☯☼☯ SEO and Non-SEO (Science-Education-Omnilogy) Forum ☯☼☯

☆ ☆ ☆ № ➊ Omnilogic Forum + More ☆ ☆ ☆

Your ad here just for $2 per day!

- - -

Your ads here ($2/day)!

Author Topic: Какво мислите за любовта и много други неща  (Read 8762 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Деси

• 🍀
  • SEO sr. member
  • SEO-karma: +180/-0
    • View Profile
Да. Любовта. :) Какво мислите за нея?
« Last Edit: November 06, 2018, 04:20:19 PM by MSL »

MSL

• Философ | Philosopher | 哲学家
  • SEO Mod
  • SEO hero member
  • SEO-karma: +823/-0
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Какво мисля за любовта
« Reply #1 on: December 21, 2013, 03:26:43 AM »

Какво мислите за любовта

Става дума за любовта. В заглавието има правописна грешчица, но се подразбира за какво става дума, а то е "какво мислите за любовта". Аз съм писал доста по тази тема и съм разглеждал любовта от научна (по-точно - философско-антропологична гледна точка).
 Не мисля да пиша и тук толкова много  ;D, но ще понапиша това-онова. :)
 1) Имало е и има различни концепции за това какво е "любов". Дори обикновените хора, които не се занимават с наука и/или философия имат собствени разбирания за любовта, което и задава резонността на въпроса "какво мислите за любовта?"; всеки човек може да има различно разбиране на това явление или поне отделно от това на останалите, освен ако не са някоя по-монолитна индоктринирана група - да речем религиозна общност - където да имат възприето едно и също понятие за любовта.
 2) Аз правя разлика между обич и любов. В някои езици даже има повече думи за чувствата в този диапазон.
 3) Разглеждам любовта не само като индивидуално чувство, но и като взаимоотношение/взаимоотношения между хората, които участват в процеса на "ходене", брак и пр.
 4) Мисля, че любовта и сексуалната активност може да са, но може и да не са свързани. Т.е. може да съществуват заедно, но може и да не съществуват заедно, а поотделно, понеже въпросната активност е едно чисто физиологично явление, докато любовта е повече от физиология - тя е психологична, а и има социологичност в себе си.
 5) Обектите на обич/любов не е задължително да са само хора. Може да обичаш например идея/идеология, партия и дори измислени герои като Батман или Стифлър. ;D Това обяснява и защо някои могат да обичат това, което наричат "Бог" повече от всеки и всичко друго наоколо, а в някои случаи - дори по-силно от себе си.
 Ами, общо взето, това е каквото мисля за любовта. :)
A fan of science, philosophy and so on. :)

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"любобвта"
« Reply #2 on: December 22, 2013, 01:18:41 AM »
  Редактирах правописната грешка "любобвта". Вече заглавието в първия пост е нормално и съдържа правилната дума "любовта". :)

Деси

• 🍀
  • SEO sr. member
    • View Profile
 :( Я ми кажете възможно ли е приятелство с бившия/бившата?

Отговори от преди много време...

sun
Възможно е

Bunny^
Мисля, че не!

Skit_Nik
Никога не ми се е получавало, а и аз самият не го искам!

HAMELEON
Възможно е.

bab4eto
Какво ще спечелят ако са врагове?

dk_
Възможно е, но много рядко, и “приятелство” е силно казано.

nastq21
За тези, които си мислят, че е възможно.. представете си вашите сегашни половинки, че са в приятелски отношения с бившите си. Няма да се притеснявате хич нали?

Bunny^
Винаги след раздялата единия остава по – наранен и не е възможно приятелство, защото наранения ще се старае да отмъсти, или да покаже как как се чувства, а това дразни другия. Но не е задължително да са врагове, а просто никакви :)

Гецата
Не винаги е възможно…

sahara_
Не ми допада. Това не може да се каже, че е истинско приятелство.

