☯☼☯ SEO and Non-SEO (Science-Education-Omnilogy) Forum ☯☼☯

☆ ☆ ☆ № ➊ Omnilogic Forum + More ☆ ☆ ☆

Your ad here just for $2 per day!

- - -

Your ads here ($2/day)!

Poll

Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

Трябва да купим, защото цените са добри.
0 (0%)
Трябва да купим, понеже предлагат добри условия за застраховка.
2 (12.5%)
Трябва да купим, заради добрата поддръжка.
0 (0%)
Трябва да купим, тъй като наши познати/роднини/приятели са купили и са останали доволни.
0 (0%)
Комбинация от 1,2,3,4(споменете в темата, ако желаете конкретно).
3 (18.8%)
Друга/-и причина/-и, мотив/-и(също може да споменете в темата, ако желаете конкретно).
4 (25%)
Не знам защо трябва да купим.
2 (12.5%)
Колебая се защо трябва да купим.
1 (6.3%)
Трябва да купим, но не от там.
1 (6.3%)
Не трябва да купим нито от там, нито от където и да било.
1 (6.3%)
Не ме интересува.
2 (12.5%)

Total Members Voted: 16

Author Topic: Да се замислим по темата "Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?"  (Read 79148 times)

0 Members and 29 Guests are viewing this topic.

MSL

• Философ | Philosopher | 哲学家
  • SEO Mod
  • SEO hero member
  • SEO-karma: +823/-0
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Ако някой е търсил да си отговори защо, точно от този форум е разбрал защо.Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg е съвсем ясно. Благодарности за добрата тема на всички и на Вселената!
Трябва!!!
Добре, че/щом трябва! Но като става въпрос за трябване, мисля че е добре да сме не само активни(което е похвално), но и (по-) съдържателни. Добре, че (ги) компенсирам такива едни "включвания" поне... :)
A fan of science, philosophy and so on. :)

SEO

• SEO master
  • SEO Admin
  • SEO hero member
  • SEO-karma: +723/-1
  • SEO expert
    • View Profile
    • SEO
Ако някой е търсил да си отговори защо, точно от този форум е разбрал защо.Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg е съвсем ясно. Благодарности за добрата тема на всички и на Вселената!
Трябва!!!
;D ;D

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
  Е, да де... От трън, та на глог...  ;D :P
Ако някой няма какво съдържателно да каже, то поне трябва да купи Acer от Notebook.bg. Дано да може и дано да иска да го направи!
А аз имам вече шанс да спечеля лаптоп Acer от три места! Приемете го като малка, но свързана донякъде с темата новина! :D

И.

• Фен и то голям!
  • SEO hero member
  • SEO-karma: +169/-1
  • Почитател
    • View Profile
    • Хареса ми и ми помогна!
Добър подход, не мога да отрека.
Сигурен съм.

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
  Теоретично - да. Въпросът е от утилитаристична и конкретно - прагматична гледна точка какво ще се случи в края на краищата. Може да напиша по-нататък и повече, по тази тема или по въпроса като цяло... засега - толкова само.

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
"Неенциклопедично съдържание"
« Reply #155 on: July 29, 2013, 06:24:03 AM »
  Какво съзрях сега: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B0%D1%89%D0%BE_%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0_%D0%B4%D0%B0_%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B8%D0%BC_Acer_%D0%BE%D1%82_www.Notebook.bg
 "Неенциклопедично съдържание"...

Не мога да се начудя, честно казано, как още се намират оптимисти за създаване на страници в Уикипедия по тази тема... Чиста загуба на време от тяхна страна си е това. Все по-трудно може неенциклопедични материали да минават в Уикипедия, както беше преди години. Нивото на контрол вече е доста по-високо.
 Личното ми мнение по казуса е, че страница във връзка с тази тема, е по-редно да се направи едва след края на състезанието, подобно на страниците с други оптимизаторски състезания като тази - http://en.wikipedia.org/wiki/Schnitzelmitkartoffelsalat. След края си, то(въпросното българско състезание) вече ще е историческо, т.е. ще има повече енциклопедическа стойност, а и ще има повече съдържание по темата, все пак... Това, пак казвам, си е моето лично мнение. Не съм сигурен дали бг-уикипедианците ще приемат по този начин неща тогава... Времето ще покаже.

