите найстина прекрасни книги.Някой хора го усетиха и го почнаха.Подигравката,съставянето на някакво категорично мнение за даден човек е присъда за него,която обикновенно се носи цял живот без право на обжалване,като невидим белег,дамга,допир на горещото желязо оставящо във времето дълбока сърдечна рана.Белязан за цял човешки живот.Той е такъв какъвто е сега... но според теб,след години същият ли човек ще е.Всеки в този живот се променя,променя го живота посредством неговият характер,посредством неговите вътрешни кривини и недостатъци който проявява спрямо всички в неговият си реален свят.Защото където и да отиде дори и в далееен Китай,човек носи единствено и само себе си.Това го знам от опит,който постоянно го виждам и в живота на хората около мен.Нека живота бъде неговият съдия,строг наставник и изправник,или както се казва ...неговата Мъжка и Баща.Там мърдане нема.Ако тук мръдне,там ще му се върне,и ще не живота ще го научи....Ще намери своето место в обшествената баничарница,ще има силата да разполага със себе си,без да се влияе,без да го клатушкат,да възпира злобата,която сега очевидно не може.Известно е че ТАТАРА не е заплаха за никой.Нито в физически аспект,нито пък за бизнеса на някой.Струва ли си само защото сме имали прозорливоста да усещаме и силата да боравим с даден човек,с неговото съзнание,сърце и душа....в посоката която си искаме ...да го водим,да го променим така както ние си искаме ...за да му (по скоро - си) покажем силата,превъзходството което усещаме в себе си,спрямо него....причинявайки му по този начин - БЕДА.И посредством тези си свой действия повличайки след мнението (силата) си и други такива, имайки силата за това,само и само за свой кеф...да го превърнем в белязан човек.Тъмната страна,прави човека тъмен,и всичко и всички около себе си ..само тези който искат,който желаят да могат това което идва единствено в своето си време.
Когато човек усети у себе си,прилива на силата ...естествено е да пожелае да я прояви и на вън,да я изпита,да види в колко мерки е тя.Но единствено само когато тази сила е в помощ,водеща до благоденствие и на другите хора...сиреч за тяхно добро (т.е Добротoлюбие)...>силата се обвива в светлина.......и поради туй става видна като истинска такава........Драконе.
Единствено когато ръката е отворена (готова за споделяне) може да задържи в шепата - водата.Стиснем ли я в в юмрук в опита си да я задържим, единствено за себе си,тя (водата) изчезва,изтича...
БЕЗ ...." $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
ХУБАВО СИ НАВЛЕЗНАЛ В ДЪЛБИННИ РАЗМИСЛИ, но не можах да разбера, КАТО КАК, си мислиш, че ДАЖЕ ЗА МИГ е възможно да имам тези гащници за "СИЛНИ"?!?!?!?!?!?! Нито са ми на годините, нито са ми на образованието, нито са ми на цялостния опит! ФИЗИЧЕСКИ може и да има по-силни, НО КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ТОВА? В днешно време не е важно кой колко е як, ако беше така ЗОРО нямаше да се хвали с познатите си ядвокати и полицаи, а само с мускулите си, нали така?
"Да можеш това, което желаеш" - АМИ АЗ МОГА ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ! Вземам повече пари, ям по-добра и здравословна храна, радвам се на по-спокойна и нормална обществена среда, ПОНЕЖЕ СЪМ В КИТАЙ. Как ли пък си помисли, че някой от мизерлека в БГ може повече. Те са заети да мислят как да си платят парното и тока, как да не ги заколят цигани и пр. Аз такива банални грижи, нямам, слава на Бога (ако го има) и на Китайската Комунистическа Партия (нея СЪС СИУРНОСТ Я ИМА)!
За ДОБРИНАТА - вероятно съм добър, понеже СЛЕДВАМ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЕТИКА за ВСЕСТРАННО РАЗВИТИЕ НА ЛИЧНОСТТА И ЗА АДЕКВАТНОСТ В ПОВЕДЕНИЕТО. НЕ може да сме добри с всички.
За Доктора - ПРОСТО НА ФОНА НА ГАЩНИЦИТЕ ТУКА, ИЗГЛЕЖДА ИДЕАЛЕН, ама му се чудя на акъла на него, на тебе и на още няколкото по-интелигентни, как може още да стоите тука, сред тези прошляци?! Е, Докторът си прави реклама на школата поне, АМА ВИЕ?!