Method-X
Познанство – да, но приятелство много трудно. Всичко зависи от причината за тяхното скъсване :)

axmi
Да може, но понякога стига до ново събиране и пак отначало, а това не е желателно

Lqlq
Да, но много зависи. Ако съм имала силни чувства към момчето и ми е разбило сърцето – не! Но ако чувствата не са били толкова силни, да може…

stanimira01
Да, знам от личен опит

meko
Никогаа

Dimi
Мъж и жена прятели? Луди ли сте. Винаги в единия ще изникнат грешни мисли в даден момент. Ако са и бивши гаджета… охоооо, CONTINUED NEXT

pppjeiar
Вьзможно е, но ще е много болезнено за единият. (Този който е обичал-повече)

Lin ^
Възможно е, но понякога води до започване на нова връзка с бившия/бившата… знам го от личен опит..

decu4ka
Понякога е възможно, но не винаги…

MJ Fan
Възможно е, да..

eirena
Да, но зависи от човека

Диди
Да, възможно е. Според мен се получава, ако докато сте били гаджета, всъщност сте били повече приятели… Нищо, че раздялата е боляла. После го осъзнаваш. :)

eyeless
Това изцяло зависи от характерите и на двамата… понякога се получава, понякога не. При някой хора раздялата е била прекалено болезнена и жертвата в случая ”скъсания” :D понякога се опитва да забрави или даже намрази другия. Ако раздялата е по взаимно съгласие е възможно след това да има приятелство. Лично аз не съм приятелка на нито един от бившите си :D щото някой от тях са кретени и по принцип се подминаваме без здрасти без нищо :D а другите се стремят да ме мразят заради това че просто не искам да съм с тях… а и почти всички са с лапешки акъл за това спрях и да се занимавам с връзки :D

чичо скруч
Няма невъзможни неща!
Да, възможно е. Всичко опира до хората. Понякога и двамата не желаят да има някакви отношения помежду им, друг път само единият от двамата. Но, има случаи, където си остават приятели. Аз примерно, винаги гледам да не си разваляме приятелските отношения.

roys
Не е възможно според мен! Чувствата не изчезват ей така от веднъж. Плюс това кой ще забрави толкова бързо кавгите, недоразуменията и т.н. Някак това приятелство ми се вижда невъзможно и фалшиво.

barzev
Зависи по какъв начин сте скъсали. Ако и двамата сте решили, че не си допадате, защо да се държите враждебно като можете да запазите добрите спомени заедно :)

malkopile
За мен лично – не!

Bu
Възможно е във вариант на далечно приятелство, в смисъл да се запазят приятелски отношения, но от разстояние и непостоянно. В противен случай има опасност да станат големи каши, поне в главата на единия :)

hailmary
Зависи кой бивш, ако е първия – не е възможно приятелство

d0uble
Не, не и не! Няма нужда да се държат като непознати и всякаш нищо не се е случвало, но бивши да са добри приятели е не възможно!

pypi
Изцяло зависи от характера на двойката и от повода за раздялата. Ако е поради липса на чувства не е никакъв проблем според мен да си останат приятели… но ако е при нежелана ситуация е доста трудно постижимо.

AnSsi
Възможно е да, но много зависи от самите хора и обстоятелствата.. А поне ако не са приятели, то е хубаво да имат някакви близки отношения. Лично аз не мога да приема хора, които до един момент са си споделяли всичко и са изживели толкова много неща да започнат да се мразят или обиждат и т.н.

kati
Ще ви дам пример. Мой приятел изпратил SMS на бившата и даже зад номера пише буквата М. Не знам какво означава това, но пише, че той я е търсил а тя не му вдигала и накрая пишеше ако имаш време ми пиши от време на време няма проблем. Хайде целувки и чао. Според мен е възможно да има, но аз лично не съм приятелка с никой от бившите.

marisela-24
Аз мисля че не може да бъдем приятели, това не е по моя стил..

