Не знаех и аз, че имало такава бира. А за същността на ника ти и преди съм се чудила. Тъкмо разбрах какво е. =)
Поначало мислех да се пиша с име (имена), но после реших, че е възможно да ме надушат лесно едни хора, които не искам да се появяват насам. (Поне не веднага; защото те, ако решат, пак може да намерят къде пиша, но ще е по-бавно и по-трудно.) Имахме пък тук един американски потребител, който още по-напред беше в предпазването (направо до степен леко параноично), та той въобще не даваше и не искаше да дава никакви имена (дори задочно).
Някой ще се учуди, как точно аз, който държи на повече посетители не ще въпросните тук и ще кажа - много просто, те са "токсични" ("отровни") за един форум.
В смисъл, че наистина ще направят 1-2 посещения, ще напишат и 300 коментара, но (ако не ги спреш с бан овреме), ще ти изгонят качествените потребители, ще ти напълнят секциите с всякакви лошотии, а модерирането им би отнело доста време. Предвид опита, който съм натрупал с тях - знам със сигурност - появят ли се, отнасят бана веднагически (след няколкоминутна консултация с тези, които решават тук, защото не решавам само аз), понеже са непоправими въпросните токсични личности, но най-добре е да не ми се мяркат. (
Ако някой иска конкретика, ще дам само няколко примера - представете си човек, който ви се появява във форума и почва да ви заплашва потребителите с компромати, с бой и телесни повреди, изнудва ви да му се предоставя контрол върху форума и пр. криминални активности. Колко време (като минути, не даже като часове) му давате да престои при вас? ) Та затова и "МСЛ" - нещо като предпазна мрежа срещу комари, но дори и с нея комарите може да се появят, защото те търсят и намират (евентуално) пролуките. Разбира се, ако това стане, спокойствието е гарантирано в максимално-кратки срокове.