ПОДИГРАВА ЛИ МИ СЕ БИЛИ И НЕ МИ ДАВАЛИ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ----батенце, ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО МИ ПУКА ЗА 5-6 БЪЛГАРСКИ СОЦИОПАТА (ИЛИ ПСИХОПАТА) какво си мислят за мене и дали ще ми дадат право на обжалване?!?!?!?!?!?! СВЕТЪТ НЕ СЕ ИЗЧЕРПВА С ТЯХ! АКО 5-6 ме мразят 500-600 ме обичат! АКО НЕ МИ ВЯРВАШ, МОЖЕ ДА ОСЪЩЕСТВИМ КОНТАКТ И ЩЕ ТИ ДАМ МНОГО КОНКРЕТНИ ПРИМЕРИ, ЗА ДА НЕ ДОСАЖДАМЕ НА ХОРАТА И НЕХОРАТА ТУК.
ЩЕ НОСЯ СЪРДЕЧНА РАНА ОТ ТЯХ?.......Извинявай, не искам да съм груб, ама да не са ми били гаджета или майка? Да имам сърдечна рана от психаря Гриша или алкохолика Ончо...Ами просто звучи доста смешно! ВСЕ ЕДНО БАЩА МИ, ДЕТО ЦЯЛ ЖИВОТ СЕ МЪЧИ С АЛКОХОЛИЦИТЕ И НАРКОМАНИТЕ ДА НОСИ СЪРДЕЧНА РАНА ОТ ОТНОШЕНИЕТО НА ПАЦИЕНТИТЕ СИ КЪМ НЕГО, КОИТО ГО МРАЗЯТ, ПРИМЕРНО, ЗА ТОВА, ЧЕ ИМ Е СЛОЖИЛ ПО НЯКОЯ ИГЛА ЗА УСПОКОЕНИЕ.
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ПОНЕЖЕ СМЯТАМ, ЧЕ СХВАНА ОСНОВНАТА ИДЕЯ, МИСЛЯ ДА НЕ ПРОДЪЛЖАВАМ НАТАТЪК. МИСЛИТЕ ТИ СА ДОБРИ И МЪДРИ, НО СА ВАЛИДНИ СПРЯМО ДРУГИ ХОРА И СИТУАЦИИ, А НЕ СПРЯМО НЯКОЛКОТО ГАШНИКА ТУКА.
37. МАРШЪЛ
"Олд Моон само пусна фитила май.
Ще има ли инфо или не???"
АМИ ОТ НЕПОРАСНАЛО ДЕТЕ КАТО МУНЧО, КАКВО ДА ОЧАКВАШ МАРШЪЛЕ?
38. АСЕН Г
"Нищо не съм получавал, освен за Китай и коментар по теми тук. Спрямо мен поведението му беше в рамките на културното! Ще отбележа само, че не виждам нужда от тази тема!"
ДА СЕ НЕ ПОВТАРЯМ, АМА ТИ СИ ЕДИН ОТ МАЛКОТО ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА ТУКА. НЯМА СМИСЪЛ ДА КРИЕМ, ЧЕ С ТЕБЕ СМЕ ИМАЛИ ПРЕРЕКАНИЯ ЗА ОТДЕЛНИ БОЙНИ И ЕТИЧЕСКИ АСПЕКТИ НА ЛИЧНИ, АМА КАТО ОБЕКТИВЕН ЧОВЕК СИ КАЗВАШ НЕЩАТА КАКТО СА, БРАВО!
39 .ЗМЕЙ ГОРЯНИН
"За тези които не са обърнали внимание, темата не е за Татара (макар и да е споменат) а за друг човек.
Първо се заблуди Сун Дзъ който попита за развитие на случая. След него се обади Никодим за да защитава някой който не е нападан (не и в тази тема) и повлече крак.... Да се надяваме,че всичко това няма отново да свърши с поредното:
"Модераторски своеволия","Диктатура","Свобода за спамерите в ДаоБГ" и т.н."
ЗМЕЙО, ТО НАЛИ ЦЕЛТА Е ТОВА - ДА МОЖЕ ДА МЕ ВЗЕМАТ МЕНЕ НА ПОДБИВ ПО ВСЕКИ ПОВОД, БЕ! МУНЧО, ОНЧО, ЗОРЕТО, РЕД ДРАКОН, ГРИША И ДОБРУДЖАНСКИ СА ОСНОВНИТЕ МИ ФЕНОВЕ, ПОНЕЖЕ СИ ИМАТ КОМПЛЕКСЧЕТА ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ ПОВОД ОТ МЕНЕ.
ИНАЧЕ ТЕМИТЕ ЗА СВОЕВОЛИЯТА И ПР. СА БЕЗПОЛЕЗНИ, ПОНЕЖЕ в един момент Жорко Мунчов се изнервя и просъсква : "Няма демокрация - аз плащам по 60 долара на година, ще си правя каквото си искам!"