Gretka
Ммм според мен не е възможно, колкото и примерно да се мъчат да са приятели.. все единия ще има някакви чувства и това ще го наранява.. няма значение причината по която са се разделили..
Не казвам и да са вече смъртни врагове.. но просто да прекъснат връзка.. и по този начин.. ще се забравят по лесно.. апък докато са приятели ВИНАГИ единия ще страда…
Мм можеее да повторя някого.. ама.. случвало ми се е… и в момента.. с бившия ми уж сме “приятели” амаа то какви.. като аз имам чувства… ноо забравям малко по малко.. ;)
Ии тей де.. приятелство между момиче и момче… НЕ МОЖЕ ДА ИМА!

Victoria
Приятелство с бившия не е възможно никога! Винаги казваме, че ще сме приятели, но след това дори не си говорим.

marto
Много ясно, че е възможно. Не виждам какво може да ви спре да сте приятели. Като изключим случаите на изневяра и подобни. Аз съм си приятел с всички бивши приятелки.

didka
Има и такива случаи, но те като цяло са изключение от правилото.

iwetty
Ем аз мисля че не. Преживявала съм и никога не сме оставали приятели!!

koko
Правя всички усилия да съм приятел с бивша която обичах на съм леден с бившата ми жена; Ако ще и небето да се изсипе на главата и няма да се трогна. Остави ме в момент на най тежкото ми емоционално и финасово състояние след 18 години брак и 2 две страхотни деца. Ако бях добре матерялно нямаше да се случи всичко това

Аз мисля: Може да е възможно.

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
 Почти бях забравил, че едно време си имахме Деси тук. :) Хубаво е човек да има добра памет. 8)
 По темата - възможно ли е да си останеш в някакви приятелски отношения с бившата любима (любим) - естествено, че има всякакви възможности. Някои си остават приятели, някои - не, трети се мразят цял живот. Всякакви хора и комбинации има, затова и всякакви развръзки на една любовна връзка има. :) Един и същи човек може да е в различни отношения с бившите си - например с една/един да е в добри и близки отношения, с други да е само на "Здравей! Здрасти!", с трети да не си говори... Зависи.
 Въпросът е и дали трябва да се пазят отношения след раздялата? Имаше хора, които ме убеждаваха, че било задължително да си останеш приятел, едва ли не било въпрос на култура, а други пък смятаха, че е въпрос на чест и не трябва... Всеки си има гледна точка и личен избор в случая (а и то е винаги двустранно; зависи от двете страни какво ще правят по-натам).

Деси

• 🍀
  • SEO sr. member
    • View Profile
Re: Какво мислите за любовта?
« Reply #5 on: September 16, 2018, 12:35:05 AM »
Браво!

Деси

• 🍀
  • SEO sr. member
    • View Profile
Какво мислите за високата престъпност в България и ще намалее ли някога? ::)

Отговори от преди много време...

Becks
Престъпност винаги е имало и винаги ще има! Просто трябва да се свикне с нея. НЕ можем да я предотвратим колкото и да се опитваме. Това е света, в който живеем!

Svetlena
Ужасно е! Всеки ден по новините дават ужасни неща. Иска ми се да намалее тази престъпност, но това едва ли ще стане. По-скоро се увеличава с всеки изминал ден. Тъжно е!

Dimi
Колкото е намаляла в Америка, толко и тук ще намалее. Има я и ще я има. Може да се наблегне на разкриване…

Victoria
Точно така Dimi. Престъпност има не само в България. Престъпност има навсякъде в големи количества. Просто трябва да се предприемат някакви мерки!

Pavel
За съжаление престъпността няма да намалее. Колкото и да ни се иска, това едва ли ще стане някога..