SEO

• SEO master
  • SEO Admin
  • SEO hero member
  • SEO expert
    • View Profile
    • SEO

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
  ОК да е. Разчитам твърдо, че вече ще се пише по-съдържателно по темата, ако/в случай, че се пише...

И.

• Фен и то голям!
  • SEO hero member
  • SEO-karma: +169/-1
  • Почитател
    • View Profile
    • Хареса ми и ми помогна!
Re: "Неенциклопедично съдържание"
« Reply #158 on: July 31, 2013, 09:00:11 PM »
  Какво съзрях сега: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B0%D1%89%D0%BE_%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0_%D0%B4%D0%B0_%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B8%D0%BC_Acer_%D0%BE%D1%82_www.Notebook.bg

Не мога да се начудя, честно казано, как още се намират оптимисти за създаване на страници в Уикипедия по тази тема... Чиста загуба на време от тяхна страна си е това. Все по-трудно може неенциклопедични материали да минават в Уикипедия, както беше преди години. Нивото на контрол вече е доста по-високо.
 Личното ми мнение по казуса е, че страница във връзка с тази тема, е по-редно да се направи едва след края на състезанието, подобно на страниците с други оптимизаторски състезания като тази - http://en.wikipedia.org/wiki/Schnitzelmitkartoffelsalat. След края си, то(въпросното българско състезание) вече ще е историческо, т.е. ще има повече енциклопедическа стойност, а и ще има повече съдържание по темата, все пак... Това, пак казвам, си е моето лично мнение. Не съм сигурен дали бг-уикипедианците ще приемат по този начин неща тогава... Времето ще покаже.
Само за справка: пак е имало опит. ;D На 29 юли са я делнали.
Сигурен съм.

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Чакай, че в момента пак играя за Acer Aspire и за разни други наградки. После ще видим какво става тук пак. :)

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
За Acer, Уикипедия и пр.
« Reply #160 on: August 01, 2013, 01:47:58 AM »

Доста ползотворен ден/нощ - почти на 25% изкарахме камера Sony и на около 10% ноутбук Acer! Отделно задоволителни онлайн доходи и добри офлайн доходи. Доста дълъг разговор и сътрудничество по Skype и доста спорт(задължително!). Та чак сега дойде време да напиша повече по въпроса, след което мисля да се ориентирам за известно време към CCTV News.
 Виждаме, че неуспешните опити продължават. Доста е безсмислено и човек не би го правил, ако човек разбира, поне донякъде, какво е Уикипедия и как действат уикипедианците. Не мисля, че това ще мине по този начин, щом един път вече са почнали(вече три пъти, всъщност) да не позволяват тази страница да бъде създавана там. По-добре да си насочат усилията на други места, които няма да ги трият и дори ще се радват да имат такива материали, е моето лично мнение.
 Почнах да гледам едно за .Africa домейна, та засега толкова от мен!

SEO

• SEO master
  • SEO Admin
  • SEO hero member
  • SEO expert
    • View Profile
    • SEO

