И за това е ставало дума. А сега една по-непретенциозна историйка (като за тази тема). Става дума, че на една позната началникът й решил да намери човек за изработка на сайт. Знаят ме, че съм правил над 10 сайта (и то самостоятелно) досега, та се насочиха към мен. Да съм покажел какви точно сайтове съм правил дотук. Окей, показах им 3-4 сайта. Видяха нивото. Вместо да се съобразят с него, те поискаха някакъв сайт (ставаше дума за чай-тематика), който беше доста сложна изработка и, ако аз трябваше да го правя би ми отнело поне месец-два в доизясняване на детайли, които още не знам и в самата му направа. Казах й, че не мога да поема ангажимент за изработка на такъв сайт. Ама парите не били проблем!!! Обясних, че не става дума за пари, а че не искам да инвестирам толкова време, "главоболене" и труд. Тя реши, че сама ще го направи! (И то без досега да е правила какъвто и да е сайт!) Почна да се рови в търсачките (даже има една любима поговорка, измислена от нея или чута от друг човек - не знам, че "Търсачката е най-добрият учител.") Е, опита и, казано накратко, нищо не стана, та се върна на съвета ми да си намери някой (например някоя фирма), който наистина се занимава с професионална изработка на сайтове, та да им се получат нещата така, както ги искат.