Vesko
Не е чак толкова вискока. Все още поне…

климатици
Не зная дали е висока, по-лошото е, че има полицаи, които са част от тази престъпност

Dautev
Висока престъпност? Навсякъде има престъпност както в БГ така и навсякъде по света, освен там където няма хора :D между другото не мисля, че е чак толкова голяма. Поне тая престъпност, което застрашава човешките животи по улицата, отивам на даскало без да ме е страх, че някой може да ме наръга или убие… така, че тая престъпност не е толкова висока :)

twix
Когато мафита в Италия изчезне тогава в България няма да има престъпност…. тоест никога няма да стане

Креативен
Не, изобщо няма да намалее даже и ще се увеличава. Докато бойко е на власт нищо няма да се управи

Кърти, Чисти, Извозва
Няма да намалее, а ще се увеличи. За пари на какво ли не са готови хората..

OverCode
Има шанс да намалее, но това означава повече контрол, което не знам дали ще допадне на повечето хора

Аз мисля: Може, но дали...

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
За престъпността в България
« Reply #7 on: September 16, 2018, 12:54:26 AM »
 Темата е много обширна и тежка за коментиране. Мога да кажа, че нивото, количеството и качеството на престъпността е относително - зависи с кои държави сравнявате България - спрямо някои престъпността й е ниска, а спрямо други е висока.
 Естествено, че е възможно всичко - и да намалее, и да се увеличи, и да си остане на горе-долу същото ниво. Това зависи от много фактори - политика, образование, култура, демография и т. н.

Деси

• 🍀
  • SEO sr. member
    • View Profile
А какво мислите за на първа среща с момиче, момчето задължително ли трябва да плати сметката?

Отговори от преди време...

Bunny^
Да, трябва. Това е жест към момичето, не просто плащане на сметка

RMPG
Не е задължително.

dk_
Задължително е, разбира се!

Гецата
Не, може да не сте на заведение, може да се окажете в някой приятел :D ..
Имайте предвит, че въпроса според мен е не само как трябва да се постъпи а и как Вие ще постъпите!….

Catwalk
Да ! Това изисква етикета. Ако момичето обаче реши, че това е просто приятелска среща, може ясно да го заяви като предложи да си поделят сметката.

bab4eto
Задължително момчето трябва да плати и не само първата сметка… а ще плаща докато не си свикнат, в противен случай ще се разделят.. то това няма да е кавалер иначе

cwalk
Разбира се че момчето трябва да плати , и то не само първата сметка както каза bab4eto. Тя ще го помисли за скръндза и какво ли не. АЗ лично не мога да си представя приятелката ми да плаща сметкатаа :(

beba
Принципът си е принцип, но и аз имам принципи.
Предпочитам аз да я платя.

Proxima
Според мен трябва да плаща, онзи, който организира срещата.

sun
Ако той кани момичето е препоръчително да я плати той, и все пак зависи и от други неща … понякога за да не се чувстваш длъжен на някой е по-добре да се подели

marisela-24
И аз съм за, защото не е културно така пред момичето.

Bunny^
Като се замисля sun е права, защото като те поканило момче, което не харесваш, като си платиш му показваш, че е приятелска среща. И при подобна ситуация аз исках да си платя, но той плати и стана доста кофти.

HAMELEON
Не е задължително

Lqlq
Не е задължително, но прави много добро впечатление. Малко момчета са го правили при мен, но определеноо се почувствах много приятно

denityYyY_
Според мен не е задължително. Защо плащането на сметката от момчето да ти направи добро впечатление? Ако през цялото време докато си била с него и не си го харесала, че със сметката ли ще те впечатли? А и в днешно време повечето момчета плащат, защото знаят, че трябва, а не за да направят впечатление :)

bubble
Ако са просто приятели, няма нищо лошо да си я поделят. Иначее е по-етично момчето да плати.

stanimira01
да определено

nepoznat
Сметката винаги трябва да се поделя, особено ако е първа среща, и много готино да е момичето още сме си никакви, че да и плащам сметката за кафенцата, тя ако има достойнство ще си плати нейното, а аз моето, безплатен обяд няма, к’вото точиш, ще си плащаш! Точно достойните момичета не искат да им плащат каквото да си поръчали те, и аз съм излизал с такива, така, че ги има и така трябва да е! А другите лигли много са важни или какво? Да си поръча коктейлче от 10 кинта, а да ми каже да й го платя,то даже може да си тръгнеш и твоето да плати :D !Сиренето е с пари и за жени и за мъже и то навсякъде!!!