40. ТХУГЕЛЕНА
"Мисля, че ти убягва основната идея на потребителите, които се възмущават от темата. Няма значение дали е за Татар или за който и да било друг. Смисълът е в това, че такива теми нажежават излишно обстановката. Освен това създавате образ на един от потребителите за пред тези, които не го познават, но ще четат за него в бъдеще. Кой ви дава това право? Собствеността на сайта ли или работата, която вършите по подръжката? Излагате се..."
ТОЧНО ТАКА, НО ТЕ НЯМАТ СЪВЕСТ И СА КОМПЛЕКСИРАНИ НЕДОПОРАСНАЛИ ДЕЦА,...ЕДВА ЛИ ЩЕ ТЕ РАЗБЕРАТ? И КАТО КАЗВАШ "Кой ви дава право?" ТЕ СА РОЖБИ НА ОБСТАНОВКАТА СЛЕД 1989, КОГАТО НЕЩАТА НЕ ОПИРАТ ДО ПРАВО, А ДО СИЛА, ЗАТОВА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ "СИЛАТА СИ" НА МОДЕРАТОРИ ТУК. ИНАЧЕ КАТО МИ ДОЙДОХА НА НЕУТРАЛНА ТЕРИТОРИЯ ДА ВИДИШ КАКВО СЕ СЛУЧИ - нервни кризи и безпомощност от тяхна страна.
Първо казаха, че модераторът там щял да ме изгони. След това като го отнесоха те заради лош език с банове и изтрити постове, казаха, че модераторът не бил на място.
Много ще ми е интересно какво ли ще стане, ако дойдат в някои от форумите, където аз съм модератор.
41.Dobrudzhanski
"Ей, Стан, то Гришата, че има корем, аОня, че е пияница - туй всеки го знае(за Берсек нямам инфо...), ама хората ще си помислят, че аз наистина съм зоофил, то така се почва... после сестрата... "
Е, КАТО НЕ ТИ Е ПРИЯТНО, ЗАЩО ПИШЕШ ТОГАВА ТОЛКОВА СЛАСТНО СТИХОВЕ ЗА ЗООФИЛИЯ?
"Жоро, връщай Татаря или ще направя анкета и ще видиш цифровото изражение на форумското недоволство"
НЯМАМ ВРЕМЕ, БЕ, ПИЧ, МОДЕРИРАМ 2 ПО-ИНТЕРЕСНИ И ВАЖНИ ФОРУМА, ОТДЕЛНО ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ ПО МАЛКО, ДАЖЕ И В КИТАЙ, А И СЕМЕЙСТВО ИМАМ.
42. ОНЧО-БОНБОНЧО
"Аре стига изцепки вече,че ше играе брадвата!Темата не е за Татара!Чакаме включване от old_moon,а дотогава всичко извън темата ше отива в коша!"
КОЛКО "СВОЕВРЕМЕННА" НАМЕСА!
43. Добруджански
"Наредих те и веднага се появи, а!"
АМИ ДА, НЕ МУ Е ПРИЯТНО И ТИ ДА МУ КАЗВАШ, ЧЕ Е АЛКОХОЛНО-ЗАВИСИМ.
Ще перифразирам подписа ти -
"Силен човек е този, който може да прекъсне по своя воля връзката между чашата и устата си!" Е, ОНЧО НЕ МОЖЕ!
44. ЗМЕЙ ГОРЯНИН
"Тhugelena, възможно ли е да се появи някъде нещо свързано с управата на сайта и ти да не си на първа линия в защита на нечии права? Не мисля. Твоя работа е, разбира се ,къде и какво ще пишеш. Единствената причина да ти отговарям е, че ми отправяш обвинения в "създаване на образ". Аз не си спомням да съм писал някога нещо за Татара,ама щом казваш.
Образът за него си създадох четейки писанията му в АБВ-то а не тук. Ти чèте ли ги? Сигурно не си, защото такъв ревностен защитник на морала и справедливостта едва ли би ги оставил без отговор!"
ЗА ОБРАЗА НЕ ТИ, НО ОСТАНАЛИТЕ; ТЯ ГОВОРЕШЕ ОБЩО. ИНАЧЕ И АЗ Й СЕ ЧУДЯ А ТЪРПЕНИЕТО ДА ВИСИ ТУКА ,ДА ЧЕТЕ НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТИ И ДА СЕ НАДЯВА, ЧЕ НЕЩО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ.
