Прехвърлям съдържанието от форум към друг сайт, с който се състезавахме, защото ще го изтриваме, но нека да остане тук, за спомен, а и да има повече българско съдържание тук.
Добре дошли на всички, които се интересуват от форума на http://www.zashto-triabva-da-kupim-acer-ot-notebook-bg.com! Както се подразбира, да се надяваме, ще пишем по темата "Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?", а, ако има желание, може да си пишем и по други теми, стига да не излизат от рамките на законността и моралността.
Успехи!!!
Браво! Сега остава да пишем и защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?
Точно по това основно ще пишем. А не спамерски неща, които чета преди малко(не става дума за поста по-горе).
Acer
Мисля, че е добра фирма, която прави прекрасни продукти. На българси се казва "Ейсър". Тайванска фирма е Acer.
Защо трябва да купим
Задавали ли сте си този въпрос? Отговорите са:
- защото ни трябва/защото се нуждаем от нещо
- защото това е легален начин да се сдобием с него
- защото няма как да си го произведем сами
- защото няма кой да ни го произведе безплатно
- защото няма кой да ни го подари (ако вече си го е купил).
Дали има и други отговори на въпроса? Сега не ми се мисли, защото ще се опитам да направя подобрения тук.
Acer е добра марка. Не само добра, но и известна. Само тези две съображения са почти напълно достатъчни, за да се знае защо трябва да купим Acer, вкл. и защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg.
Много по темата в най-различни направления може да прочетете тук Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?. Тя е известна научно-популярно-философска тема, но я даваме за тези, които още не са я чели, за да им е от полза.
Това беше от темите:
- Добре дошли!
- За Acer
- Защо трябва да купим
- Acer е добра марка
- Много по темата "Защо трябва да купим Acer от
www.Notebook.bg?"
в раздела "
Защо трябва да купим Acer (За закупуването на Ейсър)"
Няколко добри причини да купим Acer от www.Notebook.bg
Аз, на прима виста, като се замисля бих купил Acer от там, защото:
1. Не е скъпо.
2. Даже и да ти се окаже скъпо, по някакви причини, то може да предложиш цена.
3. Имат добри застраховки.
4. Погрижили са се за доставките.
5. Марката си я бива.
За тези се сещам в момента, но май имаше и други. Както и да е, на мене само тези са ми достатъчни, за да ми допада и да ми харесва идеята!
Здравейте, отново! Не е новина, но е важно припомняне, че на 15.12.2013 завършва "Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?"
Да сме живи и здрави!
Това беше от темите:
- Няколко добри причини да купим Acer от
www.Notebook.bg- На 15.12.2013 завършва "Защо трябва да купим Acer от
www.Notebook.bg?"
в раздела "
Acer от www.Notebook.bg(Защо Ейсър точно от Notebook.bg)"
Трих спам преди малко. Не желаем спам в този форум. Искаме само качествени постове по темата защо трябва да купим Acer от notebook.bg.
Какво мислите за имената? Аз си го смених моето (ник-)име от админско на по-тематично.
Какво мислите и за смяната на имената?
Ще добавя, че мисля, че Ейсър (на английски - Acer) е много хубаво име. Също така харесвам и Ноутбук (на английски - Notebook).
Полезно нещо са имената. Често не си даваме сметка, че всеки си има име...
Ами да. Това са полезни теми. Вземайте пример. А не да чистя спам редовно тук...
ГЯРБ ВЕЧНЪЛС
Лятото си замина, дойде златна есен. А гярб вечнълс все още е в нашите сърца (не преувеличавам). Какво е гярб вечнълс се знае отдавна (поне аз и няколко други знаят, и то със сигурност). За тези, които не знаят, ще дам източници и полезни връзки:
1. Гярб вечнълс страница (сайт): гярб вечнълс
2. Форум за него: гярб вечнълс
Дано да сте останали доволни.
Аз излизам.
Гярб вечнълс също е полезна тема. Отивам да чистя по неполезните.
Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg? е към своят край. За съжаление не пишем много-много тук, защото водим войната със спамботовете. Въпреки всичко, се интересуваме от темата и пишем, като сме забранили регистрациите, защото не искаме повече спамене тук и където и да било другаде. Тук е само за темата защо трябва да се купи Ейсър от Notebook.bg, както би следвало да е пределно ясно, все пак.
Това беше от темите:
- Не желаем спам в този форум. Искаме само качествени постове
- Какво мислите за имената?
- Гярб вечнълс темата
- Наближава краят на "Защо трябва да купим Acer от
www.Notebook.bg? в раздела "
Друго(За всичко останало, което не противоречи на нашите морални разбирания)".
Основни профили:
1. Защо трябва да купим Acer от Notebook.bg (Подпис: "Пиша по теми свързани със защо трябва да купим Acer от
www.Notebook.bg, а също и по други, ако се отвори възможност. ")
2. Гярб вечнълс (Подпис: "Гярб вечнълс съревнованието.")
3. Защо (Подпис: няма.)
Мисля, че това е достатъчно.