фшщ
НЕ това са остарели схващания! Както на момичето му е добре когато момчето плати така е и обратно , всеки да си плаща от къде на къде ще плаща, тва който го прави още е мн зле. Само селските пръчки държат може да си мислят че трябва да им се плаща. Една жена която твърди че има самочуствие знае че е хубава и успяла никога няма да остави някой друг да и плаща сметките, а тези които вечно очакват някой друг да им ги плаща са с яко комплекс оправдавайки се че така е редно и така изисква етикета.

Dimi
Стига с тая еманципация. Женииииии, оставете ни да бъдем Мъже!!! Сметката моля

Proxima
nepoznat, не си ли чувал старата максима:
На жените са им нужни мъже, за да имат пари, а на мъжете са им нужни пари, за да имат жени.
Дими, след като платиш ще ме откараш ли до нас?

иви
Като ходя по срещи всички момчета дължат да платят сметката и на мен ми става супер мега неудобното… не знам… за мен е кофти така.. все едно после очаква да идем у тях.. ://

MJ Fan
Не, зависи от него..

gabana_pk
Ами зависи, но по-скоро мисля, че момчето трябва да плати, поне на първата среща.

чичо скруч
MJ Fan е прав. Ако момчето не е самостоятелно, т.е не е пълнолетно и завършило училище, не зависи от него. Но, когато е самостоятелно на първа среща – винаги. Имаше един случай, в който срещата ми каза “аз си изхарчих моите пари, ти плати”. Направо ме разби :D

roys
Да според мен трябва :) Позволявам да ми се плати сметката само когато срещата е минала приятно. Иначе настоявам аз да си платя :) по този начин давам намек един вид :)

barzev
Не е задължително. Но прави добро впечатление. Винаги е добре момчето да предложи да плати сметката.

AnSsi
Според зависи.. Иначе прави добро впечатление, но не е задължително да плаща винаги. Лично аз, ако някой постоянно ми плаща сметките се чувствам неудобно – всякаш ме купува..

eyeless
Хахаха… ако някой даже се опита да ми плати нещо ще го заколя :D кара ме да се чувствам… бедна като църковна мишка :D И да, не мисля че е задължително.

xax
Хаха по принцип Да :р а и не на първа втора трета.. е хубаво.. но това зависи и от момчето не всеки има по 20 лева джобни ;)

malkopile
Да, това е един жест все пак.

malko_zloo
Аз мисля че е добре за първа среща да се поделят парите за сметката, ако има втора – желателно е момчето да плати (от кавалерство).

bugy
Понеже въпросът се отнася за първа среща на момче и момиче и по подразбиране смятам, че са тинейджъри или около 22г. В такъв случай си представям нормален вариант да се подели сметката. Правилно е и този, който е поканил и предложил срещата, да плати. Също ако някой от двамата настоява да плати, не е нужно да се прави сециален коментар и проблем от това.
Ако срещата е между мъж и жена, и най-вече, ако мъжа е предложил срещата, няма какво да се умува, логично е, мъжът да е такъв докрай :) Това не означава, че трябва да се плащат и втора, трета и т.н. сметки. Говори добре за него, като кавалер, грешно е да се приема, че е натягане и доказване на възможности.

hailmary
Не е задължително, но по принцип момчето мисля че трябва да плаща сметката на момичето а дефакто при мен е обратно, в повечето случаи аз плащам сметките на момчетата около мен аххахаа

pypilitka
Отдавна са отминали времената където за да докажеш, че си истински мъж и държиш на приятелката си трябва да плащаш всичко ти… не мисля че е задължително още от първата среща.

