Какво мислите че е необходимо, за да е щастлив човек?Отговори от преди време...
Гецата
Малко неща, зависи от самият човек, на някой хора им трябват пари, на някой хора им трябват просто добри приятели…
Някой хора могат и без двете..
Аз лично завися от приятелите и семейството си..
Bunny^
Само здраве да има…
dk_
Щастието е относително понятие!
Както вече по-горе споменаха, зависи си от самия човек. Всеки има различен мироглед и светоусещане!
Аз мисля, че човек не може да бъде щастлив без любим човек до себе си, не просто някаква връзка, а точната половинка, истинската!
sunrise
За мен е достатъчно да обичам и да бъда обичана, да имам верни приятели и семейството и близките ми да са добре.
Forsi
За да може един човек да е щастлив, първо трябва да знае тайната на живота. Прочетете книгата “Тайната”.
Victoria
На човек в днешно време за да е щастлив му трябват пари. Поне в България е така според мен. Което е много тъжно. По улиците е пълно с нацупени и изтормозени хора. Бият се по дискотеките, карат се по улиците и какво ли още не. Всичко това се върти около парите и нищо друго.
Гецата
За жалост е точно така, във България всички се бият, буквално се бият за пари, кой какво прави, ние за пари се бием, кой какво прави, ние сме най-изоставащата нация на балканите, доказано!…
Bunny^
Човек ако е здрав ще си намери и пари и любов!
Dimi
На мен лично не ми трябва много. Един малък джип Porsche Cayenne S, малка къщичка 560кв. в Драгалевци, семпло апартаментче на Халкидики,че ми е близо, и скромна виличка на френската ривиера… Общо взето на човек малко му трябва за да е щастлив. ЗДРАВЕ ДА Е, ДРУГОТО ЩЕ СИ ГО НАПАЗАРУВАМЕ
malko_dupe
Винаги съм се радвала на малките неща. Най важното за мен е здравето. Имаш ли го, значи имаш всичко.
Proxima
Реалността е функция от съзнанието ни.
mimozata
Dimi, като получиш това ще решиш че има и друго какво да поискаш. Човешката природа е създадена така, че да се стремиш все напред и напред. Ако нямаш цели за които да се бориш се обезсмисля съществуването ти.
decu4ka
Ние хората сме алчни, все искаме искаме искаме… и все не ни достига.. За това мисля, че трябва да се радваме на малките неща.. и най-важно е човек да е здрав.. според мен това е най-голямото щастие
gabana_pk
Едно единствено нещо – ЛЮБОВ!
MJ Fan
Здраве..
Другото ще дойде от самосебе си..
bab4eto
Мисля, че няма човек на който нищо не му липсва.. на всеки нещо му липсва за да е щастлив..
eyeless
Въпрос на който могат да бъдат дадени мнооооого отговори… всеки човек търси различни неща в живота, но това което би донесло щастие на всеки… според мен… е: добри отношения в семейството, успешна връзка и въобще успех в любовния живот, добра кариера… и най-важното… всеки мечтае малко или много да постигне определена кариера която да му осигори щастие и възможността да се занимава и да прави това което му доставя наи-много удоволствие… и според мен такъв живот носи щастие.
malkopile
Здраве и любим човек до нас, когато имаме опора и подкрепа, всичко си идва на мястото.
pypi
Разнообразие, приятели, любов… въпреки че много хора смятат че парите не са важни… за да се чувстваш пълноценен и самостоятелен те наистина имат голямо значение. Тази тема е прекалено индивидуална. За мен за да съм щастлива е необходимо най важното: да съм самостоятелна, свободна.. обичам също така разнообразието.. не обичам скучните занимания които се повтарят всеки ден в годината… Най-големият дар в живота ми е адреналинът и приключенския дух.
slice
Необходима е удовлетвореност, каквото и както и да прави човек, ако е доволен от себе си, идва и удоволствието от живота. А удоволствието е първата крачка към щастието, следващите са да обичаш и да бъдеш обичан, да си полезен на някого и някой да има нужда от теб, било то дете, мъж, приятел.
Щастието е положителната кулминация на най-доброто което правим за себе си и за околните.
Neli4a
Щастието е относително чувство, но за да конкретизирам за мен то е, когато обичаш и се чувстваш обичан.
Kostan
Благодаря ви за мненията ви, много ми помогнахте за съчинението, което имахме за домашна, мисля че това което сте написали е много правилно
Лей~Чери
Kostan пиши после колко са ти писали за домашното
И слагай кавички, понякога поне
Аз мисля: Здраве, пари, вярност, любов.