ЗА АБВ-ТО, ТАМ СИ ГОВОРИХМЕ ОСНОВНО ЗА ПОЛИТИКА "КОМУНИЗЪМ-КАПИТАЛИЗЪМ" , КУЛТУРОЛОГИЯ "КИТАЙ-ЗАПАДА", ИСТОРИЯ "КУМАНИ, ТАТАРИ И ПР."... КАКВО ТОЛКОВА СИ СЕ ОТЧАЯЛ? ДА НЕ БИ ДА ТИ Е БИЛО ТРУДНО ДА РАЗБЕРЕШ НЯКОИ ОТ НАУЧНИТЕ ДУМИ, КОИТО УПОТРЕБЯВАМ?
И ПОСЛЕДНО - ЗА НИКОВЕТЕ МИ - ОНЗИ НЕ Е ПРАВ, УЖКИМ ЗНАЕ КАНДЗИ, ПЪК ДА НЕ МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕ ТОЛКОВА ПРОСТ НИКНЕЙМ, КАТО "ЧУНГ-ГУНГ"...А ми пишеше, че говорел няколко езика на ниво "Нейтив спийкър", по-скоро вдига чашата като нейтив алкохолийкър.
НАИСТИНА, НЕ ЧЕТА МНОГО ДАОБГ-ТО, навремето пишех там, понеже трябваше да си върна едно гадже (и успях), а после си правех свалка с една дама. Мийнуайл съм й писал нещо хумористично, полезно или културно. Вече не ми е интересно - нямам нито непосредствен, нито опосредствен интерес. АМА 2-ма от агентите ми там ме светнаха, че има темичка за мене и викам - ами дай пък да се намесим, НАЙ-ВЕЧЕ ЗАРАДИ ХОРАТА, КОИТО СА МЕ ПРЕЦЕНИЛИ ПРАВИЛНО.
Някои пояснения от днешна (2023 година) гледна точка:
1. С някои от тези, с които тогава сме се карали, по-късно се намерихме, те казаха някои добри думи и се оправихме (спомням си поне 2 такива случая - вкл. с админът, който се покая, че много хора са баннали, защото са мислели, че съм аз и не е бил прав, доколкото си спомям, останахме с добри отношения.)
2. За Христо Ботев - навремето още нямаше много онлайн информация, та вярвахме на всякакви неща, които ни разказваха по-старите хора - напр. това, че бил женкар, пийвал доста и се хвърлил веднъж-дваж гол на снега и пр., но вече се научих да не вярвам по този начин, ако няма документи (историографията вече ми е по-изяснена), та не мога така категорично да застана, както едно време, зад тези твърдения.
3. Отбелязвал съм и по-рано, но да кажа пак - вече знам, че в Османската армия е имало не само турци, но и други етноси, дори някои от тези извън Османската империя (например поляци, западно-европейци), та не е добре да се пише само за "турчор" (съжалявам, ако някой/някоя от днешните турци се е засегнал).
4. За циганите, също съм отбелязвал, но нека и сега го направя - нямам антицигански настроения отдавна, не съм против никой етнос, а само срещу тези, които са престъпници, лоши и пр. без значение дали са цигани, французи, ескимоси или китайци.
5. България наистина, в определени отношения, прилича на полуколония, но предвид какво се случва напоследък (Руската агресия, Китайското императоризиране, да не говорим за Иран и някои други), наистина мисля, че НАТО, САЩ, ЕС и пр. са по-добрият избор.
В тази връзка, в Китай, в днешно време, става все по-трудно и за чужденците, и за китайските граждани - икономически, културно, политически... накратко - все повече заприличва на феодализъм и империя (с император), почти не остана нещо от "народна република" и социализъм/комунизъм. Ориентирам се адекватно. По времето на другаря Ху Дзинтао беше много добре, вече не може да се каже така.
6. За травматичната болест на мозъка - имал съм предвид, че при тези много спаринги, двубои, състезания, отнасят доста удари по главата и това не е здравословно. Не съм заплашвал.
Като цяло, винаги само съм се отбранявал и никога не нападам пръв (вербално и/или физически). Аз съм културен човек и се стремя да бъда колкото се може по-цивилизован и, както едно време, всестранно развит по възможност.
7. Видях, през последните години, онлайн някои от тези споменатите по-горе - имат подобрение (в някои отношения - някои са се дипломирали, други са позабогатели, трети са пооправили фигурата, а има и комбинации от споменатите подобрения), както се казва, животът учи. Да се надяваме, че повечето ще станат по-добри хора и ще прогресират. Разбрах и за един починал, за съжаление.
8. След толкова много време, всичко това (дори и най-обидните думи на някои) изглеждат носталгично . Та, ако някой от тях чете това (и се познае), може да ме намери, да си поговорим приятелски за това "добро старо време", а и да си общуваме като (вече) помъдрели и цивилизовани хора.