Lost Northern Star
Не е задължително, но все пак прави добро впечатление, когато момчето пожелаe да плати сметката… все пак жестът е важен ;)

Peellpymn
Сметката се плаща от този, които е организирал срещата, макар че може да има изключения :)

az
Не разбира се. Мисля че е по-добре да се плати и от двамата, защото така никой не е задължен на другия. Поне първите няколко пъти така докато се опознаят по-добре, и след това е как дойде. Разбира се няма лошо ако момчето прояви желание да плати сметката, но момичето задължително първоначално трябва да поиска да плати своята част или дори ако иска цялата сметка, а не да чака момчето да я плати, защото това също прави лошо впечатление. Така все едно мъжът си плаща на жената да е с него, и жената е съгласна със ролята си на компаньонка, а не на жена, която е излязла с даден мъж единствено, защото го харесва.

Според мен трябва
Според мен наистина трябва. Един приятел като бяхме с едни момичета им се хвалеше на кафе и през цялото време само викаше ква кола щял да си купува колко пари имал колко голяма къща имал и накрая като дойде тая за сметката и бърка си в джобовете и вика на момичето олее имаш ли да ми услужиш че не ми стигат 35 стотинки.

Комарка
Не мисля, че трябва. Аз лично бих се почувствала странно, ще ми е неудобно и не бих му позволила да плаща за мен.

ragi
На моята първа среща момичетата платиха сметката :) То си беше двойна среща – четири девойки и две момчета :)

Mefealeva
Задължително е момчето да плати сметката, за да покаже, че е кавалер! Жената трябва да се почувства жена! Все пак той прави първо впечатление и знае, че жената ще очаква той да плати сметката!

delicacy
Не е задължително,но все пак е желателно.Мисля,че ако момчето е истински кавалер няма да остави момичето да плати сметката,особено пък на първа среща.

Далия
Ако ме е поканил той, разбира се, че трябва.
Когато аз каня някой на заведение с мен, винаги плащам сметката.

ujasTna
Аз не бих отишла на първата си среща с момче, което евентуално харесвам (ако не го харесвам няма да има първа среща) на кафе, а бих желала да се разходим, примерно, или да го заведа на някое специално място за мен. По принцип на кафета ходя с много близки мои приятели и често си делим сметката, а ако не сме се виждали от много време и въпросния приятел се е преместил в друг град и си е дошъл специално да ме види, естествено, че ще платя аз, защото дефакто той ми е гост. Няма да има никакви задни мисли, както и ако аз му отида на гости. Правилно е момчето и момичето да се поставят под един знаменател, но ако някак си се случи на първа среща да си на кафе с момче, което харесваш или поне има някакво привличане по между ви, редно е момчето да плати, но също така е редно преди това, момичето също да изяви желание да плати сметката, след което момчето да настоява да се погрижи!

mimito
Не мисля, че трябва щото аз съм плащала много пъти сметките и няма никакво значение кой я плаща, важното е да си изкарате ок.

ФЛОР
Ето аз днеска бях на първа среща с момче, което изглеждаше че ме харесва, но не плати сметката, пихме 2 кафета и 1 кола хахахаха забога 3 лева, не направи много добро впечатление, но.. Какво да се прави.. :( Незнам, не държа толкова да се плаща, но .. Просто прави добро впечатление

emi004
хора ако съм на ваше място ако бях на среща и ако момче ме е поканило ако го харесвам по начин неописуем в добрия смисъл и ако ми хареса как сме си прекарали тогава ще кажа че аз ще платя но ако той каже аз ще платя тогава няма да откажа но ако си прекарам зле горко му

SINNER
Kriza e. Plashta koito ima… puk posle ve4erta parite mqmat zna4enie… na tumno…

Недвижими имоти Варна
Задължително момчето плаща, дори на 2-ра и 3-та среща и т.н. За да направи добро впечетление на момичето!

Аз мисля: Това много зависи...

