Знаете ли, направо съм
ошашавен това лято. А лятото е хубав сезон, според моето мнение. Не очаквах да е толкова
шаш при мен. Е, ако утре спечеля от тотото, всичко ще си дойде на мястото. Нямам много дългове. Само един и той не е кой знае какво (колко). Не са ми проблем дълговете. Аз съм си малко и спестител, затова и при спестяванията нямам проблеми. Имам проблеми със заемите. Предпочитам
безлихвени заеми, пред лихвени. Сигурно всеки предпочита
безлихвените заеми.
Само че ги избягвам, защото искам да работя само с мои си парични средства. М-да. А ги нямам достатъчно. Много ме е яд, че е така, защото не обичам парите толкова, а искам да развивам бизнес. Оф- и онлайн бизнесчета. Сериозни, много сериозни бизнеси. Имам големи планове. Сериозни, големи планове. Нямам парите. Не, че съвсем нямам пари. Имам пари, но не са ми достатъчно. Парите ми не достигат. Недостиг на парични средства. Схващате. Малко ми се спи и пиша по тоя начин, но тя тази тема си е и така, без претенции. Непретенциозна тема. И по-добре това да го изтропам тук, отколкото в блога си, защото искам да споделя, знам че някой ще го прочете, а така ми олеква. Днес пак видях един пич, който не го знам колко е пич, но така е думата, който е направил супер сайтче и изкарва до 100 и нещо долара на ден от Адсенс. Казва, че плаща само на един от Азия да му помага за по 1-2 долара на ден и си излиза по такъв начин пичът поне с 3000 долара на месец. Еха, а?!
Че аз, ако имам такъв доходоносен сайт, той ще ми отвори възможностите за които винаги съм си мечтал за онлайния и офлайния бизнес, бре!!! Е да, ама не. Не мога да го стигна това ниво. Преди няколко дена имах "удар" от около 2 долара в един сайт и това беше. Еднократно явление. Тъжно.
Направо ми се доревава. Ето я ревящата емотикона, да пореве вместо мен:
. Хубаво са я направили, признавам им го.
Завиждам му на онзи пич с тези доходи направо. Хем завист, хем и капка надежда, че и аз ще направя някой подобен сайт или ще развия вече наличен в такава светлина. Кой знае?
Нещо ми се спи. Спи ми се по никое време. От толкова шаш сънят ми се нарушава. Кофти. А не трябва да е така. Аре!