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Е...
« Reply #162 on: August 05, 2013, 05:03:43 AM »
Е, той .Asia си е по-отдавна, доколкото знам. А Африканският е нов и го пиша като новина. А колкото за връзката с темата:
а) Acer е от Азия(на английски - Asia, а на китайски - 亚洲)
б) България си е в Европа още от началото на своето съществуване през 681 година. Предишната България, от която произлиза днешната България(и Волжко-Камската България, която днес вече не съществува, но съществуват нейни наследнички като Чувашия, Татарстан и др. там наоколо) също се е намирала в Европа и се нарича Велика България.
 Прабългарите(които основават всички споменати Българии), обаче, идват от Азия. Ако трябва да сме по-точни, ще кажем, че предците на прабългарите, които основават Българиите идват от Азия, защото прабългарите, основатели на Българиите са били в Европа и по-голямата част от тях е била родена там. Но доколкото предците им идват от Азия, то ето я и връзката със споменатата по-горе Asia/亚洲 и, донякъде, с Тайван. Тайван си е китайско място, а прабългарската/хунската култура, като наследница на културата на Хунну(азиатските хуни) имат доста допирни точки с китайската култура(което е известно на науката отдавна).
 Припомням, че прабългарите, според мен, са главното ядро на европейските хуни. Хунският съюз на Атила се състои от най-различни народности - вкл. и западни славянски и германски племена. При положение, че ядрото му е съставено от прабългари, то може съвсем точно да се заключи, че прабългарите са "най-хунските хуни". Знайно е, че след като се разпада Хунският съюз, той се свива точно до прабългарски племена, а не до някакви други. Лингвистическите податки също ни помагат да разберем, че хунските и прабългарските думи се отнасят към пратюркския Огурски, Р-език или ЛиР-език, чийто наследник днес е чувашкият(наречен от мен основателно "новопрабългарски").
 След всички тези предпоставки, разбирате защо може да се каже, че има връзка между България и Азия(вкл. и Тайванския/китайския Acer) по прабългарска линия, НО НЕ САМО! Нали се сещате, че в етногенеза на българския народ, освен прабългари(хуно-българи) има и други тюрко-алтайски народи, дошли от Азия. Ще ги изредя хронологично, според появяването им и вливането им в славяно-прабългарския, а после в славянобългарския народ:
1. Хазари. От времето на Кубрат, до разпадането на Хазарския хаганат. Хазарите са от същата езикова група като прабългарите - гореспоменатата Огурска група. Близък народ, ако не и направо вид прабългарски народ. Различията се появяват по-късно, когато хазарите приямат юдаизма, т.е. на религиозна основа, най-вече.
2. Авари. Особено по времето на Крум, когато част от Аварския хаганат влиза в пределите на България.
3. Печенеги, узи и кумани(по времето на Византийското владичество, и Второто Българско царство)
 В по-новата история на България имаме други източни народности, вливащи се донякъде в българския народ - напр. различни татари(основно наследници на куманите, говорещи на кумански език; татарските езици, в по-голямата си част, са точно кипчакски, т.е. кумански), виетнамци(особено по времето на НРБ, когато имаше доста виетнамци в България), китайци(в най-новата история на България) и др.

MSL

• SEO Mod
  • SEO hero member
  • Peace, sport, love.
    • View Profile
    • Free word counter
Цитат/самоцитат и малко Acer-ски новини
« Reply #163 on: August 10, 2013, 03:35:45 PM »

Доста ползотворен ден/нощ - почти на 25% изкарахме камера Sony и на около 10% ноутбук Acer! Отделно задоволителни онлайн доходи и добри офлайн доходи. Доста дълъг разговор и сътрудничество по Skype и доста спорт(задължително!). Та чак сега дойде време да напиша повече по въпроса, след което мисля да се ориентирам за известно време към CCTV News.
 Виждаме, че неуспешните опити продължават. Доста е безсмислено и човек не би го правил, ако човек разбира, поне донякъде, какво е Уикипедия и как действат уикипедианците. Не мисля, че това ще мине по този начин, щом един път вече са почнали(вече три пъти, всъщност) да не позволяват тази страница да бъде създавана там. По-добре да си насочат усилията на други места, които няма да ги трият и дори ще се радват да имат такива материали, е моето лично мнение.
 Почнах да гледам едно за .Africa домейна, та засега толкова от мен!

Да цитирам(самоцитирам), за да добавя малко Acer-ски новини. Тези дни ни се отвори възможност отново да играем за един Ейсър(Acer Aspire V5-571PG), а и за други неща. Дотук към 4% се попълни(според условията на играта). Вбъдеще може и да се изкара; ще видим... Отделно и пописах върху статия за компанията Ейсър... И така...

Gay

• Just another internet fan
  • SEO Admin
  • SEO hero member
  • SEO-karma: +334/-0
  • Internet knowledge
    • View Profile
    • SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

Your ad here just for $1 per day!

- - -

Your ads here ($1/day)!

About the privacy policy
How Google uses data when you use our partners’ sites or apps
Post there to report content which violates or infringes your copyright.