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Кой трябва да плати сметката
« Reply #9 on: September 16, 2018, 02:23:24 AM »
 Всеки, както виждаме по-горе, си има собствено виждане и мнение по въпроса. Това "трябва"/"не трябва" всеки лично си го определя, особено в днешно време. Аз лично съм за равноправието между половете, затова и мисля, че това което "трябва" е да си делят сметката и/или един път, ако си почерпил, после тебе пък да те почерпят. Така аз виждам нещата.

Nadia

• Сладко миньонче
  • SEO hero member
  • SEO-karma: +192/-0
  • Миньонче
    • View Profile
    • СУ
Можеш
« Reply #10 on: September 16, 2018, 10:34:02 PM »
Можеш да ги пускаш и поотделно, но... така е по-прибрано. 8)
Mieux vaut être seul que mal accompagné.

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
« Reply #11 on: September 16, 2018, 11:23:17 PM »
 Да, така е по-удобно. :)

Деси

• 🍀
  • SEO sr. member
    • View Profile
« Reply #12 on: September 19, 2018, 12:32:35 AM »
Ами добре :)

Деси

• 🍀
  • SEO sr. member
    • View Profile
Какво мислите за покера?
« Reply #13 on: September 19, 2018, 01:01:43 AM »
За покера какво мислите?

barzev
Нямам против играта. Стига да не се самозабравяме и да залагаме безумни количества пари!

Bunny^
Начин за губене на пари

Kraff
Начин за печелене на пари! :P ..абе нямам нищо против играта, стига да се играе за кеф.

MJ Fan
Не съм фен, но нямам нищо против играта. Стига да не се започне с хипер големите залози, тогава става лошо.

vb
Против съм всички хазартни игри. Един печели а всички останали губят :(

pypi
Страхотна игра ако е да седнеш на по биричка и да играеш, но смятам за голяма глупост да си даваш парите за да я играеш на комар.

eyeless
Не съм я играла нямам и желание да я науча. Не ми изглежда интересно.

Dimi
Хубавка игра, в началото винаги е за кеф. На който не му върви в любовта му върви на карти, но не сядайте винаги с тая мисъл. Не е нужно да се изпие цялото море, за да се убедиш, че е солено :)

ragi
Никога не съм я разбирал тази игра и не искам и да я разбирам :)

Seka
Никога не съм играла покер, не го харесвам и стоя далеч от комарджийте. Надявам се моя мъж да не е такъв..

Аз мисля: Много гадна игра. :-[

Деси

• 🍀
  • SEO sr. member
    • View Profile
А какво мислите за разделното събиране на боклука?

barzev
Добра идея, но никой не спазва в България. В чужбина, ако те хванат глобичките са солении..

Гецата
Трябва да се спазва навсякъде, но за жалост на повечето места на хората не им пука за това.. :(

Bunny^
Тези контейнери за разделно събиране не вършат работа, защото когато мине голямата кофа за боклук всичкия отпадък се смесва в едно. Затова и хората почнаха да си изхвърлят боклука в кофа коята е по-празна независимо за какъв отпадък е предназначена.

MJ Fan
Всичко е по-лесно, като се събира разделно. Никой в България не спазва това, обаче.

Kraff
Ами мисля… че съм напълно съгласен с коментарите по-горе. За съжаление в България тая работа няма да я бъде, прекалено сме *тъъъъъът*.

pypi
Много добро решение за събиране разделно на боклука, защото това подпомага доста за лесно рециклиране на боклука, но за съжаление 90% от хората не го правят.

Proxima
Добра идея, необмислено решение за пореден път от страна на управляващите.

eyeless
Много добра идея, но за жалост никой не го спазва.

moondesire
Не идея, а начин на мислене недозрял още за БГ…

ragi
Според мен разделното събиране на боклуците е пълна глупост!

Аз мисля: Добра идея и начин на мислене!

Your ad here just for $1 per day!

- - -

Your ads here ($1/day)!

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.