Ето ме отново с вас и с ACER-тематика.
Днес, като получавахме пари, се загледах в монитора на касиерката. Той, заклевам се, беше
ACER. Помислих си, че вбъдеще ще трябва да си купя и аз, ако дотогава не спечеля такъв(играя в една игра, където един от подаръците е точно Ейсър и се надявам да спечеля него, в краен случай, ще се утеша и с някой фотоапарат, защото това е вложено време от по няколко минути на ден, а знаете - капка по капка, вир става. Да вземем за пример, че всеки ден играеш за Ейсър, Сони и разни други по 4 минути в 2 игри. 2 x 4 е равно на 8. Ако играеш около 365 дни, това прави 2920 минути, т.е. 48,66(6) часа или над 2 денонощия в годината. За толкова време игра, т.е. инвестирано време, е добре да има някое Ейсърче, все пак, за да ти се осмисли напълно прекараното в играене време, а не, че толкова не може да си купиш Ейсър от някъде, например от notebook.bg, ако си говорим сериозно). Това още един път ме подсеща, че си/ви бях обещал да напиша защо е хубаво да се купи Acer от там. А и ще го изпълня това обещание. Кога? Сега.
И така, моят отговор на конкретния въпрос
Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg? е кратък и ясен:
Защото те имат, цитирам, „Програма 7”! Ако сте отваряли и чели по-задълбочено сайта, веднага ще се сетите за какво говоря, защото тази програма е нещо добро(не знам доколко уникално, но, от моят субектна гледна точка - незабравимо и, определено, впечатляващо). Ако ли пък не сте, веднага искам да ви дам тази връзка -
http://www.notebook.bg/about_us/, където ще видите до най-малката подробност. Тука само ще напиша по-главните неща, за да се знае и тук за програмата:
- Седем дни за ремонт.
- Седем дни гаранция за най-ниска цена
- Седем дни срок за връщане
- Седем дни 24 часова телефонна поддръжка
- Седем часа за доставка(важи само за София, но пак си е забележително и го оценявам високо!)
- Седем начина на плащане(вече беше станало дума по-нагоре в тази тема, но ето, да знаете, че са цели седем начина, а това никак не е малко и е също похвално!)
- 7 лв застраховка(това пък, само по себе си, е прекрасно; аз лично много обичам застраховките, особено евтините, които са по джоба на човек. Спомням си как през пионерските години имахме едни евтини застраховки. Нашият учител ни казваше, че не са задължителни, но са желателни. И ние се застраховахме, но това е друга тема, затова нека да не навлизам в подробности, освен ако няма изричен интерес и по нея.)
Придобихте ли представа за тази великолепна програма? Аз, ако бях в България и ако исках да си купя Ейсър, знаейки за тази програма, без колебание щях да си го купя точно от notebook.bg.
С най-добри пожелания за тях, а и за вас, които сте отделили време да прочетете всичко това!